« Inapoi

DIICOT prezintă bilanțul de activitate pe 2016! Iohannis, Lazăr și Kovesi participă la eveniment

DIICOT prezintă bilanțul de activitate pe 2016! Iohannis, Lazăr și Kovesi participă la eveniment#1
Mărime font - +

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) va prezenta, joi, bilanțul de activitate pentru anul 2016, ședință la care vor participa și președintele Klaus Iohannis, procurorul general al României, Augustin Lazăr, și procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.
 

 Ședința de la sediul DIICOT este programată să înceapă la ora 11.00.

La prezentarea bilanțului anual de activitate vor participa și președintele României, Klaus Iohannis, procurorul general al României, Augustin Lazăr, și procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.

Întrebat despre o eventuală comasare a DIICOT cu DNA, Daniel Horodniceanu, șeful DIICOT, a susținut, miercuri, că această propunere „nu a fost o idee serioasă în acel moment”, însă, dacă în viitorul apropiat apar modificări în proiectul de lege, situația va putea fi analizată de pe alt palier.

Horodniceanu consideră că cele două structuri au competențe diferite, iar comasarea nu ar simplifica gestionarea activităților.

Data publicarii: 16/02/2017
loading...
Adauga comentariul tau
Nume:
E-mail:
Comentariu:
Security Code Imagine nouaAlte titluri din evenimentul > ACTUALITATE > STIRI INTERNE

Ultima ora

CELE MAI CITITE STIRI

 

 

editia online din 25.06.2017 - 5:05

Copyright © SC Ziarul Evenimentul SRL Iasi. In varianta tiparita, cotidianul Evenimentul are o arie de distributie care cuprinde 6 judete: Iasi, Bacau, Botosani, Neamt, Suceava si Vaslui

Statistici T5

Tel - 0232246000 | Fax - 0232246002
Orange - 0752266266
E-mail - contact@evenimentul.ro

Link exchange