1poli

Dimensiune font:

Tot mai aproape de play-off! FC Voluntari - CSM Poli Iaşi 0-4 (0-3)

| 05-02-2018 15:00

 Au marcat: Bosoi ’28, Sin ’33, Bădic ’44, Chelaru ’49;

Stadion: „Anghel Iordănescu”; Spectatori: circa 300;

FC Voluntari (antrenor Claudiu Niculescu): Petrariu - Pleaşcă, Balaur, Achim, Bucurică - Răuţă, Novac (căpitan) - Ivanovici (’66 Căpăţână), Marinescu (’85 Cernat), Pârcălabu - Bălan;

CSM Poli (antrenor Flavius Stoican): Koşelev - Bosoi, Mihalache, Cioinac, Bădic - Platini, Qaka (’83 Mihăescu), Chelaru (’86 Panţîru), Sin (’77 Alex. Zaharia) - Jo, Cristea (căpitan);

Arbitri: Andrei Chivulete - Valentin Avram, Marius Nicoară;

Cartonaşe galbene: C. Achim ’40, Bălan ’69, respectiv Sin ’34, Cioinac ’38 (va fi suspendat etapa viitoare), Qaka ’41.

 CSM Poli Iaşi a reluat sâmbătă campionatul Ligii 1 cu partida din deplasare cu FC Voluntari, una pe care s-a declarat decisă s-o câştige pentru a putea păstra şanse reale de calificare în play-off. Antrenorul Flavius Stoican s-a confruntat cu indisponibilităţile lui Kelava (nerefăcut complet după accidentarea suferită la umăr anul trecut, în Cupa României, cu Unirea Slobozia), Pedro (accidentat în ultimul meci de verificare din Antalya), Frăsinescu şi Jagodinskis (suspendaţi) şi a trimis pe teren o formulă ofensivă, în care n-a inclus niciunul dintre cei cinci jucători transferaţi în această iarnă şi păstraţi în lotul de 25, Taciuc fiind împrumutat la echipa de unde a fost transferat, Ştiinţa Miroslava. Nici internaţionalul libian El Fitouri n-a prins lotul de 18 pentru jocul cu FC Voluntari, la fel ca şi Ştefănescu, cel de la care încă se aşteaptă să redevină jucătorul care poate face diferenţa, aşa cum a reuşit în câteva rânduri în partea a doua a sezonului trecut.

Primele minute ale disputei s-au consumat între cele două careuri, cel care a dat tonul ofensivei ieşene fiind Chelaru, cu un şut de la 20 de metri în minutul 17, reţinut de Petrariu. Patru minute mai târziu, Jo a sprintat pe dreapta, a centrat pe jos, dar Cristea a ratat întâlnirea cu balonul, acelaşi Jo şutând în minutul 23 de la 22 de metri, dar Petrariu s-a întins şi a respins.

Platini a reuşit o intercepţie în minutul 28, a sprintat pe dreapta, a pasat în spate pentru Jo, dar şutul acestuia a fost respins de un jucător de la FC Voluntari în zonă centrală, CSM Poli a recuperat prin Bosoi, i-a pasat lui Sin şi s-a infiltrat în careu uşor lateral stânga, serviciul mijlocaşului a fost ideal, iar fundaşul dreapta a înscris cu un şut pe jos, plasat, de la 14 metri, cu stângul, în diagonală: 0-1. Rolurile s-au inversat cinci minute mai târziu, centrarea cu mult efect a lui Bosoi găsindu-l pe incisivul Sin la locul potrivit, el reluând cu capul de la 3 metri în plasă: 0-2.

După câteva timide încercări de atac ilfovene, Platini a şutat în minutul 44 de la 10 metri la colţul scurt, dar Petrariu a respins în corner. Platini a executat scurt, Cristea a centrat bine, iar Bădic s-a înălţat în colţul careului mic precum un baschetbalist care înscrie un slam-dunk şi a plasat, imperial, cu capul, lângă bara opusă: 0-3.

L-au lăsat şi pe Koşelev să se remarce

Primul contraatac al actului secund a însemnat o nouă fază de manual. Jo a trimis din faţa propriului careu o pasă lungă pe dreapta, Cristea, de lângă tuşă, la mijlocul terenului, a pasat perfect în centru, Chelaru a urmărit ca un atacant central şi a finalizat, ca un fotbalist de rasă, din centrul careului, de la 14 metri, cu exteriorul: 0-4.

În minutul 58 a fost cât pe ce să asistăm la golul campionatului: Mihalache l-a văzut pe Petrariu cam avansat şi a executat o lovitură liberă din propriul teren direct spre poartă, dar mingea a căzut pe bară după ce a fost atinsă cu vârful degetelor de portarul ilfovean!

CSM Poli a redus mult din turaţie şi din concentrare, dar în minutul 69 a intervenit salvator Koşelev la şutul lui Marinescu de la 14 metri, iar pe cel al lui Căpăţână, din afara careului, l-a reţinut în minutul 78, pentru ca trei minute mai târziu să se opună cu succes în faţa lui Bălan.

Abia intrat pe teren, Zaharia a şutat de la 22 de metri, dar Petrariu a respins de sub bară, iar Cristea a şutat peste poartă de la 14 metri la ultima fază notabilă a unui joc perfect al echipei ieşene.

CSM Poli a acumulat 33 de puncte şi rămâne pe locul 8 în clasament, dar se apropie şi mai mult de zona primelor şase locuri, iar etapa viitoare, antepenultima a sezonului regulat, va primi lunea viitoare, de la ora 18:00, vizita celor de la FC Botoşani. Dragoş GAŞPAR

 

 

 

Sunt mulţumit că fotbaliştii mei au demonstrat că pot evolua la un nivel foarte înalt. Ne-a ieşit cam tot, dar mai avem trei finale. Rămânem cu cele mai mici şanse la calificarea în play-off. Ne aşteaptă un meci foarte greu etapa viitoare cu FC Botoşani”

Flavius Stoican,

antrenor CSM Poli Iaşi

 

 

Victorie fără dubii, dar trebuie să rămânem modeşti, cu picioarele pe pământ. Le mulţumim suporterilor care ne-au încurajat pe toată durata partidei de la Voluntari, avem nevoie de sprijinul ieşenilor şi la derby-ul Moldovei cu FC Botoşani”

Adrian Ambrosie,

preşedinte CSM Poli Iaşi

 

 

Sunt dezamăgit. Iaşul ne-a taxat la fiecare greşeală. Nu mă aşteptam la un astfel de deznodământ”

Claudiu Niculescu,

antrenor FC Voluntari

 

Biletele pentru meciul cu FC Botoşani vor fi puse probabil de joi în vânzare la magazinul oficial al clubului, dar, începând cu acest important joc, ele pot fi deja comandate online pe http://magazin.politehnicaiasi.ro/bilete/.

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

 

 

ANUNȚ SELECȚIE FIRMĂ SPECIALIZATĂ ÎN SERVICIUL ARHIVISTIC Subscrisa EuroBusiness LRJ S.P.R.L., cu sediul în Iași, str. Zorilor nr. 11, jud. Iași, înregistrată în Registrul Societăţilor Profesionale de Practicieni în Insolvenţă sub nr. RFO II 0022/2006, Cod de Identificare Fiscală 16605670, în calitate de lichidator judiciar al debitoarei S.C. GARDIAN PRIVAT SECURITY S.R.L, cu sediul social în: Iași, Calea Chișinăului nr. 33, bl. Constr. C1, ap. birouri, jud. Iași, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerţului Iaşi sub nr. J22/108/2006, Cod de Identificare Fiscală 18291905, astfel desemnat prin Sentinţa Civilă nr. 62 din data de 30.01.2018 pronunţată de Tribunalul Iaşi, secţia II Civilă-Faliment, în dosarul nr. 4062/99/2014 (format vechi: 285/2014) primește oferte, pe suport de hârtie, în plic sigilat la sediul lichidatorului judiciar, până la data de 20.08.2018, orele 13.00, pentru angajarea unei firme specializate în serviciul arhivistic pentru prelucrarea arhivistică (servicii de organizare a fondului arhivistic) și de păstrare și conservare (depozitare) a fondului arhivistic. Deschiderea ofertelor se va face la data de 20.08.2018, orele 14.00. Plata se va face după valorificarea bunurilor din patrimoniul debitoarei. Oferta trebuie să conțină următoarele elemente obligatorii: structura prețului pentru fiecare serviciu, prețul pentru perioada de depozitare legală, precum și pentru un metru liniar de documente, modalități și termene de plată. Oferta va fi însoțită de copiile certificatelor de conformitate, a actului constitutiv al persoanei juridice, a certificatelor de inregistrare la Registrul Comertului, a autorizației de funcționare pentru serviciile arhivistice menționate, inclusiv de păstrare și conservare a documentelor de arhivă cu valoare practică, eliberată de Arhivele Naționale, precum și de proiectul contractului în care să se regăsească și clauzele privind transferul acestor documente, conform Ordinului MAI nr. 137/27.09.2013 și a art. 18 indice 4, din Legea nr. 138/2013. Documentele de arhivă cuprind documente contabile, acte de personal etc. ale societăţii falite S.C. GARDIAN PRIVAT SECURITY S.R.L, cu sediul social în Iași, Calea Chișinăului, nr. 33, bl. Constr. C1, ap. birouri, jud. Iași – în cantitate de aproximativ 8 m.l. Criteriul aplicat pentru stabilirea ofertei câștigătoare este prețul cel mai mic oferit. Ofertele ce urmează a fi primite vor fi supuse atenţiei Comitetului Creditorilor debitoarei GARDIAN PRIVAT SECURITY S.R.L. - in faliment. Desemnarea ofertantului câştigător al selecţiei de oferte va fi făcută în conformitate cu decizia Comitetului Creditorilor. Relații suplimentare la tel./fax 0232/220777, mail: office.is@lrj.ro, www.lrj.ro.
PUBLICAȚIE DE VÂNZARE S.C. VINI COM COPOU S.R.L. Iași, prin administrator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., numit potrivit Încheierii nr. 171/19.07.2017, pronunţată de Tribunalul Iași, în dosarul nr. 5373/99/2017, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014 și ale hotărârilor adunării creditorilor din data de 20.06.2018, anunţă scoaterea la vânzare, prin licitaţie publică cu strigare, la data de 01.10.2018, orele 12.00, la sediul administratorului judiciar din Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, a următoarelor categorii de stocuri: Nr. crt. – Active propuse spre valorificare – Cantitate – Preţ unitar pe buc./litru (lei, cu T.V.A. inclus) – Valoare de pornire a licitaţiei (lei, fără T.V.A.) 4. – RIESLING ITALIAN DOC – vin vrac* – 16.828 litri – 2,00 lei/litru – 33.656,00* * În cazul în care acest activ nu se va valorifica la prețul din prezenta publicație de vânzare, în cadrul aceleiași licitații el va putea fi valorificat la cel mai mare preț oferit, cu condiția să nu fie derizoriu. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 28.09.2018, ora 12.00, la sediul administratorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina nr. 82, jud. Iași. Pentru participarea la licitaţie, potenţialii cumpărători trebuie să depună la sediul administratorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina nr. 82, jud. Iași, până la data de 28.09.2018, ora 12.00, documentele prevăzute în publicația de vânzare ce poate fi vizualizată pe site-ul www.insolventa.ro. Accesul direct la activul oferit la vânzare se face cu programare şi este condiţionat de semnarea unui Protocol de vizitare a activului care cuprinde clauze de confidenţialitate. Pentru programare ofertanţii trebuie să-şi anunţe prin fax la 0232/212231 sau e-mail vanzari@insolventa.ro intenţia de vizitare. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0749244377, 0755132471, 0232/243864.
PUBLICAȚIE DE VÂNZARE S.C. Util Store S.R.L. C.U.I. 26185417, prin lichidator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.-Filiala Suceava, numit conform Sentinței nr. 309/03.04.2015, pronunţată de Tribunalul Suceava în dosarul nr. 3845/86/2014*, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006 și ale H.A.C. din 28.03.2017, anunţă scoaterea la vânzare, prin licitaţie publică cu strigare, la data de 10.10.2018, orele 14.00, a activului: Restaurant și pensiune Luxor*** (Sc 309 mp, suprafața desfășurată 716 mp, amplasate pe un teren intravilan curți construcții 418 mp, la ieșirea din com. Marginea spre Sucevița, jud. Suceava, vis-a-vis de Muzeul de ceramică neagră Marginea), împreună cu mobilier restaurant, echipament profesional bucătărie, alte bunuri mobile. Proprietatea imobiliară este de tip P+1E+M, cu finisaje de înaltă calitate, mobilier, aer condiționat și sistem de ventilație a aerului. Restaurantul are o capacitate de 300 locuri, mobilier și echipament profesional pentru bucătărie. Spațiul de cazare este la mezanin, format din 2 apartamente și o cameră dublă fiecare cu baie proprie. Proprietatea dispune de rețea alimentare apă și canalizare în regie proprie, rețea energie electrică de la rețea locală, două boilere electrice, centrală termică și are o deschidere frontală la DN 17A de 16 mp. Valoare de pornire a licitatiei (fără T.V.A.) - 479.412,00 lei Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 09.10.2018, ora 12.00, la sediul procesual ales al lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina nr. 82, jud. Iași. Poate participa la licitație orice persoană fizică sau juridică care depune până la data de 09.10.2018, orele 14.00, toate documentele prevăzute în caietele de sarcini care se pot procura de la sediul procesual ales al lichidatorului judiciar în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 09.10.2018, ora 12.00. Relaţii suplimentare se pot obţine: Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. la telefoanele: 0749244377, 0757545545, 0232/243864. Lichidator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.-Filiala Suceava
Publicaţie de vânzare bun mobil SC Sanrotex SRL LD Expert Grup IPURL, lichidatorul judiciar al SC Sanrotex SRL, Sat Hemeius, com. Hemeius, jud. Bacău, în temeiul Legii nr. 85/2006 privind procedura insolvenţei, vinde prin licitaţie publică următorul activ: 1. Bun mobil: Maşină de împachetat RVE 210 – preţ 8.882 lei. Preţul nu conţine TVA. Licitaţiile vor avea loc în datele de 28 septembrie 2018, 12 şi 26 octombrie, ora 11.00, la biroul lichidatorului judiciar din Bacău, B-dul Unirii, nr. 30, et. 3, cam. 2, jud. Bacău, putând participa orice persoană fizică sau juridică care va depune o ofertă ce va conţine: a.cerere de participare la licitaţie; b.dovada achitãrii cauţiunii - 10% din valoarea bunului licitat, fără TVA; c.dovada achitãrii taxei de participare – 500 lei; d.dovada achitãrii caietului de sarcini în valoare de 500 lei; e.documentele care atestă identitatea şi calitatea participantului la licitaţie, după cum urmează: actele de identificare ale persoanei juridice/fizice, împuternicire pentru persoana care reprezintă societatea cu menţiunea că are mandat de a licita indiferent de sumă, ştampila. Taxele se vor achita în contul nr. RO31BTRL00401202439798XX, cont deschis pe numele debitoarei SC Sanrotex SRL la Banca Transilvania SA. Înscrierile se fac la biroul lichidatorului judiciar din Bacău, B-dul Unirii, nr. 30, et. 3, cam. 2, jud. Bacau cu o zi ȋnainte de data desfăşurării licitaţiei. Ofertanţii care se înscriu la licitaţie, dar nu participă, pierd toate sumele avansate în vederea participării la licitaţie. Neplata preţului la termenul stabilit, 5 zile de la data licitaţiei, duce la pierderea sumelor avansate pentru achiziţionarea bunului, care va fi scos din nou la vânzare în sarcina cumpărătorului. Informaţii lichidator judiciar la numerele de telefon 0746153363, 0745630037. Lichidator judiciar LD Expert Grup IPURL Practician în insolvenţă Lazăr Dumitru
Probleme pentru Simona Halep la antrenamentul de duminica
23/09/2018 14:13

 Simona Halep a acuzat dureri la spate in timpul antrenamentului pe care l-a sustinut duminica la Wuhan. In timpul sesiunii de antrenament cu Petra Kvitova, reprezentanta noastra a fost fortata sa ia o ...

Modificari in Top 10 WTA: Avans urias in fruntea clasamentului pentru Simona Halep
23/09/2018 12:07

 Odata cu incheierea turneelor programate in aceasta saptamana, cunoastem clasamentul WTA ce va fi dat publicitatii luni dimineata. Ca urmare a rezultatelor inregistrate la competitiile de la Tokyo si S ...

Kiki Bertens a castigat turneul de la Seul, dupa o finala spectaculoasa
23/09/2018 10:59

 Kiki Bertens si-a trecut in palmares, duminica dimineata, un nou turneu WTA. Tenismena din Olanda, care incepand de saptamana viitoare se va afla pe locul 11 in clasamentul WTA, s-a impus la Seul, dupa ...

Un nou membru în echipa Simonei Halep. E alături de liderul mondial la Wuhan
23/09/2018 10:42

 Simona Halep a plecat a turneul de la Wuhan fără antrenorul Darren Cahill, insă are in staff un nou membru. Potrivit Doartenis, este vorba despre William Birău. În varst ...

 

VIDEO Laver Cup: Europa vs <Restul Lumii> 7-5, după a doua zi de competiție
23/09/2018 10:31

 Echipa Europei conduce in continuare in competitia Laver Cup, scor 7-5, după ce, sambătă, cele două echipe si-au impărtit victoriile: Europa s-a impus prin Alexander Zverev si Roger Federer, in timp ...

Cum a apărut Simona Halep la petrecerea de deschidere a turneului din China. FOTO
23/09/2018 10:12

 Simona Halep a făcut senzatie pe covorul rosu la petrecerea de deschidere a turneului Wuhan Open din China. Sportiva a purtat o rochie neagră cu imprimeu cu inimioare si a pozat ca o adevărată vedetă ...

Liga 1: Rezultatele meciurilor de sambata
23/09/2018 10:03

Iata mai jos rezultatele complete ale zilei si cronicile aferente: Hermannstadt - CFR Cluj 0-1 (Tucudean 69') Liga 1: CFR Cluj invinge la Hermannstadt, urca pe primul loc, dar nu convinge Botosani - Concordi ...

VIDEO La Liga: Real Madrid, victorie la limită în fața lui Espanyol, scor 1-0 (Rezultatele etapei)
23/09/2018 09:49

 Formatia Real Madrid a castigat partida disputată pe teren propriu impotriva celor de la Espanyol Barcelona, scor 1-0. Meciul a contat pentru etapa a cincea din campionatul Spaniei. Marco Asensio a marc ...

Naomi Osaka, invinsa in finala de la Tokyo
23/09/2018 09:42

 Naomi Osaka a pierdut, duminica dimineata, finala turneului de la Tokyo, dotat cu premii in valoare totala de 1 milion de dolari. Dupa 10 victorii consecutive, tenismena nipona in varsta de 21 de ani, ...

LIVE TEXT CSM Poli Iaşi - Dinamo 1-0 (1-0). Iaşul urcă pe loc de play-off! Stoican o răpune din nou pe Dinamo!
23/09/2018 09:04

CSM Poli Iaşi: Rusu - Zaharia, Mihăescu, Frăsinescu, Panţiru - Cioinac, Qaka - Platini, Flores, Sin - Cristea.   Min. 11: Cristea il găseşte pe Platini liber in careu, acesta ezită să şutez ...