Horoscopul lunii decembrie

default

Dimensiune font:

| 01-12-2014 05:45

Ultima lună a anului aduce şi un bilanţ pentru cele douăsprezece luni trecute * avem timp să aruncăm o privire peste umăr, să facem socoteli şi să tragem linie * vom fi provocaţi să fim mai energici, să renunţăm la lucrurile vechi şi să ne găsim alte căi de evoluţie * în ciuda provocărilor, vom fi invitaţi să găsim o cale de echilibru, necesară pregătirii unei atmosfere de poveste de sărbători

Decembrie e o lună a acţiunii, o lună a confruntării, o lună asupra căreia ne punem amprenta. Trecerea lui Marte în Vărsător va confrunta încăpăţânarea unora cu dorinţa altora de a fi liberi, cu necesitatea de a obţine o mai mare posibilitate de mişcare şi cu puterea de a ne detaşa de ceea ce ne îngrădeşte.
Refacerea careului Pluto-Uranus de la mijlocul lunii leagă lucrurile de 2012 şi 2013, fiindcă este o etapă de tranzit a marilor transformări începute acum câţiva ani.
După 17 decembrie, Mercur în Capricorn va contribui la o abordare mai practică a proiectelor noastre, cântărind mai bine vorbele înainte de a trece la fapte.
şi nu în ultimul rând, trecerea planetei Saturn în Săgetător va obliga la căutarea, timp de şase luni, de principii de viaţă solide şi la exemple de valori morale.
Aşadar, chiar dacă luna decembrie ar trebui să fie un bilanţ al anului 2014, se pare că cerul nu prea ne permite trândăveala.


Berbec. O lună în care veţi dori multe schimbări, poate un nou început, însă trebuie să nu vă ambalaţi prea tare dacă lucrurile nu merg aşa cum vă planificaţi, căci uneori trebuie să pierdeţi ceva mic pentru a câştiga ceva mai mare, sau deocamdată trebuie să vă mulţumiţi cu ce aveţi, căci lucrurile nu stau aşa de rău pe cât credeţi. Cei în cuplu vor avea nemulţumiri, poate că se simt plictisiţi şi agasaţi, fără a se gândi şi la sentimentele celuilalt. Să vă amintiţi că o relaţie este construită din doi, iar dacă veţi opera mici modificări în viaţa de zi cu zi, totul va fi mai bine. Cei singuri vor dori să rămână lucrurile deocamdată aşa, să se ocupe doar de ei, mai ales că nu se poate începe un capitol nou de viaţă decât atunci când închei socotelile cu trecutul.


Taur. Puteţi avea o atitudine copilărească şi nedreaptă cu cei din jur, punându-le răbdarea la grea încercare. Poate că ar trebui să vă pregătiţi mai degrabă să întâmpinaţi sărbătorile cu inima deschisă, eventual să vă faceţi planuri de concediu cu partenera, aşa încât să apreciaţi lucrurile pozitive din viaţa voastră. Deşi veţi avea mult de lucru, energia voastră vă va permite să vă achitaţi onorabil de sarcini, şi pentru ca veţi fi pragmatici, inclusiv bine organizaţi, nu veţi acumula întârzieri mari în finalizarea proiectelor. Este nevoie însă pentru viitorul îndepărtat să vă schimbaţi viziunea asupra lucrurilor, pentru a nu risca să pierdeţi oportunităţile ce vor veni spre voi. Deschideţi bine ochii şi rămâneţi pozitivi!


Gemeni. S-ar putea ca, deşi e iarnă, luna să fie însorită, iar starea voastră să fie pozitivă. Dacă se ivesc mici nori la orizont în cuplu, cu o bună capacitate de comunicare, ce între noi fie vorba, nu vă lipseşte, puteţi ocoli neînţelegerile şi stresul, dar mai ales vă puteţi explica absenţele dese atunci când jumătatea voastră are nevoie de ajutor la pregătirile de sărbători. Cei singuri încă sunt marcaţi de o relaţie mai veche, iar unii chiar îşi pierd speranţa că se mai pot implica în alta. Dacă o să vă petreceţi timpul liber cu prietenii sau în familie,veţi uita de amorul pierdut şi veţi intra în noul an cu moralul ridicat. Profesional, sunteţi dinamici şi aveţi toate atuurile să atrageţi atenţia asupra voastră. Cei care lucrează şi au în curs un proiect profesional, să nu se panicheze, căci inclusiv luna ianuarie le va fi benefică aşa încât să se mişte lucrurile.


Rac. Munciţi în continuare căci obligaţiile de zi cu zi nu vă dau pace. Există riscul ca şi cei dragi să se simtă uşor abandonaţi. Va fi nevoie de o manieră elegantă şi de dialog în a aborda astfel de divergenţe aşa încât pacea şi armonia să se reinstaleze. Veţi căuta societatea, veţi dori să vă admire cei din jur, iar acestea sunt toate atuurile necesare sudării unor noi prietenii. Creativitatea e la cote ridicate, adaptabilitatea la fel, iar acestea vă pot aduce direct în centrul atenţiei şi vă pot deschide uşi închise până acum. Aveţi însă tendinţa de a deveni prea exigenţi cu ceilalţi, le solicitaţi mult prea mult şi poate că ar trebui să vă gândiţi mai mult ca sărbătorile se apropie şi pentru ei, deci să fiţi mai îngăduitori. În plus, nu vă culcaţi pe laurii victoriei sau nu vă mai pierdeţi timpul scufundaţi în proiecte utopice!


Leu. Încercând aproape întreaga lună să deţineţi controlul când într-o situaţie, când în alta, riscaţi să nu mai ştiţi să vă relaxaţi şi să uitaţi să mai trăiţi. Ar fi păcat acum, când Soarele, stăpânul vostru, se va afla în sectorul iubirii, al copiilor şi al distracţiei, putând aduce pasiuni aşa cum nu aţi mai trăit demult timp! Puteţi avea neînţelegeri în familie sau chiar puteţi descoperi că cineva apropiat vă trădează. În cuplu o să vă supere iritarea şi nervozitatea partenerului. Se poate rupe o colaborare sau o asociere. Vedeţi-vă interesul şi reacţionaţi corespunzător, chiar dacă e nevoie să recunoaşteţi ca nu puteţi stăpâni orice şi în oricare moment. Iar dacă jucaţi de obicei la jocuri de noroc, feriţi-vă să investiţi prea mult în prima săptămână!


Fecioară. Veţi fi demonstrativi, vă veţi manifesta complice, deschişi în special cu jumătatea voastră şi vă veţi înconjura de cei dragi şi va depinde şi de voi să asiguraţi un climat frumos în perioada de sărbători. Dar poate că ar trebui să deveniţi mai atenţi că, în aceeaşi măsură cu care sunteţi acum spontani, să nu uitaţi că puteţi profita şi chiar e nevoie să deţineţi controlul situaţiilor. Cei singuri vor avea ocazia să cunoască noi persoane, iar surprizele acestei luni le vor aduce armonia în primul rând cu ei înşişi. După 15 ale lunii vor putea întâlni un anumit om de care să se simtă ca străfulgeraţi şi cu care să se simtă pe aceeaşi lungime de undă. Veţi avea mult de lucru şi nu trebuie să vă lipsească atitudinea pozitivă, iar dacă veţi privi lucrurile creativ, nu vi se va mai părea totul searbăd. Nu vă lăsaţi duşi de val indiferent de situaţiile create la muncă, concentraţi-vă pe ce aveţi de făcut, ca să evitaţi nişte gafe pentru care mai târziu aţi putea da socoteală!


Balanţă. Voi nu vă vedeţi capul de treabă întreaga lună şi va trebui să ştiţi să vă mobilizaţi ca să vă ajungă timpul. În plus, vă puteţi simţi ca abandonaţi de cei din jur, puţin susţinuţi de colegi, ba chiar aceştia vă pot şicana. Atenţie căci unei astfel de atitudini veţi dori să ripostaţi fără diplomaţie şi fără să cruţaţi pe nimeni! Normal că de aici şi până la confruntări nu e decât un pas, şi nu veţi
primi ajutorul nimănui să deblocaţi situaţia. Nici în cuplu situaţia nu e roză dacă nu sunteţi dispuşi să dialogaţi. Evitaţi controlul situaţiei şi abordaţi o atitudine împăciuitoare şi tolerantă dacă doriţi armonie de sărbători! Celor singuri poate că le e mai ridicat moralul, mai ales că invitaţiile nu vor lipsi. De romantism însă nu poate fi vorba, căci aveţi încă teamă de un angajament serios şi tendinţă de a respinge pe aceia care se îndreaptă spre voi.


Scorpion. Sunteţi metodici şi concentraţi pe munca voastră aşa încât nu trebuie să fie probleme la locul de muncă. Dacă însă mintea nu vă stă la treabă, deşi e frumos să visezi cu ochii deschişi, riscaţi să aveţi întârzieri cu proiectele obligatorii şi va fi greu să le recuperaţi. Financiar, sunteţi tentaţi la cheltuieli excesive şi extravagante, pe care vă sfătuiesc să le evitaţi dacă nu sunt neapărat necesare. În cuplu aveţi şansa de a vă consolida relaţia, cu atât mai mult cu cât pregătirile de vacanţă le faceţi în doi, cu cât doriţi să vă relaxaţi şi să petreceţi mai mult timp cu copiii. Dacă cei singuri doresc să-şi ia un angajament, acum poate că e momentul căci, deşi nu asta e baza lunii decembrie, puteţi transforma o simplă relaţie într-o poveste de dragoste constructivă.


Săgetător. Deşi vă simţiţi cam obosiţi, aveţi şansa de a deveni mulţumiţi în condiţiile în care lăsaţi egoismul în urmă şi, în tot ce veţi face, vă veţi gândi şi la alţii. Dialogul, spontaneitatea, comunicarea şi înţelepciunea v-ar putea ajuta partenerul să mai ierte din răbufnirile sau bosumflările voastre sporadice, ceea ce ar fi şi de indicat. N-ar strica însă ca şi voi să vă stăpâniţi impulsivitatea.
Unii vor dori să devină seducători, să apeleze la magnetismul lor pentru a face ochi dulci acelora care le sunt pe plac, dar poate că au tendinţa de a „merge prea repede”, riscând să omită lucruri sau persoane importante, sau celorlalţi le va fi greu să îi urmeze. Revizuiţi-vă aşteptările de pe axa profesiei, reorganizaţi-vă planurile de viaţă şi concentraţi-vă pe comunicare!


Capricorn. Mulţumirea pe care ar putea-o simţi cei aflaţi în cuplu nu trebuie să îi determine să se culce pe lauri, ci trebuie să înveţe să-şi consolideze beneficiile acumulate, mai ales în a doua parte a lunii. Petreceţi mai mult timp în familie şi concentraţi-vă doar pe voi şi partener, fără a vă gândi la nimic altceva! Cei singuri pot avea surprize plăcute, mai ales în preajma sărbătorilor. Există şansa ca cineva să vă facă inima să vibreze, iar gândul să zboare prea repede la o viaţă în doi. Descoperiţi-vă întâi unul pe altul, bucuraţi-vă de primele semne ale plăcerii, căci, la urma urmei, o poveste de iubire se trăieşte şi nu se scrie neapărat pe un certificat! Profesional, sunteţi agitaţi, conştiincioşi şi metodici, pentru că doriţi sau trebuie să finalizaţi nişte situaţii. Decât să staţi cu capul în apă rece ca să rezistaţi, mai bine cereţi cuiva ajutorul.


Vărsător. Dacă în prima parte a lunii tensiunile din relaţii pot exploda din clipă în clipă, eforturile să le traversaţi cu brio ar trebi să vă aparţină. Nu de alta dar aveţi tendinţa de a vedea în gri toate cele, nimic nu e bun, nimic nu vă mai satisface, indiferent că perechea încearcă să vă aducă zâmbetul pe buze. Petreceţi timp şi cu prietenii, căutaţi să vă faceţi noi cunoştinţe, dar nu vă neglijaţi partenerul! Profesional parcă e mai linişte, cu colegii vă împăcaţi bine, iar de muncă nu daţi în brânci. Orice încercaţi să faceţi, e bine să vă exprimaţi doleanţele pentru că e vremea de bilanţ de carieră, de lămurit lucrurile între colegi, ori de dat raportul în faţa şefilor. Iar dacă acum ceva timp Marte vă inducea o stare auto-reflexivă, a venit vremea să porniţi la acţiuni care să vă privească direct, însă aveţi grijă la nervozitate căci ea vă poate răni şi la propriu, şi la figurat!


Peşti. Oboseala acumulată de peste an, precum şi faptul că natura voastră serviabilă vă pune în slujba tuturor se vor face resimţite şi vă vor impune să luaţi pauză ca să vă relaxaţi. Va trebui să luptaţi pentru un echilibru între necesităţile celor din jur şi familie, să găsiţi în voi puterea de a mai spune şi NU atunci când toată lumea trage de voi în toate părţile. Cei singuri sunteţi în căutarea unui ideal, riscând să deveniţi prea exigenţi cu cei din jur. Acceptaţi întâlnirile propuse, acordaţi-le o şansă şi fiţi mai toleranţi dacă nu doriţi să petreceţi luna în singurătate! În carieră e posibila o nouă şansă,o nouă propunere în a doua jumătate a lunii, sunteţi atraşi de ea dar vă sfătuiesc să meditaţi cu atenţie căci vor mai veni şi altele!
Horoscop oferit de astrologul Lorina Corozan, de la Cabinetul Astro Skat din Oneşti

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

04:53

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

​Horoscopul pentru marti 12 noiembrie 2019
12/11/2019 04:00

BERBEC Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Inregistrati un varf de "incasari" fara precedent, din relatii comerciale la care nu va pricepeti ...

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
11/11/2019 10:04

    Ce inseamnă dacă visez că imi cad dintii. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent.        Ce inseamnă dacă visez ...

Ce NU trebuie sa faci SUB NICIO FORMA de Mihail si Gavril! Lucrul care este INTERZIS cu desavarsire! E PACAT mare sa faci asta
07/11/2019 16:03

  Ce nu trebuie să faci pe noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril.   Sfintii Mihail si Gavril este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei. Acesti doi sfinti sunt cinstiti ...

O stiinta milenara: zodiacul indian
08/09/2019 20:47

  In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac ...

 Fazele lunii, zodiile si viata zilnica
08/09/2019 10:49

Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul. Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, lu ...

 Casele astrologice
07/09/2019 10:52

Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop. Pe parcursul vietii vei petrece mai mult timp in unele case astrologice dacat in altele. Casele pot determina daca esti o ...

BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare
01/09/2019 10:01

  Descriere foto: BABA VANGA PREDICTII 2019   BABA VANGA previziuni 2019. Baba Vanga a făcut predictii pentru 2019. Desi a murit in 1996, ea a făcut predictii pană pentru secolul 51 cand, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei