Descoperă povestea recepționistei în vârstă de 23 de ani care a devenit milionară

000000   media-1447

Dimensiune font:

| 09-11-2023 12:06

 Adina Neagu, 23 de ani, susține că a adunat 3.972.837 lei într-un an și jumătate prin investițiile sale în Bitcoin.


Cu cinci ani în urmă, Adina Neagu, în vârstă de 18 ani, a fost angajată ca recepționistă la un hotel din București. Acum împărtășește fotografii și povești despre călătoriile ei în întreaga lume, câștigând lunar aproximativ 220.000 de lei.

"Când eram mică, mi-am pierdut părinții într-un accident. De cât îmi amintesc, am locuit cu mătușa și bunicul meu. Am avut dificultăți financiare și m-au încurajat să-mi găsesc un loc de muncă, dar eu voiam să-mi termin studiile cu cele mai bune rezultate," spune Adina. "În momentul în care am împlinit 18 ani, am decis să ajut familia mea și am obținut un loc de muncă la cel mai mare hotel din zonă. Speram la multe oportunități de dezvoltare, dar am fost repartizată la recepție, cu cea mai mică leafă posibilă și fără nicio șansă de avansare. Am acceptat asta pentru că voiam să susțin familia mea și să economisesc bani pentru studiile mele."

Din păcate, la fel ca milioane de oameni din întreaga lume, Adina a rămas fără loc de muncă în 2020.

Hotelul în care lucram nu mai putea primi oaspeți. Pentru o vreme, mi s-a cerut să vin și să informez oamenii că nu îi putem primi, dar după câteva săptămâni, mi s-a spus că nu mai sunt necesară aici. Am fost concediată.

Adina s-a trezit fără un loc de muncă și fără mijloace de susținere, căutând orice oportunitate de a câștiga bani.

"In fiecare zi, m-am plimbat de colo-colo prin întreaga zonă, căutând orice fel de loc de muncă. Nu aveam experiență profesională și nu știam să fac nimic specific. Am căutat joburi online, dar în locurile unde se făceau angajări, nu eram potrivită. Nu aveam calificările necesare."

In fiecare zi, Adina se întreba ce poate face în viață, luând în considerare toate ideile posibile, chiar și cele mai absurde.

"Intr-o dimineata, am citit un titlu despre criptomonede. Am inteles putin din articol; nu aveam nicio idee ce sunt criptomonedele si cum functioneaza. Stiam doar ca multe persoane investesc in ele, ceea ce imi amintea de Wall Street si de oamenii de afaceri cu serviete pline de bani."

Timp de câteva săptămâni, Adina a citit tot ce putea găsi pe internet despre investițiile în criptomonede. De la Facebook și Twitter la forumuri specializate pentru investitori, unde se discuta despre toate tipurile de active.  

Un bărbat se lăuda că a câștigat 100.000 de lei, fără să miște un deget. Afirma că algoritmii de inteligență artificială lucrau pentru el. A postat chiar o fotografie a portofelului său electronic și a istoricului tranzacțiilor, toate arătând profituri uriașe.

Adina a decis să încerce norocul, dar înainte de asta, a citit tot ce a putut găsi pe internet despre această metodă de investiții.

"Niciodată înainte nu auzisem despre astfel de algoritmi, dar oamenii de pe Reddit și Twitter spuneau că inteligența artificială este prezentă pe piață de mult timp. Fondurile de investiții imense și "jucătorii mari" folosesc de mult timp metode automate de investiții pentru a-și multiplica averile lor uriașe fără cel mai mic eroare. Am căutat informații despre acest sistem, iar opiniile m-au surprins. Erau toate pozitive și pline de bucurie pentru această nouă descoperire, scrise de oameni obișnuiți ca mine."

Adina a investit 1250 de lei pe platformă.

"La început, mi-am făcut griji în legătură cu ce s-ar putea întâmpla, cu pierderea ultimilor mei bani, dar în ciuda tuturor, am decis să încerc. Am completat formularul cu numele meu, numărul de telefon și adresa mea de email", a spus tânăra milionară. "Imediat ce am trimis formularul completat, am fost redirecționată imediat către platformă, iar în curând, managerul meu de cont m-a sunat. M-a informat cu privire la depozitul minim necesar în valoare de 1250 de lei pentru a putea utiliza algoritmul care ar face totul pentru mine. Din fericire, aveam economii suficiente pentru zile dificile și știam că este momentul perfect să le folosesc. Managerul meu de cont mi-a explicat totul pas cu pas la telefon, ajutându-mă să navighez pe platformă, și în realitate, a fost simplu. Practic nu trebuia să fac nimic, iar banii mei au început să lucreze pentru mine. Băiatul de pe forum nu mintea."

In fiecare zi, Adina observa cum valoarea portofoliului ei se înmulțea.

"La 7 zile, am retras 11.400 de lei. I-am dat imediat acești bani bunicului meu, ca să-și poată cumpăra medicamentele și să-și plătească apartamentul. Nu i-am spus de unde am luat banii ; oricum nu ar fi înțeles. O săptămână mai târziu, am plecat în străinătate - pentru prima dată în viața mea, iar două săptămâni mai târziu, am vizitat Dubai. Mereu am visat să călătoresc, dar până atunci nici măcar nu plecasem din orașul meu natal."

De atunci, Adina călătorește în întreaga lume, cazându-se în cele mai luxoase hoteluri, rememorându-și propria sa muncă într-un astfel de loc. Pe contul ei a acumulat 3.972.837 de lei, în ciuda numeroaselor călătorii în care nu poate rezista.

"Moia mătușă este foarte nemulțumită că sunt rar acasă și că am abandonat studiile," se confesează tânăra milionară cu un zâmbet. "Mi-ar plăcea să continui studiile de geografie, dar care este rostul? Până la urmă, câștig 220.000 de lei lunar, fără să fac nimic, și explorez lumea în mod direct, nu prin cărți sau prelegeri pentru studenți."


 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:30

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Cum se făceau micii acum peste 100 de ani? Rețeta din 1920, de la „Caru' cu Bere”
01/05/2024 18:14

Cum se făceau micii acum peste 100 de ani? O retetă din 1920, scrisă intr-o epistolă chiar de bucătarul-sef de la renumitul restaurant „Caru' cu Bere” contine secretul preparării corecte a cel ...

Sute de aparate de radar vor fi folosite pe toate şoselele din ţară în minivacanţa de 1 mai şi de Paşte
01/05/2024 14:16

Sute de aparate de radar vor fi folosite pe toate şoselele din ţară in minivacanţa de 1 mai şi de Paşte. Poliţiştii nu vor sta doar pe şosele, ci şi pe pasarele sau in diverse refugii, pentru a măsu ...

Atenție la vopseaua pentru ouă! Poate fi toxică!
01/05/2024 14:12

Vopseaua pentru ouăle de Paşte poate conţine peste 10 E-uri, susţine Asociaţia InfoCons. Organizaţia recomandă achiziţionarea acesteia din locuri autorizate şi atrage atenţia că pot apărea probleme ...

O femeie din Bihor a sunat la 112 ca să spună că fiul ei s-a sinucis. De fapt, ea l-a omorât
01/05/2024 13:12

O femeie din Bihor a ajuns in Arestul Poliţiei după ce, marti seara a sunat la 112 să sesizeze faptul că fiul ei s-a injunghiat cu cuţitul de bucătărie in piept şi a murit. Ajunşi la locul faptei, poli ...

Mâncare pentru bebeluși, plină de otrăvuri
30/04/2024 14:45

Autoritătile sanitare din Romania au emis o alertă alimentară după ce s-a descoperit o substantă toxică intr-un sortiment de mancare destinat bebelusilor. Produsul afectat, „Paste cu broccoli, morc ...

Un bucureștean urmărit internaţional din categoria Most Wanted a fost prins în Italia
30/04/2024 13:50

Un bărbat de 34 de ani din Bucureşti, urmărit internaţional din categoria Most Wanted, după ce Tribunalul Bucureşti a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru spălare a banilor, a fos ...

Gerard Depardieu, la un pas de a fi arestat pentru agresiune sexuală
29/04/2024 13:18

Actorul Gerard Depardieu a fost convocat luni pentru a fi plasat in arest preventiv la sediul Poliţiei Judiciare din Paris, unde urmează să fie interogat in legătură cu acuzaţiile de agresiune sexuală fo ...

Premiul Internaţional pentru Ficţiune Arabă, atribuit unui romancier palestinian deţinut în închisorile israeliene
29/04/2024 11:22

Un romancier palestinian deţinut in inchisorile israeliene din 2004 a caştigat duminică Premiul Internaţional pentru Ficţiune Arabă (IPAF), unul dintre cele mai prestigioase trofee din universul literatur ...

CTP și Piedone, pe aceeași ”lungime de undă”
29/04/2024 00:11

Cristian Tudor Popescu ii răspunde jurnalistului Cristian Tudor Popescu, după ce acesta l-a criticat intr-un mesaj pe Facebook si l-a numit ”candidatul usturoi” „Un vitelus de unde suge trebuie să fa ...

Lucian Mîndruță:
29/04/2024 00:08

Lucian Mindrută, persoană publică extrem de activă in mediul online, a făcut recent o confesiune surprinzătoare. Jurnalistul a spus că se implinesc 10 ani de cand nu a mai pus gura pe alcool. Decizia are ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei