Ce vor femeile sa li se faca in pat, in functie de zodie. Invata sa le innebunesti

default

Dimensiune font:

| 25-05-2014 18:30

Trasaturile specifice fiecarei zodii influenteaza preferintele sexuale. Din acest motiv, gesturile care starnesc o femeie intre asternuturi difera in functie de semnul zodiacal.
 

FEMEIA BERBEC

Independenta, energia, dar si impetuozitatea sunt trasaturi specifice nativelor din berbec care se rasfrang si asupra preferintelor sexuale, iar independenta si impetuozitate fac femeile din aceasta zodie sa fie mai putin atrase de practicile de dominatie in care ele au rol pasiv. O femeie berbec nu va fi deloc incantata daca partenerul ei ii directioneaza capul cu mana in speranta sa primeasca sex oral, spre exemplu, considerand gestul un act de dominatie, de subjugare. In schimb, o nativa din berbec se va deschide sexual total daca barbatul ei manifesta respect si daruire in timpul sexului, masajul erotic, cunilingus si saruturile degetelor de la picioare scotand-o din minti.

FEMEIA TAUR

O femeie nascuta sub semnul zodiacal al taurului este loiala, stabila si rabdatoare. Din acest motiv, atunci cand dezvolta o relatie sentimentala, ea recurge la toate metodele posibile si depune mult efort ca ea sa functioneze. Pe plan sexual este, insa, incapatanata. Prefera sexul clasic, pozitiile despre care stie ca o ajuta sa atinga orgasmul, dar si confortul dormitorului in ceea ce priveste locul pentru a face sex. Nevoia de confort, dar si tendintele ei materialiste fac ca mediul in care face sex sa conteze enorm pentru bunastarea ei emotionala si sexuala. Astfel ca o lenjerie de par mai scumpa, delicata intr-o camera frumos amenajata si curata este un mare turn on pentru o femeie taur, chiar daca partenerul ei sexual nu exceleaza intr-ale sexului.

FEMEIA GEMENI

Gemenii adora noutatea si sunt curiosi din fire, motiv pentru care si preferintele lor sexuale sunt mai putin obisnuite, chiar excentrice. Cu o femeie din zodia gemeni poti face orice, fiind mereu incantata sa incerce lucruri noi, pozitii noi, jucarii sexuale si locuri neobisnuite pentru a face sex. In schimb, daca barbatul care are o partenera sexuala in zodia gemeni nu este la fel de tentat de noutate si prefera “clasicul”, o va pierde in doi timp si trei miscari, caci nu va reusi sa-i mentina curiozitatea vie.

FEMEIA RAC

Sensibilitatea crescuta a racului este evidenta si la nivel tactil. Din acest motiv femeile din zodia rac adora mangaierile, o partida buna de sex pentru ele trebuind sa contina, in mod obligatoriu, mangaieri indelungate, saruturi pe tot corpul, din cap pana in picioare. De altfel, fara un preludiu complex si astfel de gesturi de tandrete facute si in timpul sexului, o femeie rac are putine sanse sa atinga culmile placerii.

FEMEIA LEU

Spiritul de lider, siguranta de sine, dar si aroganta specifice zodiei leu se pot manifesta si intre asternuturi. O “leoaica”, chiar daca accepta sa fie “subjugata” pe partenerul ei in timpul sexului, are nevoie si de momente in care ea sa domine, ea sa dicteze cursul partidei. Astfel ca barbatul care vrea cu adevarat sa innebuneasca o nativa a zodiei leu trebuie sa se arate dispus sa fie dominat, chiar daca o face doar in aparenta cu retinere.

FEMEIA FECIOARA

In pofida denumirii zodiei, femeile native in fecioara sunt dezinvolte, dar doar atunci cand isi gasesc un partener sexual cu care sa au o legatura emotionala puternica. In astfel de situatii, dau dovada de “generozitate sexuale”, fiind dispuse sa faca fel de fel de nebunii, sa incerce fel de fel de pozitii si tehnici sexuale in speranta de a-si innebuni partenerul. Viceversa, un barbat care vrea sa scoata din minti de placere o femeie din zodia gemeni trebuie sa fie meticulos, caci fecioarele sunt, din fire, meticuloase. Astfel ca barbatul ar trebui sa fie atent si sa execute gesturi adiacente sexului propriu-zis, de la mangaieri la saruturi, inainte, in timp, dar si dupa sex, caci pentru o femeie fecioara sexul nu se rezuma doar la contactul propriu-zis, la miscarile de du-te-vino, ci la intregul ansamblu, incepand de la preludiu si finalizand cu postludiu.

FEMEIA BALANTA

Echilibrata din fire, plina de tact si diplomatie, femeia din balanta tanjeste dupa dragoste, dupa armonie. Din acest motiv, nu este incantata de practicile sexuale care presupun o forma de “dezechilibru”, cum ar fi jocul stapan-sclava (stapana-sclav). Egalitatea in timpul partidei conteaza. Din acest motiv, daca barbatul vrea sa obtina o felatie din partea unei femei balanta, ar trebui sa se arate dispus mai intai si mai apoi sa execute el un cunilingus. Imbratisarile reprezinta un alt aspect important in preferintele sexuale ale femeii balanta, aceasta preferand pozitiile sexuale care permit contact vizual, dar si o apropiere fizica foarte mare. Iata de ce o femeie balanta va prefera pozitia misionarului sau cea a lingurii in locul pozitiei “capra”.

FEMEIA SCORPION

Femeile din zodia scorpion vor sa fie adorate de partenerii loc, atat in societate, cat si intre asternuturi. Din acest motiv, orice face o femeie scorpion sa se simta o zeita in pat este ideal de pus in practica in timpul partidelor de sex cu o nativa a acestei zodii: de la sarutatul picioarelor, la linsul zonei din spatele genunchiului, la cunilingus si la stimularea clitorisului.

FEMEIA SAGETATOR

Una dintre trasaturile specifice acestei zodii este capacitatea de a vedea in perspectiva, viziunea. Si in materie de sex aceasta trasatura conteaza. De ce? Pentru o partida de sex poate incepe mult mai devreme pentru o femeie sagetator. Cum? Prin vorbe. Un barbat care vrea sa innebuneasca o femeie sagetator ar trebui sa-i spuna, verbal, pe un ton intim si cald tot ceea ce si-ar dori sa-i faca, pentru imaginatia bogata a sagetatoarei o va face sa traiasca emotional partida de sex inainte sa inceapa.

FEMEIA CAPRICORN

Bine organizata, dar si cu tendinte de leadership, femeia capricorn trebuie satisfacuta atunci cand vrea! Cu alte cuvinte, un partener care vrea sa-si faca iubita capricorn fericita nu ar trebui sa o priveze de sex. Desi ea nu are un calendar pentru partidele de sex, consecventa conteaza atunci cand vine vorba de cat de des face sex. Totodata, mai conteaza felul in care barbatul o face sa se simta pe femeia capricorn. In timpul partidelor de sex, daca vrea cu adevarat sa o innebuneasca, nu ar trebui sa ezite sa-i spuna cat de mult o doreste, cat de mult ii plac sanii ei, fundul ei, picioarele ei sau orice alta parte a corpului. Pentru femeia capricorn imaginea de sine conteaza mult, motiv pentru care cu cat se simte mai frumoasa, mai atragatoare, cu atat va fi mai atasata de iubitul ei si se va darui mai mult.

FEMEIA VARSATOR

In materie de sex, starea de spirit este cea care primeaza in cazul femeii varsator. Daca este indispusa, suparata pe partener sau nu se poate detasa de problemele de zi cu zi (munca, familie, bani sau altele), atunci e prea putin probabil sa aiba chef de sex. Pentru a innebuni o femeie varsator, un barbat trebui sa stie, mai intai, sa-i creeze o stare de relaxare, de uitare, de distantare de tot ce este in jur. Chiar daca el poate sa faca acest lucru la fiecare intalnire, daca a reusit de cateva ori, femeia varsator va asocia imediat starea de bine cu barbatul respectiv, motiv pentru care va tanji dupa prezenta lui, dupa trupul lui. In ceea ce priveste sexul propriu-zis, femeia varsator adora pozitiile care permit o penetrare profunda, dar nu pana in punctul de a deveni dureroase, asadar orice pozitie prin care bazinele celor doi se intrepatrund este ideala in timpul sexului.

FEMEIA PESTI

Altruista si chiar mamoasa din fire, femeia pesti va incerca intotdeauna sa-si protejeze partenerul. Ce cere in schimb? Respect si disponibilitatea de a-i satisface nevoile. Cu alte cuvinte, daca nu are nevoie de sex, femeia pesti vrea sa fie lasata in pace si va dezvolta un sentiment de aversiune fata de barbatul care o preseaza sa faca sex cand ea nu are chef. In schimb, cand are chef de sex, femeia nativa in pesti se dezlantuie, preferand miscarile ample si profunde in timpul partidei, in locul celor scurte si rapide.

Lyla.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:08

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

​Horoscopul pentru marti 12 noiembrie 2019
12/11/2019 04:00

BERBEC Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Inregistrati un varf de "incasari" fara precedent, din relatii comerciale la care nu va pricepeti ...

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
11/11/2019 10:04

    Ce inseamnă dacă visez că imi cad dintii. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent.        Ce inseamnă dacă visez ...

Ce NU trebuie sa faci SUB NICIO FORMA de Mihail si Gavril! Lucrul care este INTERZIS cu desavarsire! E PACAT mare sa faci asta
07/11/2019 16:03

  Ce nu trebuie să faci pe noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril.   Sfintii Mihail si Gavril este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei. Acesti doi sfinti sunt cinstiti ...

O stiinta milenara: zodiacul indian
08/09/2019 20:47

  In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac ...

 Fazele lunii, zodiile si viata zilnica
08/09/2019 10:49

Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul. Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, lu ...

 Casele astrologice
07/09/2019 10:52

Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop. Pe parcursul vietii vei petrece mai mult timp in unele case astrologice dacat in altele. Casele pot determina daca esti o ...

BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare
01/09/2019 10:01

  Descriere foto: BABA VANGA PREDICTII 2019   BABA VANGA previziuni 2019. Baba Vanga a făcut predictii pentru 2019. Desi a murit in 1996, ea a făcut predictii pană pentru secolul 51 cand, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei