UPDATE CSMS Iaşi - Universitatea Cluj 2-0 rezultat final

default

Dimensiune font:

| 24-03-2015 18:05

 

 

UPDATE: 2-0 din minutul 56. Golubovic profită de ieşirea neinspirată a lui Panagoupulos şi înscrie cu capul de la 7 metri în poarta rămasă goală: 2-0.

UPDATE: 1-0 din minutul 38. Enescu centrează din lovitură liberă, iar Mihalache reia din 4 metri în plasă: 1-0.

Golubovic a ratat două bune situaţii, iar Viveiros a zguduit transversala în minutul 7.

Au marcat: Mihalache ’38, Golubovic ’56;

Stadion: „Emil Alexandrescu”; Spectatori: circa 3.500;

CSMS (antrenor Nicolo Napoli): Grahovac – Voicu (căpitan), Mihalache, Plămadă, Ţigănaşu – Ciucur (Bosoi ’46), Enescu (Braga ’75), Mitic, Bădic – Onduku (Creţu ’67), Golubovic;

Universitatea (antrenor Adrian Falub): Panagoupulos – Jovanovic, Neag, Skvorc, Ciupe (căpitan) – Lungu, Costin (Cristocea ’58) – Viveiros (Kovacs ’64), Morar, Mengolo (Gravenbergh ’46) - Lemnaru;

Arbitri: George Găman (Craiova) - Ovidiu Artene, Daniel Hulubei (ambii Vaslui);

 Cartonaşe galbene: Plămadă ’20, Golubovic ’47, respectiv Neag ’16, Jovanovic ’87.

 

Stoperul Florin Plămadă, unul dintre cei mai buni fotbalişti de la CSMS Iaşi în acest retur al Ligii I, în care formaţia sa este neînvinsă, cu patru victorii şi un egal, dar şi fără gol primit, a spus că toate aceste 5 etape sunt de domeniul trecutului şi întreaga atenţie trebuie acum concentrată pentru disputa de astăzi, cu Universitatea Cluj, programată în Copou cu începere de la ora 20:30 * într-adevăr, trebuie uitate meciurile de până acum, dar neapărat începând cu ultimul, cel de miercuri, de la Galaţi, cu Oţelul, în care CSMS n-a mai arătat aceeaşi consistenţă ca în precedentele patru etape * cât despre ele, însă, poate n-ar trebui date chiar complet uitării, ci mai degrabă luate drept reper pentru a putea fi măcar repetate

După victoria din prima etapă, 3-0 la Chiajna cu FC Viitorul, antrenorul Nicolo Napoli a spus de fiecare dată înaintea unui meci că îl va câştiga numai dacă echipa va juca la fel ca în precedentul. Pentru jocul cu Universitatea nu mai putea folosi aceleaşi vorbe. „Ne aşteaptă un meci greu. Universitatea luptă alături de noi pentru evitarea retrogradării. Este un meci de 6 puncte. Noi vom încerca să facem un joc foarte bun, nu ca la Galaţi, pentru a încerca să câştigăm. Clujul vine la Iaşi să câştige, dar noi jucăm acasă şi vom încerca să mai aducem trei puncte în clasament”, a declarat Napoli, care nu se putea declara nemulţumit de parcursul echipei sale în retur, care în doar cinci etape a cucerit 13 puncte faţă de cele 12 adunate în tot turul! A ţinut însă să atragă atenţia că evitarea retrogradării este totuşi departe de a fi rezolvată: „Cum am adunat patru victorii consecutive putem aduna şi patru înfrângeri consecutive şi ne putem întoarce sub linie”.

 

Citiţi şi http://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/sport/a-cum-am-adunat-4-victorii-consecutive-asa-putem-aduna-si-4-infrangeria--207237.html

 

Ce va decide Napoli

Revenind la Plămadă, jucătorul a avut un discurs sigur şi plăcut la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Universitatea, în ton cu prestaţiile sale din acest retur. „Ne aşteaptă o partidă foarte dificilă, deoarece întâlnim o contracandidată la evitarea retrogradării. Trebuie să profităm de forma noastră bună şi să câştigăm. Nu pornim cu prima şansă, trebuie să rămânem modeşti şi să jucăm bine”.

Portarul Grahovac şi linia de fundaşi Voicu-Mihalache-Plămadă-Ţigănaşu par siguri că vor începe meciul cu Universitatea, iar în formula de start probabil va apărea şi Mitic, la închidere, absenţa sa fiind vizibilă la Galaţi, când a fost suspendat pentru cumulul de cartonaşe galbene. „Va fi un meci foarte greu, de 6 puncte, dar sper c-o să avem aceeaşi organizare ca la meciurile precedente”, a spus Mitic, excluzându-l, firesc, pe cel de la Galaţi, unde a lipsit. „Sper să joc cu Clujul, dar Mister (n.r. - Napoli) va decide. Eu sper că am demonstrat că merit să joc la Iaşi şi chiar să fiu titular”.

Napoli va fi cel ce va decide dacă va apela la o formulă de echipă foarte apropiată de cele care i-au adus atâtea puncte în retur, fiind ultimul meci înainte de întreruperea cauzată de meciul României cu Insulele Feroe din preliminariile Euro 2016, sau va considera că este momentul unor mici schimbări. Dacă îl va folosi pe Mitic va avea nevoie de încă un mijlocaş central care să dea un plus de forţă atacului. Ar putea miza tot pe Enescu, dar apţi de joc sunt şi Braga, şi Creţu, însă Napoli s-a declarat fericit că are concurenţă pe posturi. Atacantul Golubovic este sigur că va începe meciul cu Universitatea, iar lângă el va fi probabil menţinut Onduku, însă acesta va trebui să-i recompenseze încrederea lui Napoli măcar cu o prestaţie consistentă dacă nu cumva şi cu un gol. Pentru celelalte două locuri, de mijlocaşi laterali, Ciucur pare de neclintit de pe dreapta, iar pe stânga Bădic a adunat deja două meciuri consecutive, cu golul victoriei cu Astra şi două bune situaţii la Galaţi, pe care şi le-a creat cam singur, dar şi Bole este apt de joc şi nici aportul său ofensiv nu este de neglijat. Napoli s-a dovedit inspirat până acum, îşi cunoaşte mult mai bine jucătorii faţă de tur şi va lua probabil deciziile optime pentru a-şi trece în cont încă trei puncte cu care CSMS şi-ar putea trage sufletul pentru a ataca în plin şi celelalte douăsprezece etape.

Ce spune Falub despre reîntâlnirea cu Iaşul

Dar Universitatea nu este o formaţie dinainte învinsă. N-a marcat în retur şi pare într-o continuă căutare de identitate. A trecut şi ea prin faza schimbărilor de antrenori, iar cel care o conduce acum, Adrian Falub, a antrenat şi la Iaşi şi a fost pe lista celor cu care s-a negociat înainte de instalarea lui Napoli. El consideră că o victorie cu Iaşul este aproape imposibilă. „Iaşul e mare favorită. Noi mergem să facem un mic pas către salvare. O să încercăm să facem tot posibilul pentru un meci bun, dar ne va fi foarte greu. Avem nevoie de gol, pentru că n-am reuşit să marcăm în retur”, a declarat Falub.

Tot astăzi va avea loc şi partida CFR Cluj - Petrolul (ora 18:00). Dragoş GAŞPAR

 

 

 

Universitatea luptă alături de noi pentru evitarea retrogradării. Este un meci de 6 puncte. Noi vom încerca să facem un joc foarte bun, nu ca la Galaţi, pentru a încerca să câştigăm”

Nicolo Napoli,
antrenor CSMS Iaşi

 

 

O să încercăm să facem tot posibilul pentru un meci bun, dar va fi foarte greu”

Adrian Falub,
antrenor Universitatea Cluj

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

04:53

BANCUL ZILEI

05:08

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Simona Halep se mărită - Când și unde va avea loc evenimentul
24/11/2019 07:45

Simona Halep (28 de ani, locul 4 WTA) si Toni Iuruc au stabilit in vacanta din Maldive toate planurile pentru nuntă, care se anuntă de pe acum evenimentul anului 2020. Nunta, cel mai probabil, va avea loc dup ...

VIDEO Rămâi cu gura căscată: Două jucătoare de tenis s-au luat la bătaie la finalul meciului!
10/11/2019 10:03

 Katherine Sebov Se spune că ce se intamplă in Vegas rămane in Vegas, dar deznodămantul unui meci din cadrul circuitul WTA din "capitala jocurilor de noroc" a făcut incojurul lumii.  & ...

Dora Ratjen, bărbatul care a concurat ca femeie la Olimpiada lui Hitler din 1936
07/08/2019 11:22

 Cazului „Dora Ratjen” a apărut pe fundalul unor puternice controverse si tulburări sociale. În 1936, Olimpiada de Vară s-a tinut la Berlin. Avea să rămană in istorie drept „O ...

VIDEO - Messi  lucrat in  Photoshop
27/06/2019 10:33
 Cu cuţitele pe masă! Începe etapa a XIV-a (play-out)
31/05/2019 00:00

  Aşa a fost să fie, ultima etapă a campionatului Ligii 1 de fotbal să programeze meciul decisiv, dar decisiv de tot, in care se hotărăşte a doua retrogradată şi echipa ce prinde locul de baraj. ...

TOPUL fotbaliştilor români DISTRUŞI de femei FOTO
15/11/2014 12:15

 Iată un top al jucătorilor a căror carieră a fost distrusă de femeile din viata lor. Adrian Cristea. Lansat de Politehnica Iaşi, Adrian Cristea a ajuns la Dinamo cu potentialul de a deveni unul din ...

SIMONA HALEP, prima reacţie după finala Turneului Campioanelor
26/10/2014 15:10

 Simona Halep a oferit prima reactie după finala pierdută cu Serena Williams, scor 3-6, 0-6. "Multumesc tuturor pentru ca m-au sustinut. O felicit pe Serena, e cea mai buna. Le multumesc c ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei