« Inapoi

Ultimul drum al consilierului Daniel Minciună

Ultimul drum al consilierului Daniel Minciună#1
Mărime font - +

Liberalii îşi plâng durerea de a-l pierde pe unul dintre cei mai verticali oameni politici ai Iaşului, pe consilierul judeţean Daniel Minciună, cel care a trecut la cele veşnice în urmă cu două zile din cauza unor probleme cardiace, la vârsta de doar 42 de ani.
Daniel Minciună s-a născut pe data de 1 ianuarie 1975 în Comuna Lespezi (lângă Paşcani), fiind absolvent al Colegiului Naţional „Mihail Sadoveanu” din Paşcani şi al Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Materialelor, din cadrul Universităţii Tehnice „Gh. Asachi” din Iaşi, frecventând ulterior şi cursurile masterale în specializarea Ecologie în Metalurgie. Cariera profesională a acestuia avea să se împlinească prin activitatea prodigioasă, cu rezultate remarcabile, ca Director Executiv al Direcţiei de Administrare a Drumurilor Judeţene din subordinea Consiliului Judeţean Iaşi, aici unde a pus bazele Masterplanului de drumuri judeţene.
În 2016 este ales consilier judeţean pe lista PNL şi conduce efortul partidului de a câştiga preşedinţia CJ Iaşi, reuşind să-i unească în jurul său atât pe cei 12 consilieri PNL, cât şi alte 6 voturi, ratând, la un vot, acest obiectiv.
Daniel Minciună a fost un familist convins. Împreună cu soţia sa, Alexandra, avea un copil, Nicholas, în vârstă de patru ani. A fost, de asemenea, un susţinător al Bisericii, al comunităţilor locale şi al numeroşilor reprezentanţi ai PNL din administraţia locală. „Primarii şi consilierii locali ai PNL îi vor purta mereu o recunoştinţă aparte pentru eforturile deosebite de a ajuta comunităţile judeţului”, susţin liberalii la unison, cu lacrimi în ochi pentru cel ce a fost prietenul lor Daniel Minciună.
Trupul neînsufleţit al consilierului judeţean Daniel Minciună a fost depus ieri, în jurul prânzului, la Paraclisul Bisericii din Tudor Vladimirescu, iar astăzi începând cu ora 18.00 va fi oficiată slujba de priveghere.
Sâmbătă, de la ora 12.00 un sobor de preoţi va oficia slujba de înmormântare la Paraclisul Bisericii din Tudor Vladimirescu. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Sf. Petru şi Pavel. Anca BURNICHE

Data publicarii: 17/02/2017
loading...
Adauga comentariul tau
Nume:
E-mail:
Comentariu:
Security Code Imagine nouaAlte titluri din evenimentul > POLITICA

Ultima ora

CELE MAI CITITE STIRI

„Făceam sex cu trei necunoscuţi pe zi!”

„Făceam sex cu trei necunoscuţi pe zi!”

O anchetă a procurorilor a scos la iveală modul sălbatic în care funcţionează(...)
Horoscopul pentru luni, 29 mai 2017

Horoscopul pentru luni, 29 mai 2017

BERBEC Nu mai aveti probleme de comunicare cu niciunul dintre sefi si nici persoana iubita(...)
Primul Război Mondial reflectat în presa vremii. Ziarul „Evenimentul” acum 100 de ani " 29 mai 1917 GALERIE FOTO

Primul Război Mondial reflectat în presa vremii. Ziarul „Evenimentul” acum 100 de ani – 29 mai 1917 GALERIE FOTO

 NOTA: Citiţi în cele 10 facsimile din ziarul EVENIMENTUL din 29 mai 1917(...)

 

 

editia online din 29.05.2017 - 12:41

Copyright © SC Ziarul Evenimentul SRL Iasi. In varianta tiparita, cotidianul Evenimentul are o arie de distributie care cuprinde 6 judete: Iasi, Bacau, Botosani, Neamt, Suceava si Vaslui

Statistici T5

Tel - 0232246000 | Fax - 0232246002
Orange - 0752266266
E-mail - contact@evenimentul.ro

Link exchange