Devastation Review

default

Dimensiune font:

| 24-10-2012 15:52

Devastation Review

Aparut in mai 1998, Unreal nu numai ca impunea noi standarde privind grafica in domeniul FPS-urilor, ci era si primul joc de acest gen insotit de un editor relativ usor de utilizat, fapt care a dus la o adevarata explozie de mod-uri ce le-au depasit ca numar si popularitate pe cele pentru Quake si Quake II. Pe de o parte, odata cu trecerea anilor si cu imbunatatirile aduse engine-ului si editorului, unele mod-uri si-au pierdut caracterul gratuit, transformandu-se in jocuri de sine statatoare, si aici mentionam cazul lui Unreal Tournament: Tactical Ops ce a devenit TacOps: Assault on Terror. Pe de alta parte, engine-ul Unreal a constituit temelia a numeroase jocuri care s-au bucurat mai mult sau mai putin de succes: Undying, Rainbow Six 3: Raven Shield, Rune, Harry Potter and the Chamber of Secrets, America’s Army, Wheel of Time sau Splinter Cell. Inca o data capabilitatile acestui engine au fost puse la incercare prin lansarea lui Devastation ce a avut parte de o imensa mediatizare in ultimele luni. Drept urmare asteptarile tuturor au fost mari, poate prea mari fata de ceea ce ofera acest joc.

Devastation Devastation

Devastation este un joc team-based. La inceput vei fi doar insotit, pentru o scurta perioada de timp, de o doctorita, insa spre final vei ajunge sa controlezi un grup de pana la 8 coechipieri. Aici apare primul mare neajuns al jocului. Gradul de implicare emotionala a jucatorului este nul. In primul rand, povestea nu este deloc captivanta, ci chiar banala, avand loc intr-un viitor nu prea indepartat in care vietile oamenilor depind de deciziile megacorporatiilor economice. In rolul lui Flynn Haskel, un tanar de 25 de ani a carui infatisare aduce cu cea a cunoscutului cantaret Eminem, jucatorul este pus din nou in situatia de a salva lumea, caci organizatia din care face parte, Resistance, se opune cercetarilor biotehnologice efectuate de Grathius Corporation, cercetari ce vizeaza crearea unui dispozitiv de clonare ale carui implicatii pe plan militar sunt mai mult decat evidente.
In al doilea rand, obiectivele misiunilor sunt prezentate sub forma unui briefing scris, fiind astfel lipsite de o voce a carei eventuala gravitate te-ar fi facut sa realizezi ca ceea ce ai de facut este intr-adevar important. In al treilea rand, in afara de caracterele celor doua factiuni, nu vei intalni in joc nici un NPC, ci doar cativa sobolani, rechini si musculite, fapt care sporeste sentimentul de singuratate a jucatorului intr-o lume ostila. In ultimul rand, desi Devastation nu este un RPG, acest fapt nu te impiedica ca, dupa ce ai terminat cele 21 de misiuni, sa ramai cu senzatia ca ai jucat un single-player alaturi de boti.

Devastation Devastation

La aceasta impresie contribuie decisiv si a doua jumatate a jocului. In cadrul unor nivele ce nu sunt deloc simetrice, ambele echipe, a ta si cea adversa, se afla in zone opuse, zone ce sunt scoase in evidenta prin existenta unui dispozitiv numit ReGeneration Device ce permite ca in caz de deces sa te respawnezi. In acest loc, fiecare personaj isi alege un numar de arme si, folosindu-se de avantajele terenului si de ajutorul camarazilor, trebuie sa distruga dispozitivul de clonare inamic.
Cu toate ca poate fi ascuns de mici variatii cerute de firul epic, acest ultim obiectiv este in esenta mereu acelasi si necesita doua etape premergatoare: furarea unor coduri dintr-un computer si folosirea lor pentru a dezactiva laserele ce apara baza adversa. Deseori, inamicii se afla in posesia mai multor ReGeneration Devices, astfel ca o tactica buna este distrugerea si capturarea celor mai apropiate, caz in care urmatorul tau respawn va fi in noua zona.

Devastation Devastation

Deosebirile dintre cele doua stiluri de joc, primul intalnit in FPS-uri gen Serious Sam si al doilea in cele tactice, pot fi sau nu accentuate in functie de cele trei nivele de dificultate si cele doua moduri de joc: Arcade si Simulation. In Simulation reculul armelor este mai mare, acuratetea tirului este mai mica si crosshair-ul este aproape invizibil atunci cand te misti si poti cara doar o anumita cantitate de arme. De asemenea, cele trei nivele de dificultate se deosebesc nu numai prin faptul ca tu mori mai repede, iar adversarii mai greu (asa cum se intampla in aproape orice FPS), ci si prin faptul ca inamicii sunt mai inteligenti. Insa aceasta diferenta este aproape insesizabila. De obicei, un inamic nu este alarmat daca este impuscat de la mare distanta, daca tragi in aer sau intr-un alt adversar sau daca te apropii foarte mult, desi sta cu fata la tine, dar mereu va intra in alerta daca produci zgomote puternice miscand obiectele din jur. Totodata, nu de putine ori, odata ce te-au vazut, vin orbeste spre tine fara sa se gandeasca ca ii poti astepta intr-un coridor de unde ii poti lichida pe rand. Intr-adevar, unii fug incercand sa gaseasca pozitii mai bune din care sa te atace, insa majoritatea, daca reusesc sa ajunga in locul dorit, vor ramane nemiscati.

Devastation Devastation

Daca jucand Arcade sau Simulation pe nivelul de dificultate easy poti termina jocul de unul singur, odata cu cresterea nivelului de dificultate vei fi nevoit sa apelezi tot mai mult la ajutorul coechipierilor tai In acest scop ai la dispozitie un meniu prin care le poti da ordine simple: attack, defend, stop, follow. Insa, deseori, camarazii tai iti vor bloca drumul refuzand sa se dea la o parte sau nu vor putea sa te urmeze datorita pathfinding-ului slab, astfel ca singura solutie este sa te duci langa ei si sa le repeti respectiva comanda de mai multe ori. Pe de alta parte, ei dau dovada de o frenezie rar intalnita: chiar daca nu se afla in apropiere nici un inamic, trag incarcatoare intregi in toate directiile, chiar si in ziduri. Desi coechipierii tai nu sunt impartiti in clase, vei observa ca tintesc mai bine daca se afla in posesia anumitor arme, fie ca se echipeaza de la inceputul nivelului, fie ca le culeg de pe jos. Le poti mari eficienta atacurilor dandu-le personal armele favorite, caci, ca si obiectele, armele pot fi aruncate si schimbate cu altele. Extrem de iritant este faptul ca armele adversarilor dispar la fel de repede ca si cadavrele acestora, astfel ca, jucand pe un nivel de dificultate ridicat, vei ramane deseori fara munitie.

Devastation Devastation

Ni se pun la dispozitie cateva zeci de tipuri de arme, impartite in trei categorii: light, heavy si assorted gear. Fiecare are patru caracteristici: rate of fire, accuracy, power si range. Majoritatea au doua moduri de tragere, iar unele pot fi folosite in perechi. Printre armele intalnite si in alte titluri ale genului (pistoale, pusti, mitraliere, grenade, cutit), cele mai interesante sunt insa sabia ninja, P*Laser Rifle si Rat Drone, ultimele doua avand la baza arme aflate in prezent in stadiu de prototipuri. P*Laser Rifle se comporta intr-un mod asemanator cu Railgun-ul din Quake 2. O singura lovitura este suficienta pentru a omori orice inamic uman. Diferenta este ca tinta e cuprinsa de flacari, ea transformandu-se dupa cateva secunde in cenusa. Rat Drone nu este altceva decat un sobolan echipat cu o incarcatura de C4 care poate fi teleghidat de jucator. El poate ajunge in locuri greu accesibile, fiind foarte eficient impotriva unor adversari ce stau grupati.

Devastation Devastation

In multiplayer, eficienta acestei arme se intoarce impotriva ta transformandu-te intr-un paranoic care omoara toti sobolanii din jur ce se misca intr-un mod suspect sau care se afla la o mica distanta de tine. Datorita elementului tactic dat de folosirea armelor cu luneta, a sobolanului teleghidat sau a armelor stationare a caror putere de foc este devastatoare, meciurile pe echipe sunt uneori extrem de captivante, insa serverele pe Internet sunt tot timpul aproape goale, nu am intalnit decat un numar de 10 jucatori. Iata un aspect pe care producatorii ar fi trebuit sa il ia in considerare atunci cand au decis sa nu introduca boti in multiplayer. Mentionam ca Devastation ofera 4 moduri de jocuri: (Team) Street War – o alta denumire pentru (Team) Deathmatch, Capture The Flag si Territories ce vin fiecare cu cate 7, 2, respectiv 5 harti. Cel mai captivant este Territories, adica exact modul de joc din cea de-a doua parte single-player. Diferenta rezida in faptul ca in situatia in care ambele dispozitive de clonare sunt distruse, jocul se transforma intr-unul de tip Last Man Standing.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:45

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Elvetienii stabilesc duminica, prin referendum, daca cetatenii UE vor mai putea sa munceasca si sa traiasca in Elvetia
26/09/2020 20:12

Elvetienii stabilesc duminica, prin referendum, daca cetatenii Uniunii Europene vor mai putea sa munceasca si sa traiasca sau nu in Elvetia, relateaza Eurones. Aceasta initiativa a Partidului Uniunea Democrati ...

Ploi violente, furtuni si vijelii anuntate in 30 de judete. Romania intra sub cod portocaliu
26/09/2020 11:15

 Mai mult de jumatate din tara se va afla sambata, 26 septembrie, sub un Cod portocaliu de ploi abundente, vijelii puternice, grindina si frecvente descarcari electrice, potrivit unei avertizari emise de A ...

 Scandal din cauza COVID, la Madrid
26/09/2020 10:48

  Sase persoane au fost rănite şi patru au fost arestate in urma ultimului protest spontan de la Madrid. Poliţia spaniolă a intervenit in forţă după ce agenţii au fost provocaţi de manifestanţi, ...

Explozie de cazuri de COVID în Israel. Peste 7.500 de cazuri noi
26/09/2020 10:09

Israelul a inregistrat vineri un nou record şi a depăşit pragul de 7.000 de contagieri zilnice cu noul coronavirus, cu cateva ore să intre in vigoare o inăsprire a măsurilor de izolare impuse deja in ...

Expozițe de jucării vechi, la Timișoara
26/09/2020 09:15

 Aproape 500 de jucării de colecţie, fabricate intre anii 1930 şi 1980, sunt prezentate pană in 11 octombrie la Shopping City Timişoara, in cadrul expoziţiei intitulate ''Muzeul Jucăriilor'', cel ma ...

Vin furtunile!
26/09/2020 08:43

 Mai mult de jumătate din ţară se va afla sambătă sub un Cod portocaliu de ploi abundente, vijelii puternice, grindină şi frecvente descărcări electrice, potrivit unei avertizări emise de Adminis ...

Rise Project: Cine este misteriosul ”interlop” cu care a vorbit aseară Antena 3
26/09/2020 06:45

 Joi seara, Antena 3 se lăuda cu o dezvăluire nemaivăzută despre Nicusor Dan titrand bombastic pe burtieră: "bomba bombelor, detonată!". Un personaj cu vocea distorsionată si imaginea prot ...

Grecia, masuri restrictive fara precedent. Interdictiile care afecteaza turismul sunt aplicate de sambata, 26 septembrie
26/09/2020 01:08

Autoritatile din Grecia fac primul pas pentru a introduce noi restrictii dure in scopul limitarii extinderii epidemiei de coronavirus. Astfel, incepand de sambata 26 septembrie 2020, ora 06.00, pana pe 10 octo ...

VIDEO - Rușii testează o SUPER-ARMĂ care aruncă flăcări, 'Tosochka': a distrus în avans vehiculele blindate ale presupusului inamic
25/09/2020 21:16

    La exercitiul Caucaz-2020 de la terenul de antrenament Kapustin Yar, militarii rusi au folosit pentru prima dată cel mai recent sistem de aruncător cu flăcări grele, TOS-2, intitulat ...

 Atac cu maceta la Paris. Patru persoane au fost rănite
25/09/2020 15:30

  Un atac cu armă albă a avut loc vineri la Paris, in apropiere de fostul sediu al revistei de satiră Charlie Hebdo, care a fost ţinta unui atentat in ianuarie 2015, relatează AFP, Reuters şi dpa. ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei