PSD a obţinut mai multe voturi decât PNL, USR şi PMP la un loc LIVE TEXT Alegeri parlamentare 2016

default

Dimensiune font:

| 11-12-2016 21:07

  Prezenţa în timp real pentru fiecare judeţ poate fi consultată aici

22.30 Având în vedere că social-democrații au rămas fruntași în ceea ce privește opțiunea de vot a românilor, activul de partid speră să prindă opt mandate de deputați și trei de senatori pe redistribuire. „A contat foarte mult echipa, lumea nu mai crede în povești, lumea vrea să vadă oameni, programe, fapte și echipa care va putea să ducă gândurile ieșenilor către Parlamentul României”, a declarat președintele Organizației Județene a PSD Iași.  În ceea ce privește viitorul Guvern, șeful Organizației PSD Iași susține că va încerca să obțină o funcție de decizie pentru unul din membri stângii „Eu nu cred că va trebui să negociem (o funcție de ministru -n.r.) ca și cum ar fi impusă, ar trebui să fie un element de abordare rezonabilă față de toate organizațiile care au obținut un scor favorabil în momentul de față. Și eu voi încerca acest lucru și sunt convins că voi reuși, deoarece suntem altă echipă și avem altă viziune”, a punctat Mihai Chirica


Dat fiind că exit-poll-urile îi poziționează pe liberali în jurul scorului de 21 %, membrii dreptei ieșene se resemnează cu aceste rezultate și încearcă să tragă învățăminte din acest tur de scrutin. „Până acum au vorbit candidații și partidele, astăzi au vorbit alegătorii, vom aștepta să vedem care este numărătoarea oficială. Una peste alta noi, PNL Iași ne-am făcut treaba foarte bine,am vorbit cu oamenii, am avut ce să le arătăm. Suntem pe locuri eligibile sau au fost pe locuri eligibile candidați care au în spate o carieră solidă și care au știut să facă performanță. Până la urmă contează câtă încredere reușești să imprimi în mintea electoratului, este cumva o ușoară dezamăgire în ceea ce privește prezența la vot, dar asta au decis votanții și cu asta mergem înainte”, a declarat Marius Bodea, cel care a deschis lista dreptei ieșene pentru Camera Deputaților.


Nici jurista Iulia Scântei declară că nu se lasă bătută și că-i va reprezenta cât mai bine cu putință pe moldoveni în Parlament. „Ieșenii liberali nu și nu doar simpatizanții PNL vor avea în candidații acestui partid, în Parlament, pentru următorii patru ani, susținători puternici. Suntem o echipă nouă la Iași, plecăm în forță, indiferent de handicapul rezultatului voturilor vom reprezenta Iașul și ne vom zbate în pentru proiectele comunității”, a punctat Iulia Scântei, cea care a deschis lista dreptei pentru Senatul României.

21.15 Secțiile de votare din toată țara s-au închis la ora 21.00. Astfel, potrivit ultimelor raportări făcute la finalul turului de scrutin, cei mai mulți cetățeni din Regiunea de Nord Est au ieșit la vot în județul Botoșani, fiind înregistrat un procent 39.10%. A urmat Neamțul, cu 36.99%, Bacăul cu 35.81%, Iașul cu34,41% și județul Vaslui cu 32.90%.

21.05 Exit Poll - principalele institute de sondare a opiniei publice:

Curs/Avangarde

Camera Deputaților:

PSD – 45,5%

PNL – 21,7%

USR – 8,5%

ALDE -6%

PMP -6%

UDMR – 6%

Senat:

PSD – 45,2%

PNL – 21,8%

USR – 8,9%

ALDE – 6,5%

PMP – 6%

UDMR – 6%

 

IRES Camera Deputaţilor + Senat

PSD - 45,8% - 45, 9%

PNL - 20,8 - 20, 07

USR - 9,2 - 9,3

ALDE - 6,3 - 6, 4

UDMR - 6,7 - 6,8

SOCIOPOL

PSD 42,3%

PNL 19,2 %

USR 10, 1%

ALDE 6%

UDMR 5,4%

PMP 5,2%

PRU 4,5%

 

19.08 Dacă secţiile de vot din zona centrală sunt pustii, în zona Tudor Vladimirescu studenţii se îngrămădesc să-şi voteze viitorii parlamentari. De exemplu, la sediul de votare de la Facultatea de Chimie, stau la rând, în prezent, peste 50 de tineri. 

 

19.00 Cu 2 ore înainte de închiderea urnelor, prezenţa la vot în judeţul Iaşi este de 32,5%, cu un număr de 242.558 alegători.

18.46 La această oră pietonalul este aglomerat, însă în secţiile de votare din zona centrală a Iaşului, oamenii îşi fac cu greu apariţia. În municipiul Iaşi, prezenţa la vot la această oră este de 34,81%

18.18 Cea mai mare prezență la această oră în municipiul Iași: secția 35 Colegiul Naţional Garabet Ibrăileanu, cu 70,71% 

18.00 La această oră, prezenţa la vot în judeţul Iaşi este de 30,63% cu un număr de 228.604 alegători. În acelaşi timp, la Suceava prezenţa este de 33,11%, la Botoşani de 35,87%, la Bacău de 32,63%, la Neamţ de 33,73% iar la Vaslui, 30,21%. 

17.46 Un tânăr din Pungești (județul Vaslui) este cercetat penal dupăce s-a demonstrate că în decurs de douăore a votat de douăori, prima dată în satul natal, Pungești, la ora 9.52, iar apoi în satul vecin Armășoaia, unde a fost trecut pe listele suplimentare. După ce tânărul și-s exercitat votul și a plecat, membrii comisiei din Armășoaia au descoperit că figura deja în sistemul electronic cu votul exercitat, pe listele permanente. Pe numele tânărului care a votat de două ori polițiștii au deschis dosar penal pentru infracțiunea de fraudă electorală.

17.00 La această oră, prezenţa la vot în judeţul Iaşi este de 28,04%. Ca număr de votanti, până la această oră, județul Iași este pe locul 2 după București, cu 209.290 alegători.

16.35 La secţia amenajată în Grădiniţa Păun, comuna Bârnova, cetăţenii reclamă afişele electorale din imediata apropiere, care nu au fost îndepărtate.

16.23 Procesul de votare nu a fost lipsit de incidente în judeţul Bacău. În comuna Nicolae Bălcescu, Primăria a încurcat listele eletorale. Astfel pentru jumătate de oră nu s-a putut vota, fiind înlocuite listele neactualizate cu cele actualizate.

16.12 Sectia de vot cu cei mai puțini alegători pe lista permanentă, din județul Iaşi, este în satul Petroșica din comuna Coarnele Caprei (73 de alegători)

16.00 Prezenţa la vot în judeţul Iaşi la această oră este 25,32%. Cei mai mulţi au votat în comunele Ipatele - 46,98%, Tansa - 41,25%, Costeşti - 41,04%, Cucuteni - 37,46%, Fântânele - 37,73% şi Mădârjac - 35,74%.

15.58 Iași:  O nouă sesizare înaintată de Biroul Electoral Județean (BEJ) către IPJ Iași vizează un membru al unei secții de votare din Voinești care a considerat că poate să-și aleagă parlamentarii de două ori. Și în acest caz se fac cercetări.

Bacău: USR Bacău a reclamat, duminică dimineaţă, la Biroul Electoral Judeţean, că reprezentanţilor formaţiunii politice nu li s-a permis accesul în Birourile secţiilor de votare „în mai multe localităţi rurale”. „Conform procedurilor legale, Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană Bacău a transmis către primăriile din judeţ, procesele verbale de actualizare a numirilor reprezentanţilor USR în secţiile de votare din cadrul comunei respective. Reprezentanţii primăriilor aveau obligaţia să transmită, la rândul lor, aceste procese verbale către secţiile de votare de pe teritoriul comunei. Se pare că persoanele responsabile cu această sarcină au primit dispoziţie de la partidul primarului să nu comunice aceste documente către secţiile de votare. Aceasta s-a făcut cu intenţia clară de a îngrădi accesul reprezentanţilor USR în secţiile de votare. În acest fel, preşedinţii secţiilor de votare nu au la dispoziţie documentul prin care reprezentanţii USR sunt numiţi oficial în secţiile respective. Am sesizat BEJ”, a declarat  Mihai Gârba, preşedintele USR Bacău.
Judecătoarea Cornelia Dănăilă, vicepreşedinte al BEJ Bacău, a confirmat primirea reclamaţiei USR Bacău. „BEJ a trimis la timp, încă de ieri, toate acreditările solicitate de USR, chiar dacă această formaţiune politică a făcut schimbări de ultim moment în ceea ce priveşte reprezentarea în mai multe secţii de votare. Este de competenţa USR Bacău şi primăriilor să rezolve rapid această problemă. Oricum, scrutinul electoral a început în toate cele 634 de secţii de votare, pentru funcţionarea legală birourile acestora având nevoie de cel puţin cinci membri, fapt realizat în toate secţiile de votare din judeţ. BEJ a informat preşedinţii secţiilor de votare privind existenţa modificărilor respective”, a precizat vicepreşedinta BEJ Bacău.

15.48 Neamţ: Și viețuitorii de la mănăstirile din județ au votat în această dimineață chiar de la primele ore. Așa cum își îndeplinesc ascultările în cadrul bisericii, au dorit să își îndeplinească și această îndatorire cetățenească. Măicuțele de la Mănăstirea Agapia au votat imediat după deschiderea secției organizate la școala din apropierea lăcașului de cult.

Dintre toți locuitorii județului Vaslui, locuitorii municipiului reședință de județ au prezența cea mai redusă la ora 14 – 14,05%. Cea mai redusă prezență la vot din județul Vaslui se înregistra, la ora 14.10, în municipiului reședință de județ, doar 14,05% dintre locuitorii Vasluiului participând la scrutin. Dintre municipii Bârladul devansa clar capitala județului, cu 21,76% (13.129 de alegători), urmat de Huși 19,92% (5.000). Dintre comune, prezența cea mai numeroasă s-a înregistrat în Crețești – 31,22%, la vot partipipând până la ora 14.10 448 de alegători. În Negrești au votat 1.855 de alegători (22,81%), iar la Murgeni 967 (16,9%)

15.00 La această oră, prezenţa la vot în judeţul Iaşi este de 21,9% - cu o cifră de 163,421 alegători -fiind pe ultimul loc în regiunea de Nord - Est. (Botoşani 26,65%, Neamţ 24,75%. Bacău 24,4%, Suceava 23,24%, Vaslui 22,06%). În municipiul Iaşi, prezenţa la vot la această oră este de 23,61%.

14.45 La secția de vot din Nechit (Borleşti, judeţul Neamţ), cetăţenii reclamă că secția de vot este organizată într-o clădire total improprie, chiar insalubră, cel puțin pe dinafară.

14.05 O nouă tentativă de fraudare a votului a fost semnalată la secția de votare 170, pentru care reprezentanții Biroului Electoral Județean au sesizat reprezentanții organele abilitate. Potrivit surselor, președintele secției de votare ar fi dat două buletine de vot pentru Senat unui singur cetățean, acesta riscând  să i se întocmească dosar penal. 

14.00 La această oră, prezenţa la vot în judeţul Iaşi este de 18,66%, cu o cifră de 139.278 alegători 

13.50   Încrezătoare în faptul că liberalii vor intra la guvernare, s-a prezentat la secția de votare și penelista Iulia Scântei: Am votat pentru ieșeni. Am votat pentru urmașii acelor ieșeni care în 1989 și-au dat viața în Piața Unirii pentru ca noi astăzi să avem un Parlament, cea mai importantă instituție fundamentală a statului român. Astăzi îi invit pe tinerii din Iași, urmașii celor de acum 27 de ani, să iasă la vot, pentru că un Parlament avem, dar trebuie să îl facă curat. Este dreptul lor, șansa lor de a fi reprezentați de cei mai buni. Timp de 27 de ani toți tinerii acestui oraș au putut să călătorească în străinătate, să învețe în străinătate, să muncească în străinătate. Fie că au rămas acolo, fie că s-au întors acasă îi chem să meargă la vot. Eu am votat astăzi pentru părinții mei, pentru că ei m-au ajutat să am un rost. De astăzi așa trebuie să facă și ceilalți tineri pentru părinții lor. Îi rog pe tinerii din Iași și din întreaga țară că pot să aibă grijă de părinții lor, pot să aibă grijă de copiii lor dar pentru asta trebuie să iasă la vot”, a declarat Scântei, care a venit la secția de votare însoțită de mama sa. 

Președintele Pentru Iași, Andrei Postolache, a declarat că a pus ștampila „votat” cu gândul că România poate ieși din „mocirlă”, prin rezultatul scrutinului de astăzi. „Am votat ca să ieșim din mocirlă. Am votat cu speranța unei țări libere, corecte, eficiente. Am votat pentru schimbare. Cel mai important, am votat să înceapă schimbarea și de la Iași de data asta. Sunt optimist. Sper la un rezultat foarte bun. Sper că vom avea un viitor mult mai bun decât am avut până acum”, a spus consilierul local, la ieșirea din secție. 

Actualul senator ALDE, Varujan Vosganian, și-a exercitat dreptul garantat de Constituție cu gândul ca viitorul Parlament va fi mai credibil și mai iubit de electorat. „Am ales să votez la această secție de votare pentru că este un loc care a născut mulți oameni de seamă pentru municipiul Iași. Vreau să fie un semnal că aceste alegeri și ceea ce va urma readuce cultura civică. Am votat pentru un Parlament puternic, pentru un Parlament credibil, un Parlament care să fie în mod real al democrației, să fie un Parlament care să susțină un Guvern care să nu uite Moldova, un Guvern care să respecte angajamentul, privind relansarea economico- socială a Moldovei”, a declarat Voslanian, cel care vrea să prindă un loc de deputat în urma alegerilor de astăzi. 

12.30 Prezenţa la vot în judeţul Bacău era de 15,65%. Au votat peste 95.000 de băcăuani, iar 88 au solicitat urna mobilă în condiţiile în care nu se puteau deplasa. Pe liste suplimentare au votat peste 4.100 de persoane. Potrivit statisticilor Biroului Electoral Central, cei mai conştiincioşi au fost bărbaţii şi femeile din categoria de vârsta 45-64 de ani, urmaţi de barbatii cu vârste peste 65 de ani. Pe liste sunt înregistrate peste 600.000 de persoane cu drept de vot.

La Botoşani, prezenţa la vot era 17.30%. Deputatul Cristian Roman, candidatul de pe locul doi din lista PNL pentru Camera Deputaților, a votat la o secție din Școala 11 din Botoşani alături de familie și de liderii liberali. „Am votat pentru o Românie în care orice om care muncește să nu fie sărac. Am votat pentru o Românie care să acorde șanse reale și egale pentru fiecare român. Am votat pentru o Românie care se clădește pe adevăr și în care să îndrăznim să visăm și visele să ni se împlinească. Nu în ultimul rând, am votat cu gândul la tineri și la cum trebuie să arate viitorul pentru aceștia. Doamne ajută ca toate acestea să se îndeplinească, dar pentru asta oamenii trebuie să iasă la vot! Îi îndemn să iasă la vot”, a declarat Cristian Roman.

În Vaslui, prezenţa la vot era de 14,60%. Până la aceaaşi oră, în cele 527 de secţii de pe raza judeţului Vaslui nu au existat situaţii deosebite, cu excepţia unui incident petrecut la Secţia nr. 93, din incinta Şcolii nr. 2 din Bârlad, unde locţiitorul preşedintelui a fost luat cu ambulanţa în urma unui episod convulsiv de epilepsie. 

La Suceava, puţin după ora 12.30, prezenţa la vot era de 14,70%. „Am votat în această dimineaţă de 11 decembrie 2016 pentru un viitor mai bun pentru această ţară și copii ei, pentru dezvoltare, pentru iniţiativă, pentru un drum mai hotărât spre Uniunea Europeană, pentru prosperitatea românilor și a sucevenilor”, a declarat preşedintele PNL al CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

La Neamţ, prezenţa la vor la această oră este de 17,50%. „Am votat cu gandul că tinerii noștri care sunt plecați din țară vor reveni acasă să îți reîntregească familiile și să găsească locuri de muncă bine plătite. De asemenea am votat cu gandul că în următorii ani Neamțul și regiunea Moldovei vor cunoaște o dezvoltare astfel încat sa reduem decalajul economic față de celelalte regiuni ale țării”, a declarat Daniel Chițoiu, candidat ALDE Camera Deputaților.

„Am votat pentru un Parlament în care să nu ajungă oameni cu probleme de integritate, un Parlament care să sprijine un Guvern capabil să dezvolte Romania, să ajute orașul Piatra-Neamț, județul Neamț, Moldova. Îndemn pietrenii să ieșim în număr cat mai mare la vot pentru a nu-i lăsa pe alții să decidă în locul nostru”, a spus la ieșirea de la vot primarul Dragoș Chitic.

 

„Am votat cu gandul ca Romania noastră să depășească acest moment și să iasă din marasmul în care se zbate acum”, a spus Ion Asaftei, candidat ALDE Camera Deputaților.

„Am votat pentru schimbarea actualei clase politice, am votat pentru ca nemțenii și pietrenii să aibă liniște și o viață mai bună. Fac un apel la nemțeni, trebuie neapărat să vină la vot mai ales că vremea ține cu noi. Sperăm sa realizăm tot ce ne-am propus în campania electorală”, a precizat Laurențiu Dulamă, candidat PMP Camera Deputaților, președinte PMP Neamț.

„Astăzi am votat pentru un Parlament stabil, capabil să își îndeplinească obligațiile și promisiunile făcute cetășenilor în timpul campaniei. Am votat și cu gandul la ceea ce va urma în perioada imediat următoare în Romania, un aspect important fiind desemnarea premierului și implicit formarea unui Guvern care să fie la fel de capabil să își îndeplinească îndatoririle față de cetățeni”, a spus Adrian Bourceanu, candidat PSD Senatul Romaniei.

12.15 La această oră, prezenţa la vot în judeţul Iaşi este de 12,23%, cu o cifră de 91.308 alegători

12.00 În jurul prânzului s-a prezentat la secţia de vot şi preşedintele executiv al social-democraţilor ieşeni, Maricel Popa. „Am votat pentru salarii decente, pentru pensii decente, pentru spitalul regional şi autostrada Iaşi - Târgu Mureş. Prin votul de astăzi am ales dezvoltarea Moldovei”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa.


11.00 La această oră, prezenţa la vot în judeţul Iaşi este de 7,37%, în media naţională, cu o cifră de 54.984 alegători.

10.45 Parlamentarul PMP de Iaşi, Petru Movilă şi-a exercitat şi el dreptul constituţional. „Am votat pentru o Românie mai bogată, pentru unirea cu Republica Moldova, pentru poporul român creştin, deoarce e foarte important să ne păstrăm credinţa. Am votat pentru proiectele Iaşului care au rămas neterminate din cauza lipsei de responsabilitate a politicenilor din actul majoritar (PSD şi PNL – n.r.). Din păcate, noi ieşenii nu am reuşit să facem foarte mult, lipsindu-ne dialogul, dar echipa PMP promite să dialogheze şi să susţină în continuare toate proiectele laşului, atât în calitate de parlamentari, consilieri locali şi consilieri judeţeni”, a declarat Petru Movilă, actual deputat în batalionul politic al fostului şef de stat, Traian Băsescu.



10.20
Actualul Palamentar PMP, Camelia Bogdănici s-a prezentat la vot în speranţa că va obţine un nou mandat pentru următorii patru ani. „Am votat pentru o Românie şi un Iaşi sănătos, curat, cu tineri care să aibă locuri de muncă. Am votat pentru o echipă de ieşeni care să se lupte pentru proiectele Iaşului. Am votat ca tinerii să rămână în România şi să stea alături de părinţi si bunici. Am votat şi îi indemn pe toţi românii, pe toţi ieşenii să iasă la vot”, a declarat Camelia Bogdănici. Reamintim că aceasta a fost nominalizată de fostul şef al statului, Traian Băsescu, pentru a ocupa funcţia de ministru al Sănătăţii în cazul în care PNP trece pragul electoral şi poate impune prin negocieri politice un ministru. negocieri politice un ministru.„Este o onoare pentru mine că domnul preşedinte Traian Băsescu m-a nominalizat pentru o funcţie de ministru şi ca echipa de la Iaşi mă susţine pentru acest lucru. Îmi doresc ca echipa PMP să facă un rezultat foarte bun şi să arate că este extrem de important, contând pentru Guvern. Sigur că mă voi angaja să peiau funcţia de minustru (al Sănătăţii – n.r) pentru că întotdeauna am spus că doresc să fiu vocea sistemului de sănătate românesc”, a conchis Camelia Bogdănici, actual deputat PMP de Iaşi.


10.00 Mihai Chirica, primarul municipiului Iaşi: „Am votat pentru demnitatea de a fi român şi trebuie să ne maifestăm cu toţii acest drept cetăţenesc, motiv pentu care îi chemăm pe toţi la vot. Sperăm să avem un Parlament mai bun, mai demn, să crească şi notorietatea lui şi să crească, în acelaşi timp, dragostea românilor pentru democraţie”. Întrebat ce scor speră să obţină social-democraţii la alegerile de astăzi, şeful PSD Iaşi susţine că partidul va scoate dublu faţă de următorului, arătând către PNL. Reamintim că, într-o declaraţie anterioară, Mihai Chirica a susţinut că PSD va scoate peste 40%.


09.45 La Secţia nr. 728 Voineşti a fost sesizat vot multiplu, motiv pentru care reprezentanţii BEJ au anunţat poliţia pentru a face cercetări. De asemenea, la mai multe secţii de votare din Iaşi, numărul buletinelor de vot ajunse la secţii au fost mai puţine decât cele prevăzute în procesele verbale. Se pare că o femeie, membru în comisia secției de vot, ar fi votat și pentru soțul ei.


09.30 La secţia de votare organizată la Şoala din Vişan, comuna Bârnova, nu se poate vota pe lista suplimentara, ne sesizează un cetăţean. „Am întrebat de ce şi ni s-a spus că au voie doar membrii comisiei şi paza. Soţia fiind din Iaşi nu poate vota aici. Am sunat la BEJ şi s-a rezolvat, în sensul că membrii comisiei au recitit legea şi au înţeles până la urmă care sunt procedurile”, ne transmite un locuitor din Bârnova.


09.00 Gheorghe Nichita, candidat PRU la Camera Deputaţilor: Am votat pentru o Românie a românilor, pentru un trai mai bun, pentru o viaţă decentă de care sa avem parte cu toţii. Am votat ca să eliminăm decalajele dintre Moldova şi Ardeal, dintre Moldova şi Bucureşti. Am votat pentru a nu mai avea o ţară dezbinată, am votat pentru un Guvern stabil, nu un Guvern de marionate, format din aşa – zişi tehnocraţi. Am votat cu credinţa că viitorul Parlament va putea sa faca o majoritatea care să dea un guvern stabil pentru noi, ieşenii, pentru noi românii deopotrivă”, a declarat Gheorghe Nichita, fostul edil al Iaşului si presedinte al filialei judetene PRU Iaşi.



08.30 Românii sunt aşteptaţi astăzi la vot pentru a-şi alege viitorii parlamentari. Secţiile de votare s-au deschis incepând cu ora 07.00, urmând ca cetăţenii să poată vota până diseară, la ora 21.00. Primul ieşean înscris în cursa pentru parlamentare care şi-a exercitat dreptul constituţional de a vota a fost liberalul Marius Bodea, cel care deschide lista dreptei ieşene pentru Camera Deputatilor. „Am votat cu speranţa că Iaşi şi Moldova vor fi branşate la Europa prin autostradă, pentru că autostrada aduce bunăstare economică oriunde în lume. Acum 22 de ani, la vârsta majoratului mi-am câştigat dreptul de a vota şi în toţi aceşti 22 de ani am votat de fiecare dată când au fost alegeri electorale, chiar dacă de cele mai multe ori nu au câştigat cei în care am crezut. Asta însă nu m-a dezarmat pentru că mergând la vot te afli în două ipostaze. Prima, eşti mulţumit, pentru că cei în care crezi câştigă, fiind şi meritul tău iar a doua, onorat pentru că, chiar dacă cei care crezi nu câştigă simţi că ai făcut parte dintr-o armată care a luptat până la ultimul vot pentru a-şi apăra credinţa în valorile sale. Să mergi la vot, cu siguranţă nu faci rău ţării tale, dar să nu mergi la vot, cu siguranţă faci acest rău. Ieşeni, ieşiţi la vot”, a declarat Marius Bodea.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:36

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
FOTO-VIDEO: Reportaj la
02/08/2022 14:54

Într-un colţ de rai, pe ţinuturile Bucovinei, este situat varful Dadu. Pentru a ajunge la el, am ajuns pană in Iacobeni, iar de acolo am virat la dreapta pană la Carlibaba. Într-o zi de iulie, ...

Liberalii, ținta atacurilor unui deputat PSD
18/12/2019 10:54

    Deputatul social-democrat Răzvan Rotaru are o sumă de reprosuri pentru liberalii din Botosani care in urmă cu un an au votat impotriva bugetului de stat, iar acum se laudă cu alocările fina ...

Marea grijă a şoferului beat: să nu-i agite poliţistul petul cu bere
25/11/2019 18:53

 O nouă culme a impertinenţei manifestată de un conducător auto depistat la volan sub influenţă bahică a fost atinsă cu ocazia turului doi al alegerilor prezidenţiale. I.C., in varstă de 28 de an ...

„ZooMonetar - Fauna lumii pe bancnote şi monede”, la BNR Iaşi
22/11/2019 00:00

  * Sucursala Regională Iaşi şi Muzeul Băncii Naţionale a Romaniei au inaugurat, ieri, expoziţia „ZooMonetar - Fauna lumii pe bancnote şi monede” * proiectul este iniţiat in parteneria ...

Mecanica, marele pariu al învăţământului profesional ieşean
21/11/2019 00:00

  * domeniile cu cele mai mari solicitări din partea operatorilor economici pentru includerea in planul de şcolarizare 2019-2020 au fost cele de mecanică - 910 locuri * totodată, s-au format 5 noi cla ...

Puterea şi opoziţia din CJ se pun la aceeaşi masă, pentru a soluţiona soarta a 46 de proiecte
19/11/2019 00:00

  Consilierii judeţeni se vor intruni din nou maine, avand in dezbatere 46 de proiecte de hotărare. Printre acestea se află şi proiectul privind solicitarea de trecere din administrarea Consiliului Lo ...

Începe Postul Crăciunului
15/11/2019 11:11

      După Lăsatul Secului, petrecut ieri, in seara de Sfantul Filip, astăzi incepe Postul Crăciunului, una dintre cele patru mari perioade de ajunare randuite de Biserica Ortodoxă. Post ...

Un tânăr din Iași, beat și fără permis, nu a oprit la semnalul politistilor. Oamenii legii l-au urmarit 1km
10/11/2019 12:51

În jurul orei 01.00, in timp ce patrulau in zona Horlesti, politistii din Letcani au observat o masină cu un comportament destul de suspect in trafic. Oamenii legii au facut semn de oprire autoturismulu ...

Poliţiştii din Popricani, cei mai iscusiţi vânători de şoferi băuţi
09/11/2019 20:04

Datele statistice arată fără dubiu faptul că poliţiştii din Popricani sunt foarte dibaci in depistarea şi prinderea şoferilor ce conduc sub influenţa alcoolului. Numai in primele 10 luni din 2019, pe r ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei