default

Dimensiune font:

Cele 12 destinatii culinare ale lumii

| 21-11-2012 00:00

Cele 12 destinatii culinare ale lumii

 

Se apropie vacanta de sfarsit de an, care ne poate oferi momente linistite alaturi de cei dragi, daca preferam o vacanta traditionala, sau momente unice in locuri deosebite, departe de casa.

Diva Hair iti propune 20 de destinatii culinare care iti pot face vacanta de iarna mult mai interesanta pentru o experienta culinara deosebita!

FRANTA

Locatie recomandata: Paris
O noapte la un hotel de cinci stele in timpul sarbatorilor: intre 250 si 800 Euro/cuplu

Bucataria frantuzeasca este extrem de diversa, astfel ca fiecare regiune a Frantei are specialitatile ei traditionale, si ingredientele ei: in nord se foloseste untul, iar in sud se prefera uleiul de masline. Bineinteles ca trebuie sa incepi cu un platou de branzeturi frantuzesti renumite: Camembert, Rouquefort, Brie -de fapt, sunt peste 400 de varietati de branza. Apoi ai cel mai lung meniu din lume si trebuie sa gusti preparate din rata sau gasca, din vita, produsele de patiserie, supele, pateurile, deserturile cu ciocolata. De fapt, tot ce mananci in Franta este savuros. Si, bineinteles, te vei bucura de preparate asociate cu cele mai bune vinuri din lume.

 

poza platou cu branzeturi frantuzesti

ITALIA

Locatie recomandata: Roma
O noapte la un hotel de cinci stele in timpul sarbatorilor: intre 150 si 600 Euro/cuplu

Italia este pe locul doi in topul destinatiilor culinare din lume. Cand spui Italia spui paste si pizza, lasagna si foccacia si totusi, aceste preparate traditionale, desi excelente, nu sunt singurele preparate traditionale pe care le poti savura in Italia. Poti sa iti incanti simturile cu numeroase tipuri de paine, antipasti (pe baza de legume, de peste, fructe de mare), supe gustoase, mai ales cele pe baza de peste, preparate din carne de porc, miel, pui sau vita si deserturi delicioase, mai ales cele pe baza de inghetata si, sa nu uitam, renumita prajitura tiramisu. La bauturi vinurile sunt renumite, insa vei aprecia, cu siguranta, si varietatea de preparate din cafea.

poza reteta gnocchi alla romana

Gnocchi alla romana

poza reteta miel cu menta, rozmarin, muguri de pin

Miel cu menta, rozmarin si muguri de pin

GRECIA

Locatie recomandata: Atena
O noapte la un hotel de cinci stele in timpul sarbatorilor: intre 90 si 250 Euro/cuplu

Grecia are si ea o bucatarie unica in lume, impresionanta prin ingrediente si metodele de preparare, influentand majoritatea bucatariilor din lume. Branza feta, branza halloumi si maslinele sunt traditionale pe meleagurile grecesti, insa felurile de mancare sunt atat de diverse si atat de gustoase incat ne-ar trebui mii de pagini sa le descriem. Tocmai din acest motiv grecii iti ofera posibilitatea sa gusti din mai multe preparate la o singura masa prin renumitele meze - acestea sunt foarte multe preparate traditionale servite in cantitati mici. Mezele pot sa fie vegetariene, pe baza de carne sau pe baza de peste si fructe de mare. Si nu poti sa parasesti Grecia fara sa gusti un pahar din aromata lor bautura traditionala, ouzo.

Meze-aperitiv: Salata de vinete cu nuci, sfouggato (tortilla cu dovlecei si branza), rosii cherry cu ansoa marinat poza meze grecesc aperitive

 poza meze fel principal

Meze-fel principal: caracatita marinata in mustar si ulei de masline, vitel cu ton si sos de capere

JAPONIA

Locatie recomandata: Tokyo
O noapte la un hotel de cinci stele in timpul sarbatorilor: intre 100 si 600 Euro/cuplu

Taramul nipon este presarat cu delicii culinare traditionale care uimesc prin savoare si prin amestecul de ingrediente. Probabil ca o calatorie culinara in Tokyo va aduce cele mai noi gusturi pentru un european. Preparatele sunt pe baza de orez sau taitei, peste, legume si soia, iar separarea lor se face in functie de tehnica folosita la gatit: crud, pe gratar, in abur, prajite sau in sos. Trebuie sa gusti preparatele deosebite, pregatite numai de sarbatori de catre localnici, precum: botamochi - o galusca din orez, chimaki - prajitura din orez, hamo si somen - preparate din peste, sekihan - orez rosu, soba - taitei, chirashizushi si ushiojiru - supe din fructe de mare, osechi - un fel de cutii cu mici compartimente unde sunt puse diferite preparate traditionale, mai ales de Revelion. Si, bineinteles, sa nu uiti sa gusti traditionalul sake - vin din orez.

poza muraturi japoneze achara-zuke

Muraturi japoneze: Achara-zuke

poza prajituri de peste prajit Satsuma-age

Prajituri de peste prajit: Satsuma-age

INDIA

Locatie recomandata: Mumbai
O noapte la un hotel de cinci stele in timpul sarbatorilor: intre 90 si 300 $/cuplu

Putine tari sunt la fel de uimitoare precum India, tara contrastelor, unde aromele sunt intense si exotice iar culorile incanta simturile. Din India provin toate condimentele lumii, de la piperul in toate culorile la exoticele nucsoara, curcuma sau sofranul, chimion, aromatul ghimbir si scortisoara. In India se regasesc peste 30 de bucatarii cu specificul lor, de la bucataria Punjab la Rajasthan. Bucataria Maharashtriana este cea pe care o poti savura in Mumbai: grau, orez, legume, fasole si fructe alaturi de cele mai picante condimente. Trebuie sa gusti puran poli, ukdiche Modak si batata wada, preparate traditionale cu amestec de dulce-picant specific bucatariei indiene. Kokum este un fruct de padure cu o aroma dulce-sarata pe care trebuie sa o incerci. Oricum, oriunde ai servi masa in India, poti sa fii sigur ca vei fi invadat de cele mai uimitoare arome si gusturi.

Paine Dahi Vada

poza reteta indiana paine Dahi Vada

poza reteta indiana pui shahi

Pui Shahi


TAILANDA

Locatie recomandata: Bangkok
O noapte la un hotel de cinci stele in timpul sarbatorilor: intre 80 si 240 Euro

In Tailanda s-a inventat, de fapt, street food-ul - mancarea de strada, si tot in Tailanda vei putea sa savurezi cele mai bune preparate de acest gen. Astfel, trebuie sa incerci wontonurile crocante, supele cu taitei, salatele de papaya, aripioare de rechin, scorpioni sau ... oua de furnica alba! Da, Tailanda este locul experimentelor, locul unde mancarea nu este numai arta, este arta si circ - totul uimeste! Poti sa savurezi si preparate mai complicate in restaurante traditonale, precum: Kaeng phet pet yang - rata prajita in curry rosu, Tom yam kung nam khon - supa de creveti cu lapte de cocos, Yam pla duk fu - drac-de-mare prajit cu sos dulce-acrisor si salata verde cu mango. Orice ai alege, din orice meniu, din oricare restaurant tailandez, vei avea parte de cea mai intensa experienta culinara.

Plaa-raad-prik: peste prajit cu sos de chili

poza reteta tailandeza plaa-raad-prik peste prajit cu sos de chili

poza retata tailandeza tom-yum-goong supa sarata cu creveti

Tom-yum-goong: supa sarata cu creveti

PERU

Locatie recomandata: Lima
O noapte la un hotel de cinci stele in timpul sarbatorilor: intre 90 si 150 $/cuplu

Capitala gastronomica a Americii de Sud, Peru aduna peste 4000 de varietati de cartofi si 2000 de specii de peste, un superlativ global in domeniul culinar. Din nou intalnim o bucatarie fascinanta pentru ca reuseste sa combine elemente din bucatariile africane, arabe, italiane si chiar chineze si japoneze, fiind aclamata pentru varietatea extraordinara a ingredientelor si a tehnicilor de preparare. Astfel, trebuie sa incerci antichucos - un fel de frigarui, ceviche - peste marinat, pachamanca - carne gatita pe pietre fierbinti si pisco - o bautura distilata din struguri.

