« Inapoi

Ce spune fostul șef al SRI, George Maior, despre noaptea alegerilor din 2009

Ce spune fostul șef al SRI, George Maior, despre noaptea alegerilor din 2009#1
Mărime font - +

După ce Gabriel Oprea, unul dintre cei mai temuți oameni politici ai ultimului deceniu, a refuzat să confirme cu subiect și predicat dezvăluirile din Evenimentul Zilei, însă nici nu a putut să infirme scenele halucinante invocate de jurnalistul Dan Andronic, a venit rîndul lui George Maior să trateze subiectul cu sfidare.
 

 Fostul șef al SRI și actualul ambasador al României la Washington, omul despre care Traian Băsescu a afirmat că este creierul operațiunii “Noi suntem Statul”, denumire dată de Evenimentul Zilei, a oferit un răspuns sfidător cererii formulate de Antena 3.

Potrivit lui Mihai Gîdea, realizatorul emisiunii “Sinteza Zilei”, George Maior a afirmat că, „dacă va fi cazul, va face declarații acolo unde va fi chemat în mod oficial”.

Refuzul lui George Maior vine în urma celor mai grave acuzații și dezvăluiri cu care se confruntă oamenii care au dat semne clare că sunt implicați, din culise, în desfășurarea tuturor evenimentelor importante din România.

Acest refuz, asociat cu cel al șefei DNA, Codruța Laura Kovesi, dar și cu teama lui Gabriel Oprea de a discuta deschis despre întîlnirea din seara alegerilor prezidențiale din 2009, au mai realizat, paradoxal, încă un pas spre limpezirea și confirmarea puterii deținute de grupul “Noi suntem Statul”.

 

Data publicarii: 20/04/2017
loading...
Adauga comentariul tau
Nume:
E-mail:
Comentariu:
Security Code Imagine nouaAlte titluri din evenimentul > ACTUALITATE > STIRI INTERNE

Ultima ora

CELE MAI CITITE STIRI

 

 

 

editia online din 27.06.2017 - 3:04

Copyright © SC Ziarul Evenimentul SRL Iasi. In varianta tiparita, cotidianul Evenimentul are o arie de distributie care cuprinde 6 judete: Iasi, Bacau, Botosani, Neamt, Suceava si Vaslui

Statistici T5

Tel - 0232246000 | Fax - 0232246002
Orange - 0752266266
E-mail - contact@evenimentul.ro

Link exchange