Horoscopul saptamanii 1-7 septembrie 2014

default

Dimensiune font:

| 03-09-2014 20:16

 BERBEC
Reactiile dv. sunt in continuare cam bizare si cam de neinteles pentru cei din anturaj. De abia la sfarsitul acestei saptamani primiti banii mult asteptati, asa ca aproape intregul interval veti fi cam nervos. Faceti multe drumuri scurte si, din nefericire, foarte multe excese care va pot afecta starea de sanatate si asa destul de instabila. Persoana impreuna cu care locuiti (este posibil sa fie un simplu chirias) va monitorizeaza orice miscare si intervine in viata dv. ori de cate ori considera ca gresiti. Nativele ii dinamizeaza si pe cei mai comozi colegi.

 
 


Zile norocoase – miercuri
Zile fatidice – joi

TAUR
Toti banii pe care ii primiti la mijlocul intervalului ii folositi ca sa va platiti datoriile (destul de multe si de mari). De musafiri nu duceti lipsa – sunt chiar mai multi decat si-ar dori cineva. Efectiv sunteti blocat si nu mai puteti pleca nici macar dupa cumparaturi. Promisiunile pe care le primesc in continuare cei ce sunt someri raman din pacate simple amagiri. Mare atentie la sanatate – colicile biliare sau problemele pancreatice pot reaparea imediat ce faceti primele excese alimentare! Prietenii reinnoite vineri. Nativele sunt nevoite sa accepte o decizie din partea sefilor directi.
Zile norocoase – vineri
Zile fatidice – luni

GEMENI
Incepeti saptamana primind bani, chiar mai multi decat va asteptati si din mai multe surse. Acest fapt nu va impiedica sa va deplasati cu greutate – vor exista drumuri foarte urgente pe care va trebui sa le amanati. Starea de sanatate este destul de precara si nu este exclus ca persoanele in varsta sa stea mai mult in casa. Cei casatoriti sunt sustinuti de partenerul de viata. Celibatarii au toate sansele (inca) sa se casatoreasca acum cu o persoana bogata si exuberanta, dar supusa exceselor. Nativele ii fac persoanei iubite promisiuni exagerate.
Zile norocoase – marti
Zile fatidice – sambata

RAC
Relatiile parteneriale sunt in pericol sa se destrame definitiv, fie ca este vorba de casnicie, fie ca este vorba de cele profesionale, de viata, pur si simplu. Acesti nativi vorbesc cand nu trebuie si mai ales ce nu trebuie. De asemenea, tac exact atunci cand ar trebui sa intervina, eventual sa se dezvinovateasca. La mijlocul intervalului, primesc vizite neanuntate, total neplacute. Vor nu vor, trebuie sa faca multe drumuri scurte, care le fura si putinul timp liber pe care il mai au. Celibatarele vor sa se casatoreasca, iar nativii vor relatii neoficiale. Nativele nu au nici toti banii necesari, nici timp liber.
Zile norocoase – duminica
Zile fatidice – miercuri

LEU
Se pare ca vor aparea noi cheltuieli in legatura directa cu casa in care locuiti sau cu cea pe care o construiti (poate si faptul ca platiti pentru doua locuinte conteaza cand este vorba de golirea "pungii"). Pentru o parte dintre Lei este posibil sa apara posibilitatea de a primi o mostenire, a carei obtinere sa fie insa afectata de incurcaturi. Un drum lung este amanat din nou si o paguba se iveste pe neasteptate pentru cei care au facut investitii sau au jucat la un fel de loterie. O relatie neoficiala a nativelor celibatare devine cunoscuta de toata lumea.
Zile norocoase – luni
Zile fatidice – vineri

FECIOARA
Sunteti foarte sensibil la tot ceea ce se intampla in jurul dv. si chiar puteti prevedea ce se va intampla. Ocoliti vizitele neplacute, avand un motiv foarte credibil – munca si iar munca. Din pacate, marti si miercuri, nu va intelegeti deloc cu partenerul de viata si va intrebati de ce oare nu ati renuntat la aceasta uniune cand erati mai tanar. Este foarte posibil ca si de aceasta data neintelegerile sa fie produse din cauza copiilor, care se comporta din ce in ce mai ciudat. Nativele au o intuitie exceptionala, care le ajuta sa depaseasca orice obstacol.
Zile norocoase – sambata
Zile fatidice – marti

BALANTA
Sunteti implicat intr-o serie de afaceri diverse sau pur si simplu aveti mai multe servicii, care din pacate toate au de suferit din cauza necazurilor pe care le aveti in casa sau din cauza starii locuintei dv. La inceputul saptamanii, aveti din nou ganduri de separare, ca si cum despartirea de persoana cu care sunteti casatorit ar rezolva ceva. Este posibil sa se instaleze si o stare de neliniste si sa apara dorinta de a va lua lumea in cap. Pe neasteptate, salvarea apare din partea unui protector-prieten. Persoana iubita le creeaza nativelor necazuri noi.
Zile norocoase – luni
Zile fatidice – joi

SCORPION
Nu aveti niciun pic de liniste. La mijlocul intervalului, picati intr-o discutie conflictuala (foarte posibil un adevarat scandal), care are loc intre cei mai buni prieteni. Oricat ati incerca sa aplanati conflictul, sa apelati la mijloace de mediere civilizate, va veti lovi ca de un zid de incapatanare si dorinta de a se impune a celor implicati. Noroc ca in familie lucrurile merg din ce in ce mai bine, iar partenerul de viata va sustine! Mare atentie li se recomanda celor hipertensivi. Nativele nu au cum sa actioneze pentru a-si imbunatati performantele.
Zile norocoase – miercuri
Zile fatidice – vineri

SAGETATOR
Tensiunile din ultima perioada ating cote maxime – starea de melancolie se agraveaza si devine apasatoare. Parca nu mai puteti actiona in niciun domeniu (la serviciu, la mijlocul intervalului, pot aparea neintelegeri mari). Pentru cei in varsta, se agraveaza toate simptomele bolilor, iar pentru copii, este posibil ca situatia sa ii streseze mai mult pe parinti, pentru ca progeniturilor nu le mai convine nimic si nu stiu cum sa-si manifeste nemultumirea. Bani prea putini. Nativele pot sa intre joi intr-o incurcatura de zile mari.
Zile norocoase – marti
Zile fatidice – joi

CAPRICORN
Aspectele astrologice de acum ii influenteaza pe toti nativii acestui semn, dar mai cu seama pe cei din ultimul decan. Sunteti foarte energic, dar si foarte nervos. Marti si miercuri, diplomatie si intuitie maxime. Vor suferi indeosebi cei care sunt casatoriti, dar sunt afectate si toate posibilitatile de comunicare: va faceti greu inteles sau chiar ii intelegeti gresit pe cei din jur! Mare grija pentru a nu "reusi" sa faceti rost de dusmani in plus, din cauza reactiilor dure! Majoritatea nativelor evita activitatile care implica un risc oarecare.
Zile norocoase – joi
Zile fatidice – luni

VARSATOR
Va manifestati personalitatea fara niciun fel de retinere, iar cei din jur pot profita de sfaturile dv. excelente. Este intervalul cel mai avantajos pentru castigarea unor mari sume de bani din diverse parti si in diverse feluri. La fel de bine ati putea canaliza aceasta energie si simt financiar catre aspecte foarte placute, cum ar fi sexul, mai ales ca senzualitatea dv. o ia pur si simplu razna – sunteti mai tot timpul excitat. Cimentati unele prietenii de abia infiripate. Vineri, exista posibilitatea ca cineva drag sa se imbolnaveasca. Nativele descopera ca nu pot finaliza nimic fara ajutor.
Zile norocoase – miercuri
Zile fatidice – vineri

PESTI
Stiti foarte bine cum sa va chivernisiti banii si nu conteniti sa faceti noi imbunatatiri in propria casa sau in locatiile unde lucrati. Este un interval in care veti fi fortat de imprejurari sa faceti foarte multe deplasari (cele mai multe scurte), in mare parte pentru a va ajuta rudele apropiate, prietenii sau chiar vecinii. In ziua de miercuri, se anunta o hipersensibilitate psihica marita, dar in rest starea de sanatate este foarte buna. Unele persoane din anturaj va atrag si din punct de vedere sexual. Nativele raman in urma cu aproape toate activitatile profesionale si casnice.
Zile norocoase – joi
Zile fatidice – marti

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

​Horoscopul pentru marti 12 noiembrie 2019
12/11/2019 04:00

BERBEC Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Inregistrati un varf de "incasari" fara precedent, din relatii comerciale la care nu va pricepeti ...

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
11/11/2019 10:04

    Ce inseamnă dacă visez că imi cad dintii. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent.        Ce inseamnă dacă visez ...

Ce NU trebuie sa faci SUB NICIO FORMA de Mihail si Gavril! Lucrul care este INTERZIS cu desavarsire! E PACAT mare sa faci asta
07/11/2019 16:03

  Ce nu trebuie să faci pe noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril.   Sfintii Mihail si Gavril este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei. Acesti doi sfinti sunt cinstiti ...

O stiinta milenara: zodiacul indian
08/09/2019 20:47

  In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac ...

 Fazele lunii, zodiile si viata zilnica
08/09/2019 10:49

Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul. Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, lu ...

 Casele astrologice
07/09/2019 10:52

Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop. Pe parcursul vietii vei petrece mai mult timp in unele case astrologice dacat in altele. Casele pot determina daca esti o ...

BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare
01/09/2019 10:01

  Descriere foto: BABA VANGA PREDICTII 2019   BABA VANGA previziuni 2019. Baba Vanga a făcut predictii pentru 2019. Desi a murit in 1996, ea a făcut predictii pană pentru secolul 51 cand, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei