LIVE Război în Ucraina, ziua 39: Explozii puternice la Odesa / Ucraina preia controlul total asupra zonei Kiev / Rușii au executat civili, apar tot mai multe dovezi / Harta luptelor

rachete patriot4miliarde

Dimensiune font:

| 03-04-2022 20:11

 Trupele ucrainene au preluat controlul integral asupra regiunii Kiev, însă președintele Volodimir Zelenski avertizează că rușii vor să cucerească zona de est și sud. După retragerea rușilor, apar tot mai multe dovezi ale masacrului și execuțiilor comise de soldații ruși care ar fi ucis copii, bătrâni, bărbați și femei. În cea de-a 39-a zi de război, duminică dimineața, au fost auzite explozii puternice la Odesa.

O femeie din Harkiv sta in fata unui bloc bombardat 

Cele mai importante evenimente de duminică privind invazia sunt LIVETEXT :

19:36Armata ucraineană spune că rușii atacă Vasilkov, oraș din regiunea Kiev.

 
 

Potrivit comandamentului forțelor aeriene ucrainene, rachetele rusești au lovit o unitate de învățământ locală pe 3 aprilie. Același loc a mai fost lovit anterior. O persoană este în stare critică, potrivit armatei.

19:26Procuror ucrainean: 410 cadavre au fost găsite în orașele din regiunea Kiev

19:19Orașul Cernihiv din nordul Ucrainei este distrus în proporție de 70% în urma atacurilor trupelor ruse, a declarat duminică primarul orașului, Vladislav Atroșenko, citat de CNN.

 

„Consecințele” atacurilor Rusiei în Cernihiv sunt „grave”, similare celor din alte orașe devastate, precum Bucha, unde au fost desoperite cadavre ale civililor pe străzi, Harkiv sau Mariupol, a afirmat el.

Primarul mai spune că locuitorii se tem de „concentrarea trupelor ruse la granița cu Belarus” și sunt îngrijorați că orașul va fi lovit cu și mai multe rachete și bombe aeriene.

„Rușii se mută prin Ucraina ca acasă. Iar faptul că au plecat nu înseamnă că nu se vor întoarce mâine. Durează aproximativ o oră și jumătate să ajungă la noi... Astăzi putem spune că este liniște, e curățenie, e deminat”, a adăugat primarul din Cernihiv.

 
 

Masacrul din Bucha: Republica Moldova declară zi de doliu național

18:58Patriarul Kiril le cere soldaţilor să apere Rusia, o ţară care „iubeşte pacea": „Cu siguranţă nu facem ceva care le-ar putea dăuna altora"

18:55Ministrul român de Externe, Bogdan Aurescu, a reaționat duminică seară față e masacrul din Bucha:

  • "Condamn cu fermitate atrocitățile oribile comise în Bucha și în alte orașe din Ucraina ca urmare a agresiunii ruse. Toți autorii unor astfel de crime internaționale trebuie trași la răspundere de justiția internațională. România sprijină pe deplin o anchetă amănunțită pentru crime de război"

18:39Masacrul din Bucha: Republica Molova declară zi de doliu național. Maia Sandu: Suntem șocați, alături de o lume întreagă

18:15Zelenski acuză Rusia de comiterea unui "genocid" în Ucraina / Ce spune despre o întâlnire cu Putin

17:46Olha Sukhenko, liderul din satul ucrainean Motîjîn din regiunea Kiev, a fost găsită moartă, după ce fusese răpită de soldații ruși luna trecută, a declarat duminică vicepremierul Ucrainei, Iryna Vereșciuk, citată de BBC.

Răpirea femeii și a soțului ei fusese anunțată de procurorul general al Ucrainei pe 26 martie. Vereșciuk a spus că ambii au fost „uciși în captivitate” de forțele ruse.

Ea a mai afirmat că 11 lideri ai comunităților locale din regiunile Kiev, Herson, Harkiv, Zaporojie, Nikolaev și Donețk ar fi fost, de asemenea, răpiți de soldații ruși.

Kuleba cere Curții Penale Internaționale să meargă la Bucha să strângă probe pentru crime de război

17:26Kuleba cere Curții Penale Internaționale să meargă la Bucha pentru a strânge dovezi privind crimele de război comise de ruși

 

17:12Comentând la CNN imaginile cu oamenii uciși pe străzi la Bucha și descoperiţi după retragerea trupelor ruse, secretarul american de stat Antony Blinken a spus că reprezintă o "lovitură în stomac", scrie Reuters.

 
 

"Este realitatea a ceea ce se întâmplă în fiecare zi, atât timp cât brutalitatea Rusiei împotriva Ucrainei continuă", a spus şeful diplomaţiei americane.

El a reafirmat că SUA vor contribui la "documentarea" eventualelor "crime de război" pentru ca vinovaţii "să fie traşi la răspundere".

17:07Crimele asupra civililor imputate armatei ruse la Bucha, în apropiere de Kiev, sunt "oribile", a declarat duminică secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, care a vorbit espre "o brutalitate fără precedent în Europa în ultimele decenii".

 

"Este absolut inacceptabil ca civilii să fie luaţi drept ţinte şi ucişi. Acest lucru scoate în evidenţă importanţa de a pune capăt războiului", a spus el la CNN.

Întrebat despre plecarea trupelor ruse din regiunea Kiev, șeful NATO s-a arătat prudent: "Nu trebuie să fim foarte optimişti. Ne temem de o potenţială înmulţire a atacurilor, în special în sud şi în est".

16:57Ministerul rus al Apărării distribuie o postare în care se neagă veridicitatea imaginilor cu cadavre pe străzile din Bucha

 
 

16:50Soldați ruși morți după ce localnici din Harkiv le-ar fi dat plăcinte otrăvite - Ministerul Apărării din Ucraina

16:24Cadavrele a 57 de persoane au fost găsite într-o groapă comună din Bucha

16:16Din 10 februarie și până în prezent în România au intrat 646.087 de cetăţeni ucraineni, iar 4.332 au solicitat o formă de protecţie din partea statului roman, potrivit datelor transmise duminică de guvern.

România poate asigura la nivel naţional circa 400.000 de locuri de cazare pentru refugiaţi, precizează Executivul.

16:12Fostul preşedinte ucrainean Petro Poroşenko fae apel pentru o reuniune de urgenţă a Consiliului de Securitate ONU şi Consiliului ONU pentru Drepturile Omului, în care să se prezinte atrocităţile comise de regimul Putin, potrivit Interfax Ucraina.

“Sunt şocat de masacrarea civililor de către soldaţii ruşi în oraşele din regiunea Kiev. Atât Ucraina cât şi lumea ar trebui să ştie că aceasta este soarta teribilă pregătită de sângerosul regim Putin pentru noi, pentru ucraineni, dacă pierdem acest război, dacă cedăm şi nu mai luptăm”, a scris Poroşenko pe Facebook.

Atacuri cu rachete în Nikolaev - autorități locale

16:04Masacrul de la Bucha dovedește că ura Rusiei față de ucraineni este dincolo de tot ce a văzut Europa după al Doilea Război Mondial, spune ministrul Afacerilor Externe, Dmytro Kuleba.

„Singura cale de a opri aceasta este: ajutați Urcraina să îi dea afară pe ruși cât mai repede cu putință. Partenerii ne știu nevoile. Tancuri, avioane de luptă, sisteme de apărare anti-aeriană. Furnizați-le acum!”, a scris Kuleba pe Twitter alături de o imagine în care se văd mai multe persoane ucise.

15:45Anton Herașcenko, consilier al ministrului de interne al Ucrainei, a declarat că autoritățile locale au raportat mai multe atacuri cu rachete în Nikolaev

15:22Două explozii au fost auzite duminică în oraşul Belgorod din Rusia, aflat în apropierea graniţei cu Ucraina, au declarat doi martori pentru Reuters, la câteva zile după ce autorităţile ruse au acuzat forţele ucrainene că au lovit un depozit de combustibil în această localitate.

Cauza exploziilor nu este cunoscută deocamdată.

Exploziile se produc la câteva zile după ce Ministerul Apărării rus a acuzat că două elicoptere ucrainene au lovit un depozit de combustibil din oraş, situat la 35 de kilometri de graniţa cu Ucraina, după ce au intrat în Rusia la altitudine extrem de joasă în primele ore ale dimineţii.

Masacru și în Irpin

15:19Forțele ucrainene au reluat controlul asupra orașului fantomă Prîpeat, de lângă centrala nucleară de la Cernobîl

15:02VIDEO Masacaru în Irpin: Femeile și fetele au fost împușcate și apoi călcate cu tancurile, susține primarul

14:40Imaginile cu oamenii uciși pe străzi, lângă Kiev, au șocat lumea / Charles Michel denunţă "atrocităţile" armatei ruse / Kuleba vorbeşte de "masacru deliberat", iar Kliciko de "genocid"

14:32Organizația Human Rights Watch (HRW) a acuzat Rusia de ceea ce pare a fi crimă de război. Într-o declarație de presă, organizația pentru drepturile omului a transmis că a găsit ”câteva cazuri de violarea a legilor războiului de către forțele ruse” în regiunile Chernihiv, Harkiv și Kiev.

14:14Kremlinul susține că speră ca Rusia și Ucraina să poată semna un document ca urmare a negocierilor de pace, informează Reuters. Negocierile ar urma să fie reluate luni, însă inițial s-a anunțat că discuțiile vor avea loc în format online.

14:02Ursula von der Leyen a declarat că este nevoie urgentă de o anchetă independentă în cazul crimelor de război comise de trupele rusești, pe care le-a calificat drept ”orori de nedescris”.

”Autorii crimelor de război vor da socoteală”, a mai declarat președintele Comisiei Europene.

14:00Bilanțul victimelor atacului aerian de marți asupra clădirii administrației regionale din Nikolaev a crescut la 36 de persoane. Salvatorii continuă să caute eventuale victime printre dărâmături.

Kievul avertizează: "Crimele nu vor rămâne nepedepsite"

13:42"Crimele nu vor rămâne nepedepsite. Nu vom avea alte știri astăzi. Lumea trebuie să fie îngrozită”, a spus un alt purtător de cuvânt al președinției Ucrainei. Arestovici a susținut declarații de presă speciale despre crimele de război comise în rândul civililor în regiunea Kiev.

13:25Purtătorul de cuvânt al lui Zelenski confirmă crimele de război ale rușilor: ”Am găsit oameni cu mâinile și picioarele legate, împușcați în ceafă. Au fost clar executați”

Ce a rămas în jurul Kievului după retragerea rușilor - cadavre pe străzi și localități devastate

12:47FOTOGALERIE Rușii s-au retras după 38 de zile din jurul Kievului și au lăsat în urmă cadavre pe străzi și localități devastate

 

12:18Anonymous publică pe twitter lista soldaților ruși care luptă în Ucraina, cu mesajul: ”Toți soldații care au participat la invadarea Ucrainei ar trebui să fie judecați de un tribunal pentru crime de război”.

 
 

12:06Camion militar rusesc plin cu lucruri furate de soldații ruși, distrus de armata Ucrainei

12:00Polonia cere mai multe trupe americane, potrivit Reuters. Concret, Polonia ar dori o creștere cu 50% a trupelor americane din Europa și acțiuni dure împotriva Moscovei.

 

11:26Numărul soldaților ruși uciși a ajuns la 18.000, potrivit ultimului bilanț al Armatei Ucrainei.

11:24Negocierile dintre Rusia și Ucraina vor fi reluate luni, 4 aprilie, în format online. Anunțul a fost făcut de șeful echipei de negociatori ruși, Vladimir Medinskiy.

 
 

10:57În jur de 80% din zona rezidențială din orașul Izium (regiunea Harkiv) a fost distrusă de ruși. Nexta publică imagini cu dezastrul provocat de bombardamentele trupelor ruse.

10:54Ministerul rus al Apărării a confirmat că loviturile cu rachete ale armatei sale au distrus o rafinărie de petrol și trei depozite de combustibil în apropierea portului ucrainean de la Marea Neagră, Odesa, potrivit Reuters.

Moscova susține că rafinăria și depozitele ar fi fost folosite de Ucraina pentru a-și aproviziona trupele din apropierea orașului Nikolaev.

10:45Regizorul lituanian de filme documentare Mantas Kvedaravicius a fost ucis în Mariupol

10:39Rusia: Tratativele de pace cu Ucraina nu au progresat suficient pentru o întâlnire Putin-Zelenski

 

10:00Duminică vor continua eforturile pentru evacuarea civililor din Mariupol și Berdyansk, a anunțat vicepremierul Ucrainei citat de Reuters. 

09:52Iohannis: Românii beneficiază de cele mai solide garanții de securitate din istorie datorită NATO

09:50Armata Ucrainei arată, în raportul transmis sâmbătă, că forțele ucrainene au respins șase atacuri pe teritoriul regiunilor Donețk și Lugansk, au distrus patru tancuri și șase unități de vehicule blindate, scrie BBC.

09:20Rusia de concentrează în zona de sud-est a Ucrainei, confirmă și raportul Ministerului britanic al apărării dat publicității duminică dimineața. Potrivit sursei citate, s-a înregistrat o sporire a activității în zona de sud-est, ceea ce indică o reconfigurare a strategiei Rusiei care s-a retras din zona Kiev. Marea Britanie: Minele din regiunea Mării Negre prezintă un risc serios pentru activitatea martimă din regiune

09:02Ministrul britanic de externe Liz Truss a condamnat atrocitățile de la Bucha și din alte orașe ale Ucrainei, referindu-se la masacrarea oamenilor inocenți de către trupele ruse. Amintim că au apărut dovezi ale unor execuții în rândul civililor.

Oficialul britanic a anunțat că Marea Britanie colaborează cu alți parteneri pentru colectarea probelor în vederea anchetei privind crimele de război. ”Cei responsabili trebuie să răspundă (pentru atrocități- n.red)”.

08:40Serviciile de informații ale armatei britanice spun că minele din zona Mării Negre reprezintă un risc serios pentru activitatea maritimă din regiune, transmite Reuters.

 
 

08:17O hartă a luptelor din Ucraina, care nu include atacurile cu rachete care au avut loc la Odesa în această dimineață:

Atacuri cu rachete la Odesa

08:04O parte dintre rachetele rusești care au lovit Odesa în zorii zilei de duminică au fost interceptate și doborâte de către sistemele de apărarea ale Ucrainei, relatează Kyiv Independent. Purtătorul de cuvânt al administrației militare din regiunea Odesa Serhiy Bratchuk a confirmat bombardamentele. În unele zone s-au izbucnit incendii. Autoritățile locale au avertizat localnicii să se adăpostească.

07:52Țările baltice au sistat importurile de gaze rusești

07:21Explozii puternice au fost auzite duminică dimineața în portul Odesa, potrivit BBC.

Vanzare teren IASI - 75.899 mp

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE PRIN NEGOCIERE DIRECTĂ din averea debitoarei S.C. PHOENIX TREND S.R.L. Proprietatea imobiliară amplasată în locaţia din sat Lunca Cetăţuii, comuna Ciurea, jud. Iaşi având suprafaţa terenului de 75899 mp (7,5899 hectare) şi un număr de 16 clădiri, având preţul de vanzare de 3.281.300 euro. Informații suplimentare tel. 0771103209, -  lucicalcc@gmail.com 

Vanzare Teren IASI - 56.438 mp

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE PRIN NEGOCIERE DIRECTĂ din averea debitoarei S.C. PHOENIX TREND S.R.L. Proprietatea imobiliară amplasată în municipiul Iaşi, str. Aurel Vlaicu nr.87, jud. Iaşi având suprafaţa terenului de 56.438 mp (5,6438 hectare) şi un număr de 19 clădiri cu absolut toate utilitatile, având preţul de vanzare 8.402.420 euro. Pentru terenul de 56438 mp este aprobat un PUZ pentru locuinte colective. Informații suplimentare tel. 0771103209, e-mail -  lucicalcc@gmail.com 

anunturi-->

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

06:14

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
'Festival' de droguri în Mamaia: Polițiștii, uimiți unde au putut ascunde stupefiantele și ce mesaje își dădeau prin emoji
04/05/2024 16:57

Ofiterii antidrog au inregistrat un bilant impresionant in ultimele zile petrecute pe litoral: 39 de dosare penale deschise, zeci de persoane sunt in curs de cercetare, iar una a fost deja arestată preventiv. ...

Avertisment de la vârful spionajului: 'Rușii pot cuceri Țările Baltice în 7 zile. Timpul de reacție al NATO e de 10 zile'
04/05/2024 16:17

Un inalt oficial al serviciilor secrete ucrainene a avertizat cu privire la amenintarea pe care Moscova o reprezintă pentru alte natiuni din Europa, spunand că „rusii ar putea cuceri Tările Baltice in sapt ...

O a doua săptămână de mărturii se încheie vineri în procesul de la New York al lui Donald Trump. Acuzarea pregăteşte depoziţia martorului-cheie
03/05/2024 22:36

 Cea de-a doua săptămană de mărturii in cazul banilor tăinuiţi de Donald Trump se va incheia vineri, iar acuzarea pregăteşte terenul pentru o mărturie crucială din partea lui Michael Cohen, fostu ...

Vremea se schimbă radical în ziua de Paște. Șefa ANM anunță că în jumătate de ţară revine căldura
03/05/2024 18:59

Sunt prognozate ploi de Paşte in jumătate de ţară, in timp ce in restul teritoriului prognoza arată o vreme frumoasă, potrivit celor mai recente informaţii ale meteorogilor, a spus directorul ANM, Elena ...

O fabrică de armament din Berlin a luat foc - Uzina producea echipament antiaerian pentru Ucraina
03/05/2024 18:37

O fabrică germană aparţinand companiei Diehl Metal, care produce sistemul de apărare antiaeriană IRIS-T SLM pe care Berlinul il furnizează armatei ucrainene, a fost cuprinsă vineri de un incendiu impresi ...

Serghei Șoigu face anunțul: forțele rusești se retrag pe toată linia frontului din Ucraina
03/05/2024 17:36

Ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, a declarat vineri că trupele ruseşti au capturat 547 de kilometri pătraţi de teritoriu in Ucraina in acest an, iar in prezent forţele ucrainene se retrag pe toa ...

Ucraina are încuviințarea Londrei să atace în interiorul Rusiei cu armele britanice, sugerează David Cameron
03/05/2024 17:17

Ministrul britanic de externe David Cameron a promis joi un ajutor militar anual de trei miliarde de lire sterline (3,74 miliarde de dolari) pentru Ucraina "atata timp cat va fi nevoie", adăugand că Londra nu ...

Pește uriaș prins pe o baltă din Vestul României. De patru ani pescarii încearcă să-l captureze
03/05/2024 15:30

Un somn urias a fost prins pe o baltă de pescuit din Vestul Romaniei. Este vorba despre un peste de peste doi metri lungime si aproape 50 de kilograme. „Uriasul” era dorit de pescari de multi ani. ...

Turcia suspendă toate relaţiile comerciale cu Israelul
03/05/2024 11:22

Turcia a suspendat joi relaţiile sale comerciale cu Israelul, după ce a restrans deja exporturile către această ţară in aprilie, ca răspuns la războiul din Faşia Gaza, a anunţat Ministerul turc al Com ...

Caz revoltător în Parcul Natural Apuseni. Polonezi prinşi cu 22 de maşini într-un raliu off-road clandestin
03/05/2024 06:09

Un grup de polonezi, imbarcaţi in 22 de maşini de teren, au fost opriţi de rangerii Parcului Natural Apuseni. Polonezii veniseră pentru un raliu in munţi, dar au fost nevoiţi să renunţe, alegandu-se şi ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei