BANCUL ZILEI

Bancul Zilei

Un tanăr cu o mină foarte deprimată intră intr-un bar, isi comandă o tărie si merge să se aseze pe singurul scaun liber, la o masă unde mai era asezat un bărbat mai in varstă. Bărbatul mai in varstă il priveste si il intreabă: -Ce s-a intamplat, tinere? De ce esti in halul ăsta de necăjit? Spune, poate as putea să-ti dau vreun sfat. -Stiti, sunt asa din cauza serviciului. Lucrez ca livrator la domiciliu, la o pizzerie. Tot timpul cat alerg imi vine mirosul ăla imbietor, mi se face o poftă teribilă, si nu-mi dă si mie nici măcar o bucătică. -Tinere, la treaba asta nu ...

Bancul Zilei
24/09/2023 05:06

  - S-ar putea ca la noapte să fie furtună, zice soţul. - Dacă vii devreme acasă, nu o să fie...

BANCUL ZILEI -Trei prieteni
23/09/2023 05:50

Trei prieteni mor in acelaşi timp intr-un accident rutier. Tuturor, Sf.Petru le pune o aceeaşi intrebare: - O să vă ingroape in cateva zile. Ce speraţi să auziţi de la rudele şi prietenii adunaţi la mormint? - Mie mi-ar place să aud că sint cel mai mare medic de după Pasteur şi un tată de familie exemplar. - Mie mi-ar place să aud că am fost un profesor universitar excepţional şi soţul ideal pe care soţia mea il merita. - Mie mi-ar place să aud: "priviţi, mişcă!"...   

BANCUL ZILEI
22/09/2023 05:44

 La vorbitorul inchisorii, sotia ii spune sotului: - Copiii au crescut si pun intrebari... - Intreaba unde-i tatal lor? - Nu! Intreaba unde ai pus banii pe care i-ai furat!      

BANCUL ZILEI - Un polițist
19/09/2023 05:21

 Un politist stă intr-o intersectie din Capitală. Apare un sofer si trece pe rosu. Politistul nimic. Acelasi sofer parchează langă el neregulamentar. Politistul nimic. Soferul se dă jos din masină si scuipă in directia politistului. Nimic. Soferul se plictiseste si pleacă fluierand. Politistul fuge după el, ii trage o mamă de bătaie si ii zice: - Ai trecut pe rosu, n-am zis nimic. Ai parcat aiurea, te-am lasat in pace. Te-ai făcut că mă scuipi, m-am făcut că n-am văzut. Dar nu concep sa fluieri fals din Holograf.    

BANCUL ZILEI
18/09/2023 03:31

La sfarşitul anului scolar, Ştrulă ii spune mamei sale: – Mamă, eşti o femeie norocoasă! După care maică-sa il intreabă: – De ce, fiule? Ştrulă ii răspunde: – Nu trebuie să-mi mai cumperi alte cărţi anul acesta că am rămas tot in aceeaşi clasă!  

BANCUL ZILEI
16/09/2023 05:27

 Două vecine discută: - Am cumpărat o perie de WC. - Si? Cum este? - Hartia era mai bună ... .  

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI
15/09/2023 04:02

 Un betiv prinde pestisorul de aur, care trebuie să-i indeplinească trei dorinte. - Care este prima dorintă?, il intreabă pestisorul. - Vreau ca marea asta să fie din vodcă. Si i s-a indeplinit dorinta. - Care este cea de-a doua dorintă?, il intreabă pestisorul. Stă betivul si se gandeste si, in cele din urmă, spune: - Vreau ca si toate raurile care se varsă in mare să fie de vodcă. Zis si făcut. - Dar a treia dorintă care iti este? Gandeste-te bine, că este ultima. Stă ...

Bancul Zilei
12/09/2023 05:10

  Vine Ion la doctor cu un cui infipt in cap. Doctorul: – Dacă ai 100 euro, scot cuiul, te cos si esti ca nou! – Nu am asa bani domn’ doctor! – Cu 50 euro, scot cuiul, te dau cu iod si va trece rana in timp! – Nici asa bani n-am domn’ doctor! – Da ce ai, măi omule? – Păi eu sunt asigurat la casa de sănătate, domn doctor! – Bă băiatule cu asigurarea ta, pot să indoi cuiul, ca să nu te incurce cand iţi pui căciula!

Bancul Zilei
11/09/2023 04:16

  Doi politisti se intalnesc pe stradă. – Unde mergi, Marine? intreabă unul. – Acasă. Vin de la un test de inteligentă. – Si ce rezultat ai obtinut? – Slavă Domnului, este negativ.

BANCUL ZILEI
10/09/2023 05:00

Dacă, intamplător, un bărbat gol puscă nimereste in vestiarul femeilor, acestea vor face mare zarvă, vor tipa, vor incerca să-l ude cu apă rece, pentru a-l alunga afară. Dacă, insă, o femeie goală puscă nimereste, in mod intamplător, in vestiarul bărbatilor, acestia, dimpotrivă, vor fi foarte bucurosi, prietenosi si ospitalieri. Asta demonstrează, incă o dată, bunătatea si frumusetea sufletului bărbatilor.    

BANCUL ZILEI
09/09/2023 04:02

 Doi nebuni se angajeaza la o firma de mutat mobila. In prima zi, directorul le spune: - Trebuie sa mergeti la un spital sa mutati mobila la etajul 1 ca sa poata renova parterul. Sa aveti mare grija sa nu zgariati mobila sau sa stricati ceva! Cei doi pleaca spre spital si se apuca de treaba. La un moment dat, directorul decide sa mearga in control sa vada cum se descurca cei doi. Cand ajunge acolo, il vede pe unul pe scari cum se chinuia sa urce dulapul singur. Directorul foarte nervos il intreaba: - De ce te chinui singur? Unde este colegul tau, de ce nu te ajuta si el? Ne ...

BANCUL ZILEI
06/09/2023 04:53

 Un politist opreste in trafic o masina care mergea in zig-zag. Acesta il intreaba pe conducatorul auto, pregatindu-se sa scrie procesul verbal: - Ce-ati baut? - Trece acolo patru beri, ca sigur nu nimeresti sa notezi "Sauvignon Blanc".      

Bancul Zilei
02/09/2023 05:36

– Ce ai pătit la ochi? – M-a lovit nevasta… – De ce? – I-am vorbit cu „tu”. – Pfff, dar ce fel de relatie aveti de te-a lovit pentru atata lucru? – Păi, aseară, cand mancam, mi-a zis: „Stii, noi n-am mai făcut dragoste de 3 luni”. La care eu i-am răspuns: ”Poate tu …”  

Bancul Zilei
01/09/2023 04:22

  – Iubitule, cu cine vorbesti la  telefon?! – Offf, m-ai prins iubito, recunosc că mi-am găsit si eu o amantă! – Auzi, tu pe mine să nu mă minti! Ti-ai comandat iar pizza, umflatul naibii!

BANCUL ZILEI
29/08/2023 05:12

 Doi nemti discuta intr-un showroom: - Ce-i asta, Dacia Duster? - Duster... da - Romaneasca, nu? - Da, romaneasca. - Buna, nu? Garda inalta, cauciucuri groase... - Mda. - Mai, ce ti-e si cu romanii astia... ar face orice numai sa nu-si repare drumurile.    

BANCUL ZILEI
27/08/2023 04:51

 O mamă si copilul acesteia de cativa ani se aflau la o masă intr-un restaurant. La un moment dat, copilul care se juca cu o monedă o inghite din greseală. Mama disperată incepe să strige, in timp ce copilul pare că se asfixiază. De la o masă vecină, sare un domn si ii trage copilului pantalonii jos, si il strange tare de testicule! Copilul urlă de durere si scuipă moneda.   Mama, uluită, ii multumeste domnului: - Ati fost extraordinar, credeam că o să-mi moara copilul! Sunteti medic? Domnul ii răspunde: - Nu, doamnă, eu lucrez la ANAF. Asa p ...

Bancul Zilei
26/08/2023 04:55

  Alo, Bulă mă numesc. Acesta este numărul SRI? – Da, domnule Bulă. Ce s-a intamplat? – As vrea să mă ajutati cu ceva, dacă se poate. – Cu ce anume? – Am si eu o intrebare! – Vă ascult. – Stiti cumva ce mi-a zis nevastă-mea să cumpăr de la supermarket, că am uitat?!

BANCUL ZILEI
21/08/2023 04:20

  Soţul vine acasă de la munca şi ii spune Alinutei: – Draga mea, vezi că astăzi o să vină un coleg de la munca la cină. Alinuta cand aude, incepe repertoriul: – Tu ai inebunit? Nu vezi şi tu ca in casă este totul cu susul in jos? Nu am făcut cumpărături, toate vasele sunt murdare şi nu am chef să mă apuc să gătesc ceva special acuma! – Stai draga liniştită, cunosc foarte bine aceste lucruri, răspunde soţul calm. – Atunci? De ce ai invitat colegul la cină? Soţul cu multă compasiune in voce: – Sărmanul de el are de gand să ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei