1Andrei Cristea
1Cosmin Frasinescu
1Marius Mihalache
1Flavius Stoican

Dimensiune font:

Doar trei aşi au putut fi păstraţi sub comanda lui Stoican!

| 19-06-2017 10:10

 

Antrenorul Eugen Neagoe a fost demis unilateral sâmbătă seara, iar succesorul său, Flavius Stoican, a avut ieri primul contact cu lotul în cantonamentul de la Tiraspol

 

Multă agitaţie la sfârşitul săptămânii trecute în Copou. Vineri seara, cumva neaşteptat, CSM Poli Iaşi s-a despărţit de fundaşul stânga Alexandru Ţigănaşu spunând că indiferent ce ofertă i-ar fi făcut nu l-ar fi putut determina să continue. Gruparea ieşeană avea la dispoziţie clauza prin care îi putea prelungi unilateral angajamentul pe încă un an printr-o notificare trimisă cel târziu pe 30 iunie, dar susţine că nu a vrut să ţină la Iaşi un fotbalist care mai mult îşi dorea să plece. „Mulţi dintre colegii împreună cu care am încheiat ultimul sezon nu vor mai face parte din lotul pentru viitorul campionat. Am simţit că nici eu nu prea sunt dorit în noul proiect, deşi aş fi vrut să rămân la Iaşi”, a declarat Ţigănaşu, care este curtat de mai multe formaţii din Liga 1, printre care Dinamo, dar are oferte şi din Cipru sau Slovenia, existând şanse să ajungă la Olimpija Ljubljana după ce vineri seara a devenit jucător liber de contract.

Primul lot pentru Tiraspol

Sâmbătă dimineaţă a plecat în cantonament la Tiraspol prima parte a lotului de jucători, însoţită de antrenorul secund Adrian Kerezsy. Antrenorul cu portarii, Benone Dohot, şi preparatorul fizic Cezar Honceriu au fost înştiinţaţi ulterior că îşi vor continua activitatea la Centrul de copii şi juniori, deşi ei ar fi meritat mult mai mult credit. În afara celor patru jucători străini care vineri parafaseră înţelegeri cu CSM Poli - Luís Carlos Almada Soares „Platini” (internaţional Insulele Capului Verde, 31 de ani, mijlocaş), André Marques (fundaş de bandă stânga, în vârstă de 29 de ani, a evoluat ultima dată la Moreirense; este un produs al celor de la Sporting Lisabona, pentru care a şi jucat, a evoluat la Naţionalele de Tineret ale Portugaliei la toate categoriile de vârstă şi are în CV echipe precum Beira Mar, Vitoria Setubal şi FC Sion), Pedro Mendes (mijlocaş ofensiv în vârstă de 23 de ani; a evoluat până acum doar în ţara natală, Portugalia; junioratul l-a făcut tot la Sporting Lisabona) şi Tengarrinha (fost căpitan al Boavistei Porto, evoluează pe postul de mijlocaş la închidere, are 28 de ani şi o Cupă a Portugaliei în palmares cucerită în 2009, pe vremea când evolua la FC Porto) -, au mai urcat în autocarul trimis de firma Fotbal Hebdo, cu care clubul din Copou va colabora sezonul viitor, următorii jucători: Panţîru, Moldovan, Danale, Dodan, Asăvoaei, Boiciuc, Chelaru, Moisi (stoper de la Ştiinţa Miroslava), Axinte şi Sonea, un fost junior al clubului din Copou. Ei au fost cazaţi la baza de pregătire a celor de la Şerif Tiraspol, acolo unde s-a mai prezentat basarabeanul Ianoş Brânză, cel care va fi al doilea portar din lotul pentru viitorul sezon, precum şi doi jucători de la Chişinău, ce vor fi testaţi, ca şi Moisi.

Au semnat Cristea, Frăsinescu şi Mihalache

Despărţirea de Ţigănaşu poate fi considerată o pierdere, dar sâmbătă dimineaţă CSM Poli a concretizat negocierile cu atacantul Andrei Cristea prin semnarea unei noi înţelegeri, valabilă pentru următoarele două sezoane. „Am negociat cu mai multe echipe, am avut oferte tentante, dar mi-am dat seama că sufletul meu este al Iaşului”, a declarat Cristea după ce a semnat noul contract. „Este un proiect nou în care eu cred şi sper ca toată lumea să fie lângă noi. Sunt sigur ca vor urma momente foarte frumoase, de aceea îi îndemn pe suporteri să aibă încredere, răbdare şi să ne susţină în acest proiect important pentru oraş”, a adăugat golgheterul formaţiei ieşene.

După Cristea a semnat şi stoperul Cosmin Frăsinescu, care a declarat: Suporterii trebuie să fie alături de echipă într-un proiect în care eu am încredere! Este un proiect de viitor, de aceea am şi semnat un contract pe doi ani”. Cei doi fotbalişti erau aşteptaţi sâmbătă în cantonament la Tiraspol, iar ieri a avut loc primul antrenament.

După ce a fost reziliat amiabil contractul cu stoperul Mădălin Ciucă, cel care a avut prestaţii bune pe finalul sezonului trecut, negocierile cu căpitanul Marius Mihalache au intrat în impas. Lucrurile au cunoscut însă o turnură favorabilă, iar sâmbătă seara valorosul fundaş central a menţionat că duminică va semna, lucru care s-a şi întâmplat, aşa că aseară a plecat spre Tiraspol împreună cu Ionuţ Cioinac (26 de ani, mijlocaş central defensiv), care a încheiat ultimul sezon la Pandurii Tg. Jiu, aşa că numărul jucătorilor prezenţi la Tiraspol a ajuns la 21 din cei 26 preconizaţi a se pregăti centralizat. Deşi am avut mai multe oferte din Liga 1, am ales Iaşul cu sufletul! Sunt născut la Iaşi, iar Politehnica este echipa la care mi-am dorit să joc de când eram copil. Doresc să am un aport important la realizarea obiectivelor echipei prin evoluţiile mele şi le mulţumesc suporterilor pentru modul în care ne-au susţinut până acum şi sper să-i simţim lângă noi şi de acum înainte”, a declarat Mihalache la semnarea noului contract.

Vreau să asigur ieşenii că suntem pe drumul cel bun. Mă bucur că am ocazia să lucrez cu oameni ca Mihalache, Cristea sau Frăsinescu, care s-au hotărât să facă parte din noul proiect al Iaşului”, a declarat preşedintele executiv Adrian Ambrosie.

Reunire cu Neagoe şi Prunea

Sâmbătă după-amiaza a fost programată reunirea lotului stabilită de antrenorul Eugen Neagoe, cel căruia clubul i-a comunicat că nu-i va prelungi înţelegerea scadentă pe 30 iunie. Vicepreşedintele Cristi Stărică a fost mandatat de preşedintele executiv Adrian Ambrosie să negocieze în continuare rezilierea amiabilă cu Neagoe, iar la reunire s-a prezentat şi Florin Prunea, deşi CSM Poli a anunţat că i-a reziliat unilateral contractul şi că un executor judecătoresc i-a înmânat documentele, având şi fotografii în caste sens.

La reunirea stabilită de Neagoe, care a anunţat un antrenament pentru ieri dimineaţă, s-au prezentat următorii jucători: Mihalache (liber de contract la acea oră), Mitic, Ciucur, Golubovic (toţi trei fiind sub contract, dar astăzi vor fi purtate şi cu ei discuţii ce par a se îndrepta spre rezilierea angajamentelor), Bădic (va fi împrumutat, probabil la Ştiinţa Miroslava), Ştefănescu (împrumutul de la FCSB îi expiră pe 30 iunie), Grahovac, Voicu, Bosoi, V. Gheorghe (ei nu intră în planurile pentru viitorul sezon), Ciucă şi Ţigănaşu. Caparco va sosi probabil astăzi, iar Răuţă, Târşa (a semnat pe 5 ani cu FC Botoşani din postura de jucător liber de contract, cum este şi Răuţă), Sato, Bole şi Stenio nu se mai întorc la Iaşi. Jucătorii care vor să-şi ducă la bun sfârşit contractele cu CSM Poli se vor pregăti în Copou împreună cu antrenorul Vasile Simionaş.

O nouă demitere unilaterală

Deoarece Neagoe nu a acceptat rezilierea amiabilă, conducerea clubului ieşean a hotărât sâmbătă seara să-l demită unilateral şi să-l instaleze în locul său pe Flavius Stoican. „Este un antrenor tânăr, cu dorinţă de a face performanţă, care a evoluat la un înalt nivel ca jucător şi a acumulat deja o bogată experienţă ca antrenor, fiind omul potrivit pentru a ajuta echipa să îşi îndeplinească obiectivul în sezonul 2017/2018: accederea în play-off-ul Ligii 1”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al grupării din Copou, antrenorul fiind aşteptat ieri în cantonamentul de la Tiraspol. Oficialii de la CSM Poli n-au dezvăluit deocamdată staff-ul pe care îl va avea la dispoziţie, menţionând doar că Denis Zmeu (fost la FC Vaslui) va fi noul preparator fizic. Probabil că Stoican va avea încă un „secund” în afara lui Kerezsy, în timp ce director sportiv nu va mai fi ieşeanul Marius Onofraş. Dragoş GAŞPAR

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

 

 

ULTIMA ORA
Profesorul

00:00

 

 

 

Primăria municipiului Iaşi, cu sediul în bdul Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 11, organizează licitaţii publice pentru: 1. vânzare prin licitaţie publică conform HCL nr. 33/30.01.2018 organizată în data de 06.03.2018, ora 14.00, pentru terenul în suprafaţă de 134mp, situat în Iaşi, strada Mioriţei între nr. 2 şi 4, aparţinând domeniului privat al municipiului Iaşi. Data limită pentru depunerea dosarelor: 05.03.2018, ora 13.00; 2. vânzare prin licitaţie publică conform HCL nr. 34/30.01.2018 organizată în data de 06.03.2018, ora 14.00, pentru terenul în suprafaţă de 1062,18mp, situat în Iaşi, strada Hlincea nr. 67A, identificat în tarlaua 69, parcela 3837/52, având nr. cadastral 157758, înscris în cartea funciară nr. 157758, situat în Iaşi, strada Hlincea nr. 67. Data limită pentru depunerea dosarelor: 05.03.2018, ora 13.00; 3. vânzare prin licitaţie publică conform HCL nr. 35/30.01.2018 organizată în data de 06.03.2018, ora 14.00, pentru terenul în suprafaţă 149mp, situat în Iaşi, strada Hlincea nr. 71A, identificat în tarlaua 69, parcela 3837/51, având nr. cadastral 157789, înscris în cartea funciară nr. 157789. Data limită pentru depunerea dosarelor: 05.03.2018, ora 13.00. 4. vânzare prin licitaţie publică conform HCL nr. 36/30.01.2018 organizată în data de 06.03.2018, ora 14.00, pentru terenul în suprafaţă de 285mp, situat în Iaşi, strada Hlincea nr. 59A, identificat în tarlaua 69, parcela 3837/50, având nr. cadastral 157740, înscris în cartea funciară nr. 157740. Data limită pentru depunerea dosarelor: 05.03.2018, ora 13.00. Licitaţiile vor avea loc la primăria municipiului Iaşi din bdul Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 11.
PUBLICAŢIE DE VÂNZARE LD EXPERT GRUP IPURL, lichidatorul judiciar al debitoarei SC RETROM SA, cu sediul în Paşcani, str. Moldovei, nr. 17 bis, Pavilion Administrativ C1/0, jud. Iaşi, CUI 1996650, RC J22/1783/2009 - societate în faliment, Dosar nr. 133/99/2010 (12/2010) - Tribunalul Iaşi, în temeiul Legii nr.85/2006, vinde prin licitaţie publică cu strigare următoarele bunuri imobile: - Proprietate imobiliară industrială situată în Mun. Paşcani, Str. Moldovei, Nr. 17bis, Jud. Iasi, compusă din: 1) Bunuri imobile: - Teren intravilan categoria de folosinţă curţi construcţii, în suprafaţă de 2.495,12 mp, NC 858/1, înscris în Cartea Funciară Nr. 3186 a municipiului Paşcani, pe care sunt amplasate următoarele corpuri de clădire: C1 cu destinaţia de Pavilion administrativ Sc = 2.352,6 mp, Scd = 14.115,6 mp, Su = 10.187,85; C32 cu destinaţia de Scară exterioară Sc = 19,13 mp; - Teren intravilan categoria de folosinţă curţi construcţii, în suprafaţă de 1073,3 mp, identificat sub Nr. Cadastral 858/2, înscris în Cartea Funciară Nr. 3196 a municipiului Paşcani, pe care sunt amplasate următoarele corpuri de clădire: C2 cu destinaţia de Casa poarta Sc = 8,23 mp, Su = 5,40 mp; C3 cu destinaţia de Trafo Sc = 16,89 mp; C4 cu destinaţia de Rezervor aer Sc=32,02 mp; C5 cu destinaţia de Birouri Sc = 82,60 mp, Scd = 165,2 mp, Su = 142,08 mp; C6 cu destinaţia de Depozit Sc = 32,02 mp; C7 cu destinaţia de Magazie Sc = 7,74 mp; C8 cu destinaţia de Trafo Sc = 44,95 mp; C8 cu destinaţia de Rezervor aer Sc = 25,96 mp; - Teren intravilan categoria de folosinţă curţi construcţii, în suprafaţă de 7051,28 mp, identificat sub Nr. Cadastral 858/3, înscris în Cartea Funciară Nr. 3195 a municipiului Paşcani, pe care este amplasat următorul corp de clădire: C10 cu destinaţia Hală producţie Sc = 6.716,91 mp, Su = 6.599,25 mp; - Teren intravilan categoria de folosinţă curţi construcţii, în suprafaţă de 1294,74 mp, identificat sub Nr. Cadastral 858/4, înscris în Cartea Funciară Nr. 3194 a municipiului Paşcani, pe care este amplasat următorul corp de clădire: C12 cu destinaţia de Rezervor aer Sc = 1.184,64 mp; - Teren intravilan categoria de folosinţă curţi construcţii, în suprafaţă de 2608,09 mp, identificat sub Nr. Cadastral 858/5, înscris în Cartea Funciară Nr.3193 a municipiului Paşcani. - Teren intravilan categoria de folosinţă curţi construcţii, în suprafaţă de 980,54 mp, identificat sub Nr. Cadastral 858/6, înscris în Cartea Funciarî Nr.3192 a municipiului Paşcani, pe care sunt amplasate următoarele corpuri de clădire: C13 cu destinaţia Pompe Sc = 41,33 mp; C14 cu destinaţia Garaj Sc=23,22 mp, Su = 21,56 mp; C15 cu destinaţia Atelier întreţinere Sc = 270,91 mp; Su = 254,60 mp; C16 cu destinaţia Atelier auto Sc = 118,06 mp; Su = 117,13 mp; - Teren intravilan categoria de folosinţă curţi construcţii, în suprafaţă de 468,60 mp, identificat sub Nr. Cadastral 858/7, înscris în Cartea Funciară Nr. 3191 a municipiului Paşcani, pe care este amplasat următorul corp de clădire: Hala Forjă Sc=589 mp, Su=530 mp; - Teren intravilan categoria de folosinţă curţti construcţii, în suprafaţă de 426,83 mp, identificat sub Nr. Cadastral 858/8, înscris în Cartea Funciară Nr. 3190 a municipiului Paşcani, pe care sunt amplasate următoarele corpuri de clădire: C20 cu destinaţia Depozit Sc = 287,21 mp; Su = 229,46 mp; C21 cu destinaţia Rampă încărcare Sc = 27,61 mp; - Teren intravilan categoria de folosinţă curţi construcţii, în suprafaţă de 871,02 mp, identificat sub Nr. Cadastral 858/9, înscris în Cartea Funciară Nr. 3188 a municipiului Paşcani, pe care sunt amplasate următoarele corpuri de clădire: C22 cu destinatia Cantina Sc = 422,43 mp; Su = 385,26 mp; C24 cu destinatia Atelier tamplarie Sc = 88,03 mp; Su = 79,55 mp; C25 cu destinatia Magazii Sc = 129,72 mp; Su = 110,24 mp; - Teren intravilan categoria de folosinţă curţi construcţii, in suprafata de 426,17 mp, identificat sub Nr. Cadastral 858/10, inscris in Cartea Funciara Nr. 3189 a municipiului Pascani, pe care sunt amplasate urmatoarele corpuri de cladire: C26 cu destinatia Magazie Sc = 3,48 mp; Su = 3,14 mp; C27 cu destinatia Magazie repere Sc = 63,26 mp; Su = 62,58 mp; C28 cu destinatia Ateliere Sc = 306,13 mp; Su = 279,18 mp; - Teren intravilan categoria de folosinţă curţi construcţii, in suprafata de 492,45 mp, identificat sub Nr. Cadastral 858/11, inscris in Cartea Funciara Nr. 3197 a municipiului Pascani, pe care sunt amplasate urmatoarele corpuri de cladire: C29 cu destinatia Depozit S.D.V Sc = 122,6 mp; Su = 117,7 mp; C30 cu destinatia Bazin Sc = 35,78 mp; C31 cu destinatia Ateliere auto+slabare Sc = 100,77 mp; Su = 74,77 mp; C33 cu destinatia Punct reglare masura gaz metan Sc = 8,03 mp; - Teren intravilan categoria de folosinţă neproductiv, în suprafata de 661,21mp, identificat sub Nr. Cadastral 858/12, inscris in Cartea Funciara Nr. 3198 a municipiului Pascani. - Teren intravilan categoria de folosinţă neproductiv, in suprafata de 56,82, identificat sub Nr. Cadastral 858/13. - Teren intravilan categoria de folosinţă neproductiv, in suprafata de 356,83 mp, identificat sub Nr. Cadastral 858/14, inscris in Cartea Funciara Nr.3197 a municipiului Pascani. Pret pornire licitaţie bunuri imobile: 5.638.653 lei Proprietate imobiliară situată în extravilanul com. Leţcani, Jud. Iasi, compusă din: - Teren arabil extravilan în suprafaţă de 10.000 mp, având număr cadastral 62333 (nr. cadastral vechi 1014) înscris în Cartea Funciară nr. 62333 (nr. CF vechi 846) a com. Leţcani, situat în extravilanul com. Leţcani, Parcela 1(1843/38); - Teren arabil extravilan în suprafaţă de 5.000 mp, având număr cadastral 62334 (nr. cadastral vechi 1012) înscris în Cartea Funciară nr. 62334 (nr. CF vechi 847) a com. Leţcani, situat în extravilanul com. Leţcani, Parcela 1(1989/54); Preţ pornire licitaţie 15.415 lei Bunurile imobile se vând în bloc pentru fiecare dintre cele două locaţii. Licitaţiile vor avea loc în data de 10.05.2018 orele 11.00, la biroul lichidatorului judiciar din Iaşi, str. Cronicar Mustea, nr. 17, parter, ap. 12, jud Iaşi, putând participa orice persoană fizică sau juridică care va depune o ofertă ce va conţine: - cerere de participare la licitaţie, - dovada achitării caietului de sarcini de 3.000 lei, - dovada achitării cauţiunii de 20% din preţul de pornire a licitaţiei; - actele de identificare a persoanei juridice/fizice, împuternicire pentru persoana care reprezintă societatea cu menţiunea că are mandat de a licita indiferent de sumă, ştampila. Taxele se vor achita în contul nr. RO50BRDE380SV43106153800 deschis pe numele debitoarei SC RETROM SA la BRD-Groupe Societe Generale. Cererile de participare se vor depune la biroul lichidatorului judiciar din Iaşi, str. Cronicar Mustea, nr. 17, parter, ap. 12, jud. Iaşi, cel târziu cu o zi înainte de ziua şi ora licitaţiei. Ofertanţii care se înscriu la licitaţie, dar nu participă, pierd toate sumele avansate în vederea participării la licitaţie. Neplata preţului la termenul stabilit (30 zile calendaristice de la data licitaţiei pentru imobile) duce la pierderea sumelor avansate pentru achiziţionarea bunurilor, care vor fi scoase din nou la vânzare în sarcina cumpărătorului. Oricine pretinde vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare se va adresa lichidatorului judiciar cel târziu cu 3 zile înainte de ziua licitaţiei. Informaţii suplimentare la biroul lichidatorului judiciar - telefon: 0232/235 508 Lichidator judiciar LD EXPERT GRUP IPURL
PUBLICAŢIE DE VÂNZARE LD EXPERT GRUP IPURL, lichidatorul judiciar al SC PAULIŞTA SRL, cu sediul în Bacău, Calea Bârladului nr. 23, jud. Bacău, CUI 988358, RC J04/2036/1991, Dosar nr. 246/110/2012*- Tribunalul Bacău, în temeiul Legii 85/2006 vinde prin licitaţie publică: 1. Activ funcţional situat în Mun. Bacău, str. Calea Bârladului, nr. 23, jud. Bacău, număr cadastral 60876 Cartea funciară nr. 60876 a municipiului Bacău compus din: hală de producţie, Scd = 1.175 mp formata din C1 (1007 mp)+C2 (29mp)+C4 (139mp); hală de productie (C3), Scd = 635 mp; teren intravilan cu destinaţia curţi construcţii în suprafaţă totală din acte de 3.799 mp, real masurata 3800 mp; platformă betonată în suprafaţă de 1.591,20 mp la preţul de 1.410.276 lei. 2. Activ funcţional situat în Comăneşti, str. Combinatului nr. 94, jud. Bacău, număr cadastral 2720, Cartea funciară nr. 61107 a UAT Comăneşti compus din: teren în suprafaţă de 5.996 mp; hală de producţie, Scd = 2.082 mp; cabină poartă, Scd = 20 mp; alee betonată în suprafaţă de 1.352,71 mp; împrejmuire în suprafaţă de 448,48 mp la preţul de 790.622 lei. Prețurile nu conțin TVA. Licitaţiile vor avea avea loc în datele de 7 şi 14 Mai 2018, ora 12.00, la biroul lichidatorului judiciar din Bacău, B-dul Unirii nr. 30, Clădirea 30 Avenue Business Center, et. 3, cam. 2, jud. Bacău, putând participa orice persoană fizică sau juridică care va depune cu cel puţin 24 ore înainte de ziua licitaţiei o ofertă ce va conţine: cerere de participare la licitaţie; dovada achitării taxei de participare de 2.000 lei; dovada achitării caietului de sarcini în valoare de 2.000 lei; dovada achitării cauţiunii de 10% din preţul de pornire al licitaţiei; documentele care atestă identitatea şi calitatea participantului la licitaţie, după cum urmează: actele de identificare ale persoanei juridice/fizice, împuternicire pentru persoana care reprezintă societatea cu menţiunea că are mandat de a licita indiferent de sumă, ştampila. Taxele se vor achita în contul RO82BTRL00401202436398XX deschis la Banca Transilvania- Sucursala Bacău. Ofertanţii care se înscriu la licitaţie, dar nu participă, pierd toate sumele avansate în vederea participării la licitaţie. Neplata preţului la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie duce la pierderea sumelor avansate pentru achiziţionarea bunurilor, care vor fi scoase din nou la vânzare în sarcina cumpărătorului. Oricine pretinde vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare se va adresa lichidatorului judiciar cu cel puțin 3 zile înainte de data licitației. Informaţii suplimentare la biroul lichidatorului judiciar - telefon: 0746153363. Lichidator judiciar LD EXPERT GRUP IPURL

 

Joc decisiv pentru ocuparea locului 5! CSM Poli Iaşi - Astra Giurgiu (ora 19:00)
26/04/2018 05:30

  Trupa lui Flavius Stoican a rămas singura formaţie fără victorie in play-off, ea avand pană etapa trecută companie din partea Astrei, cea care insă s-a impus luni, la Giurgiu, cu 1-0, in faţa ce ...

VIDEO- Simona Halep vs Magdalena Rybarikova 4-6, 6-2, 6-3
25/04/2018 23:51

 6:3 Game-ul incepe rau petnru Halep: 0-15. Serviciul la teu ii da insa o mana de ajutor Simonei (15-15). Doua mingi de meci, cat de bine a servit Halep in acest game... 5:3 Rybarikova servest ...

Real Madrid o invinge in deplasare pe Bayern Munchen, in semifinalele Ligii Campionilor
25/04/2018 23:47

 Real Madrid a castigat cu 2-1 prima mansa a semifinalei Ligii Campionilor cu Bayern Munchen, disputata miercuri seara in Germania, pe Allianz Arena. Fundasul brazilian Marcelo (min.44) si Marco Asensio ...

O noua surpriza mare la Stuttgart: Campioana de la US Open, spulberata in turul I
25/04/2018 22:42

 Campioana de la US Open, americanca Sloane Stephens, a fost spulberata in primul tur de la Stuttgart. Stephens a fost invinsa de o conationala, CoCo Vandeweghe, cu scorul de 6-1, 6-0 in mai putin de o ...

De fier să fii şi tot nu rezişti!
25/04/2018 17:10

  La doar cateva zile după ce duminică, in Copou, la acel 1-1 cu CFR Cluj, din etapa I a returului Ligii 1, a intrerupt seria de şase meciuri pierdute la rand, trupa lui Flavius Stoican are maine ocazi ...

UPDATE Ultimul meci!
25/04/2018 17:00

  Baschetbaliştii de la Politehnica Iaşi, pregătiţi de antrenorul Costel Pintilie, vor susţine astăzi ultimul lor joc din actualul sezon, urmand să se confrunte cu retrogradata Dinamo intr-o partid ...

Bayern Munchen - Real Madrid: Echipele probabile, ultimele informatii, televizare si cotele la pariuri
25/04/2018 15:29

 Miercuri de la ora 21:45 va avea loc a doua semifinala a Ligii Campionilor, ce le pune fata in fata pe Bayern Munchen si Real Madrid. De la Bayern Munchen vor lipsi in aceasta partida Vi ...

Tenismena aflata pe locul 193 WTA a produs o surpriza de proportii la Stuttgart
25/04/2018 15:26

 Primul meci disputat miercuri la turneul de la Stuttgart a consemnat o surpriza uriasa. Tenismena aflata pe locul 193 in clasamentul WTA, rusoaica Veronika Kudermetova, s-a calificat in turul doi al co ...

Liga 1. Gică Hagi a răbufnit. Nu l-a mai suportat pe Gigi Becali şi a ieşit la atac
25/04/2018 14:42

 Hagi i-a reproşat lui Becali că el face echipa la FCSB, şi nu antrenorul Nicolae Dică. "Am văzut că au inceput unii să facă formatiile altora. Se spune că «De ce nu a jucat a jucat cu ...

Campioana se decide la Iaşi!
25/04/2018 10:00

  „Speranţele” clubului feminin de volei Penicilina Iaşi vor lupta pentru titlul naţional pe teren propriu, in urma deciziei federaţiei de specialitate. Jucătoarele pregătite de antrenoa ...