Simona Halep aduce primul punct pentru Romania in confruntarea cu Elvetia din Fed Cup -VIDEO-6-3, 1-6, 6-1

default

Dimensiune font:

| 21-04-2018 14:29

 

 
 
 
 
Simona Halep, la FedCup
Simona Halep, la FedCup
Foto: Facebook/ Romania Fed Cup Team
Desfasurarea livetext a partidei:

6:1 Simona Halep se impune fara emotii pe propriul serviciu si pune capat partidei dupa o ora si 47 de minute

5:1 Simona reuseste break-ul dupa un game dominat in totalitate, in care elvetianca a punctat o singura data. Golubic este un pachet de nervi si arunca mingea in inaltul tribunelor


4:1 Simona sta bine pe picioare, ramane concentrata si isi castiga serviciul la 15.

3:1 Golubic puncteaza pentru prima data in acest set, dupa un game castigat la 15 pe propriul serviciu
 

3:0 Pare ca Simona a dat deja uitarii setul secund. Etaleaza jocul cu care ne-a obisnuit si incanta cu lovituri senzationale. 
2:0 Halep s-a agatat cu toate puterile de acest game. Golubic a salvat prima minge de break a liderului mondial cu o lovitura naprasnica in lung de linie. Apoi, Halep a smuls ropote de aplauze cu un passing de toata frumusetea, insa elvetianca a reusit sa salveze si a doua minge de break. A treia a fost cu noroc pentru Halep, care se distanteaza la 2-0 pe tabela. "Romania, Romania!" se striga in sala din Cluj-Napoca.

1:0 Simona castiga primul game in setul decisiv, dar nu fara emotii. Numarul 1 WTA a fost nevoita sa revina de la 15-30, a gestionat bine momente importante, fiind ajutata si de serviciu. Un game de moral pentru jucatoarea noastra, care este incurajata frenetic de publicul din Sala Polivalenta

 1:6 Viktorija Golubic isi adjudeca setul secund dupa 33 de minute de joc. Elvetianca a surprins-o pe Halep cu agresivitatea jocului său, a lovit variat si nu i-a lasat nicio sansa liderului mondial. Este nevoie de set decisiv pentru a fi stabilita invingatoarea, un scenariu care nu parea a fi de luat in calcul pentru aceasta partida.


1:5 Simona comite prima dubla greseala din acest meci (30-30). Golubic continua sa fie agresiva, vine la fileu si finalizeaza cu voleul (30-40). Minge de break pentru Golubic, care nu ezita si isi trece in cont un nou game. Halep nu se mai regaseste in aceste momente.

1:4 Golubic confirma perioada foarte buna. Reuseste un game alb si pe propriul serviciu si capata din ce in ce mai multa incredere. In ciuda locului din clasament, Viktorija arata un joc extrem de variat si o pune in dificultate pe jucatoarea noastra.
 

1:3 O scadere inexplicabila in jocul Simonei Halep, care ii permite adversarei sa faca break-ul. Game castigat la zero de elvetianca.

1:2 Golubic reuseste cu dificultate sa-si faca serviciul, fiind nevoita sa salveze si o minge de break.

1:1 Halep este impecabila la serviciu. Restabileste egalitatea dupa un game alb, in care a reusit si doi asi.

0:1 Setul al doilea a inceput cu Golubic la serviciu. Elvetianca pune capat seriei castigatoare a liderului mondial, dupa un game castigat la 30.

6:3 Simona castiga cel de-al cincilea game consecutiv si inchide primul set superb, cu un as. De 40 de minute a avut nevoie Halep pentru a-si adjudeca primul act al disputei cu numarul 115 WTA.

5:3 Simona profita de greselile adversarei si se distanteaza rapid pe tabela. Halep returneaza pe linie si are trei mingi de break. Mingea trimisa de Golubic se opreste in banda fileului, iar game-ul ii revine la zero jucatoarei noastre.

4:3 Jucatoarea noastra preia pentru prima data conducerea in acest meci, dupa ce i-a permis adversarei sa revina de la 15-40 si sa egaleze. Liderul mondial a punctat inca o data superb, cu o lovitura in lung de linie, apoi a finalizat cu un as. 

3:3 O noua dubla greseala a elvetiencei, egalitate (40-40). Golubic greseste cu forehandul si trimite in afara terenului. Halep are prima minge de break, insa adversara sa sta bine pe picioare si reuseste inca o lovitura la care Halep nu are raspuns (40-40). Jucatoarea noastra ajunge la o scurta a adversarei, o paseaza superb si isi procura inca o minge de break. Game-ul ii revine in cele din urma Simonei.

2:3 Halep raspunde cu o replica pe masura. Liderul mondial se impune la zero pe propriul serviciu, iar fiecare lovitura a sa este intampinata cu aplauze de publicul din Sala Polivalenta.

1:3 Simona inca nu gaseste cheia pentru a o destabiliza pe Golubic. Elvetianca este sigura la serviciu si reuseste un game alb. 

1:2 Serviciu castigator al Simonei, insa apoi ia la tinta fileul (30-15). Liderul mondial deschide bine terenul si loveste decisiv in cross, cu reverul (40-15).Multa mai convingatoare, Halep isi trece in cont primul game din aceasta confruntare.

0:2 Simona este ajutata de banda fileului: 15-15. Golubic trimite cu reverul in cross, iar Halep nu mai poate returna (15-30). Prima dubla greseala a partidei se duce in contul elvetiencei. (30-30). Simona inca nu pare conectata la meci, se face 2-0 pentru Golubic.

0:1 Meciul a inceput cu Simona Halep la serviciu. Simona pune prea multa forta intr-o lovitura, iar primul punct ii revine elvetiencei. Se face rapid 0-40. Simona ataca bine cu forehand-ul, iar Golubic trimite in fileu: 15-40. Viktorija rezista bine in defensiva si isi adjudeca game-ul de debut al partidei. 
 
Halep si Golubic se află la încălzire, iar partida va începe în scurt timp.
 
Suporterii au creat o atmosfera impresionantă în timpul intonării imnului național al României, afișând și o coregrafie 3D. "Clujul susține naționala României!" a fost unul dintre mesajele afișate în tribune, alături de o imagine cu cele patru jucătoare din echipa de FedCup.
 
Se intonează imnurile celor două țări. Întreaga sală cânta "Deșteaptă-te române".
 
Sunt prezentate jucătoarele celor două echipe.
 
A început ceremonia de deschidere de la "Sala Polivalentă" din Cluj-Napoca.
 
În Sala Polivalentă poate fi vazută și Ioana Bran, Ministrul Tineretului şi Sportului. De asemenea, Dan Petrescu (antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj) și-a anunțat prezența la evenimentul din FedCup.

Înaintea plecării spre Elveţia, acolo unde locuieşte familia sa, Ionuț Lupescu s-a oprit la Cluj-Napoca pentru a susține echipa de FedCup a României. Fostul candidat la preşedinţia FRF va urmări din tribune meciurile de astăzi: Halep vs Golubic și Begu vs Bacsinszky.

Simona Halep (1 WTA) și Viktorija Golubic (115 WTA) vor deschide confruntarea dintre România și Elveția, contând pentru play-off-ul Grupei Mondiale a FedCup. Meciul se va disputa în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, de ora 13:00, putând fi urmărit în direct pe Digi Sport, Telekom Sport și LiveText pe HotNews.ro.

Halep și Viktorija Golubic nu s-au mai întâlnit până acum în circuit.
 
Simona Halep va disputa prima partidă pentru echipa de FedCup a României după o pauză de un an. În luna aprilie a anului trecut, liderul mondial a evoluat în duelul cu Marea Britanie (scor 3-2), din cadrul barajului de menținere în Grupa II Mondială a FedCup. La simplu, Halep le-a învins pe Heather Watson (scor 6-4, 6-1) și pe Johanna Konta (scor 6-1, 6-3). Simona a jucat și la dublu, alături de Monica Niculescu, însă jucătoarele noastre au fost învinse de cuplul Jocelyn Rae/Laura Robson (scor 3-6, 6-1, 8-10).
 
Va fi prima partidă a Simonei Halep după aproape o lună și prima pe zgură după finala cu Jelena Ostapenko de la Roland Garros 2017.
 
Ultima înfrângere a Simonei Halep în fața unei jucătoare din afara TOP 100 WTA datează din luna august a anului trecut: a fost eliminată de Maria Sharapova (146 WTA) în primul tur de la US Open, scor 6-4, 4-6, 6-3. Precedenta înfrângere de acest gen a avut loc în februarie 2016, în fața rusoaicei Elena Vesnina (118 WTA), în turul al doilea de la Doha (scor 6-7(1), 6-4, 6-1).
 
Bilanțul Simonei Halep la FedCup:

Simplu:


Victorii/ Înfrângeri: 14-5
Victorii/ Înfrângeri pe zgură: 4-2
Victorii/ Înfrângeri pe hard: 10-3

Dublu: 

Victorii/ Înfrângeri: 2/4
Victorii/ Înfrângeri pe zgură: 0-1
Victorii/ Înfrângeri pe hard: 2-3
 
Sala Polivalentă se anunță a fi arhiplină la ora meciurilor. În plus, Federația Română de Tenis pregătește o coregrafie specială, o premieră mondială la un meci de tenis.

Programul zilei de sâmbătă:

De la ora 13:00
 
Simona Halep vs Viktorija Golubic

Urmat de
 
Irina Begu vs Timea Bacsinszky

Se vor disputa duminică:

De la ora 12:00

Simona Halep vs Timea Bacsinszky
Irina Begu vs Viktorija Golubic

Urmat de:


Irina Begu/Simona Halep vs Patty Schnyder/Jil Teichmann.

Echipa României: Simona Halep (1 la simplu, 77 la dublu ), Sorana Cîrstea (34 la simplu, 153 la dublu), Irina Begu (38 la simplu, 25 la dublu) și Mihaela Buzărnescu (40 la simplu, 65 la dublu) au fost convocate de căpitanul nejucător Florin Segărceanu şi de antrenoarea Alina Tecşor.

Echipa Elveției: Timea Bacsinszky (46 la simplu, 136 la dublu), Viktorija Golubic (115 la simplu, 71 la dublu), Jil Teichmann (135 la simplu, 209 la dublu), Patty Schnyder (149 la simplu). În vârstă de 39 de ani, Schnyder revine după o pauză de şapte ani în echipa de Fed Cup a Elveţiei.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (21 aprilie), urmând ca duminică (22 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu.

România vs Elveția se va disputa în zilele de 21 și 22 aprilie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Echipa care câştigă această întâlnire va juca din sezonul viitor în prima Grupă Mondială a FedCup by BNP Paribas.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

04:53

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Simona Halep se mărită - Când și unde va avea loc evenimentul
24/11/2019 07:45

Simona Halep (28 de ani, locul 4 WTA) si Toni Iuruc au stabilit in vacanta din Maldive toate planurile pentru nuntă, care se anuntă de pe acum evenimentul anului 2020. Nunta, cel mai probabil, va avea loc dup ...

VIDEO Rămâi cu gura căscată: Două jucătoare de tenis s-au luat la bătaie la finalul meciului!
10/11/2019 10:03

 Katherine Sebov Se spune că ce se intamplă in Vegas rămane in Vegas, dar deznodămantul unui meci din cadrul circuitul WTA din "capitala jocurilor de noroc" a făcut incojurul lumii.  & ...

Dora Ratjen, bărbatul care a concurat ca femeie la Olimpiada lui Hitler din 1936
07/08/2019 11:22

 Cazului „Dora Ratjen” a apărut pe fundalul unor puternice controverse si tulburări sociale. În 1936, Olimpiada de Vară s-a tinut la Berlin. Avea să rămană in istorie drept „O ...

VIDEO - Messi  lucrat in  Photoshop
27/06/2019 10:33
 Cu cuţitele pe masă! Începe etapa a XIV-a (play-out)
31/05/2019 00:00

  Aşa a fost să fie, ultima etapă a campionatului Ligii 1 de fotbal să programeze meciul decisiv, dar decisiv de tot, in care se hotărăşte a doua retrogradată şi echipa ce prinde locul de baraj. ...

TOPUL fotbaliştilor români DISTRUŞI de femei FOTO
15/11/2014 12:15

 Iată un top al jucătorilor a căror carieră a fost distrusă de femeile din viata lor. Adrian Cristea. Lansat de Politehnica Iaşi, Adrian Cristea a ajuns la Dinamo cu potentialul de a deveni unul din ...

SIMONA HALEP, prima reacţie după finala Turneului Campioanelor
26/10/2014 15:10

 Simona Halep a oferit prima reactie după finala pierdută cu Serena Williams, scor 3-6, 0-6. "Multumesc tuturor pentru ca m-au sustinut. O felicit pe Serena, e cea mai buna. Le multumesc c ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei