« Inapoi

Premii pentru cei mai buni elevi

Premii pentru cei mai buni elevi#1
Mărime font - +

 De cinci ani, un medic oferă recompense tinerilor cu rezultate bune la învăţătură

 

Cu ocazia sfârşitului de an şcolar, medicul Tamara Ciofu, care este şi deputat, a acordat premii de excelenţă care au constat în volume de cărţi, diplome şi recompense materiale celor mai buni elevi de la mai multe unităţi de învăţământ din municipiul şi judeţul Botoşani. „De 5 ani, de când am ajuns pentru prima dată deputat, am organizat acţiuni la sfârşit de an pentru premierea elevilor care au avut rezultate şcolare deosebite. Voi continua să susţin aceste activităţi în fiecare an”, a spus Tamara Ciofu.

Obiectiv atins

Premiile au fost suportate exclusiv din suma forfetară pe care o primeşte de la Parlament. „Sunt împlinită şi am o bucurie în suflet atunci când mă întâlnesc cu copiii pe care i-am premiat şi constat că au luat examenul de Bacalaureat cu nota 10, au intrat la facultăţi tehnice recunoscute pe plan naţional şi au obţinut rezultate excepţionale fiecare în domeniile în care se specializează. Acest lucru înseamnă enorm pentru mine şi arată că mi-am atins scopul, acela de a-i motiva pe tinerii din Botoşani să înveţe o meserie şi să se pregătească pentru viaţa care urmează după finalizarea studiilor”, a mai spus Tamara Ciofu.

În municipiul Botoşani au fost premiaţi elevii care au obţinut cele mai bune rezultate în acest an de la Şcoala Nr. 1, Ş oala Nr. 2, Şcoala Nr. 6, Şcoala Nr. 10, Şcoala Nr. 11, Liceul Grigore Antipa, Liceul de Artă, Liceul Ştefan Luchian”, Liceul A. T. Laurian”, Liceul Pedagogic Nicolae Iorga”, Liceul Dimitrie Negreanu”, Liceul cu Program Sportiv, Colegiul Economic Octav Onicescu”, Liceul Tehnologic Petru Rareş”.

În judeţ parlamentarul social-democrat a oferit premii elevilor de la şcolile din comunele Stăuceni, Gorbăneşti, Băluşeni, Curteşti şi Lunca.

Alina CALINIUC

 

Mi-am atins scopul, acela de a-i motiva pe tinerii din Botoşani să înveţe o meserie” -- medicul Tamara Ciofu

Data publicarii: 19/06/2017
loading...
Adauga comentariul tau
Nume:
E-mail:
Comentariu:
Security Code Imagine nouaAlte titluri din evenimentul > MOLDOVA > BOTOSANI

Ultima ora

CELE MAI CITITE STIRI

Dolarul pierde patru bani, euro doar unul

Dolarul pierde patru bani, euro doar unul

Cursul euro a revenit spre pragul de 4,56 lei, el coborând de la 4,5733 la 4,5630(...)
Tabără pentru copiii cu diabet

Tabără pentru copiii cu diabet

Anul acesta, Lions Club Iaşi România 2000 a organizat prima ediţie a unei tabere(...)
Business şi performanţă

Business şi performanţă

Impresarul Arcadie Zaporojanu, reprezentantul firmei „Fotbal Hebdo”, care(...)

 

 

 

editia online din 28.06.2017 - 6:26

Copyright © SC Ziarul Evenimentul SRL Iasi. In varianta tiparita, cotidianul Evenimentul are o arie de distributie care cuprinde 6 judete: Iasi, Bacau, Botosani, Neamt, Suceava si Vaslui

Statistici T5

Tel - 0232246000 | Fax - 0232246002
Orange - 0752266266
E-mail - contact@evenimentul.ro

Link exchange