Lista urmăriților general. Cei mai periculoși infractori români și faptele pentru care sunt căutați

puscarie  -465x390

Dimensiune font:

| 24-08-2021 08:49

 Peste 50 de persoane sunt pe lista ”Most Wanted” a Poliției Române, oameni dați în urmărire pentru crime, violuri, proxenetism, evaziune fiscală, tâlhărie și alte escrocherii. Interlopi, oameni de afaceri, tineri, vârstnici, femei sau bărbați sunt căutați pentru fapte grave.

Infractorii celebri de pe lista Most WantedFlorin și Ștefan Duduianu – membri ai clanului Duduianu

insert 1Florin (35 de ani) și Ștefan (24 de ani) Duduianu au fost dați în urmărire după ce pe numele lor au fost emise mandate de
arestare în lipsă pentru tâlhărie și șantaj. Au fost demarate demersurile legate pentru solicitarea mandatelor europene de arestare.Faptele datează din iulie 2020, când
peste 100 de polițiști din Capitală au făcut 11 percheziții domiciliare în București, Ilfov și Teleorman, într-un dosar de tâlhărie și șantaj.

Totul a pornit de la plângerile maneliștilor Florin Salam, Nicolae Guță și Țancă Uraganul, care au pretins că duduienii le-au luat circa 100.000 de euro cu forța, potrivit
Libertatea.ro.

Se pare că interlopii aveau o strategie. Când se făceau dedicații, unul striga ”1.000 de euro de la mine pentru X”, asta ca să determine alți oameni de la petreceri să ofere mai mult. Dacă altcineva oferea manelistului 1.500 de euro, suma îi revenea lui Emi Pian.

Gabriel Aurel Popoviciu

insert 2Omul de afaceri, cunoscut drept
Puiu Popoviciu, a fost dat în urmărire națională încă din august 2017, după ce nu a fost găsit la domiciliu.

Milionarul a primit o condamnare definită la șapte ani de închisoare în dosarul ”Ferma Băneasa” pentru complicitate la
abuz în serviciu în formă calificată.

În momentul în care justiția din România a dat sentința, Puiu Popoviciu era în Marea Britanie și s-a predat, însoțit de avocat, ofițerilor de la London Metropolitan Police. Ulterior, el a fost eliberat pe o cauțiune de 200.000 de euro.

În iunie 2021, Curtea Supremă a Angliei a decis că milionarul nu va fi extrădat în România pentru executarea pedepsei deoarece ”nu a avut un
proces echitabil”. Lord Justice Holroyde, magistratul care a luat această decizie, a susținut că judecătorul Ion Tudoran, de la Curtea de Apel București, nu a fost un magistrat imparțial, ceea ce nu mai garantează condamnarea legala a lui Puiu Popoviciu.
 

Romeo Ursu

insert 3Romeo Ursu, interlopul cunoscut drept ”Jenică Boenică”, este dat în urmărire generală încă din 2008, având două condamnări definitive la activ, fiind acuzat de înșelăciuni în domeniul imobiliar. Fugit de mai bine de un deceniu în Iordania, a sfidat adesea autoritățile române, postând mesaje ironice pe
Facebook la adresa autorităților din România, sau având intervenții la televizor.

În iunie 2020, Boenică
posta un mesaj în care se lauda că, grație anilor petrecuți în Iordania, a reușit să scape de una dintre condamnările la închisoare, fapt care, spunea el, nu a mai fost reușit de niciun alt fugar din fața justiției din România.

La două zile după această postare, Boenică a intrat în direct la postul România TV și a declarat că autoritățile române nu-i pot face nimic.

„Nu au ce să facă, sunt rezident. Au încercat de trei ori, degeaba. Au încercat cu mult timp în urmă, dar nu au nici o șansă. Sunt rezident, am tot ce necesită ca un personaj ca mine să se integreze în societatea lor, așa că sunt binevenit în societatea asta”, explica interlopul, care le recomanda și altor fugari din calea legii să vină în Iordania.

Oamenii dați în urmărire pentru fapte atroceNu mai puțin de 54 de nume sunt pe lista Most Wanted a poliției române. Deși majoritatea oamenilor sunt necunoscuți și nu au ajuns în opinia publică, gravitatea faptelor comise este incontestabilă.

Memet Ali Gener – condamnat la 7 ani și 2 luni de închisoare pentru
trafic de persoane, proxenetism, infracțiuni în regimul armelor și trafic de droguri.

Ciuches Miluț Liviu – arestare preventivă 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat,
omor calificat, tentativă de omor calificat și tâlhărie calificată.

Radu Dorel – condamnat la 7 ani și jumătate de închisoare pentru tentativă de omor.


Ion Emanuel Dan – condamnat la 9 ani și jumătate de închisoare pentru tentativă de omor calificat.

Gabor Gabriel – condamnat la 6 ani și 9 luni de închisoare pentru ultraj cu tentativă de omor asupra unui polițist.

Omar Mukhles – condamnat la cinci ani de închisoare pentru infracțiuni de terorism.

Enderle Ildiko – s-a sustras executării a patru mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnată pentru trafic de persoane, trafic de minori și constituirea unui grup infracțional organizat.

Grad Ioan – condamnat la 10 ani de închisoare pentru viol și lipsire de libertate în mod ilegal. Mai exact, în 2003, împreună cu un complice, a răpit două minore, de 14, respectiv 15 ani, cu care a întreținut raporturi sexuale.

Radu Stoica Anamaria – condamnată la 10 ani de închisoare pentru aderare la un grup infracțional nestructurat, trafic de persoane și proxenetism.

Bruzelea Silviu Bogdan – condamnat la 20 de ani de închisoare pentru omor calificat.

Mizga Valerica – condamnat la 21 de ani și jumătate de închisoare pentru omor calificat.
A intrat în locuința unei persoane, pe care a sugrumat-o pentru a-i fura bunurile de valoare.

Zhao Junguo – condamnat la 20 de închisoare pentru omor.

Piclisan Claudiu Gheorghe – condamnat la 10 ani de închisoare pentru trafic de persoane.

Rodideal Vasile – condamnat la 12 ani și jumătate de închisoare pentru constituirea și susținerea unei grupări de criminalitate organizată, deținerea fără drept de muniție destinată armelor de război, instigare la omor calificat și deținerea unor bancnote false, în vederea punerii în circulație.

Stoica Marian – condamnat pentru tentativă de omor.

Valug Ilie – condamnat la 12 ani de închisoare pentru că a violat o minoră în vârstă de 12 ani.

Negrea Dumitrel Iulian – condamnat la 8 ani de închisoare pentru trafic de persoane.

Usvad Dorel Cosmin – condamnat la 7 ani de închisoare pentru trafic de persoane și de minori.

Bairam Nelu – condamnat la închisoare pentru trafic de persoane minore și majore în Spania, pe care le obliga să cerșească.

Xia Fang – condamnat la închisoare pentru omor.

Pandele Florentin – condamnat la 18 ani de închisoare pentru omor.

Sami Youssef Fawaz – condamnat la 10 ani de închisoare pentru tentativă de omor.

Boicea Lucian – condamnat la închisoare pentru tentativă de omor.

Chita Ion – condamnat la 18 ani de închisoare pentru omor.

Zhang Lichao – condamnat la închisoare pentru tentativă de omor.

Kumarasamy Navaneethan – condamnat la 19 ani de închisoare pentru omor.

Cionca Sebastian Decebal – condamnat la 15 ani de închisoare pentru omor.

Xu Min – condamnat la 20 de ani de închisoare pentru omor calificat.

Ion Nicolaie – condamnat la 25 de ani de închisoare pentru omor. 

 

 

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE PRIN NEGOCIERE DIRECTĂ

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE PRIN NEGOCIERE DIRECTĂ din averea debitoarei S.C. PHOENIX TREND S.R.L. Proprietatea imobiliară amplasată în locaţia din sat Lunca Cetăţuii, comuna Ciurea, jud. Iaşi având suprafaţa terenului de 75899 mp (7,5899 hectare) şi un număr de 16 clădiri, având preţul de vanzare de 3.281.300 euro. Informații suplimentare tel. 0771103209, e-mail lucicalcc@gmail.com

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE PRIN NEGOCIERE DIRECTĂ

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE PRIN NEGOCIERE DIRECTĂ din averea debitoarei S.C. PHOENIX TREND S.R.L. Proprietatea imobiliară amplasată în municipiul Iaşi, str. Aurel Vlaicu nr.87, jud. Iaşi având suprafaţa terenului de 56.438 mp (5,6438 hectare) şi un număr de 19 clădiri cu absolut toate utilitatile, având preţul de vanzare 8.402.420 euro. Pentru terenul de 56438 mp este aprobat un PUZ pentru locuinte colective. Informații suplimentare tel. 0771103209, e-mail lucicalcc@gmail.com.

 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

 

Lichidatorul judiciar desemnat prin Ȋncheierea nr. 40/18 noiembrie 2022, pronunţată de Tribunalul Vaslui, Secţia Civilă, în dosarul nr. 2183/89/2022, privind debitoarea S.C. PADINCOM S.R.L. Vaslui, având C.U.I. 16445021, sediul social în mun. Vaslui, str. Căpitan Filote Claudiu, bl. 448, sc. A, et. 3, ap. 15, jud. Vaslui, număr de ordine în registrul comerţului J37/358/2004, notifică deschiderea procedurii simplificate de faliment, conform Legii privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă. Termenul limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor este de 23.12.2022. În temeiul art. 114 din Legea privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, nedepunerea cererii de admitere a creanţei până la termenul menţionat atrage decăderea din drepturi privind creanţa/creanţele deţinute împotriva debitoarei. Termenul limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor este 19.01.2023. Termenul pentru soluţionarea eventualelor contestaţii şi pentru afişarea tabelului definitiv al creanţelor este 03.02.2023. Se convoacǎ prima Adunare a creditorilor în data de 23.01.2023, ora 1200 la sediul lichidatorului judiciar situat în mun. Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, jud. Vaslui, având următoarea ordine de zi: 1. desemnarea comitetului creditorilor şi a preşedintelui acestuia; 2. confirmarea lichidatorului judiciar şi a onorariului, 3. probleme diverse. Relaţii la lichidatorul judiciar ESTCONSULT I.P.U.R.L. Huşi, tel. 0335/566.035, 0727/850.575.
Judecători care au 'uitat' să-și facă meseria: O judecătoare cu sute de dosare nemotivate și un fost candidat la CSM cu amânări de luni de zile, 'prinși' de IJ
09/12/2022 19:07

Inspecţia Judiciară a anunţat, vineri, că a trimis la judecata disciplinară a CSM doi magistraţi care au amanat de zeci de ori pronunţarea in unele dosare. Unul dintre ei a dispus amanarea pronunţării ...

Protest diplomatic. Ambasadorul în Austria, Emil Hurezeanu, a fost chemat de urgență în țară de MAE
09/12/2022 12:46

  Ministerul Afacerilor Externe l-a chemat de urgentă in tară pe ambasadorul in Auastria, Emil Hurezeanu.   „Ministerul Afacerilor Externe informează că, avand in vedere pozitia Austrie ...

Tinerii din Franța, liber la prezervative
09/12/2022 12:21

Preşedintele francez Emmanuel Macron a anunţat că prezervativele vor fi disponibile gratuit in farmacii pentru persoanele cu varste cuprinse intre 18 şi 25 de ani, in incercarea de a reduce numărul sarci ...

Ce este Spațiul Schengen?
08/12/2022 21:45

  Dreptul la libera circulatie in cadrul UE pentru cetătenii europeni a devenit realitate in 1995, atunci cand controalele la frontiere au fost eliminate in interiorul acestei zone. Spatiul Schengen repr ...

Austria a blocat aderarea României la Schengen
08/12/2022 21:13

Austria si-a mentinut pozitia si a blocat aderarea Romaniei la Schengen, votand impotrivă in Consiliul JAI desfăsurat joi la Bruxelles. Un vot impotrivă a venit si din partea Olandei, care anuntase că aceas ...

Grevă la prestigiosul cotidian american The New York Times. Jurnaliștii cer salarii mai mari
08/12/2022 21:10

Peste 1.000 de angajaţi ai prestigiosului cotidian american The New York Times au inceput o grevă la miezul nopţii de miercuri spre joi din cauza unui conflict salarial, o premieră pentru acest ziar in ulti ...

„Eocid” în Marea Neagră: Mii de delfini au murit din cauza războiului declanșat de invazia Rusiei în Ucraina
08/12/2022 17:12

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a denunţat miercuri un „ecocid” după ce a fost raportată moartea a mii de delfini in Marea Neagră, un fenomen care ar fi legat in mod direct, potrivit lideru ...

Mărturisirile sfâșietoare ale unui tată care și-a pierdut fiica de cinci ani, după ce s-a infectat cu streptococ A: ”Am dus-o de trei ori la spital!”
08/12/2022 17:12

Un tată din Irlanda de Nord trăieste momente de cosmar după ce fiica lui, in varstă de doar cinci ani, a murit după ce s-a infectat cu streptococul A, boală care face victime printre copiii din UK. Băr ...

Custodia unui bebeluş din Noua Zeelandă, grav bolnav, retrasă temporar părinţilor care refuzau „sânge vaccinat”
08/12/2022 17:08

Un tribunal neozeelandez a retras, miercuri, temporar, custodia unui bebeluş ai cărui părinţi se opuneau unei operaţii chirurgicale menite să-i salveze viaţa, temandu-se că el ar putea primi sange pro ...

Oraşul ucrainean Dnipro va muta toate monumentele rusești la adăpostul municipal de câini
08/12/2022 17:07

Oraşul ucrainean Dnipro (centru) va demonta monumentele dedicate unor personalităţi ruse şi sovietice şi le va transporta la adăpostul municipal de caini, a informat marţi primarul localităţii, Boris ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei