Cele 3 lucruri pe care nu ar trebui să le COMANZI într-un restaurant!
Dimensiune font:
Cunoscutul chef Gordon Ramsey a precizat care sunt regulile de aur pentru a avea o masă plăcută la un restaurant
Gordon Ramsay a precizat recent pe Twitter că există mâncăruri pe care nimeni nu ar trebui să le comande vreodată în vreun restaurant, dacă vrea să aibă parte de o experienţă plăcută în oraş.
Cunoscutul chef, care a câştigat anul trecut 54 de milioane de dolari, a prezentat astfel care sunt regulile de aur în astfel de situaţii:
1. Meniul special
Ospătarul vă va atrage mereu atenţia asupra mâncărurilor „speciale”, dar sunt ele atât de bune? Într-un interviu acordat publicaţiei Mail Online, Gordon Ramsey spune că lucrurile nu stau aşa, acesta fiind şi motivul pentru care meniul special este atât de lung.
2. Alimente suspecte
Multe restaurante preferă să-şi personalizeze reţetele. Totuşi, acest lucru ar trebui să ridice unele semne de întrebare clienţilor: „Când cineva îmi spune că îmi poate aduce faimoasa lasagna roşie, mă întreb cine a făcut-o atât de... faimoasă!”
3. Vinul casei
În tot acest timp, am comandat al doilea cel mai ieftin vin de pe listă şi ne-am gândit că am fost foarte isteţi. După cum se vede, lucrurile nu stau aşa. Ce ar trebui să facem este să rugăm somelierul să ne aducă cele mai bune vinuri, chiar dacă sunt mai scumpe. „Ne este teamă să stăm de vorbă cu somelierul, deoarece avem impresia că ne va jupui de bani. Dar ar fi bine să îi spuneţi cât vreţi să cheltuţi pentru vin şi să-l rugaţi să vă facă o recomandare. În plus, asiguraţi-vă că nu vă va costa mai mult de 30 de dolari americani”, a încheiat Gordon Ramsey.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau