Meniu special pe masa bolnavilor din spitale
Dimensiune font:
Pentru a le face sărbătorile mai plăcute, bolnavii de la Spitalul „Sf. Spiridon” vor primi un meniu special. Conducerea unităţii s-a străduit să le ofere pacienţilor un meniu diversificat şi apropiat cu cel avut pe acasă. „Încercăm să păstrăm tradiţia şi, ca de fiecare dată, încercăm să oferim un meniu un pic mai bun decât cel oferit de obicei”, a declarat ec. Ioan Bârliba, managerul Spitalului „Sf. Spiridon”. În seara de Paşti, bolnavii vor primi câte o felie de cozonac, ouă roşii şi friptură de pui cu garnitură de orez. A doua zi dimineaţă vor servi o cană cu lapte, cozonac şi ouă roşii, iar la prânz, supă de legume dreasă cu smântână, piept de pasăre la grătar cu piure de cartofi sau şniţel, în funcţie de regimul bolnavului. Ziua se va încheia cu o budincă de paste de brânză şi compot de piersici. Un meniu la fel de bun va fi şi în a doua zi de Paşti, care va cuprinde dimineaţă pâine cu unt sau caşcaval, la prânz o supă de găluşte cu griş, un grătar din piept de pasăre cu garnitură de orez şi salată din sfeclă roşie, iar seara - brânză de vaci cu smântână şi compot de piersici.
Cristina MIHĂILĂ
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau