​PREZENTARE Australian Open: "Simona Halep, probabil cea mai buna jucatoare

default

Dimensiune font:

| 22-01-2018 07:00

 


In urma cu an de zile, Australian Open pleca la drum cu Kerber, Serena si Radwanska drept primele trei favorite. De atunci, multe s-au schimbat: americanca a devenit mama si a declarat forfait la editia din 2018, in timp ce nemtoaica si poloneza inca isi cauta gloria de altadata. Eliberata de presiunea locului unu (e lider mondial deja de 14 saptamani), Simona Halep abordeaza intrecerea de la Melbourne cu incredere (mai ales dupa titlurile de la Shenzhen - simplu si dublu). "Halep, probabil cea mai buna jucatoare dintre cele care nu au castigat pana acum un Grand Slam", sunt de parere specialistii australieni inainte de startul competitiei de la Melbourne. La masculin, povestea inceputa acum un an continua: Federer si Nadal le dau fanilor inca o data motive sa viseze la o reeditare a ultimului act din 2017. 

Multe schimbari in doar un singur an


Intre editiile din 2017 si 2018 de la Australian Open pare sa fi trecut o vesnicie, precum in filmele in care eroul face o calatorie in timp, iar atunci cand se intoarce nu mai recunoaste aproape nimic. In urma cu doar un an, Angelique Kerber era lider mondial, iar Serena Williams si Agnieszka Radwanska erau favorite doi, respectiv trei. 

Intre timp, cele trei nu mai fac parte din prima parte a clasamentului, din motive diferite: Serena a devenit mama, iar Angie si Aga se "zbat" sa "lege" doua-trei victorii consecutive, forma lor sportiva nefiind neparat una de invidiat.  

Lucrurile stau la fel si in ceea ce priveste tabloul masculin de simplu. In 2017, AO pleca la drum cu urmatorii capi de serie, in urma importantei: Andy Murray, Novak Djokovic, Milos Raonic, Stan Wawrinka si Kei Nishikori. 

Anul a venit cu multe dificultati pentru toti cei mentionati mai sus: britanicul nu stie daca va mai putea juca tenis (are o accidentare la sold care il tot macina), sarbul revine la Melbourne dupa o pauza luata inca din iulie (accidentare la cotul drept), iar Raonic, Wawrinka si Nishikori (care de altfel nu va participa la AO) nu au fost nici ei scutiti de problemele medicale. 

In 2017, primul Grand Slam al anului ii gasea pe Nadal si Federer drept capi de serie numarul 9, respectiv 17. Nimic nu anunta ceea ce avea sa urmeze: cei doi titani si-au "impartit" sezonul: Federer s-a impus la Australian Open si Wimbledon, iar Rafa la Roland Garros si US Open. 

Pe la colturi, in soapta, fanii deja isi fac calcule, visul fiind acela de a-i vedea inca o data pe Fedex si Rafa jucand cu trofeul pe masa. Daca in ceea ce-l priveste pe "Maestro" lucrurile nu sunt neaparat departe de realitate (Roger a aratat o forma incredibila la Cupa Hopman), ramane de vazut cum va gestiona Nadal revenirea in circuit (nu a mai jucat un meci oficial de la Turneul Campionilor, din cauza unei accidentari la genunchi). 

Simona Halep, aventura scurta la Melbourne in 2016 si 2017 



Ultimele doua editii de la Australian Open s-au incheiat prematur pentru Simona Halep, actualul lider al ierarhiei WTA parasind intrecerea in runda inaugurala.
 
In 2016, Simona a fost eliminata surprinzator de Shuai Zhang, sportiva care la momentul respectiv ocupa locul 133 in lume. 
Mai multe detalii aici.

Un an mai tarziu, povestea s-a repetat: Simona a fost depasita in turul intai, Halep fiind invinsa de Shelby Rogers (52 WTA la acel moment). 
Mai multe detalii aici.

Cea mai buna performanta a Simonei la Australian Open ramane calificarea in sferturi (n.r. in doua randuri): 2014 si 2015 (a fost invinsa fara drept de apel la acel moment de Dominika Cibulkova, respectiv Ekaterina Makarova). 

Mult mai relaxata, Simona tinteste castigarea primului Grand Slam

Site-ul oficial de la Australian Open ii dedica Simonei un amplu material in care vorbeste despre posibilitatea ca Halep sa isi treaca in cont la Melbourne primul Grand Slam din cariera. 

"Ca a meritat sau nu sa incheie anul pe prima pozitie (n.r. Simona), aceasta este o discutie care trebuie sa ramana in 2017. A fost atat de aproape la Roland Garros (pentru a doua oara in cariera) sa castige un GS, iar acum mai are o sansa in Australia. 

A trecut cu bine peste dureroasa dupa amiaza de la Paris (n.r. e vorba de finala de la RG), iar sub indrumarea lui Darren Cahill a avut parte de o pregatire solida inainte de startul noului sezon. Roadele s-au vazut la Shenzhen, unde a castigat al 16-lea titlu al carierei. 

Lucrurile vor sta altfel acum, mai ales ca nu se afla la start nici Serena Williams" - site-ul oficial de la Australian Open despre Simona Halep. 

Simona Halep: "Probabil cea mai buna jucatoare dintre cele care nu au castigat pana acum un Grand Slam"

Specialistii australieni din sportul alb semneaza o analiza in care vorbesc despre cine ar putea castiga turneul de la Antipozi. Pe lista scurta se afla si Simona Halep, jucatoare despre care se precizeaza, printre altele, urmatoarele: "Este probabil cea mai buna jucatoare dintre cele care nu au castigat pana acum un Grand Slam".  

Alaturi de Halep, cu sanse importante la castigarea Australian Open se mai afla Garbine Muguruza, Elina Svitolina, Karolina Pliskova si Caroline Garcia. 



Cum stam la editia din 2018

Romania sta bine la capitolul reprezentare atunci cand vine vorba de feminin (sase direct pe tabloul principal). Nu acelasi lucru il putem spune despre tabloul barbatilor: Marius Copil (simplu), Horia Tecau (dublu) si Florin Mergea (dublu) vor evolua la Melbourne. 

Feminin

Sunt calificate pe tabloul principal urmatoarele jucatoare: Simona Halep (1 WTA), Sorana Cirstea (37 WTA), Irina Begu (40 WTA), Mihaela Buzarnescu (57 WTA), Monica Niculescu (85 WTA) si Ana Bogdan (107 WTA).

Cu cine vor juca fetele noastre in turul intai de la Australian Open:

Simona Halep (1 WTA) vs Destanee Aiava (Australia - 193 WTA, beneficiara a unui wild card). Cele doua nu s-au mai intalnit pana acum

Sorana Cirstea (37 WTA) vs Zarina Dias (Kazahstan, 60 WTA). Zarina conduce cu 1-0 in meciurile directe.

Irina-Camelia Begu (40 WTA) vs Ekaterina Makarova (Rusia, 33 WTA, cap de serie numarul 31). Scorul in meciurile directe este 1-1.

Mihaela Buzarnescu (57 WTA) vs Caroline Wozniacki (2 WTA, Danemarca, cap de serie numarul 2). Este 1-0 pentru Caro in meciurile directe.

Monica Niculescu (85 WTA) vs Mona Barthel (52 WTA, Germania). Este 2-1 pentru Mona in intalnirile directe.

Ana Bogdan (107 WTA) vs Kristina Mladenovic (11 WTA, Franta, cap de serie numarul 11. Este 1-0 pentru Ana in meciurile directe.

Posibile meciuri in sferturi:

Halep vs Pliskova
Muguruza vs Garcia
Venus vs Svitolina
Ostapenko vs Wozniacki.

Sa inceapa spectacolul!





Cine a castigat in 2017 



Simplu feminin:
 Serena Williams
Simplu masculin: 
Roger Federer
Dublu feminin:
 Bethanie Mattek-Sands/Lucie Safarova
Dublu masculin: 
Henri Kontinen/John Peers
Dublu mixt: Abigail Spears/Juan Sebastian Cabal.
 
Australian Open 2018 - 
Editia cu numarul 106
Locul de desfasurare: "Melbourne Park" - Australia, in perioada 15-28 ianuarie 2018

La editia din acest an vor avea loc meciuri oficiale pe nu mai putin de 25 de terenuri

Organizatorii se pot lauda cu prezenta sistemului Hawk-eye pe urmatoarele terenuri: Rod Laver, Margaret Court, Hisense, Terenul 2, Terenul 3 si Terenul 8.

Australian Open - Istoria primului Grand Slam al anului  



Cand a plecat la drum povestea numita Australian Open 
- Prima editie a Australian Open a avut loc in 1905, la "Warehouseman’s Cricket Ground" din St. Kilda Road, Melbourne.

Imagine de la primele editii de la Australian Open
*Sursa foto: Fairfax Media vs Getty Images 




De-a lungul timpului, sapte orase au avut onoarea de a gazdui Australian Open

De la prima editie (cea din 1905) si pana in 2017, Australian Open si-a schimbat de sapte ori locatia. Astfel, cinci orase din Australia si doua din Noua Zeelenda au gazduit intrecerea: Sydney, Adelaide, Brisbane, Perth, Christchurch (in 1906) si Hastings (in 1912)Melbourne este actuala gazda a competitiei. 

Imagine de colectie de la Australian Open 



  • Din 1972, gazda a fost "Kooyong Lawn Tennis Club", din Melbourne. Succesul de care s-a bucurat in continuu competitia a dus la construirea unui nou complex - mai mare pentru a satisface cererea masiva de bilete. Astfel, a aparut "Melbourne Park" (fost "Flinders Park"), complex unde s-a jucat pentru prima data in 1988. De atunci, Australian Open nu si-a mai schimbat locul de desfasurare.
  • De la editia din 1988, organizatorii anunta la aproape fiecare turneu un numar mai mare de spectatori si incasari mai importante.
Turneul de Grand Slam la care se ajungea cel mai greu in trecut

Australian Open a fost la inceputuri un turneu exclusivist prin prisma faptului ca se ajungea foarte greu la Antipozi. In jurul anului 1920calatoria cu vaporul din Europa se facea in aproximativ 45 de zile. In aceste conditii, multi sportivi spuneau "pas" competitiei. Pentru prima data s-a ajuns cu avionul la AO in noiembrie 1946, fericitii acestui fapt fiind jucatorii echipei de Cupa Davis a SUA.

La editia din 1906 au luat parte doar zece jucatori

1906 ramane anul in care Austalian Open a avut cei mai putini participanti. La intrecerile gazduite de Christchurch au luat parte doar zece jucatori, din acestia doar doi fiind australieni.

1969 - prima editie la care au avut voie sa participe si profesionistii



Din 1969, competitia a fost deschisa tuturor jucatorilor, inclusiv profesionistilor. Cu toate ca lumea se dezvoltase vizibil, multi dintre campionii acelor vremuri nu au participat la AO, din cauza distantei mari si a faptului ca turneul se desfasoara in preajma Craciunului si a Anului Nou.

Turneul de Grand Slam care s-a disputat in mai multe anotimpuri

Spre deosebire de celelalte turnee de Grand Slam, Australian Open s-a disputat in aproape toate anotimpurile. De-a lungul timpului, competitia a avut loc, spre exemplu, in decembrie (in 1976), in martie (in 1920), in februarie, dar si in august (la editia din 1923). Incepand din 1987, Australian Open se disputa numai la inceput de an, in luna ianuarie.

Suprafata de joc: Plexicushion Prestige - un hard mai "moale" decat la US Open 

Pe 30 mai 2007, organizatorii au anuntat ca "Plexicushion Prestige" este noua suprafata de joc de la Australian Open, inlocuind "Rebound Ace", suprafata care era folosita la "Melbourne Park" inca din 1988, de la deschiderea complexului. 

"Plexicushion" este o marca inregistrata a companiei Plexipave, fondata in Massachusetts, USA. Suprafata pe care se joaca la Australian Open este formata dintr-o combinatie din latex, cauciuc si particule de plastic. 

Conform producatorilor, "Plexicushion" ofera o mai mare stabilitate jucatorilor, indiferent de conditiile meteo (ex. caldura puternica sau umiditate excesiva), oferindu-le sportivilor o mai mare siguranta la deplasare. De asemenea, si numarul accidentarilor este mai mic decat la precedenta suprafata.

Australian Open este al doilea turneu de Grand Slam care se disputa pe suprafata hard. Spre deosebire insa de US Open (acolo unde suprafata a primit 5 din 5 la capitolul rapiditate), "Plexicushion Prestige" are 4/5 la categoria viteza.



Australian Open - De la iarba si pana la hard-ul din zilele noastre


La Australian Open, s-a jucat pe iarba intre 1905 si 1987, apoi pe "Rebound Ace" intre 1988 si 2007, iar din 2008 si pana in prezent meciurile se disputa pe "Plexicushion".

Diferenta de fus orar mare - Meciuri greu de urmarit in tara



Turneul de la Australian Open este unul greu de urmarit la noi in tara, tinand cont de faptul ca mare parte din meciuri au loc atunci cand in Romania este noapte. Atunci cand, spre exemplu, la Bucuresti este ora 08:31, la Melbourne este 17:31.

Cine transmite Australian Open - In Romania, Eurosport

La fel ca si la editiile precedente, in Romania turneul de la Melbourne va fi transmis de Eurosport. Pe langa canalele existente in grila firmelor de cablu, Eurosport va pune la dispozitie si "Eurosport Player" - imagini de pe toate arenele. 
Aici ai lista completa a tarilor unde se pot vedea meciurile de la Austalian Open.

Australian Open - Singurul Grand Slam care se poate lauda cu trei arene cu acoperis 



Competitia de la "Melbourne Park" dispune de unele din cele mai moderne arene din circuit, fiind turneul de Grand Slam cu cele mai multe stadioane acoperite. Astfel, australienii se pot lauda cu trei arene care pot fi acoperite (in functie de vreme) in orice moment: Rod Laver Arena, Margaret Court Arena si Hisense Arena. 



ROD LAVER ARENA 

Cea mai mare arena de la Australian Open, cu o capacitate de 14.570 de locuri. Aici se joaca finalele. Initial, arena a fost cunoscuta sub numele "National Tennis Centre at Flinders Park". Din 1988, a fost cunoscuta drept "Centre Court" (n.r. Arena Centrala), iar in 2000 si-a schimbat pentru ultima data numele in "Rod Laver Arena", in onoarea fostului mare jucator australian de tenis Rod Laver (unul din cei mai mari din istoria sportului alb).

Arena a fost inaugurata pe 11 ianuarie 1988, iar in 1995 a fost renovata. Initial, constructia a costat 94 de milioane de dolari. De-a lungul timpului insa, organizatorii au ajuns la un total de aproximativ 230 de milioane de dolari. 



HISENSE ARENA

A doua arena ca importanta de la Australian Open are o capacitate de 9646 de locuri. A fost inaugurata in 2000 si a costat 65 de milioane de dolari australieni. Arhitect - Peddle Thorp. In functie de sponsori, s-a numit de-a lungul timpului "Vodafone Arena", iar acum "Hisense Arena". Organizatorii s-au ales cu un contract de cateva milioane de dolari (intelegere valabila pentru sase ani) pentru a adauga "Hisense" in numele oficial al arenei. 



MARGARET COURT ARENA

A treia arena ca importanta de la Australian Open a fost inaugurata in 1988, renovata si marita in 2014. Are o capacitate de 7.500 de locuri. A costat 336 de milioane de dolari australieni (dupa toate modificarile). Arhitecti: "NH Architecture" si "Populous". S-a numit initial "Show Court One", insa a fost redenumita in 2003, in onoarea fostei jucatoare australiene de tenis Margaret Court (are 24 de titluri de Grand Slam - utimul, castigat in 1973). 



Prezentarea trofeelor 



Trofeul din circuitul feminin de simplu se numeste "Daphne Akhurst Memorial Cup". Numele vine de la Daphne Jessie Akhurst (22 aprilie 1903 - 9 ianuarie 1933), fost jucatoare de tenis din Australia. A castigat de cinci ori competitia de la Melbourne, in perioada 1925-1930. A ocupat locul trei in ierarhia mondiala in 1928. A murit la doar 29 de ani, din cauza unei sarcini extrauterine si a fost incinerata. 

Trofeul pe care il va primi castigatorul tabloului masculin de simplu se numeste "Norman Brookes Challenge Cup". Numele vine de la fostul jucator australian de tenis Sir Norman Everard Brookes (14 noiembrie 1877 - 28 septembrie 1968). A fost numarul unu mondial in 1907, iar la Australian Open s-a impus in anul 1911. De asemenea, a triumfat de doua ori si la Wimbledon: 1907 si 1914. A mai ocupat si functia de presedinte al Federatiei de Tenis din Australia. 

Mingile oficiale sunt oferite de Wilson

Wilson si Australian Open au o colaborare de durata, producatorul american urmand sa ofere mingile oficiale si la editia din 2018. Vor fi in total 48.000 de mingi care vor fi folosite in cele doua saptamani ale competitiei. 



Copiii de mingi

Pe durata celor doua saptamani de intreceri, la "Melbourne Park" vor fi in total 350 de copii de mingi. Acestia au fost alesi dintr-un total de peste 2500. Varsta acestora este cuprinsa intre 12 si 15 ani. Din cei 350, 20 vor fi din Coreea de Sud, sase din China si doi din Franta (reprezentand Roland Garros-ul).  



400 de oficiali la editia din 2018 

Organizatorii de la Australian Open au anuntat, pe site-ul oficial, ca vor fi in total aproximativ 400 de oficiali pe durata primului Grand Slam al anului. Din acestia fac parte, printre altii, arbitrii de scaun, arbitrii de linie si alti diversi oficiali care se ocupa de buna desfasurare a competitiei de la Melbourne. 
 

Oferta la bilete pentru copiii cu varste intre 3 si 14 ani

Organizatorii de la Melbourne au anuntat ca pe durata primului Grand Slam al anului va exista "Kids Ground Passes" la pretul special de 5 dolari bucata. In aceasta categorie intra copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 14 ani.  



Preturile biletelor 

In prima zi de intreceri, pe 15 ianuarie, un tichet in cea mai buna zona de pe "Rod Laver Arena" costa 285 de dolari. La categoria I un bilet poate fi gasit la 215 dolari, la categoria a II-a la 117 dolari, la categoria a III-a la 97 de dolari, iar la categoria a IV-a la 76 de dolari (n.r. australieni). 
Odata cu accesul in fazele superioare, tichetele isi schimba pretul, cele mai scumpe fiind, asa cum este normal, in zilele de 27 si 28 ianuarie (cand au loc cele doua finale - simplu feminin si simplu masculin).

Ultima zi in care vor avea loc meciuri pe "Margaret Court Arena" va fi 22 ianuarie, iar cele mai scumpe bilete vor avea pretul de 122 de dolari. Din acel moment, partidele se vor disputa numai pe "Rod Laver Arena" (fazele superioare ale competitiei de la Melbourne). 

Pe 27 ianuarie (cand va avea loc finala de simplu de pe tabloul feminin), cel mai scump bilet va fi cel de 540 de dolari, in timp ce in ziua marii finale de la masculin cel mai scump tichet va costa 805 dolari. 



Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Simona Halep se mărită - Când și unde va avea loc evenimentul
24/11/2019 07:45

Simona Halep (28 de ani, locul 4 WTA) si Toni Iuruc au stabilit in vacanta din Maldive toate planurile pentru nuntă, care se anuntă de pe acum evenimentul anului 2020. Nunta, cel mai probabil, va avea loc dup ...

VIDEO Rămâi cu gura căscată: Două jucătoare de tenis s-au luat la bătaie la finalul meciului!
10/11/2019 10:03

 Katherine Sebov Se spune că ce se intamplă in Vegas rămane in Vegas, dar deznodămantul unui meci din cadrul circuitul WTA din "capitala jocurilor de noroc" a făcut incojurul lumii.  & ...

Dora Ratjen, bărbatul care a concurat ca femeie la Olimpiada lui Hitler din 1936
07/08/2019 11:22

 Cazului „Dora Ratjen” a apărut pe fundalul unor puternice controverse si tulburări sociale. În 1936, Olimpiada de Vară s-a tinut la Berlin. Avea să rămană in istorie drept „O ...

VIDEO - Messi  lucrat in  Photoshop
27/06/2019 10:33
 Cu cuţitele pe masă! Începe etapa a XIV-a (play-out)
31/05/2019 00:00

  Aşa a fost să fie, ultima etapă a campionatului Ligii 1 de fotbal să programeze meciul decisiv, dar decisiv de tot, in care se hotărăşte a doua retrogradată şi echipa ce prinde locul de baraj. ...

TOPUL fotbaliştilor români DISTRUŞI de femei FOTO
15/11/2014 12:15

 Iată un top al jucătorilor a căror carieră a fost distrusă de femeile din viata lor. Adrian Cristea. Lansat de Politehnica Iaşi, Adrian Cristea a ajuns la Dinamo cu potentialul de a deveni unul din ...

SIMONA HALEP, prima reacţie după finala Turneului Campioanelor
26/10/2014 15:10

 Simona Halep a oferit prima reactie după finala pierdută cu Serena Williams, scor 3-6, 0-6. "Multumesc tuturor pentru ca m-au sustinut. O felicit pe Serena, e cea mai buna. Le multumesc c ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei