Caşcaval cu nucă şi caşcaval cu chimen
Dimensiune font:
Cea mai nouă unitate de procesare a laptelui din judeţ, Vlăsie Company, a lansat pe piaţă două sortimente * fabrica produce bunătăţile caşcaval cu nucă şi caşcaval cu chimen, asta după ce a readus pe mesele românilor şi caşcavalul în ceară.
Constantin Aniculăesă, directorul fabricii din Vlăsineşti, a declarat că sortimentul cu chimen a fost lansat primul şi a fost foarte bine primit pe piaţă, iar recent s-a livrat către magazine şi sortimentul de caşcaval cu nucă.
La fabrica din Vlăsineşti, caşcavalul este amestecat cu paletă din lemn, în coş de nuiele cu tifon şi modelat pe un blat de stejar. „Caşcavalul cu nucă este pe piaţă de o lună de zile şi se poate spune că este încă în faza testării. Caşcavalul cu chimen, care este o adevărată delicatesă, a fost foarte bine primit de piaţă şi noi îl recomandăm să fie însoţit de un pahar cu bere sau unul cu vin roşu pentru a simţi din plin savoarea sa. Caşcavalul nostru cu ceară a avut un impact semnificativ pe piaţă şi pentru consumatorii de o anumită vârstă este considerat produsul de odinioară”, a declarat Aniculăesă.
Citeşte şi: Cele mai frumoase sate ale Moldovei
Alina CALINIUC
Comuna Vlăsineşti are trei fabrici de prelucrare a laptelui - Lacto Solomonescu, Portas, deţinută de familia primarului de Botoşani, Ovidiu Portariuc, şi Vlăsie Company.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau