Regal de dulciuri şi flori la Botoşani
Dimensiune font:
Reţeta succesului pare a fi compusă dintr-o o super cofetărie, un chef mai mult decât talentat şi o florărie cu imaginaţie, iar produsul se numeşte „Prezentarea anuală de produse pentru nunţi şi alte evenimente speciale din viaţa ta”. Evenimentul, ajuns la a şasea ediţie, este organizat de Casa Dulce Botoşani şi în acest an a avut parteneri pe chef Silviu Furdui şi Florăria Eden.
„Este ea mai frumoasă expoziţie dintre toate prezente în decursul celor şase ani. Rămâne doar ca publicul larg, consumatorii, să aprecieze munca şi arta cofetară atât a echipei de la Casa Dulce, cât şi a colaboratorilor pe care i-am ales în aceşti ani”, a declarat Moruzi.
Proprietarul celui mai mare producător de panificaţie-patiserie din judeţul Botoşani susţine că a fost uimit de implicare de care chef Furdui a dat dovadă în pregătirile pentru eveniment.
„Chef Silviu Furdui, un maestru bucătar botoşănean, care a făcut eforturi imense între serviciul de la Bucureşti şi acţiunea de la Botoşani. Să călătoreşti noaptea de la Bucureşti pentru a intra în schimb alături de colegii de la Botoşani şi apoi să munceşti o zi întreagă este un efort în faţa căruia mă aplec şi cu voia domniei sale mă declar prietenul său pe viaţă. Cu ajutorul său am realizat deserturile de lux, ofertă unică în Botoşani, şi am combinat gusturi senzaţionale şi o combinaţie unică de ingrediente, mascarpone, ciocolată, frişcă, unt, caramel, piureuri de fructe şi-au găsit noi arome de anason stelat, scorţişoară, cognac, lavandă. Mă înclin în faţa lui, ca şi profesionist, şi mă încearcă un sentiment mândru de repatriere a cunoştinţelor unui botoşănean care a cunoscut faima la Bucureşti şi noi am reuşit să-l aducem acasă pentru a găti din nou botoşănenilor. Creme brulee, lavandă, Saint Honore, mousuri, vor rămâne în portofoliul nostru de produse sub semnătura lui chef Silviu Furdui”, a completat Florian Moruzi.
Chef Silviu Furdui a precizat că a creat nu mai puţin de 12 deserturi pentru botoşăneni. „Am 12 preparate, toate sunt făcute cu produse naturale, ca toate produsele de aici. Eu am venit cu un plus de valoare la unele preparate şi vă invit să le degustaţi”, a spus şi chef Furdui.
La eveniment au participat Tatiana Furdui şi Tiberiu Furdui, fostul purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, părinţii lui Silviu Furdui.
Din mediul administrativ au participat senatorul Doina Federovici şi Gheorghe Sorescu, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Botoşani, despre care omul de afaceri Moruzi a spus că au fost singurii politicieni care au răspuns la telefon pentru a fi invitaţi la eveniment.
Fost viceprimar pus sub acuzaţie de DNA
Alina CALINIUC
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau