Afla ACUM de ce este recomandat sa folosesti husa si folie pentru smartphone-ul tau!

default

Dimensiune font:

| 17-08-2018 16:57

Afla ACUM de ce este recomandat sa folosesti husa si folie pentru smartphone-ul tau!


Telefoanele mobile nu mai sunt de mult doar obiecte pe care le cumperi pentru a le folosi. Au devenit o adevarata investitie, intrucat aceste dispozitive inmagazineaza functia de telefon – convorbire, aparat foto-video, agenda, entertainment etc. Dupa ce au reusit sa cupleze o multime de dispozitive si functii intr-un singur gadget, producatorii de smartphone-uri au mers mai departe si s-au ocupat de design. Toate acestea au transformat telefonul mobil intr-o investitie pe termen lung, motiv pentru care este de inteles de ce oricine isi doreste sa isi protejeze smartphone-ul asa cum stie mai bine.


O husa pentru Huawei P20 Lite iti va proteja telefonul la cazaturi si lovituri

Huawei a lansat la inceputul primaverii modelul P20 si P20 Lite, un telefon performant laudat pentru calitatea imaginii. Diferit fata de modelele de la Samsung si iPhone si pentru carcasa metalica de pe spate, ai putea crede ca va rezista mai bine la accidente. Dar oare iti permiti sa risti?


Sa nu uitam ca pretul unui astfel de telefon este chiar si acum mai mare de 1500 lei, ceea ce reprezinta pentru multe persoane un efort financiar. Este normal sa vrei sa il pastrezi intreg cat mai mult timp, asa ca cel mai sigur ar fi sa cumperi si sa folosesti huse pentru modelul huawei P20 Lite, pe care sa le poti schimba intre ele. In functie de ce iti doresti, poti alege dintre mai multe tipuri de huse.
Husele de P20 Lite din silicon il vor proteja destul de bine si iti vor permite sa te bucuri si de design-ul special al telefonului. Daca ai ales un model clasic insa, poti alege o husa anti-shock intr-o culoare speciala sau chiar cu o textura diferita. Sau poti opta pentru husele flip cover, protejand in acelasi timp si ecranul. O alta varianta este reprezentata de husele impermeabile, acestea oferind siguranta atat telefonului mobil, cat si cardurilor sau notitelor importante pe care le poti pastra in aceasta. Folositea unei huse pentru P20 Lite ii va proteja carcasa de zgarieturi si lovituri, iar acest lucru ii va prelungi durata de viata.


Foliile de sticla pentru iPhone 8 plus protejeaza ecranul de zgarieturi

Daca esti detinatorul unui iPhone, atunci stii cat de fragile sunt acestea la cazaturi. Chiar si cand il scapi pe o suprafata moale, tot ai putine emotii inainte sa il ridici. De ce? Pentru ca ecranul telefoanelor de la Apple este foarte sensibil, iar sticla nu este usor de protejat. Daca pentru smartphone-urile altor producatori sunt comandate in special foliile flexibile, cei care aleg o folie pentru iPhone 8 Plus merg in special catre foliile de sticla. Sunt mai groase, este drept, dar asigura o protectia mai mare a ecranului, asa ca este indicat sa vezi foliile pentru Iphone 8+ si sa achizitionezi una si pentru telefonul tau.
Rolul foliilor de protectie nu este de a-l proteja doar de cazaturi sau socuri cauzate de lovirea cu alte obiecte. O folie pentru ecran va proteja si difuzorul de praf, dar si de zgarieturile fine pe care le poate produce nisipul (pentru ca tot suntem in plin sezon si plajele sunt pline de turisti). Chiar daca esti o persoana grijulie, nu stii niciodata cum pui telefonul in geanta sau in buzunar alaturi de chei sau de alte obiecte care il pot deteriora.


Desi unele persoane vor prefera sa foloseasca telefonul asa cum il achizitioneaza din magazin, subtire, texturat sau fin la atingere, riscurile sa ti se intample situatii neprevazute care pot duce la distrugerea aparatului, precum scaparea telefonului pe jos, trantirea lui de pe masa sau scaparea acestuia in chiuveta, spre exemplu, sunt prea mari, mai ales pentru cei care nu isi permit din punct de vedere financiar sa schimbe gadgeturile oricand apare aceasta nevoie. Iar husele si foliile de protectie pentru ecran reprezinta nu doar o masura de precautie, ci si o protejare a investitiei facute.
Poti alege o locatie a producatorului pentru achizitionarea acestor produse sau poti opta pentru un magazin online specializat in comercializarea accesoriilor pentru telefoanele mobile. Desi nu sunt de la producator, acestea ofera acelasi grad de protectie si sunt mult mai ieftine, lucru care poate fi un factor decizional, mai ales cand cheltuiesti foarte mult pentru a cumpara telefonul. Si daca vrei totusi, la un moment dat, sa folosesti telefonul asa cum l-ai cumparat din magazin, poti oricand sa dai jos folia, sa ii scoti husa de protectie si sa te bucuri de el.

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

04:53

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
„Săpămâna Globală a Banilor 2017” la Iași - GALERIE FOTO
01/04/2017 05:40

 Printre activitătile organizate la Iasi cu acest prilej amintim: dezbaterea „Protectia consumatorilor prin educatie financiară”, salonul ofertelor „Market place pentru profesionisti&rd ...

De pe lângă noi - GALERIE FOTO
30/06/2016 15:11

Momente suprinse in si pe langă Iasi la diverse evenimente si nu numai.

Scaune noi pe stadionul din Copou - GALERIE FOTO/VIDEO
29/06/2016 16:13

 Agitaţia care a cuprins miercuri Copoul la inspecţia finlandezului Tero Auvinen, trimis de UEFA să constate ce condiţii oferă Stadionul „Emil Alexandrescu” pentru a găzdui pe 14 iulie me ...

Alunecarile de teren de la Comănești - VIDEO
28/06/2016 15:42

 O echipa de la GreenPeace Romania a fost si a filmat alunecările de teren din Asău - Comănesti, jud. Bacău. Filmul realizat de ei cu o dronă arată exact ce s-a intamplat acolo. Mai multe infor ...

Cine sunt cei care vor conduce județul Iași - GALERIE FOTO
28/06/2016 15:11

 Social-democraţii vor conduce judeţul in următorii patru ani. Potrivit voinţei noilor consilieri judeţeni, şeful instituţiei va fi Maricel Popa, acesta urmand să facă echipă cu Victorel Lupu şi ...

Cine sunt cei care conduc Iașul - GALERIE FOTO
27/06/2016 13:30

Membrii alesi ai consiliului local au depus vineri jurămantul de investire in functie.

Târgul de oale Cucuteni 5000 - GALERIE FOTO
24/06/2016 17:04

 Începand de astăzi si pană duminică este deschis targul de oale Cucuteni 5000, in parcul Copou.

Un peisaj de vis, un drum de calvar - GALERIE FOTO
23/06/2016 13:13

Peisajul dintre Voinesti si Tibana este unul mirific, in schimb drumul e unul de calvar. În pădurea de la Domnita debia poti să treci cu masina fără să nu nimeresti intr-un crater.   Vezi gale ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei