Horoscopul dragostei în 2014

default

Dimensiune font:

| 31-12-2013 05:15

Dragii noştri, uite că a mai trecut un an, în care am făcut şi lucruri bune, şi treburi de ocară, în care am iubit, am urât, am fost fericiţi sau cu sufletul otrăvit. Ne-am găsit noi prieteni, ne-am despărţi de alţii vechi. De unii ne este dor, pe alţii nu vrem să-i mai vedem în ochi! Pentru unii a fost un an foarte greu, mai ales sub aspect sentimental. 2013 a adus câteva conformaţii astrale foarte dificile, pe care unii le-au trecut mai uşor, alţii mai greu, iar alţii aproape deloc şi asta se vede după traiul lor chinuit. Dar deja au trecut toate şi mai bine să privim cu încredere spre cele 12 luni care stau să vină şi să ne bucure. Nu ştim că vă doriţi fiecare dintre voi, dar ştim că oleacă de dragoste în plus nu strică nimănui aşa că ne-am uitat înspre planete, le-am citit mesajul şi vi-l transmitem şi vouă. 2014 va fi un an cu vibraţia numărului 7 (2+0+1+4=7). Vom fi sub semnul dragostei divine, vom fi mai selectivi şi mai pretenţioşi atât cu oamenii, cât şi cu sentimentele noastre.

Berbecii vor trebui să aibă mare grijă în relaţii. Ei îl au încă pe Uranus Retrograd alături, lângă care s-a aşezat de curând şi Marte aşa că orice pas făcut greşit le va aduce mari bătăi de cap. Impulsivi cum sunt, ei sunt gata să se avânte în orice relaţie care le promite dacă nu marea dragoste, măcar un sărut pătimaş petrecut pe clar de lună sau o poveste păcătoasă de alcov. Semn de Foc, ei sunt aprigi în dragoste, de multe ori se aruncă înainte cu capul, apoi se întreabă de ce îi doare. Oricum, 2014 le va aduce distracţii, aventuri, şanse de a-şi găsi marea dragoste sau de a oficializa o relaţie.


Taurii par a fi blânzi, însă nu e bine să te joci cu inima lor. Iubesc pasional şi sunt fideli familiei şi obligaţiilor parteneriale. Dacă sunteţi într-o relaţie cu un Taur este bine să ştiţi că ori dansaţi împreună până la capăt, ori mai bine vă vedeţi de treabă fiindcă nu veţi ieşi uşor dintr-o astfel de combinaţie. În 2014 vor trebui să revadă lecţia comunicării între parteneri şi să-şi deschidă inima mai mult fiindcă nimeni nu poate fi iubit dacă nu vrea. Daţi frâu pasiunii şi fiţi atenţi la tot ce vă oferă viaţa. Timpul iubirii nu aşteaptă pe nimeni aşa că ar fi bine să acceptaţi şi să faceţi declaraţii de dragoste ori de câte ori aveţi ocazia.

Gemenii ar trebui să se uite mai atent la relaţiile în care sunt angrenaţi şi să-şi schimbe atitudinea. Semn al raţiunii, ei ar trebui să înveţe cum să iubească profund, cu sufletul. Nu vă temeţi, dragilor, fiindcă iubirea adevărată este o stare, o trăire firească, nu un joc de societate aşa cum cred mulţi dintre noi. Dacă veţi privi relaţiile cu sufletul, cu siguranţă vă veţi găsi partenerul perfect ori îl veţi redescoperi pe cel alături de care sunteţi deja. Pentru Gemeni a venit timpul marilor iubiri şi nu este exclus ca unii nativi să se îndrăgostească nebuneşte. Aveţi grijă să nu vă implicaţi în relaţii nepotrivite şi, mai ales, să rezistaţi tentaţiei de a călca pe alături fiindcă 2014 va aduce ocazii destul de dese de a cădea în păcat.


Racii rămân favoriţi încă o jumătate de an. Jupiter, Marele Duce al zodiacului, îi însoţeşte până în iulie, ceea ce înseamnă noroc în toate, inclusiv în amor, ceea ce îşi doresc atât de mult. Din martie, Lilith, Luna Neagră care le-a mai încurcat socotelile şi le-a zăpăcit minţile, părăseşte zodia lor, lăsându-i să-şi vadă de viaţă. Firi calde, Racii vor mereu să se simtă iubiţi şi să iubească, lucru pe care îl arată partenerilor cu prisosinţă, mai ales în nopţile înstelate şi cu Lună Plină. În noul an nu ar fi exclus ca nativii aflaţi demult într-o relaţie dificilă să trăiască, în sfârşit, marea reconciliere.

Leii devin vedete din nou, după ce mai bine de vreun an au intrat în umbră. Odată ce Jupiter intră în semnul lor nimeni nu-i va opri din goana după cuceriri. Leul este semn de Foc, el vrea totul sau nimic aşa că aveţi grijă dacă vă pică la aşternut fiindcă nu-i de joacă. Dacă sunteţi deja într-o relaţie cu un Leu este important să vă reamintiţi că îi plac cuceririle şi le caută. Nu încercaţi să-l ţineţi legat că nu va sta nici dacă este domn, nici dacă este doamnă. Dacă sunteţi nativ Leu şi v-aţi îndrăgostit, vă recomandăm să priviţi în oglindă înainte de a face prima declaraţie de dragoste. Nu de alta, dar să nu vedeţi cumva propriul chip, cum s-a mai întâmplat.


Fecioarele vor avea un an plin. Firi timide, ele rareori fac primul pas într-o relaţie, deşi sunt pasionale când sunt în spatele perdelelor de la baldachin. Greu este să ajungă până acolo, aşa că dacă aveţi un partener Fecioară este bine să învăţaţi bine regulile seducţiei. Nu umblaţi cu texte ieftine fiindcă veţi pierde, nu le ameninţaţi şi nu faceţi scene. Patronate de Mercur cel isteţ şi vorbăreţ, au replici mult mai bune decât mulţi cei pe care îi lasă să creadă contrariul. Fecioarelor le recomandăm să fie atente cu ele, să se cunoască şi să se accepte aşa cum sunt, adică perfecte şi frumoase, la fel ca toţi oamenii.


Balanţelor le place să fie în centrul atenţiei, aşa că orice reflector aşezat cu dichis în direcţia lor vă poate deschide şi calea spre o nouă relaţie. Să ştiţi că sunt pricepute la seducţie şi că sunt amatoare de flirturi că nu degeaba o au pe Venus ca stăpână a semnului. Balanţelor le plac şi lucrurile frumoase şi adoră să primească daruri, deci ştiţi deja ce aveţi de făcut dacă vă pică la inimă unul dintre nativii protejaţi de Venus. Dacă sunteţi născuţi în această zodie, e timpul să vă clarificaţi statutul amoros ori al relaţiei în care sunteţi implicaţi – „Ne mai îndrăgostim sau nu?”, „Mergem împreună mai departe sau nu?” 2014 le aduce şansa concretizărilor.

Scorpionii sunt mari artizani ai relaţiilor amoroase. Despre domni se ştie că au o sexualitate puternică şi că pot iubi foarte profund. Ei poartă mereu în suflet o neîmplinire aşa că aveţi grijă la o eventuală dragoste neîmpărtăşită. Sunt parteneri foarte atenţi şi, ca orice semn de apă, reuşesc să pătrundă în sufletul celui de alături şi, deşi nu este de dorit, să se joace cu sentimentele acestuia. Doamnele sunt vedetele poveştilor de alcov. Le place să iubească şi stăpânesc bine această artă pe care o pot transforma într-o armă atunci când sunt în competiţie pentru inima unui bărbat. Femeile Scorpion câştigă întotdeauna! În noul an e liber la cuceriri, dar aveţi grijă la venin!


Săgetătorii au ajuns la un moment de bilanţ. Pentru ei va fi anul pirostriilor şi deja sclipesc inelele de logodnă. 2014 le va aduce o nuntă de vis, o lună de miere aşa cum ar trebuie să o trăiască fiecare dintre noi şi multe planuri pentru noua familie, căreia îi urăm de pe acum mulţi ani fericiţi. Cele mai bune perioade sunt mai-iulie şi octombrie. Dacă v-aţi ales drept partener de viaţă o femeie Săgetător să ştiţi că aţi tras lozul câştigător dacă o veţi aprecia la adevărata valoare. Ele iubesc oamenii şi viaţa aşa că veţi avea un trai frumos dacă nu o veţi minţi şi-i veţi fi alături în toate provocările. Dacă domnii vor fi cei care vor pune verigheta pe inelar, să ştiţi că veţi avea alături un om optimist şi plin de viaţă, un idealist romantic. Oricum, sub influenţa lui Uranus, iubirile vor fi electrizate în 2014, deci fiţi gata de aventură.


Capricornii, ca şi Taurii, vor trebui să înveţe să facă declaraţii de dragoste. Gata, s-a terminat cu joaca de-a v-aţi ascunselea. Firi romantice, deşi nu par, ei au o lume interioară foarte bogată, în care sentimentele sunt foarte preţuite. În 2014, relaţiile sentimentale ar trebui să deschidă lista de priorităţi a nativilor, care primesc ajutor şi din partea planetei Venus, aflată în Capricorn. Dacă vor accepta iubirea, noul an le-ar putea aduce o evidentă îmbunătăţire a relaţiilor ori un partener nou, cu care ar putea întemeia o familie. Suntem ceea ce gândim, aşa că deschideţi inima, acceptaţi dragostea şi intraţi în jocul seducţiei!


Vărsătorilor li se recomandă un bilanţ personal. A cam venit vremea să închideţi vechile răni, să acceptaţi că uneori există şi suferinţă, să mulţumiţi pentru experienţele şi bucuriile oferite şi să mergeţi mai departe. Nu ar trebui să vă fie greu ştiut fiind faptul că sunteţi nativii cei mai prietenoşi din tot zodiacul. E important să învăţaţi să vă iubiţi mai mult şi luaţi exemplu de la Leu cu care aveţi relaţii bune. Stăpâniţi deja arta relaţionării, trebuie doar să mai revedeţi unele aspecte. Când faci pace cu trecutul orice lucru devine posibil. Pe de altă parte, Vărsătorii ar trebui să fie atenţi şi la încurcăturile din relaţii, fiindcă aţi putea fi în pericol. Prea multe flirturi strică şi ştiţi foarte bine acest lucru, iar noi nu degeaba o spunem. 2014 va aduce o îmbunătăţire a relaţiilor şi chiar vă puteţi (re)îndrăgosti.


Peştii vor avea un an magic. 2014 are vibraţia cifrei 7, simbolul dragostei eterne, depline şi complete. Semn de apă, Peştii ştiu să definească iubirea perfectă şi nu întâmplător zodia are cei mai mulţi amanţi, Casanova, spre exemplu, fiind născut în acest semn. Romantici incurabili şi iubăreţi, Peştii îl vor avea alături pe Neptun, care îi va ajuta să-şi împlinească toate visele. Dacă sunteţi în relaţie cu un nativ din acest semn atunci ştiţi ce înseamnă să fii iubit şi, mai ales, cum să fii iubit, dar şi cum poţi suferi din dragoste. Domnii sunt maeştri în a crea dramolete emoţionale aşa că fiţi atente, doamnelor, mai ales cele din Fecioară, zodia opusă, cu care nu mereu există şi compatibilităţi afective. Apoi, nu uitaţi că „Cine iubeşte şi lasă” primeşte mereu pedeapsă.
După cum aţi văzut, 2014 va fi un an al iubirii. Noi v-am spus ce-am văzut pe Cer, v-am dat câteva sugestii, dar voi veţi hotărâ ce veţi face cu inimile şi sentimentele voastre, cum veţi trăi şi, mai ales, lângă cine. Vă aşteptăm alături în fiecare secundă ca să ne împărtăşiţi din experienţele voastre. Vă dorim să aveţi un an înflăcărat!
Caterina Rugierro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

04:53

BANCUL ZILEI

05:08

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

​Horoscopul pentru marti 12 noiembrie 2019
12/11/2019 04:00

BERBEC Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Inregistrati un varf de "incasari" fara precedent, din relatii comerciale la care nu va pricepeti ...

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
11/11/2019 10:04

    Ce inseamnă dacă visez că imi cad dintii. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent.        Ce inseamnă dacă visez ...

Ce NU trebuie sa faci SUB NICIO FORMA de Mihail si Gavril! Lucrul care este INTERZIS cu desavarsire! E PACAT mare sa faci asta
07/11/2019 16:03

  Ce nu trebuie să faci pe noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril.   Sfintii Mihail si Gavril este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei. Acesti doi sfinti sunt cinstiti ...

O stiinta milenara: zodiacul indian
08/09/2019 20:47

  In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac ...

 Fazele lunii, zodiile si viata zilnica
08/09/2019 10:49

Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul. Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, lu ...

 Casele astrologice
07/09/2019 10:52

Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop. Pe parcursul vietii vei petrece mai mult timp in unele case astrologice dacat in altele. Casele pot determina daca esti o ...

BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare
01/09/2019 10:01

  Descriere foto: BABA VANGA PREDICTII 2019   BABA VANGA previziuni 2019. Baba Vanga a făcut predictii pentru 2019. Desi a murit in 1996, ea a făcut predictii pană pentru secolul 51 cand, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei