« Inapoi

Dragnea, enervat de şeful Statului Major după anunţul privind rachetele Patriot. Ce a spus Ciucă

Dragnea, enervat de şeful Statului Major după anunţul privind rachetele Patriot. Ce a spus Ciucă#1
Mărime font - +

Declaraţiile şefului Statului Major General, Nicolae Ciucă, potrivit cărora România are în plan achiziţionarea de rachete Patriot l-au enervat pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, abia întors de la pescuit în "ape oceanice".
 

 Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că nu i-a plăcut afirmaţia şefului Statului Major General, Nicolae Ciucă, potrivit căreia România are în plan achiziţionarea de rachete Patriot, aşteptându-se de la general la „foarte multă rigoare", având în vedere funcţia pe care o deţine, şi a explicat că nu au fost încă finalizate procedurile parlamentare.

„Ce nu mi-a plăcut astăzi (joi - n.r.) a fost declaraţia, nu ştiu dacă a fost astăzi sau ieri, declaraţia şefului Statului Major (generalul Nicolae Ciucă - n.r.) care a anunţat deja că va achiziţiona rachete Patriot. Păi au finalizat procedurile? Nu e bine să aştept derularea procedurilor totuşi? E şeful Statului Major şi mă aştept la foarte multă rigoare. Poate şi ministrul Apărării se gândeşte la asta tot timpul acolo, prin minister. Mai puţine declaraţii şi mai multă acţiune cred că este mai bine", a precizat Liviu Dragnea la o emisiune TV.

Pe de altă parte, joi la poligonul de la Smârdan, primele declarații despre rachetele Patriot au fost făcute de către Florin Lazăr Vlădică, secretar de Stat în MApN, potrivit lui Ionuţ Iordăchescu, corespondentul Realitatea Tv care a fost la faţa locului. Ulterior, Generalului Ciucă doar a dat câteva detalii, la insistențele jurnaliștilor, a mai spus Ionuţ Iordăchescu.

 

Data publicarii: 21/04/2017
loading...
Adauga comentariul tau
Nume:
E-mail:
Comentariu:
Security Code Imagine nouaAlte titluri din evenimentul > ACTUALITATE > STIRI INTERNE

Ultima ora

CELE MAI CITITE STIRI

 

 

editia online din 27.06.2017 - 3:09

Copyright © SC Ziarul Evenimentul SRL Iasi. In varianta tiparita, cotidianul Evenimentul are o arie de distributie care cuprinde 6 judete: Iasi, Bacau, Botosani, Neamt, Suceava si Vaslui

Statistici T5

Tel - 0232246000 | Fax - 0232246002
Orange - 0752266266
E-mail - contact@evenimentul.ro

Link exchange