Supele sunt considerate bune in general, atat pentru digestie, cat si pentru răceală. Ei bine, probabil cunoasteti bine usturoiul, deoarece este un ingredient popular in bucătăria aproape tuturor culturilor din intreaga lume. Considerată o legu ...
Păducelul este o plantă „minune” care este recomandată de medici datorită beneficiilor sale extraordinare asupra organismului nostru, dar in special pentru efectele sale pozitive asupra inimii. Păducelul ajută in lupta cu bolile de ...
Consumul de ardei iute are nenumărate beneficii pentru sănătate. Iată 10 dintre cele mai importante proprietăţi terapeutice! Datorită capsaicinei, ardeiul iute are puternice proprietăţi anti-inflamatorii. Capsaicina blochează eficient substan ...
Prof. dr. Vlad Ciurea, medic neurochirurg, recomandă scrisul de mană, spunand că această activitate este parte a terapiei de recuperare pentru pacientii care au suferit accident vascular cerebral sau traumatism cranio cerebral. "Putini stiu, ...
Polenul colectat de albine si păstura, cunoscută si sub numele de painea albinelor, au o valoare nutritivă ridicată si includ compusi bioactivi, care au un efect pozitiv asupra sănătătii umane si, prin urmare, sunt considerate alimente fun ...
Pomelo (Citrus maxima) este considerat „regele” citricelor. Un sfert din acest fruct urias este suficient pentru a-ti oferi 130% din doza zilnică de Vitamina C recomandată. În plus, contine fier, fibre, potasiu, protein ...