poza reteta peruviana antichucos

Antichucos

poza reteta peruviana supa de peste

Supa de peste peruviana

IRLANDA

Locatie recomandata: Dublin
O noapte la un hotel de cinci stele in timpul sarbatorilor: intre 90 si 160 Euro/cuplu

Pe langa peisajele care iti taie respiratie si veselia molipsitoare a localnicilor, Irlanda este renumita pentru o bucatarie pe cat de simpla pe atat de ciudata. Astfel, traditionalul carnat black pudding servit la micul dejun este un amestec de grau fiert cu carne si sange de vita cu diverse condimente, boxty - un fel de clatita din cartofi, colcannon - varza si cartofi caliti in unt, Dublin Lawyer - homar gatit in whiskey si smantana, coddle sau drisheen - alte tipuri de carnati, blaa - paine alba. Bucataria include si preparate deosebite din somon, pastrav, stridii si scoici, dar si branzeturi excelente. Si, bineinteles, nu poti sa vizitezi Irlanda si sa nu "gusti" traditionalul whiskey irlandez, nu atat de afumat precum cel scotian, si nu atat de dulce precum cel american. Si sa nu uitam de renumitele Irish Whiskey Cream sau de Irish Coffee, dar nici de berea irlandeza Guinness si de cidru.

poza reteta irlandeza boxty

Boxty

poza reteta irlandeza colcannon

Colcannon

SRI LANKA

Locatie recomandata: Colombo
O noapte la un hotel de cinci stele in timpul sarbatorilor: intre 50 si 100 $/cuplu

Aceasta insula mica din nordul Oceanului Indian inmagazineaza pe teritoriul ei traditiile culinare ale tuturor tarilor care o inconjoara. Este recunoscuta pentru mirodeniile ei, in special amestecurile de curry. O data ajuns acolo trebuie sa incerci pittu - un amestec de orez cu fasii de nuca de cocos, aburit alaturi de renumitii muguri de bambus, salatele de fructe tropicale, sambals, budinca de orez si appam - foita de orez pe care este prajit un ou. De asemenea, trebuie sa incerci cele mai aromate ceaiuri albe, verzi si negre din lume.

reteta din Sri Lanka curry de crab

Curry de crab

POLONIA

Locatie recomandata: Cracovia
O noapte la un hotel de cinci stele in timpul sarbatorilor: intre 100 si 150 Euro/cuplu

Tara unde votca si carnatii sunt renumite este, mai nou, una dintre tarile culinare ale Europei care refuza sa se alinieze curentului fast-food. Prin urmare, pe langa cocktailurile excelente cu votca si carnatii condimentati, bucataria poloneza amesteca influente din Italia si Franta, dar si din Lituania, Armenia, Ungaria si chiar din traditia ebraica. Bucataria poloneza este foarte asemanatoare cu cea romaneasca, insa ofera acele diferente care fac calatoria sa merite. Astfel, nu trebuie sa pierzi delicii culinare precum bigos - varza cu ciolan, pierogi - paste cu carne, borscht - supa de sfecla rosie, flaczki - ciorba de burta, oscypek - cascaval afumat, kotlet schabowy - snitel din cotlet de porc dar si renumitele gogosi poloneze - paczki sau turta dulce.

poza reteta poloneza bigos

Bigos


SUA

Locatie recomandata: New Orleans
O noapte la un hotel de cinci stele in timpul sarbatorilor: intre 80 si 140 $/cuplu

Stim cu totii ca Statele Unite aduna toate traditiile din lume la un loc, insa in New Orleans poti cu adevarat sa savurezi aceste amestecuri inedite. Bucataria acestui oras exotic prin cultura este o combinatie extraordinara intre bucatariile: franceza, italiana, africana, amerindiana, cajun, creola si cubaneza. Suna interesant? Va fi si mai apetisanta, cand vei savura delicatese precum boudin - carnati albi, etouffée - orez servit cu pui sau cu fructe de mare, beignet - o gogoasa foarte delicioasa sau renumitul sandvis luizian Po'Boy. Localnicii folosesc in retete ingrediente precum mirliton - un fruct care amesteca gustul si aspectul de dovlecel cu cel de para, crab albastru, peste toba negru, arahide si stridii.

poza reteta din New Orleans ettouffe din creveti

Etouffée din creveti


CUBA

Locatie recomandata: Havana
O noapte la un hotel de cinci stele in timpul sarbatorilor: intre 80 si 100 Euro/cuplu

Bucataria cubaneza este un amestec spaniol si caraibian, iar o masa cubaneza nu este servita pe feluri de mancare - acestea sunt servite toate o data. Gasesti zahar in orice preparat, urmat indeaproape de sare, iar preparatele din porc sunt primele pe lista. Regimul sever al tarii permite turistilor sa serveasca mese cu adevarat traditionale numai in restaurantele de cinci stele. Astfel, poti sa te bucuri de adevarate delicii culinare traditionale precum ropa vieja - preparat din carne de vita, moros - fasole neagra si orez, sofrito - un sos din ceapa, ardei verzi, usturoi, oregano si busuioc, yuca frita - yucca prajita, pastelitos - paste umplute cu guave, branza sau carne, papa rellena - cartofi umpluti sau renumitele salate de avocado. Bananele sunt extraordinare, sucul de portocale este cel mai dulce din lume, cafeaua uimeste prin aroma ei, iar romul cubanez este senzational.

poza reteta cubaneza ropa vieja

Ropa vieja

 

 

http://www.divahair.ro

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

 

 

ULTIMA ORA

 

 

 

Primăria municipiului Iaşi, cu sediul în bdul Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 11, organizează licitaţii publice pentru: 1. vânzare prin licitaţie publică conform HCL nr. 33/30.01.2018 organizată în data de 06.03.2018, ora 14.00, pentru terenul în suprafaţă de 134mp, situat în Iaşi, strada Mioriţei între nr. 2 şi 4, aparţinând domeniului privat al municipiului Iaşi. Data limită pentru depunerea dosarelor: 05.03.2018, ora 13.00; 2. vânzare prin licitaţie publică conform HCL nr. 34/30.01.2018 organizată în data de 06.03.2018, ora 14.00, pentru terenul în suprafaţă de 1062,18mp, situat în Iaşi, strada Hlincea nr. 67A, identificat în tarlaua 69, parcela 3837/52, având nr. cadastral 157758, înscris în cartea funciară nr. 157758, situat în Iaşi, strada Hlincea nr. 67. Data limită pentru depunerea dosarelor: 05.03.2018, ora 13.00; 3. vânzare prin licitaţie publică conform HCL nr. 35/30.01.2018 organizată în data de 06.03.2018, ora 14.00, pentru terenul în suprafaţă 149mp, situat în Iaşi, strada Hlincea nr. 71A, identificat în tarlaua 69, parcela 3837/51, având nr. cadastral 157789, înscris în cartea funciară nr. 157789. Data limită pentru depunerea dosarelor: 05.03.2018, ora 13.00. 4. vânzare prin licitaţie publică conform HCL nr. 36/30.01.2018 organizată în data de 06.03.2018, ora 14.00, pentru terenul în suprafaţă de 285mp, situat în Iaşi, strada Hlincea nr. 59A, identificat în tarlaua 69, parcela 3837/50, având nr. cadastral 157740, înscris în cartea funciară nr. 157740. Data limită pentru depunerea dosarelor: 05.03.2018, ora 13.00. Licitaţiile vor avea loc la primăria municipiului Iaşi din bdul Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 11.
PUBLICAȚIE DE VÂNZARE S.C. VINI COM COPOU S.R.L. Iași, prin administrator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., numit potrivit Încheierii nr. 171/19.07.2017, pronunţată de Tribunalul Iași, în dosarul nr. 5373/99/2017, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014 și ale hotărârilor adunării creditorilor din data de 28.02.2018, anunţă scoaterea la vânzare, prin licitaţie publică cu strigare, la data de 27.04.2018, orele 12.00, la sediul administratorului judiciar din Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, a următoarelor categorii de stocuri: Nr. crt. – Active propuse spre valorificare – Cantitate – Preţ unitar pe buc./litru (lei, cu T.V.A. inclus) – Valoare de pornire a licitaţiei (lei, cu T.V.A. inclus) 4. – RIESLING ITALIANDOC – vin vrac – 16.828 litri – 3, 75 lei/litru – 63.105,00 Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 26.04.2018, ora 12.00, la sediul administratorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina nr. 82, jud. Iași. Pentru participarea la licitaţie, potenţialii cumpărători trebuie să depună la sediul administratorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina nr. 82, jud. Iași, până la data de 26.04.2018, ora 12.00, documentele prevăzute în publicația de vânzare ce poate fi vizualizată pe site-ul www.insolventa.ro. Accesul direct la activul oferit la vânzare se face cu programare şi este condiţionat de semnarea unui Protocol de vizitare a activului care cuprinde clauze de confidenţialitate. Pentru programare ofertanţii trebuie să-şi anunţe prin fax la 0232/212231 sau e-mail vanzari@insolventa.ro intenţia de vizitare. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0749244377, 0755132471, 0757545545, 0232/243864. Administrator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L.
Date privind dosarul: Număr dosar 4833/99/2012 (număr în format vechi 304/2012) Tribunal Iaşi Judecător sindic: magistrat Dan Artenie Debitor: SC GHEZACO SRL IAŞI - în faliment Cod unic de înregistrare: 5267816, cu sediul social în Mun. Iaşi, Calea Chişinăului 94-96, jud. Iaşi. Număr de ordine în registrul comerţului J-22/444/1994 Cont: RO73BTRL02401202A47523XX Lichidator judiciar: CASA DE INSOLVENŢĂ A & B SPRL Cod de identificare fiscală 26249820. Sediul social: Iaşi, str. A. Panu, nr. 13-15, mezanin Număr de înscriere în tabloul practicienilor în insolvenţă RSP – 0403 Tel/fax 0232/211090; 0232/210640 E-mail: mariaaldea@yahoo.com PUBLICAŢIE DE VÂNZARE Nr. 3 din 16.04.2018 Subscrisa CASA DE INSOLVENŢĂ A&B SPRL, în calitate de lichidator al SC GHEZACO SRL, în faliment, anunţă vânzarea bunurilor mobile şi imobile ale debitoarei, prin licitaţie publică cu strigare, la datele de 23.04.2018; 30.04.2018; 7 mai 2018, la sediul lichidatorului în Iaşi, str. Anastasie Panu nr. 13-15, mezanin, la orele 9.00: 1. Teren intravilan în suprafață de 1.500 mp situat în Iași, Calea Chişinăului nr. 94-96, jud. Iași evaluat la suma de 102.800 euro pe care se regăsește imobilul - construcție P (341,97 mp)+et. 1 ( 154,88 mp plus terasă 201,53 mp) +et. 2 (117 mp şi terasă 34,05 mp) evaluat la 184.600 euro. 2. Cameră de cămin, situată în mun. Bârlad, str. Republicii nr. 320, bloc 1, sc. A, parter, ap. 2, jud. Vaslui, compusă dintr-o cameră şi un hol în suprafaţă totală de 20,57 mp evaluată la 5.700 euro. 3. Bunuri mobile, în valoare totală de 9.565 euro, echivalent a 43.565 lei la cursul BNR din ziua evaluării. Preţurile nu conţin TVA. Asupra imobilului din Iaşi, Calea Chişinăului nr. 94-96 există un litigiu ce face obiectul dosarului 25080/245/2017. Preţul de pornire a licitaţiei este 90% din valoarea de evaluare, respectiv, 258.660 Euro pentru imobilul teren şi construcţii din Iaşi, Calea Chişinăului nr. 94-96; 5130 Euro pentru camera de cămin şi 8608,5 Euro pentru bunurile mobile. La licitaţie se poate prezenta orice persoană juridică sau fizică care depune o garanţie de 10% din valoarea bunului, în lei, calculată la cursul BNR din ziua achitarii în contul debitoarei RO 73BTRL02401202A47523XX; CUI 5267816. Licitaţia porneşte de la preţul de pornire şi numai în sens crescător. Pasul de licitaţie este de 1000 Euro pentru bunurile imobile şi 50 lei pentru bunurile mobile. Persoanele care se prezintă la licitaţie vor prezenta originalul chitanţei de plată a garanţiei de participare, carte de identitate, certificat de înregistrare fiscală pentru persoanele juridice şi delegaţie originală pentru reprezentant. Adjudecatarul va achita preţul bunului adjudecat în maxim 30 zile. Garanţia de partipare se scade din preţul ce urmează a fi achitat sau se restituie, după caz. După achitarea preţului, pentru bunurile imobile se va încheia contract de vânzare-cumpărare în formă autentică, toate cheltuielile fiind suportate de cumpărător. Dacă adjudecatarul nu achită preţul în cele 30 zile, bunul va fi scos din nou la licitaţie, se va vinde la cel mai mare preţ oferit, iar diferenţa, dacă există, va fi suportată de adjudecatar, procesul-verbal de licitaţie constituind titlu executor. Se anulează publicaţia de vânzare nr. 2/28.03.2018 şi licitaţiile stabilite prin aceasta. 16.04.2018 Lichidator judiciar
Cinci lucruri simple pe care să le faci zilnic ca să te ferești de hipertensiune
21/04/2018 16:58

 Citeste cu atentie lista cu ingrediente de pe produse - evită-le pe cele care contin prea mult sodiu. Mănancă banane - acestea contin potasiu, care ajută la sănătatea inimii. Alege grăsimi sănă ...

Topul fructelor și legumelor cu cele mai multe pesticide
21/04/2018 16:57

 Căpsunile sunt pe primu loc in acest clasament. Mostrele analizate aveau 10 tipuri de reziduuri de pesticide, iar una avea chiar 22 de astfel de substanţe chimice. Pesticidele răman in alimente chiar ...

Te-ai cântărit GREŞIT până acum! Cum afli, de fapt, care este greutatea ta REALĂ
21/04/2018 16:55

1. Momentul zilei Pentru a-ti putea urmări progresul, ar fi bine să te cantăresti in fiecare zi la aceeasi oră sau in fiecare săptămană in aceeasi zi. Indicat este să te cantăresti abia după ce ti- ...

Păpuşa Barbie, interzisă de mexicani
21/04/2018 15:54

Familia Fridei Kahlo speră in prezent să iniţieze o procedură judiciară in Statele Unite, pentru a obţine ca păpuşa să fie interzisă şi in această ţară, a completat acesta.Judecătorul i-a cerut c ...

Trei alimente pe care n-ar mai trebui să le pui niciodată în blender
21/04/2018 12:50

 Legume verzi - acestea n-ar trebui niciodată puse ca atare in blender. Pentru a fi tocate usor ingheată-le timp de cinci minute inainte. Nuci si alte fructe oleaginoase - blender-ul va reusi să le toa ...

Ce se întâmplă cu corpul tău atunci când NU mai faci duș
21/04/2018 12:39

 1. Celulele moarte ale pielii creează mediul propice pentru cresterea bacteriilor Nu este bine pentru corpul tău să il privezi de beneficiile dusurilor. Una dintre cele mai afectate zone ale corpului ...

Presa independentă, susţinută din SUA. Investiţii masive în presa din România
21/04/2018 10:34

Printr-un comunicat de presă semnat de reprezentantul ei, compania americană Ellaal Goldberg Corporation a anunţat investitii semnificative pe piata romanească de comunicatii si media. Firma cu sediul la Wa ...

Adevărarul motiv pentru care magazinele vând pâinea proaspătă în pungi de hârtie maro
20/04/2018 21:31

 Are de-a face cu prospetimea. Stocarea painii in pungi de hartie permite crustei să rămană delicios crocantă, spun specialistii. Dacă păstrati painea intr-o pungă de plastic, umiditatea din paine ...

IEŞENII CARE ÎŞI CUMPĂRĂ O CASĂ SMART POT CÂŞTIGA ŞI O MAŞINĂ SMART: AFLĂ CUM!
20/04/2018 18:38

  IEŞENII CARE ÎŞI CUMPĂRĂ O CASĂ SMART POT CÂŞTIGA ŞI O MAŞINĂ SMART: AFLĂ CUM!   Cu siguranţă v-aţi imaginat cel puţin o dată cum ar fi să locuiţi intr-un apartament ...

Cata munca pentru un singur copac - ciudateniile care exista pe o singura insula din lume
20/04/2018 14:11

Aceasta practica a construirii lor dateaza de peste 1.000 de ani si este explicata prin faptul ca insula italiana e asa de departe de tara mama incat e mai aproape de Africa. Intr-o zi senina se poate vedea coa ...