Ce copac te protejeaza in functie de saptamana in care te-ai nescut!

default

Dimensiune font:

| 28-07-2014 16:50

Mărul ( 23 decembrie- 1 ianuarie; 25 iunie -4 iulie)

Femeia născută sub acest semn e foarte atrăgtoare, de aceea va fi și foarte curtată.Visează la o familie reușită, cu un partener fidel, care să-i arate afecțiune. Foarte inteligente, nativele din măr sunt înclinate ăatre știintele exacte. Sunt deschise și-și fac cu ușurință prieteni. Au un farmec aparte și nu suportă monotonia.

Bradul ( 2 ianuarie – 11 ianuarie; 5 -15 iulie)

Ești o persoană cu o frumusețe aparte, cu o privire pătrunzătoare, căreia îi este greu să-și exprime sentimentele. Ai tendința să fii încăpățânată. La serviciu, sunt unele dintre cele mai conștiincioase persoane și îsi îndeplinesc sarcinile la timp și foarte bine. Nu le plac aventurile si preferă să caute dragostea adevarată.

Ulmul (12-24 ianuarie; 15 - 25 iulie)

Le place să fie în pas cu moda și cu tot ceea ce este nou în general, fiind firi foarte curioase. Mereu cu zâmbetul pe buze, rar se întâmplă să le enerveze ceva. De la partener cer loialitate. Dacă află că au fost înșelate, nu vor trece peste acest lucru, preferând sa pună capăt relației. În ciuda aparențelor, sunt persoane emotive, cărora le ia un pic mai mult timp pentru a se simti în largul lor în jurul persoanelor straine. O femeie din semnul Ulmului iubește pasional și este o mama devotată.

Chiparosul ( 25 ianuarie-3 februarie; 26 iulie-4 august)

Optimiste și pline de viață: sunt reprezentantele din zodia chiparosului. Sunt vulcanice și independente. Se completează cu bărbații puternici și loiali. Sunt rezistente, de aceea nu vor avea probleme de sănătate majore. Le plac călătoriile în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Sunt iubitoare de animale.

Plopul ( 4 - 8 februarie; între 5- 13 august)

Este o fire comunicativă, de aceea întotdeauna e înconjurată de o sumedenie de persoane. Uneori, poate face alegeri greșite în materie de prieteni, de aceea poate fi dezamăgită. Mai au și darul de se băga în tot felul de încurcături, din care ies cu fruntea sus. Le place aventura, sunt independente si încapățânate. Nu sunt materialiste, au un aspect fizic foarte plăcut, dar le cam lipseste încrederea în sine. Au un simt al umorului foarte bine dezvoltat.

Cedrul ( 9 - 18 februarie; 14 -23 august)

Îți place viața luxoasă și să-i impresionezi pe cei din jur prin tot ceea ce faci. Îți cam lipsește răbdarea și poți fi destuld e ușor scoasă din sărite, dar îți trece la fel de repede și nu porți pică. Este o persoană norocoasă, de aceea reușește în tot ceea ce-și propune.

Pinul (19 - 28/29 februarie; 24 august- 2 septembrie)

Nativele din zodia pinului sunt încrezatoare în propriile forțe și nu se bazează pe ajutorul altora. Sunt impulsive și uneori dau dovada de imaturitate în deciziile pe care le iau. Rareori își deschid cu adevărat sufletul. Caută un partener înțelegător. Este energică și harnică.

Salcia ( 1- 10 martie; 3-12 septembrie)

Sunt misterioase și nu prea știi la ce să te aștepți din partea lor. Au calități de lider, dar sunt ușor de rănit, căci pun mult suflet în ceea ce fac. Au intuție, de aceea nu dau greș în alegerea prietenilor și a partenerului și pot fi buni psihologi. Nu-i plac compromisurile, nici să lucreze sub presiune.

Teiul ( 11- 20 martie; 13 -22 septembrie)

Le place sa observe totul în jurul lor si le ia destul de mult timp pâna sa ia o decizie. Au tendința să fie pesimiste, căci mereu văd partea goală a paharului. De aceea, au nevoie de un partener care să le ridice moralul și să le dea un sfat bun. Ca mame, pot fi prea protectoare.

Stejarul ( 21- 31 martie; 24 septembrie - 3 octombrie)

Daca te-ai născut sub semnul stejarului, înseamnă că ești o femeie puternică. Ești originală, iar când ai o problemă, o întoarci pe toate părțile, pentru a găsi cea mai buna soluție. Te adapteazi ușor într-un mediu nou și ai o intuiție foarte bună. Ești o bună ascultătoare, fiind o prietenă de nădejde.

Scorușul ( 1 -10 aprilie; 4 -13 octombrie)

Nativele din acest semn sunt delicate, fermecătoare și pline de viață. Zâmbesc întotdeauna, nu pentru că ar fi mereu fericite, ci pentru că știu foarte bine să-și mascheze supărările. Totodată, le place loialitatea, iar într-o căsnicie sunt fidele și se dedică întru totul partenerului, dar si copiilor.

Arțarul (11 -20 aprilie; 14 -23 octombrie)

Este o femeie care știe să se facă plăcuta de toată lumea, pentru că știe să joace foarte bine teatru. Are tendința să fie individualistă și-i place sa întoarca o problema pe toate părțile. E un pic rezervatăi când își alege prietenii, iar prima impresie contează destul de mult. Îi place să facă planuri și nu prea ia decizii de moment, pe care le consideră păguboase. Din fericire, stă foarte bine la capitolul intuiție.

Nucul ( 21- 30 aprilie ;24 octombrie -2 noiembrie)

Timiditate, mister, contradicții: sunt cuvintele care definesc cel mai bine reprezentantele sexului frumos care s-au născut sub acest semn. Pot fi capricioase, egoiste și încăpătânate, de aceea au nevoie de un partener răbdător. Nu le place riscul și sunt foarte posesive. Au un magnetism aparte, de aceea nu vor fi niciodată singure.

Iasomia (1 -14 mai; 3 -11 noiembrie)

Sunt amabile, sociabile si cu un simț al umorului foarte dezvoltat. În ciuda acestor calități, sunt firi suspicioase, fiindcă le e teamă să nu fie dezamăgite. Le place munc aîn echipă și nu sunt deloc materialiste. Nu le place sa fie constrânse.. Ca soție, este capricioasă și uneori cere lucruri imposibile de la partener.

Castanul ( 15 -24 mai; 12- 21 noiembrie)

Este foarte frumoasă, dar nu-i place să profite de pe urma acestui aspect. Îi place sa obțina totul prin muncă. Are o personalitate puternică, de aceea nicio dezamăgire nu va lăsa urme de nevindecat în sufletul ei. Uneori, este prea cicălitoare. Nu suportă critica.

Frasinul ( 25 mai - 3 iunie; 22 noiembrie-1 decembrie)

Nativele sunt elegante, căci pun mare preț pe aspectul fizic. Nu prea sunt usor de suportat, căci le place să dea ordine. Râd mult, de aceea trec mai usor peste eșecuri. Femeia frasin știe foarte bine ceea ce vrea, de aceea va avea prosperitate. Are fler, este originală si are toate sansele sa devina celebră.

Carpenul (4-13 iunie; 2- 11 decembrie)

Dacă te-ai nascut sub acest semn, înseamnă că ești plină de farmec. Ai înclinație către disciplină și supunere. Orice decizie pe care o iei e însoțită de un sentiment de teamă. În cuplu, e mereu drăguțăt, dar și foarte romantică. Totodaăa, îi place să facă surprize celor din jur.

Smochinul (14 -23 iunie; 12 decembrie -21 decembrie)

Sunt femei delicate iar uneori le cam lipseste încrederea în propriile forțe. Sunt familiste convinse, de aceea au mereu nevoie de sfatul rudelor în deciziile pe care le iau. Uneori sunt impulsive, dar nu poarta ranchiună. La serviciu, sunt extrem de sârguincioase.

Fag -22 decembrie

Persoanele născute pe 22 decembrie se află sub semnul fagului. Înseamnă că sunt realiste și au un talent organizatoric înnăscut. Sunt cam certărețe, dar întotdeauna gata sa-i ajute pe ceilalți. Nu se bazează pe noroc și luptă ca să obțină ce este mai bun în viață.

Mesteacăn- 24 iunie

O zi aparte este și 24 iunie. Sunt femei care știu ce vor și care sunt de neclintit odată ce au luat o decizie. Sunt inventive și modeste. Le place să-și petreacă timpul liber în mijlocul naturii sau citind. Cred în dragoste la prima vedere și sunt altruiste.

realitatea.net

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

​Horoscopul pentru marti 12 noiembrie 2019
12/11/2019 04:00

BERBEC Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Inregistrati un varf de "incasari" fara precedent, din relatii comerciale la care nu va pricepeti ...

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
11/11/2019 10:04

    Ce inseamnă dacă visez că imi cad dintii. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent.        Ce inseamnă dacă visez ...

Ce NU trebuie sa faci SUB NICIO FORMA de Mihail si Gavril! Lucrul care este INTERZIS cu desavarsire! E PACAT mare sa faci asta
07/11/2019 16:03

  Ce nu trebuie să faci pe noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril.   Sfintii Mihail si Gavril este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei. Acesti doi sfinti sunt cinstiti ...

O stiinta milenara: zodiacul indian
08/09/2019 20:47

  In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac ...

 Fazele lunii, zodiile si viata zilnica
08/09/2019 10:49

Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul. Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, lu ...

 Casele astrologice
07/09/2019 10:52

Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop. Pe parcursul vietii vei petrece mai mult timp in unele case astrologice dacat in altele. Casele pot determina daca esti o ...

BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare
01/09/2019 10:01

  Descriere foto: BABA VANGA PREDICTII 2019   BABA VANGA previziuni 2019. Baba Vanga a făcut predictii pentru 2019. Desi a murit in 1996, ea a făcut predictii pană pentru secolul 51 cand, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei