Devil May Cry 4 – Xbox 360 Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 15:53

Devil May Cry 4 – Xbox 360 Review

 Cu toate că discuţiile PC vs. PlayStation/Xbox/Wii sunt omniprezente pe forum-uri, nu se poate contesta faptul că unele dintre cele mai de succes francize din industrie au apărut datorită consolelor. Mario, Final Fantasy, Gran Turismo, God of War… şi printre ele, seria Devil May Cry. Lansat în 2001 pentru PlayStation 2, primul DMC a fost un titlu de referinţă pentru genul hack and slash pe console. În ciuda vânzărilor bune însă, Devil May Cry 2 este şi azi considerat de mulţi una dintre cele mai proaste continuări din istorie, motivele variind de la o dificultate prea scăzută şi calitatea nivelelor până la schimbarea bruscă de personalitate a eroului principal. Cu un nume oarecum profetic, cel de-al treilea titlu al seriei – Dante’s Awakening – a fost primit per total mult mai bine decât predecesorul său, deşi varianta pentru PC nu s-a bucurat chiar de aceleaşi aprecieri.
       Pentru cei nefamiliarizaţi cu universul DMC, trebuie menţionat faptul că protagonistul seriei este Dante, un mercenar dedicat exterminării demonilor. Adevărata sa misiune constă de fapt în găsirea celor care i-au ucis mama, aceleaşi personaje fiind responsabile şi de coruperea fratelui său, Vergil. Dante este fiul lui Sparda, un demon care şi-a înfruntat propriul Împărat pentru a salva lumea, această răzvrătire şi acţiunile sale transformându-l într-o legendă pentru oameni. Ca rezultat al moştenirii sale demonice, protagonistul posedă numeroase puteri supranaturale, care sunt utlizate în combinaţie cu o varietate de arme pentru a-şi îndeplini scopurile.
       DMC a avut întotdeauna câteva elemente distincte faţă de alte jocuri asemanătoare: accentul pus pe sincronizarea loviturilor şi nu pe butonare haotică, lupte antrenante cu monştri tip boss, şi hoarde întregi de inamici care să nu permită nicio secundă de relaxare. Iar Devil May Cry 4 nu face excepţie de la niciuna dintre regulile de mai sus.

       Mulţi vor rămâne însă surprinşi când vor afla că nu Dante este protagonistul noului joc. În schimb, locul său va fi luat de Nero, o versiune mai tânără şi mai arogantă a vechiului personaj. Noul venit face parte dintr-o societate secretă care îl venereaza pe Sparda, iar în timpul unei ceremonii, din senin şi aparent fără nici un motiv, Dante intervine şi îl omoară pe liderul sectei. Nero încearca să-i ţină piept asasinului, dar este înfrânt, din acest motiv el fiind trimis să răzbune moartea Sfinţiei Sale. Ca un „bonus”, pe lângă numeroasele întorsături de situaţie, Kyrie – prietena lui Nero – este răpită, fiind nevoie bineînţeles să o salvaţi cât mai repede posibil.
       Deşi mai puţin experimentat, noul personaj vine cu o serie nouă de puteri şi abilităţi. Cea mai evidentă dintre acestea este extrem de folositoare atât în luptă cât şi la rezolvarea puzzle-urilor. Braţul drept al eroului este posedat de un demon, oferindu-i astfel lui Nero puteri speciale. Denumit sugestiv Devil Bringer, el poate arunca, lovi sau apuca inamici aflaţi la distanţă. Pe lânga avantajele ofensive, cu ajutorul braţului se poate ajunge cu uşurinţă în locuri imposibil de atins sărind. Marele atuu al acestei abilităţi este faptul că poate fi dezlănţuită chiar şi atunci cand Nero este în aer, astfel fiind posibilă realizarea unor combo-uri spectaculoase. Un lucru interesant legat de folosirea braţului în scopuri ofensive este acela că el reacţionează diferit în funcţie de inamic: unii vor fi traşi înspre personaj, pe alţii îi va folosi pe post de proiectile, iar Nero se va apropia cu ajutorul braţului de inamicii mai mari.
       De asemenea, din arsenal nu lipseşte sabia cu un singur tăiş – numită Red Queen – şi un revolver, care poartă numele de Blue Rose. Şi cum aici e vorba de seria DMC, sabia nu este una obişnuită, deoarece introduce o nouă mecanică de joc, numită Exceed. Nero poate „tura” sabia, asemenea unei motociclete, pentru a obţine lovituri mult mai puternice decât atacurile normale. Deşi stăpânirea sistemului necesită ceva antrenament, el se va dovedi foarte eficient, dar din păcate, încărcarea sabiei necesită timp, fiind astfel imposibilă activarea sistemului în timpul unei lupte.

 Nero va mai căpăta şi abilitatea Devil Trigger. Această putere este foarte cunoscută fanilor seriei, ea fiind prezentă în toate jocurile anterioare. Cu ajutorul acestei abilităţi, noul personaj va putea să dezlănţuie demonul prezent în braţul său, care-i va oferi puteri incredibile. Deşi timpul alocat acestei abilităţi este limitat de cantitatea de energie magică a personajului, atacurile vor fi întotdeauna mai puternice decât cele ale sabiei „turate” la maxim. Un lucru deloc de neglijat este faptul că poţi cumpăra resurse adiţionale de energie magică şi chiar încetini viteza cu care aceasta se scurge, Devil Trigger devenind o armă foarte folosită din arsenalul eroului.
       După aproximativ două treimi din joc, Nero va lua o pauză, fiind rândul lui Dante să iasă la rampă. Această schimbare va fi un pic dezamăgitoare la început, deoarece vei pierde puterea Devil Bringer-ului. Însă vechiul protagonist (re)vine împreună cu nişte talente învăţate în DMC3. În primul rând, el nu putea fi văzut fară sabia lui de incredere, Rebellion, care spre deosebire de cea a lui Nero, nu beneficiază de sistemul Exceed. De asemenea, Dante va aduce cu el şi cele două pistoale emblematice – Ebony şi Ivory – care sunt mult mai rapide decat revolver-ul tânărului său adversar. Pentru inamici mai mari (sau doar pentru distracţia personală) Dante are întotdeauna cu el un shotgun, denumit Coyote-A.
       Însă deosebirea dintre Dante şi Nero nu o fac armele, ci abilităţile. De aceea, Dante vine cu 4 stiluri distincte de luptă: Trickster, Royal Guard, Sword Master şi Gun Slinger. Spre deosebire de vechile jocuri din serie, Dante poate schimba acum stilurile instantaneu, nu doar la începutul misiunii. Aceste stiluri îi permit mişcări speciale legate de evitarea sau blocarea unei lovituri, precum şi atacuri mult mai puternice cu sabia sau celelalte arme. Devil Trigger este însă o putere prezentă atât la Nero cât şi la Dante.

       Pentru a cumpăra un upgrade la orice armă sau abilitate trebuie să cheltui cristale – numite proud orbs – care sunt extrem de greu de obţinut. Acestea se acordă la sfârşitul fiecărei misiuni, în funcţie de cât de bine te-ai descurcat, fiind luate în calcul 3 aspecte: timpul necesar terminării misiunii, numărul de cristale roşii adunate şi cât de stilat au fost decimate hoardele demonice. Stilul în luptă este cel mai important şi a fost întotdeauna un factor decisiv în Devil May Cry. O folosire cât mai diversificată a combo-urilor va duce la creşterea rangului, în timp ce repetarea aceleiaşi mişcări la infinit va duce la scăderea lui. Rangul variază de la D (Deadly) la SSS (Smokin’ Sick Style) şi în ciuda faptului că totul pare foarte complicat, aceste lucruri vor veni de la sine. Cristalele roşii sunt obţinute prin omorârea inamicilor şi distrugerea obiectelor de decor, precum scaune şi mese. Aceste cristale pot fi apoi folosite pentru cumpărarea poţiunilor de viaţă, energie magică şi pot fi folosite chiar la creşterea capacităţii maxime a vieţii.
       Pe parcursul jocului, cei care simt nevoia de o provocare în plus pot căuta şi rezolva misiunile secrete. Acestea sunt ascunse foarte bine, dar găsirea lor aduce recompense substanţiale: obţinerea unui fragment dintr-un cristal albastru, cristale care mai pot fi găsite şi pe parcursul jocului (sau cumpărate cu cristale roşii, fiind însă foarte scumpe). La obţinerea a 4 astfel de artefacte, capacitatea maximă a vieţii va creşte cu o unitate. Pentru a termina misiunile secrete însă va trebui să munciţi însă, deoarece aceste misiuni sunt foarte provocatoare şi variază de la lupte aparent imposibile la puzzle-uri complicate. De asemenea, jocul are 6 nivele diferite de dificultate, la inceput fiind disponibile doar 2: Human şi Devil Hunter. Pentru a le debloca pe toate 6 jocul trebuie terminat de 5 ori. Cei care vor însă şi mai mult de atât n-au de ce să se sperie, Capcom pregătindu-le un mod numit Bloody Palace în care vor trebui să parcurgă 101 etaje ale unui palat umplut cu demoni, contra-cronometru.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:43

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
 Șocant! Medici din OMS, acuzați că au violat femei din Congo
30/09/2020 08:37

  Organizatia Mondială a Sănătătii vrea investigheze acuzatiile potrivit cărora mai multi medici din cadrul OMS ar fi abuzat si exploatat femeile. Ei erau trimisi să ajute la combaterea focarul ...

 Rusia intervine în războiul dintre Armenia şi Azerbaidjan
30/09/2020 07:30

  Administraţia Vladimir Putin a cerut Turciei să nu mai incurajeze conflictul militar in regiunea Nagorno Karabah şi să depună eforturi pentru un armistiţiu intre Armenia şi Azerbaidjan, info ...

Israelul prelungește carantina generală
30/09/2020 07:03

  Carantina decretată in Israel in incercarea de a opri răspandi noului coronavirus şi de a lupta impotriva celei mai mari rate de contaminare cu SARS-CoV-2 din lume va fi prelungită şi după cel ...

Prima confruntare pentru președinția Americii - Trump vs Binden
30/09/2020 06:52

Prima dezbatere pentru alegerile prezidentiale din SUA a avut loc in Cleveland, Ohio, a durat o oră si jumătate si a fost moderată de jurnalistul Chris Wallace de la Fox News Cei doi candidati la presed ...

 Berlinul va avea un nou aeroport internațional
29/09/2020 14:24

  Noul aeroport internaţional din Berlin (Berlin Brandenburg Airport - BER) va fi inaugurat in data de 31 octombrie 2020, cu nouă ani mai tarziu şi costuri mult superioare estimărilor iniţiale, a anu ...

Transportatorii din Germania sunt în grevă
29/09/2020 14:19

 Autobuzele şi trenurile s-au oprit marţi la primele ore ale dimineţii in mai multe oraşe şi regiuni din Germania, pe fondul unei greve a lucrătorilor din transporturi care cer uniformizarea reglemen ...

CORONAVIRUS Romania. Noi date ingrijoratoare: 551 de pacienti sunt internati la ATI. Autoritatile au raportat 44 de decese si 1.470 de cazuri noi in ultimele 24 de ore
29/09/2020 13:05

Autoritatile au raportat marti, 29 septembrie 2020, un numar de 1.470 de cazuri noi si 44 de decese, in 24 de ore. In sectiile de Terapie Intensiva sunt internati 551 de pacienti. De la inceputul pandemiei pan ...

 Din cauza pandemiei de COVID, elevii din Moscova rămân în vacanță
29/09/2020 12:43

  Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, şi-a făcut publică marţi decizia de a prelungi cu o săptămană vacanţa şcolară, pentru a impiedica răspandirea noului tip de coronavirus, in condiţiile in ...

Un cardinat acuzat de pedofilie revine la Vatican
29/09/2020 11:45

  Cardinalul australian George Pell se intoarce marţi la Roma, la şase luni după ce a fost achitat de cea mai inaltă instanţă din Australia de acuzaţiile de abuz sexual impotriva unor minori, infor ...

 Primarul mort reales în Deveselu, vedetă în presa internațională
29/09/2020 11:28

  Situatie bizară la Deveselu, unde sătenii au ales un primar mort. Ion Aliman, răpus de COVID pe 4 septembrie, a adunat 1.020 de voturi din 1.600 valabil exprimate. Acelaşi număr de voturi a fo ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei