Filme-de-Radu-Muntean--Adina-Pintilie--Florin-Serban---printre-Avanpremierele-toamnei-la-Les-Films-d

Dimensiune font:

Filme de Radu Muntean, Adina Pintilie, Florin Serban - printre Avanpremierele toamnei la Les Films de Cannes a Bucarest

| 12-10-2018 11:11

Editia a 9-a a Les Films de Cannes a Bucarest prezinta si in acest an avanpremierele romanesti ale toamnei, filme care au fost premiate la Berlin, Locarno sau Sarajevo, iar acum urmeaza sa isi inceapa aventura pe ecranele romanesti.
 

 Les Films de Cannes a Bucarest isi propune sa sprijine concret, incepand cu aceasta editie, distributia de film romanesc sau in limba romana prin acordarea unui suport de distributie in valoare de 5000 de euro. Sprijinul este oferit de catre DACIN SARA si Asociatia Cinemascop si va fi acordat distribuitorului filmului.

Filmul castigator va fi ales de catre public - care este invitat sa-si exprime preferintele prin vot, la finalul proiectiilor. Castigatorul va fi anuntat in cadrul ceremoniei de inchidere a festivalului, duminica 28 octombrie, de la ora 18:00, la Cinema PRO.

In sectiunea Avanpremierele Toamnei au fost incluse opt titluri, dintre care va fi ales filmul castigator. Proiectiile vor avea loc in prezenta regizorilor filmelor si a unor membri ai echipelor de filmare, care vor ramane la final pentru discutii cu publicul.

Un om la locul lui, primul film al regizorului Hadrian Marcu, este si prima proiectie din aceasta sectiune. El va putea fi vazut sambata, 20 octombrie, la Cinema Muzeul Taranului, de la ora 16:00. Un om la locul lui spune povestea lui Petru, inginer intr-o companie multinationala, care se pregateste sa se casatoreasca cu iubita sa. Lucrurile iau o turnura neasteptata atunci cand amanta lui Petru sufera un accident grav de munca. In rolurile principale ii regasim pe Bogdan Dumitrache, Ada Gales, Madalina Constantin si Adrian Titieni.

Alice T, cel mai recent film regizat de Radu Muntean (Marti, dupa Craciun - 2010, Un etaj mai jos - 2015), o co-productie Romania-Franta-Suedia, va putea fi vazut duminica, 21 octombrie, la Cinema Muzeul Taranului, de la ora 19:30. Filmul o are ca protagonista pe tanara Andra Guti, in rolul unei fete de 17 ani cu o adolescenta complicata - rol pentru care actrita a castigat premiul pentru interpretare la Festivalul de Film de la Locarno.

Luni, 22 octombrie, de la ora 20:30, publicul va avea ocazia sa descopere Beautiful Corruption, o productie Republica Moldova, debutul tanarului regizor Eugen Damaschin. Filmul este un amalgam de istorii bazate pe fapte reale, concentrate intr-un singur erou care, in goana dupa dreptate, recurge la metode nu tocmai legale. Din distributie fac parte Valeriu Andriuta (Donbass, de Serghei Loznitsa, Dupa Dealuri, de Cristian Mungiu) si Igor Babiac (La limita de jos a cerului, de Igor Cobileanski).

Distanta dintre mine si mine, primul lungmetraj semnat de Mona Nicoara dupa documentarul Scoala noastra, se va vedea marti, 23 octombrie, de la ora 20:00, la Cinema Muzeul Taranului. Filmul o are in centru pe Nina Cassian, poeta avangardista, compozitoare si graficiana, a carei viata a fost o lupta intre estetica si etica. Prin cruntele realitati ale fascismului, comunismului si exilului in capitalism, cea mai fascinanta femeie din literatura romana si-a pastrat libertatea interioara si credinta copilareasca intr-un basm utopic.

Miercuri, 24 octombrie, de la ora 20:00, la Cinema Muzeul Taranului va fi proiectat Lemonade, filmul de debut al Ioanei Uricariu, care a avut premiera in acest an la Berlinala si pentru care realizatoarea a castigat premiul pentru regie la Festivalul de Film de la Sarajevo.

Lemonade spune povestea Marei, o sora medicala din Romania care se vede nevoita sa-si tempereze proiectiile despre visul american - odata ajunsa la fata locului. Filmat preponderent in America de Nord, Lemonade, "un film dramatic cu accente de thriller", o are ca protagonista pe Malina Manovici si a fost selectat in peste 25 de festivaluri si achizitionat spre distributie in 12 teritorii.

Joi, 25 octombrie, de la ora 20:00, va fi proiectat cel mai recent film regizat de Florin Serban (Eu cand vreau sa fluier, fluier, castigator al unui Urs de Argint la Berlin, in 2010) . Dragoste 1: Caine, este o poveste care se petrece in Transilvania, undeva in munti. Intr-o dimineata, Simion gaseste in padure o femeie batuta. La inceput, incearca sa afle cine a batut-o. Apoi, incearca sa o iubeasca. Filmul este prima parte a Trilogiei Dragostei si ii are pe Valeriu Andriuta si pe Cosmina Stratan in rolurile principale.

Touch Me Not, debutul Adinei Pintilie, castigator al Ursului de Aur la Berlin, va fi proiectat duminica, in Ziua de Aur a Les Films de Cannes a Bucarest, de la ora 13:30, la Cinema PRO. Filmul vorbeste despre nevoia de contact uman si teama de intimitate, despre cum putem iubi fara sa ne pierdem pe noi insine. Laura, Tomas si Christian pornesc intr-o aventura terapeutica de combatere a mecanismelor de autoaparare si infruntare a tabuurilor.

In cadrul sectiunii Avanpremierele Toamnei are loc si proiectia in premiera in festival a unui film 3D - My Life Rehearsed in One Leg, regizat de Bogdan Mustata. Filmul va fi aratat publicului in sala de proiectie de la CINETic (Str. Tudor Arghezi, nr. 3b - Centrul International de Cercetare si Educatie in Tehnologii Inovativ Creative -CINETic- este un departament de cercetare infiintat in cadrul UNATC) . Filmul va rula de doua ori pe zi in weekend, incepand de sambata 20 octombrie, si in fiecare seara in zilele saptamanii - dat fiind faptul ca sala poate primi doar 12 spectatori. Regizorul va fi prezent la proiectii.

Bogdan Mustata a debutat cu scurtmetrajul O zi buna de plaja, castigatorul Ursului de Aur la Berlin, in 2008. My Life Rehearsed in One Leg este al doilea sau lungmetraj, la care Bogdan Mustata semneaza si scenariul. Filmul spune povestea unui cuplu care se reuneste dupa mai multe luni petrecute in spitale diferite in urma unui accident de masina. In film ii regasim pe Ela Ionescu (La Limita de jos a cerului, de Igor Cobileanski) si Bogdan Albulescu (Ilegitim, de Adrian Sitaru).

"My Life Rehearsed in One Leg este inca un exemplu ca cinematografia romana se diversifica spre forme dintre cele mai imprevizibile si radicale, care se indeparteaza de naturalismul actoricesc si de realismul social dominante pana acum", citim pe Ziarul Metropolis.

Un alt eveniment in premiera pentru festival este si proiectia unui film de televiziune. Vineri, 26 octombrie, de la ora 21:00, la Cinema Muzeul Taranului se va vedea primul episod din serialul Hackerville, in prezenta echipei filmului.

Hackerville este primul serial original realizat de HBO Romania si este regizat de Igor Cobileanki si Anca Miruna Lazarescu, care vor fi prezenti la proiectie pentru o discutie cu publicul la final. Intrarea este libera.

Sambata, 27 octombrie, iubitorii de scurtmetraj vor avea ocazia sa urmareasca patru dintre cele mai interesante filme scurte ale anului, proiectate in prezenta autorilor si urmate de discutii cu acestia: Albastru si rosu, in proportii egale, de Georgiana Moldoveanu, film care a avut premiera anul acesta la Cannes, in sectiunea Cinefondation, Cu unul in plus, de Valeriu Andriuta, Totul e foarte departe, de Emanuel Parvu si Pescarusul, de Maria Popistasu si Alexandru Baciu. Proiectia va avea loc la Cinemateca Union, incepand cu ora 18:00. Intrarea este libera.

Biletele si rezervarile, inclusiv cele pentru proiectiile cu intrare libera, sunt disponibile online prin Eventbook.ro si la casele de bilete ale cinematografelor.

Urmariti toate informatiile si programul festivalului pe site-ul filmedefestival.ro si pe pagina oficiala de Facebook sau pe Instagram.

Festivalul Les Films de Cannes a Bucarest este prezentat de Orange Romania, partener de traditie al evenimentului.

Sustinut de: BRD - Groupe Societe Generale

Masina oficiala a festivalului: Renault

Cu sprijinul: Catena, Groupama Asigurari, Silva, Apa Nova

Editia a noua a Les Films de Cannes a Bucarest este organizata de Asociatia Cinemascop si Voodoo Films si realizata in parteneriat cu Ambasada Frantei si Institutul Francez din Bucuresti.

Les Films de Cannes a Bucarest este un proiect cultural finantat de Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, Centrul National al Cinematografiei, realizat cu sprijinul SACD / Societe des Auteurs et Compositeurs Dramatiques, Reprezentanta Comisiei Europene in Romania, DACIN SARA, CREDIDAM.

Parteneri: Air France, KLM, Institutul Cultural Roman, Ambasada Mexicului in Romania, Hotel Mercure, Hotel Cismigiu, UPS, Defi, SERVE, Universitatea Hyperion, Tuca Zbarcea & Asociatii.

Omagiul Lucian Pintilie este organizat in parteneriat de catre Les Films de Cannes a Bucarest si Festivalul National de Teatru, in colaborare cu Filmex Romania si Centrul National al Cinematografiei, cu sprijinul Fundatiei 9.

Parteneri media: TVR, Radio Romania Cultural, Adevarul, Dilema Veche, OK! Magazine, Zile si Nopti, Elle, Glamour, Observator Cultural, Agerpres, News.ro, AListMagazine, Scena9, Senso TV, Tonica, Ziare.com, Business24, Cinemap, The Institute, DoR, Liternet.ro, Cinemagia, Movienews, Ziarul Metropolis, AaRC, Igloo, Banchiza Urbana, Cinefan, Cineghid, FilmSi, Sub25, FilmMenu, RFI. Parteneri de comunicare: PiArt Vision. Parteneri de monitorizare: MediaTRUST ziare.com

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

 

 

ULTIMA ORA

 

 

 

 

Licitaţie publică 22.10.2018 1.Informaţii generale privind locatorul: Comuna Bivolari, cu sediul în Bivolari, CIF 4540682 Adresa poştală: localitatea Bivolari, judeţul Iaşi, Telefon: 0232/298555, Fax: 0232/298508 2. Obiectul concesionării: Proprietăţi imobiliare aparţinând domeniului privat al comunei Bivolari: T16 p50/16 Tabara 582,70 mp. Proprietăţi imobiliare aparţinând domeniului public al comunei Bivolari: T26 1133/1 Bivolari 210,0 mp. 2.1 Procedura aplicată - Licitaţie publică cu ofertă în plic; 3. Informaţii privind documentaţia de atribuire; comuna Bivolari, cu sediul în Bivolari, CIF 4540682 Adresa poştală: localitatea Bivolari, judeţul Iaşi, Telefon: 0232/298555, Fax: 0232/298508 3.1. Modalitatea prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentaţiei de atribuire: documentaţia se obţine de la sediul locatorului; 3.2. Denumirea şi adresa compartimentului de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire: Bivolari, jud. Iaşi, Telefon: 0232/298555, Fax: 0232/298508 3.3. Preţul documentaţiei de atribure este de 50 lei. 3.4. Data limită pentru solicitarea clarificărilor 18.10.2018, ora 14.00; 4. Informaţii privind ofertele: 4.1. Data limită de depunere a ofertelor 19.10.2018, ora 14.00 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Primăria comunei Bivolari, cu sediul în Bivolari, jud. Iaşi; 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: 1 ex. (plic închis şi sigilat); 5. Data şi locul la care se va desfăşura şedinţa publică de deschidere a ofertelor 22.10.2018, ora 9.00;
SC IASITEX SA Iaşi, având sediul în Iaşi, str. Primăverii, nr. 2, jud. Iaşi, înregistrată la O.R.C. Iaşi sub nr. J22/255/1991, având cod fiscal RO1957058, reprezentată legal prin dl. Director general Lazaroae Nicolae Mihail, organizează licitaţie publică deschisă cu strigare la sediul societăţii la cel mai mare preț obținut a următoarelor active, teren + construcții în suprafață totala de 30.193,11 mp situate în Iași, Str. Primăverii Nr. 2, proprietatea SC IASITEX SA Iaşi, denumite în continuare “Activul”, compus din: • Teren intravilan, în suprafaţă totală de 1128,63 mp, avand. nr. cad. 4373/1/1/1/1/2, înscris în CF nr. 127215 a mun. Iaşi, pe care se află amplasată construcţia C3-Dispensar + Casa poarta, având Sc=420,9 mp şi Su=357,45 mp; situat în Iaşi, Str. Primăverii Nr. 2 (imobilul este ipotecat în favoarea Bancpost SA) • Teren intravilan, în suprafaţă totală de 2.982,90 mp, având. nr. cad. 4373/1/1/1/1/3, înscris în CF nr. 128952 a mun. Iaşi, pe care se află amplasată construcţia C4, C6-C15, C30, C31, având Sc=1203,41 mp şi Su=220,04 mp; situat în Iaşi, Str. Primăverii Nr. 2 (imobilul este ipotecat în favoarea Bancpost SA) • Teren intravilan, în suprafaţă totală de 287,27 mp, având. nr. cad. 4373/1/1/1/1/4, înscris în CF nr.137008 a mun. Iaşi, pe care se află amplasată construcţia C16, C17, având Sc=122,62 mp şi Su=99,26 mp; situat în Iaşi, Str. Primăverii Nr. 2 (imobilul este liber de sarcini) • Teren intravilan, în suprafaţă totală de 778,11 mp, având. nr. cad. 4373/1/1/1/1/5, înscris în CF nr. 152360 a mun. Iaşi, pe care se află amplasată construcţia C32-Corp lotizare, având Sc=617,17 mp şi Su=600,88 mp; situat în Iaşi, Str. Primăverii Nr. 2 (imobilul este liber de sarcini) • Teren intravilan, în suprafaţă totală de 208,36 mp, având. nr. cad. 4373/1/1/1/1/6, înscris în CF nr. 137009 a mun. Iaşi, pe care se află amplasată construcţia C33-C35, având Sc=125,1 mp şi Su= 0 mp; situat în Iaşi, Str. Primăverii Nr. 2 (imobilul este liber de sarcini) • Teren intravilan, în suprafaţă totală de 1992,76 mp, având. nr. cad. 4373/1/1/1/1/16 (dezmembrat in 4373/1/1/1/1/16/1/2 – CF157440 cu suprafaţă de 364,05 mp, 4373/1/1/1/1/16/2/2 - CF 157488 cu suprafaţa de 56,62 mp şi 4373/1/1/1/1/16/3 înscris în CF nr. 135258 cu suprafaţa 1572,09 mp) a mun. Iaşi, pe care se află amplasată construcţia C22-C29, având Sc=0 mp şi Su=0 mp; situat în Iaşi, Str. Primăverii Nr. 2 (imobilul este liber de sarcini) • Teren intravilan, în suprafaţă totală de 8.430,46 mp, având. nr. cad. 4373/1/1/1/1/23, înscris în CF nr. 124819 a mun. Iaşi, pe care se află amplasată construcţia C90/1, C90/2, C90/3, C90/4, C90/5, având Sc=7194,45 mp şi Su=7482,01 mp; situat în Iaşi, Str. Primăverii Nr. 2 (imobilul este ipotecat în favoarea Bancpost SA) • Teren intravilan, în suprafaţă totală de 1.254,44 mp, având. nr. cad. 4373/1/1/1/1/24 (dezmembrat în 161 mp CF 160600 şi 1093 mp CF 160899), pe care se află amplasată construcţia C2-Corp legătura, C91-Anexa finisaj, având Sc=700 mp şi Su=1704,55 mp; situat în Iaşi Str. Primăverii Nr. 2 (imobilul este liber de sarcini) • Teren intravilan, în suprafaţă totală de 1.020,55 mp, având. nr. cad. 4373/1/1/1/1/25, înscris în CF nr. 127506 a mun. Iaşi, pe care se află amplasată construcţia C92-Anexa tehnologică control metrat, având Sc=941,5 mp şi Su=3581,17 mp; situat în Iaşi, Str. Primăverii Nr. 2 (imobilul este ipotecat în favoarea Bancpost SA) • Teren intravilan, în suprafaţă totală de 1.752,37 mp, având. nr. cad. 4373/1/1/1/1/26, înscris în CF nr. 127507 a mun. Iaşi, pe care se află amplasată construcţia C5, C18-C21, având Sc=1358,34 mp şi Su=593,59 mp; situat în Iaşi, Str. Primăverii Nr. 2 (imobilul este ipotecat în favoarea Bancpost SA) • Teren intravilan, în suprafaţă totală de 377,41 mp, având. nr. cad. 4373/1/1/1/1/28, înscris în CF nr. 157442 a mun. Iaşi, pe care se află amplasată construcţia C96, având Sc=377,41 mp şi Su=314,5 mp; situat în Iaşi, Str. Primăverii Nr. 2 (imobilul este liber de sarcini) • Teren intravilan, în suprafaţă totală de 1.125,33 mp, având. nr. cad. 4373/1/1/1/1/29, înscris în CF nr. 128947 a mun. Iaşi, pe care se află amplasată construcţia C97-Oficiu de calcul, având Sc=564,2 mp şi Su=1041,42 mp; situat în Iaşi, Str. Primăverii Nr. 2 (imobilul este ipotecat în favoarea Bancpost SA) • Teren intravilan, în suprafaţă totală de 2.000,29 mp, având. nr. cad. 4373/1/1/1/1/8, înscris în CF nr. 137010 a mun. Iaşi, pe care se află amplasată construcţia C 40, C41, având Sc=0 mp şi Su=0 mp; situat în Iaşi, Str. Primăverii Nr. 2 (imobilul este liber de sarcini) • Teren intravilan, în suprafaţă de 481,90 mp, având nr. cad. 4373/1/1/2, înscris în CF nr. 132112 a mun. Iaşi, amplasat în Mun. Iaşi, Bdul Primăverii nr. 2, Jud. Iaşi, pe care se află amplasată construcţia C1 - Pavilion administrativ, având nr. cad. 4373/1/1/2-C1, cu regimul de înălţime P+8E şi Sc=481,90 mp, Su=3.854,94 mp, proprietatea SC IASITEX SA IAŞI. (imobilul ipotecat la Libra Internet Bank) • Teren intravilan cale acces, în suprafaţă de 42,00 mp situat în Iaşi, str. Primăverii nr. 2, având nr. cadastral 149717, înscris în CF 149717, dezmembrat din nr. cad. 4373/5, înscris în CF nr. 131869 situat în Iaşi str, Primăverii nr. 2 (imobilul este liber de sarcini). • Teren intravilan cale acces, în suprafaţă de 3.833,00 mp situat în Iaşi, str. Primăverii nr. 2 dezmembrat în 2924,00 mp având nr. cadastral 158029, înscris în CF 158029 şi 909,00 mp având nr. cadastral 158030, înscris în CF 158030 (imobilul este ipotecat în favoarea Bancpost SA) • Teren intravilan, în suprafaţă totală de 407,00 mp, având nr. cadastral 158061 înscris în CF 158061, dezmembrat din terenul de 1585,18 mp, având nr. cad. 4373/1/1/1/1/9, înscris în CF nr. 128938 a mun. Iaţi, teren situat în Iaşi, Str. Primăverii Nr. 2, jud. Iaşi (imobilul este liber de sarcini) • Teren intravilan cale de acces, în suprafaţă de 1.077,00 mp, situat în Iaşi, Str. Primăverii Nr. 2, jud. Iaşi, având nr. cadastral 158048, înscris în CF sub nr. 158048 dezmembrat din suprafaţa de 3543,00 mp (imobilul este liber de sarcini). • Teren intravilan cale de acces, în suprafaţă de 606,00 mp, situat în Iaşi, Str. Primăverii Nr. 2, jud. Iaşi, având nr. cadastral 158057, înscris în CF sub nr. 158057 dezmembrat din suprafaţă de 1174,50 mp, situat în Iaşi, Str. Primăverii Nr. 2, jud. Iaşi (imobilul este liber de sarcini). • Teren intravilan cale de acces, în suprafaţă de 261,71 mp, situat în Iaşi, Str. Primăverii Nr. 2, jud. Iaşi, având nr. cadastral 4373/1/1/1/1/1/2/2, înscris în CF sub nr. 157936 (imobilul este liber de sarcini). • Teren intravilan cale de acces, în suprafaţă de 145,62 mp, situat în Iaşi, Str. Primăverii Nr. 2, jud. Iaşi, având nr. cadastral 4373/1/1/1/1//11/2, înscris în CF sub nr. 157909 (imobilul este liber de sarcini). Caietul de sarcini se poate procura de la sediul societăţii contra sumei de 2.000 lei, aceasta valoare include şi taxa de participare la licitaţie. Condiţiile de participare la licitaţie şi prezentarea Activului se află în Caietul de Sarcini care poate fi achiziţionat de la sediul proprietarului. Data, ora şi locul primei şedinţe de licitaţie 22.10.2018, ora 9:00, la sediul Iasitex S.A., situat în Iaşi str. Primăverii nr. 2, jud Iaşi. Cea de-a doua şedinţă de licitaţie se va desfăşura: 23.10.2018, ora 9:00, la sediul Iasitex S.A., Iaşi, str. Primăverii nr. 2, jud. Iaşi. Ulterior datelor mentionate, respectiv în data de 24, 25 şi 26.10.2018, orele 9:00, la sediul Societăţii, se va organiza câte o şedinţă de licitaţie, până la adjudecarea Activului sau până la decizia Consiliului de administraţie de sistare a licitaţiilor. Activul poate fi vizionat cu contactarea prealabilă a directorului general Lazaroae Nicolae-Mihail la sediul societăţii sau/şi tel. 0741089119.
PUBLICAȚIE DE VÂNZARE Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al S.C. Best Milk 2005 S.R.L., cu sediul în loc. Bucecea, str. Calea Națională, nr. 748, jud. Botoșani, CUI RO17767289, J07/455/2005, anunţă, scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare la data de 05.11.2018, ora 14.00, la sediul lichidatorului judiciar Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. din mun. Iași, str. Aleea Nicolina, nr. 82 a activelor S.C. Best Milk 2005 S.R.L. reprezentate prin: Denumirea bunurilor mobile – Valoare de evaluare (lei fără T.V.A.) – Valoare de pornire a licitaţiei (lei fără T.V.A.) 1 – FERMĂ VACI situată în sat Calinesti, oraş Bucecea, jud. Botoşani, compusă din: teren intravilan cu categoria de folosinţă curţi construcţii şi arabil cu suprafaţa totală de 4.000 mp şi construcții reprezentate prin: - clădire Hală (destinată întreţinerii vacilor de lapte) - clădire Hală (hala muls vaci) - cladire Hală (destinată creşterii viţeilor) – 336.600,00 – 336.600,00 2 – Plug reversibil purtat marca Vogele Noot, model XM950, SERIE C13S565E55. an fabricatie 2005, nr. identificare 059554. – 28.000,00 – 16.800,00 Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data 02.11.2018, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iaşi. Relaţii suplimentare se pot obţine la: Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.: tel: 0751084083; 0757545545; 0232/243864, fax: 0232/212231 e-mail: vanzari@insolventa.ro.
STUDIU. Lungimea degetelor oferă indicii despre sexualitatea ta
21/10/2018 18:49

Lungimea degetelor ar putea oferi un indiciu cu privire la sexualitatea unei persoane, sugerează un studiu realizat in Marea Britanie, citat de Press Association şi Agerpres.   Lungimea degetelor ar pu ...

Câştigătorii de la Astra Film Festival au vorbit despre libertate şi societate
21/10/2018 11:54

 Caştigătorii premiilor oferite in cele cinci secţiuni competiţionale ale ediţiei a 25-a AFF au fost anunţaţi in cadrul Galei de Decernare a Premiilor Astra Film Festival 2018, care a avut loc samb ...

Halep, casă de 600.000 de euro. Deja s-a mutat. Foto
20/10/2018 18:54

 Simona Halep a luat decizia de a se muta in noua ei casă care valorează cu mult peste jumătate de milion de euro.   Simona Halep, numărul unu mondial, a comandat construirea unei case demne de ...

Timpuri Noi canta pe 24 octombrie in Hard Rock Cafe
20/10/2018 14:41

 Trupa Timpuri Noi este simbolul rock-ului romanesc al ultimelor decenii si, in formula actuala, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent si acid! Pretul biletului include si o bere la d ...

 

Trupa Iris isi lanseaza noul album pe 23 octombrie in Hard Rock Cafe
20/10/2018 13:36

 "Lumea toata e un circ" este titlul noului album IRIS ce va fi lansat marti, 23 octombrie, la Hard Rock Cafe, din Bucuresti. Albumul contine 14 piese, marca IRIS, iar versurile acestora sunt se ...

Directia 5 canta live pe 25 octombrie in Hard Rock Cafe
20/10/2018 11:28

 Una dintre cele mai indragite trupe rock te asteapta cu "O fata ca ea", "Daca ai sti", "Esti stilul meu," "Iti multumesc", "Am nevoie de tine" si multe al ...

„Sunt amantă de 11 ani și vreau să le spun ceva femeilor măritate.Uite ce are femeia să le spună nevestelor înșelate
15/09/2018 21:25

   „Majoritatea femeilor m-ar descrie drept o nenorocită, o distrugătoare de căsnicii, insă eu cred că sunt un fel de ‘pansament’ pentru relaţiile lor. Dacă soţul tău est ...

Imagini din intimitatea lui Vladimir Putin
15/09/2018 15:29

Într-o ,,cameră senzorială", cu tuburi cu bule. Potrivit designerilor, aceste lămpi ajută la deconectarea de stres. În cameră se mai află un scaun de masaj de ultimă generaţie, ce ar fi ...

Faceţi cunoştinţă cu pisicuţa care a fost aleasă primarul unui oraş!
15/09/2018 13:33

 Cei care au candidat pentru funcţia de primar al oraşului Omena au fost doar animale: două pisici, un păun, o găină, o capră si 13 caini. Oamenii din Omena spun că s-au săturat de politicieni. Pi ...