00000  media-1454

Dimensiune font:

Ei au fost primii 10 milionari de după '89. Unde sunt acum

| 08-11-2018 15:22

 Despre oamenii foarte bogați se spune că nu trebuie să-i întrebi cum au făcut primul milion. Nu fac excepție nici primii milionari români, care au făcut averi impresionante imediat după 1989, dar au dispărut din peisaj la fel de repede precum au intrat. Unii s-au stins în sărăcie, tânjind după bogăția care le-a scăpat printre degete, alții au ajuns în închisoare, doar câțiva au reușit să dovedească în timp că nu au fost miliardari de carton, dar au părăsit scena publică.

 

JR de România număra saci de dolari și a murit sărac

Ilie Alexandru a fost unul din primii miliardari români de după 1989. Era poreclit ”baronul de Bărăgan” sau ”JR de România”, după ce a ridicat pe moșia sa de la Slobozia parcul Hermes, unde a înălțat o copie a Turnului Eiffel din Paris și o replică a somptuoasei vile a familiei Ewing, din celebrul serial ”Dallas”, care făcea furori în România anilor 90. Ilie Alexandru spunea că număra saci de bani și găleți de dolari, trăia într-o opulență ieșită din comun și rula afaceri de sute de milioane de dolari. Avea o fabrică de ulei, o fabrică de mezeluri și încă una de televizoare color, dar și afaceri în agricultură care i-au adus însă o condamnare la 12 ani de închisoare în anul 2001, pentru evaziune fiscală și înșelăciune. A ieșit după 8 ani și a murit în 2010, sărac și măcinat de frustări. Apropiații au spus că Ilie Alexandru suferea cumplit, neputând să accepte că nu mai avea bogăția și gloria de odinioară, iar asta i-a adus și sfârșitul.

Milionarii de la TEC și-au scos avuția la dozator

România a dezvoltat la începutul anilor 90 un fenomen unic în lume, prin amploarea și nefirescul său. Sucurile la dozator sau celebrele TEC, așa cum au rămas în conștința populară, au fost până prin 1993 o industrie de zeci de milioane de dolari. Sucuri la dozator se beau peste tot în lume, dar nicăieri nu stăteau oamenii la coadă pentru a lua acasă licorile colorate și dulci de kiwi, mango, mandarine sau papaya în sticle de doi litri. În 1993, existau 10.000 de dozatoare TEC în toată țara, se crease o adevărată isterie națională. Cel care a adus TEC în România este Marius Iliev, fugit în SUA în 1985 și revenit în țară imediar după 1989. Prin firma sa, TEC European Connection, a împânzit țara de dozatoare și recunoaște că a făcut ușor câteva zeci de milioane de dolari. S-a retras însă din businessul cu TEC când a intuit că industria a ajuns la saturație și s-a reprofilat pe alte afaceri, de la eoliene la aditivi furajeri și comerțul cu ridicata al vinului. În prezent, Marius Iliev dezvoltă un site de analiză financiară și patronează un restaurant în București. Nu se află în topurile milionarilor, este cvasi-necunoscut publicului larg, dar se poate spune că nu duce grija zilei de mâine.

Un alt român îmbogățit de pe urma dozatoarelor TEC este Cornel Tăbăcaru. S-a mutat în Costa Rica în anul 2000 și are și acum un dozator TEC în casă, de unde bea zilnic. Unul din primii milionari ai României are acum proprietăți în Toronto, Miami, Costa Rica, Londra, Paris și București, nu iese cu nimic în evidență și trăiește o bătrânețe fericită din milioanele scoase la dozator.   

Părintele Caritas a ajuns să locuiască pe străzi

În martie 2018, Ioan Stoica a fost evacuat din garsoniera din Brașov în care locuia singur, pentru că nu și-a mai permis să plătească chiria și utilitățile. Părintele jocului Caritas a ajuns un bătrân bolnav și sărac, deși între 1992 și 1994 a rulat peste 4 miliarde de dolari prin escrocheria care a păgubit sute de mii de români naivi. Banii s-au evaporat, Ioan Stoica a ieșit din închisoare după doar un an, în 1996, iar în prezent bătrânul locuiește pe străzi.

”GEPA- un pic mai bine pentru dumneavoastră”. Mai puțin pentru el

George Pădure a fost unul din primii milionari postcomuniști, grație fenomenului GEPA. În 1991, afaceristul deschidea primul magazin de electronice și electrocasnice din București, iar sloganul său, care răsuna din toate televizoarele- ”un pic mai bine pentru dumneavoastră”- a devenit un brand național. Afacerea lui a fost un fenomen, iar românii se călcau în picioare să cumpere un televizor color, un video sau un casetofon scump din magazinele lui George Pădure. Popularitatea lui era așa de mare, încât în 1996 a câștigat, ca independent, funcția de primar al Sectorului 1. Treptat, însă, business-ul GEPA a fost sufocat de concurență, în anul 2000 candida fără succes la Primăria Capitalei, iar în 2006 s-a retras definitiv din comerț. În prezent, deține un hotel în București, a scris o carte autobiografică- ”O viață cât zece” și retrăiește nostalgic vremurile sale de glorie, cu o mulțumire sufletească oarecum ciudată: ”Nu sunt la pușcărie, dar și conturile mele sunt pe minus. Nici nu știu cum e mai bine...”.

Dinel Staicu, milionarul care și-a schimbat numele ca să uite de trecut

Pe 15 octombrie 2018 a fost eliberat din închisoare, după 8 ani de temniță, Dinel Staicu, unul din cei mai controversați milionari de după 1989. Fostul președinte al SIF Oltenia fusese condamnat la 12 ani de închisoare, cumulată din dosarul fraudării Băncii Internaționale a Religiilor, dosarul mituirii a trei judecătoare de la Curtea de Apel București și cel al fraudării Transgaz. Fostul milițian Dinel Staicu a înființat la începutul anilor 90 mai multe firme în Craiova, iar primul milion de dolari l-a făcut după ce a vândut o stație PECO. Afaceristul este cunoscut și pentru că a înființat Muzeul Comunismului de la Scornicești și Palatul Republicii Socialiste de la Podari. Dinel Staicu este proprietarul Casei Bujor din Craiova, fosta casă de protocol a familiei Ceaușescu, iar în 2004 îi vindea lui Adrian Mititelu clubul de fotbal Universitatea Craiova cu 5 milioane de euro. În 2001, Dinel Staicu și-a schimbat numele în Nițu, iar milionarul din anii 90 este acum un bătrân sărac.  

De la primul milion, la azil

Primul milionar al Iașului de după 1989 este necunoscut opiniei publice, deși are o poveste de viață fabuloasă. În 1990, Ioan Crețu avea deja 14 Dacii noi și 10 apartamente și strânsese în doar câteva luni o avere de peste un milion de dolari, o sumă fabuloasă pentru acele zile. Totul a pornit de la prima consignație din Iași, pe care a deschis-o în mai 1990. Ulterior, s-a extins, iar banii îi curgeau cu atâta abundență, încât la un moment dat îi ținea în trei lăzi uriașe. Era cel mai bogat om din Iași, dar averea atât de repede strânsă s-a dus la fel de rapid. Ioan Crețu și-a cheltuit toți banii pe femei și jocuri de noroc, iar acum își trăiește bătrânețile sărac lipit, la un azil.

Portarul de hotel devenit patron de stațiune

Iosif Armaș a fost primul milionar bănățean de după 1989, la un moment dat unul din cei mai puternici oameni ai vremurilor sale. Ieșit din topul milionarilor din 2012, Iosif Armaș are o poveste de viață fantastică: de la simplu portar de hotel în Băile Herculane a ajuns patronul întregii stațiuni, apoi deputat și președinte al Federației Române de Box. A început afacerile din 1990, cu exporturi de uree și piei de oaie și vițel, pentru ca apoi să se extindă și în comerțul cu zahăr, taximetrie și agricultură. În 2015 a fost condamnat pentru dare de mită, iar primul milionar bănățean a ajuns un anonim cu probleme penale.

”Regele anvelopelor” spune că anii de milionar au fost ani pieduți

Gelu Tofan este unul din primii mari milionari români de după 1989. Imediat după Revoluție a înființat grupul de firme care îi purta numele, majoritatea cu profil auto și de transport. Cel supranumit la un moment dat ”Regele anvelopelor” derula afaceri de 600 de milioane de doalri pe an, avea 16.000 de angajați, iar la începutul anilor 2000 era văzut ca cel mai mare investitor român. Treptat, afacerile au intrat în declin, iar Gelu Tofan a ajuns să fie bătut cu ranga pe stradă de foștii parteneri. Întregul imperiu s-a prăbușit, Tofan a pierdut o avere de peste 100 de milioane de euro și acum, retras în Botoșaniul natal, spune că acei ani din viață au fost ani pieduți.

”Împăratul Moldovei” și răzbunarea sa

Corneliu Iacobov s-a întors în anii 90 din SUA pentru a deveni multimilionar în România. În scurt timp, afaceristul băcăuan ajunge unul din greii politicii românești, dezvoltând în paralel un veritabil imperiu economic. Iacobov a controlat rețele alcătuite din zeci de firme, prin care rula sute de milioane de dolari în afaceri din petrol, turism și imobiliare. Numele unuia din cei mai puternici oameni de afaceri moldoveni de după 1989 este legat în special de rafinăria RAFO, pentru devalizarea căreia a și fost condamnat la 7 ani de închisoare, din care a făcut doar patru. Între timp, Iacobov și-a pierdut definitiv puterea incredibilă pe care o avea în anii 2000, la fel și mare parte din uriașa sa avere. La eliberarea din penitenciar, în decembrie 2016, cel poreclit odată ”Împăratul Moldovei” a spus că a scris mii de pagini cât a fost după gratii și va da în judecată pe toată lumea responsabilă de condamnarea sa, de la politicieni la magistrați, dar nu va cere niciun ban României. 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

 

 

ALFA & OMEGA INSOLV IPURL, lichidator judiciar al debitoarei SC GANESHA DREAM S.R.L.– societate în faliment, dosar nr. 4176/99/2017 aflat pe rolul Tribunalului Iași–Faliment, în temeiul dispozițiilor Legii nr. 85/2014, vinde prin licitație publică competitivă cu strigare următoarele bunuri: 1. Bun imobil – proprietate agroindustrială, (tip “ferma creștere suine”) situată în extravilanul Com. Ibănești, punctul Condrea, T119, P3068/7; 3068/8, jud. Vaslui, format din teren extravilan în sup. de 8.432 mp, Construcția C1 în sup. de 98 mp, Construcția C2 în sup. de 720 mp și Construcția C3 în sup. de 720 mp, dotate cu echipamente interior grajd creștere suine și panouri fotovoltaice– Preț de pornire 80% din valoarea de piață stabilită prin raportul de evaluare - 303.650 Euro (exclusiv TVA). 2. Bunuri mobile conform Raport de evaluare - Preț de pornire 80% din valoarea de piață stabilită prin raportul de evaluare, astfel: Nr. crt. – Denumirea bunurilor – Buc. – Preț de pornire lei - fără TVA 1 – Tractor DEUTZ-FAHR model AGROTON L720 DCR, fabricație 2012, nr. de identificare ZKDJ5904W0LD10250, serie motor 10999830 – 1 – 244.922 2 – Vidanjă TESTORE model C160, fabricație 2015 – 1 – 62.640 3 – Semănătoare de plante prașitoare MA/AG PRECISA REALE D 6R, fabricație 2014, nr. de identificare 2141001 – 1 – 43.622 Licitațiiile vor avea loc în zilele de 09, 16, 23 și 29.11.2018, ora 12.00, la biroul lichidatorului judiciar din Mun. Iași, str. Sf. Lazăr, nr. 4, bl. Peneş Curcanul, TR. 5, etaj 1, Cabinet nr. 13, Jud. Iași, Complex de Birouri NH BUSINESS, putând participa orice persoană fizică sau juridică care va depune o ofertă care va conţine: - cerere de participare la licitaţie; - dovada achitării taxei de participare de 2.000 lei; - dovada achitării caietului de sarcini de 1.000 lei fără TVA– pentru bunul imobil; - dovada achitării cauţiunii de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, sumă care se va achita în contul colector deschis pe numele debitoarei la Piraeus Bank; - actele de identificare a persoanei juridice/fizice, împuternicire pentru reprezentantul societății cu menţiunea că are mandat de a licita indiferent de sumă. Taxa de participare și contravaloarea caietului de sarcini se vor achita în contul lichidatorului judiciar deschis la Piraeus Bank Iaşi. În cazul în care creditorul garantat Piraeus Bank România SA îşi exprimă intenția de a adjudeca în contul creanţei bunul imobil, acesta va putea participa la licitaţiile organizate fără alte cheltuieli (taxă de participare la licitație, caiet de sarcini, cauţiune) şi fără a fi necesar a prezenta documentele de participare. Creditorul garantat poate adjudeca în contul creanţei bunul asupra căruia poartă garanţia sa la un preţ care se încadrează în strategia de valorificare aprobată de către creditori. Ofertele se vor depune la biroul lichidatorului judiciar din Mun. Iași, str. Sf. Lazăr, nr. 4, bl. Penes Curcanul, TR. 5, etaj 1, cabinet nr. 13, jud. Iași, cel târziu cu 1 zi lucrătoare înainte de ziua licitaţiei, până la ora 16.00. Ofertanţii care se înscriu la licitaţie, dar nu participă, pierd toate sumele avansate în vederea participării la licitaţie. Neplata preţului în termenul stabilit de 30 zile calendaristice de la data licitaţiei, duce la pierderea sumelor avansate pentru achiziţionarea bunurilor, care vor fi scoase din nou la vânzare în sarcina cumpărătorului. Oricine pretinde vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, sub sancţiunea decăderii, se va adresa lichidatorului judiciar şi va face dovada până în ziua licitaţei. Informaţii suplimentare la biroul lichidatorului judiciar sau tel: 0744520508, 0744994490; fax: 0332/814773, e-mail: alfa.omega.insolv@gmail.com.
CENTRUL DE EXPERTIZĂ ÎN INSOLVENŢĂ SPRL anunţă în datele de 9.11.2018; 23.11.2018; 7.12.2018; 21.12.2018; orele 12.00, organizarea la sediul lichidatorului din Iaşi, str. Sf. Lazăr nr. 4, bl. Peneş Curcanul, cam. 13-14, a licitaţiilor publice cu strigare pentru debitoarea SC ALFINCOOL SA, situată în Iaşi, str. Platou Abator nr. 5, vânzarea pe ansamblu imobiliar din Iaşi, str. Abator nr. 5 format din: Teren 21200 mp pe care sunt edificate construcţii: C1 Post trafo nr. inventar 3131 C3 Cabină Poartă nr. inventar 1518 C4 Cabină basculă nr. inventar 5112 C5 Anexă depozit nr. inventar 1504 C6 Depozit spirt vrac nr. inventar 1504 C7 Atelier preparare P+2E nr. inventar 1518 C8 Atelier îmbuteliere P+1E nr. inventar 1520 C9 Depozit produse finite nr. inventar 1522 C10 Hală fabricaţie P+2E nr. inventar 1501 C11 Staţie hidrofor nr. inventar 1523 C12 Atelier+Garaje+Magazii nr. inventar 1523 C13 Depozit cereal nr. inventar 1411 C14 Depozit carburanţi nr. inventar 1517 C15 Pavilion administrative nr. inventar 1502 Pe teren sunt edificate şi alte constructii (depozit borhotformat din cistern, depozit de brut-cisterne, birouri desfacere, puţ apă şi pompe, beci, staţie epurare) neintabulate care au fost luate în considerare în evaluarea proprietăţii. Preţul de vânzare al ansamblului imobiliar - 1.109.000 euro fără TVA. Prețul se va achita la echivalentul în lei din ziua efectuării plăţii. Cei interesaţi se vor adresa la sediul lichidatorului sau la tel. mobil 0774006236; 0723366786; 0747059149.
Licitaţie publică 22.10.2018 1.Informaţii generale privind locatorul: Comuna Bivolari, cu sediul în Bivolari, CIF 4540682 Adresa poştală: localitatea Bivolari, judeţul Iaşi, Telefon: 0232/298555, Fax: 0232/298508 2. Obiectul concesionării: Proprietăţi imobiliare aparţinând domeniului privat al comunei Bivolari: T16 p50/16 Tabara 582,70 mp. Proprietăţi imobiliare aparţinând domeniului public al comunei Bivolari: T26 1133/1 Bivolari 210,0 mp. 2.1 Procedura aplicată - Licitaţie publică cu ofertă în plic; 3. Informaţii privind documentaţia de atribuire; comuna Bivolari, cu sediul în Bivolari, CIF 4540682 Adresa poştală: localitatea Bivolari, judeţul Iaşi, Telefon: 0232/298555, Fax: 0232/298508 3.1. Modalitatea prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentaţiei de atribuire: documentaţia se obţine de la sediul locatorului; 3.2. Denumirea şi adresa compartimentului de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire: Bivolari, jud. Iaşi, Telefon: 0232/298555, Fax: 0232/298508 3.3. Preţul documentaţiei de atribure este de 50 lei. 3.4. Data limită pentru solicitarea clarificărilor 18.10.2018, ora 14.00; 4. Informaţii privind ofertele: 4.1. Data limită de depunere a ofertelor 19.10.2018, ora 14.00 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Primăria comunei Bivolari, cu sediul în Bivolari, jud. Iaşi; 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: 1 ex. (plic închis şi sigilat); 5. Data şi locul la care se va desfăşura şedinţa publică de deschidere a ofertelor 22.10.2018, ora 9.00;
ANUNŢ DE VÂNZARE S.C. Darex Trade S.R.L., cu sediul social în sat Letea Veche, comuna Letea Veche, str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 308, jud. Bacău C.U.I. 30442730 nr. de înreg. O.R.C. J 04/684/2012, prin lichidator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., cu sediul în mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, C.P. 700221, jud. Iaşi, numit potrivit Sentinței nr. 243/12.04.2018, pronunţată de Tribunalul Bacău, în dosarul nr. 3761/110/2017, anunţă scoaterea la vânzare, individual, prin licitaţie publică cu strigare la data de 12.11.2018, ora 13.00, în conformitate cu Strategia de vânzare aprobată de adunarea creditorilor în şedinţa din data de 20.09.2018 şi cu prevederile Legii nr. 85/2014, a activelor societăţii debitoare, după cum urmează: Nr. activ – Denumire și descriere active – Valoare de evaluare (lei, fără T.V.A.*) – Valoare de pornire (lei, fără T.V.A.*) SEMIREMORCĂ, CAROSERIA CAMION CU PRELATĂ, MARCA SCHMITZ, TIP S01, AN FABRICAŢIE 1996, NR. IDENTIFICARE WSMS6080000079206, BC-07-PSS, MASA PROPRIE 6960 KG, MASA MAX. ADMISIBILĂ 39000 KG, – 9.760,00 lei – 9.760,00 lei Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 11.11.2018, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din Iaşi, str. Aleea Nicolina nr. 82, jud. Iaşi. Licitaţia va avea loc la sediul lichidatorului judiciar din Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iaşi, în data de 12.11.2018, ora 13.00, şi se va desfăşura în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014 privind procedura de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă şi ale strategiei de vânzare aprobată de adunarea creditorilor din data de 20.09.2018. Pentru participarea la licitaţie, potenţialii cumpărători trebuie să depună la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, str. Aleea Nicolina nr. 82, jud. Iaşi, până la data de 11.11.2018, ora 13.00, documente prevăzute în caietul de sarcini. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din Iaşi, Aleea Nicolina nr. 82, jud. Iaşi, în fiecare zi de luni până vineri, orele 09.00–13.00, până pe data de 11.11.2018, ora 13.00, în baza unei programări prealabile. Relaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele: 0758049901, 0757545545, 0232/243864 sau e-mail secretariat@insolventa.ro. Lichidator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. Manager de caz, practician în insolvență, Lucian Andronic
VÂNZARE HOTEL TRAIAN - IAȘI Subscrisele, BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L. și CASA DE INSOLVENȚĂ RAVA S.P.R.L. - FILIALA BUCUREȘTI, desemnate, în Consorțiu, în calitate de lichidator judiciar al debitoarei TURISM MOLDOVA S.A., prin Încheierea de ședință nr. 198/19.09.2017, pronunțată în Dosarul nr. 7658/99/2014, de către Tribunalul Iași - Secția a II-a Civilă, organizează în data de 14.11.2018, ora 15:00, la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., din București, Str. Învingătorilor nr. 24, Victory Business Center, Et. 4, Sector 3, ședința de licitație publică cu strigare pentru vânzarea Pachetului de active compus din: (i) Teren intravilan în suprafață de 2.442 mp, (ii) Construcție – GrandHotel Traian (situat pe 5 nivele – subsol, parter, mezanin și 3 etaje, cu o suprafață desfășurată de 6.612,92 mp), (iii) Teren intravilan în suprafață de 92 mp, (iv) Bunuri mobile ce se regăsesc în incinta Hotelului și care deservesc activitatea hotelieră. Complexul Hotelier „Grand Hotel Traian” este amplasat în Iași, Piața Unirii, nr. 1, jud. Iași. Amplasarea Hotelului asigură o deschidere favorabilă atât la strada Arcu – Cuza Vodă (artera de acces), Str. Alexandru Lăpușneanul (artera laterală), cât și la Piața Unirii – zona pietonală reprezentativă pentru municipiul Iași. Grand Hotel Traian a fost proiectat de celebrul Gustave Eiffel, iar construcția hotelului a fost finalizată în anul 1882, acesta fiind monument istoric și funcționând ca hotel clasificat de 4*. Hotelul dispune de 68 de camere, 3 Săli de conferință (Creangă, Eminescu și Caragiale) cu o capacitate totală de 500 locuri, i) restaurant - Restaurant Traian, ii) bar – London Pub și iii) cramă. Nivelul mediu al gradului de ocupare al hotelului, aferent ultimilor 3 ani, este de aproximativ 73%. Prețul de pornire a licitației este de 5.550.000 EUR, exclusiv TVA. Ofertanții care doresc să participe la licitație trebuie să depună la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., cel mai târziu cu două zile lucrătoare înainte de organizarea ședinței de licitație, până la ora 16:00, documentele specificate în cuprinsul Caietului de sarcini, ce poate fi achiziționat de la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L. pentru suma de 5.000 Lei, exclusiv TVA. Plata Caietului de sarcini se va realiza prin transfer bancar în contul unic de insolvență al societății TURISM MOLDOVA S.A., pe baza facturii comunicate de lichidatorul judiciar. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numărul 021/3199476 sau 0372724485, e-mail: bucuresti@rava.ro sau business.restructuring@bdo.ro
SCANDAL SEXUAL Soția unui fotbalist face videochat cu un alt bărbat: Totul se întâmplă în Târgu-Jiu / VIDEO 18+
15/11/2018 15:46

 Doi tineri din Motru fac carieră in industria pornografică dintr-un apartament situat in Targu-Jiu, pe strada 8 Mai, unde au amenajat un adevărat studio de videochat, filmuleţele ajungand apoi şi pe ...

Tom Cruise, înlocuit într-un rol pentru că este scund
15/11/2018 15:31

 Lee Child spune că este de acord cu fanii cărţilor din seria "Jack Reacher", care sunt de părere că Tom Cruise este prea scund pentru a interpreta acest rol. Cruise a interpretat acest per ...

Andreea Raicu, totul despre trauma prin care a trecut: „Îmi era rușine să recunosc”
14/11/2018 15:08

Andreea Raicu le-a făcut fanilor ei o mărturisire socantă. Pe Instagram, vedeta a postat o fotografie in care se află in pat, iar in dreptul ei a postat un mesaj prin care cei care o admiră au putut să o ...

 

Alexandru Arșinel, pregătiri de zor pentru parastasul Stelei Popescu. O persoană apropiată actriței e mâna lui dreaptă
14/11/2018 14:05

Prietenul si colegul său de o viată, Alexandru Arsinel ii organizează cu atentie parastasul Stelei Popescu, dar va avea si un ajutor de nădejde. Fiica actritei, Doina Maximilian pregăteste si ea parastasul ...

Un tren în care se afla Ilie Năstase a accidentat mortal o femeie! Ce le-a spus fostul tenismen călătorilor
14/11/2018 13:03

 Circulatia feroviară este oprită in aceste momente in statia de cale ferată Murtfatlar, judetul Constanta, după ce trenul in care se afla Ilie Năstase a accidentat mortat o persoană. Circulaţia fe ...

Simona Gherghe a făcut anunțul
14/11/2018 12:11

Prezentatoarea a explicat si cum a reusit să-si recapete silueta, după nastere. „Mănanc foarte mult, dar am noroc cu Ana, fetita mea, care a descoperit alergatul si de cand a descoperit alergatul, n ...

Fata de 25 de ani s-a căsătorit cu bătrânul de 70 pentru bani, dar în noaptea nunții a primit mai mult decât se aștepta
14/09/2018 08:05

  Povestea aceasta mi-a fost spusă ieri si am ras in hohote. Totusi, nu sunt sigur dacă s-a intamplat in viata reală. Un mire de 70 de ani si frumoasa lui mireasă de numai 25 de ani au făcut multe s ...

SEX ÎN SALA DE CURSURI! Doi studenţi AU FOST FILMAŢI în timp ce îşi făceau de cap, în văzul lumii | FOTO ÎN ARTICOL
13/08/2018 10:35

 Cei doi au profitat de pauza dintre cursuri şi au intreţinut relaţii sexuale in mijlocul amiteatrului, fără a ţine cont de camera de luat vederi montată pentru a inregistra prelegerile profesorilor ...

FOTO / Recunoşti vedeta din imagine? Este una dintre cele mai sexy prezentatoare de la noi
03/08/2018 12:18

Recunoşti vedeta din imagine? Este una dintre cele mai sexy prezentatoare de la noi. Este tanără, frumoasă şi are un trup de invidiat. O vezi in fiecare săptămană pe micul ecran şi iţi inveseleşte fi ...