Incendiu la centrala de la Zaporojie dupa un atac rusesc 

Cele mai importante evenimente de vineri din Ucraina sunt LIVETEXT  :

20:36Rusia blochează Facebook în țară din cauză că ”discriminează” mass-media rusă

 
 

20:18VIDEO Uniunea Europeană este pregătită de noi sancţiuni dure dacă Putin nu opreşte războiul - Von der Leyen

20:03Copiii războiului: 390 de copii s-au născut la Kiev în 8 zile de la începutul invaziei / Câți minori și-au pierdut viața din cauza bombardamentelor din Ucraina

19:49Șeful Agenției Internaționale pentru Energie Atomică: Nu este compromis niciun sistem de securitate de la centrala nucleară de la Zaporojie, atacată de ruși

 

19:19Așa arată centrala termică și electrică din Okhtyrka, distrusă de bombardamentele armatei ruse.

19:13Imagini publicate de Nexta arată câțiva ucraineni care au făcut "o altă captură militară" - ei cară un mortier cu o motocicletă cu ataș.

 
 

19:10Un fragment de rachetă ar fi căzut în curtea casei lui Zelenski de lângă Kiev

18:41Oficial american: Forțele ruse, blocate la 25 de kilometri în afara Kievului

18:40VIDEO “Ne-au dat injectii ca un drog ca să nu simţim durere”. Mărturiile unui militar rus care s-a predat ucrainenilor după ce a văzut că trebuie să lupte cu civili

18:34Un atac aerian rusesc asupra unei zone rezidențiale rurale din regiunea Kiev a ucis vineri cel puțin șapte persoane, inclusiv doi copii, a anunțat poliția de stat ucraineană într-un comunicat, relatează Reuters.

18:20Președintele rus Vladimir Putin i-a spus vineri cancelarului german Olaf Scholz că speră că Ucraina va adopta o poziție „rezonabilă și constructivă” în următoarea rundă de discuții, a declarat Kremlinul într-un comunicat, relatează Reuters.

18:17Bilanţul bombardamentelor Rusiei la Cernihiv a ajuns la 47 de morţi - autorități

17:56Forțele ruse au fost alungate din orașul ucrainean Nikolaiev după ce l-au atacat vineri, dar luptele au continuat în jurul periferiei orașului, a declarat guvernatorul regional Vitaliy Kim, potrivit Reuters.

17:52Ambasada Rusiei din Letonia va avea sediul pe strada Ucrainei Independente, iar cea din Lituania pe strada Eroii Ucrainei

17:35Conform CNN, ar fi avut loc o nouă explozie puternică în cartierul Chaika din vestul Kievuluicare ar fi dus la distrugerea unor clădiri cu mai multe etaje, cea mai afectată fiind o clădire de birouri. Nu există informații despre posibile victime.

De asemenea, Nexta publică imagini cu noi atacuri asupra unor clădiri rezidențiale din Irpin, de lângă Kiev.

17:30Consiliul de Securitate al ONU se reuneşte vineri de urgenţă la ora 16:30 GMT (18:30 ora României) pentru a evalua consecinţele atacului asupra centralei nucleare ucrainene de la Zaporojie.

Reuniunea a fost solicitată de premierul britanic Boris Johnson şi de asemenea de SUA, Franţa, Norvegia, Irlanda şi Albania, potrivit unor surse diplomatice citate de AFP.

17:25Primarul orașului Mariupol din Ucraina spune că orașul este atacat și că are nevoie de ajutor militar. În același timp edilul spune că orașul nu mai are acces la apă, încălzire sau electricitate și se termină și mâncarea

17:15Olaf Scholz a vorbit la telefon cu Putin: I-a cerut "să pună capăt imediat" ostilităților

16:57Stoltenberg confirmă că Rusia folosește bombe cu dispersie în conflictul din Ucraina

16:51O a treia rundă de negocieri ruso-ucrainene ar putea avea loc în weekend

16:43Povestea celor trei tentative de asasinat cărora le-a supraviețuit Volodimir Zelenski, în ultima săptămână - The Times

16:37Microsoft a anunțat vineri că va suspenda „toate vânzările noi de produse și servicii Microsoft în Rusia”.

16:31Miniștrii de externe ai statelor membe G7 au convenit vineri că vor impune noi sancțiuni Rusiei dacă Moscova nu încetează să atace Ucraina, a declarat ministrul japonez de externe Yoshimasa Hayashi, relatează Reuters.

„Am cerut Rusiei să-și oprească imediat atacul asupra Ucrainei, care a făcut rău au rănit chiar și cetățeni obișnuiți, și să-și retragă forțele. Am convenit, ca G7, să impunem noi sancțiuni severe dacă Rusia nu își oprește atacul”, le-a declarat Hayashi reporterilor.

16:25Peste 1,2 milioane de persoane au fugit din Ucraina de la începutul invaziei / Aproape jumătate sunt copii

16:15De la începutul invaziei în Ucraina, 331 de civili au murit, iar alți 675 au fost răniți

16:06„Mama nu mă crede că orașul meu e bombardat”: Poveștile dramatice ale ucrainenilor cu părinți pro-ruși

16:00Membrii NATO au respins vineri cererea Kievului de a crea o zonă de excludere aeriană în Ucraina, a declarat secretarul general al Alianţei, Jens Stoltenberg.

15:53Șeful NATO: „Luăm în calcul creșterea semnificativă a prezenței militare în România, pe termen lung / Atât cu trupe, dar și apărare antiaeriană”

15:49Mesajul Kremlinului pentru ruși: ”Să ne unim în jurul preşedintelui nostru!"

15:30Tiraspolul a cerut recunoașterea independenței Transnistriei / Corespondență din republica Moldova

15:22Miniștrii de externe din statele NATO: Crearea unei zone de excludere ar implica riscuri / „Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ!”

15:17VIDEO „Nu războiului" - mesajul cu care și-a încetat emisia ultimul post independent de televiziune din Rusia / „Vom continua să privim în sus, chiar dacă ni se spune că este operațiune militară"

15:00Melitopol, orașul ocupat de ruși: Protest cu mii de oameni în stradă împotriva invadatorilor - VIDEO

 

14:40Rusia anunță că a pregătit 3 opțiuni pentru companiile străine care părăsesc țara

 
 

14:27Soldații ruși că violează femeile în orașele ocupate, acuză șeful diplomației din Ucraina.

14:20Rusia distruge tezaurul cultural al Ucrainei, acuză ministrul ucrainean al Culturii: „E prețul pe care îl plătim pentru că spaţiul aerian este încă deschis”

14:17Criza umanitară din Ucraina: România va dona 11 ambulanțe către Ucraina 

14:15Conducerea centralei nucleare Zaporojie spune că lucrează sub amenințarea armelor armatei ruse / Care este starea reactoarelor

Vladimir Putin își amenință vecinii: „Nu escaladați!”

14:08Vladimir Putin își avertizează vecinii: Nu avem intenții rele, dar vă sfătuiesc să nu escaladați!

13:58VIDEO ​Rusia plusează în „războiul” imaginilor de pe front: Filmări cu tancuri ucrainene distruse, lansatoare Javelin „abandonate” și imagini din dronă

 
 

13:25Trupele ruse au intrat și în orașul Mikolaiv din sudul Ucrainei

13:17Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a lansat vineri un apel direct către cetăţenii ruşi, cerându-le să protesteze împotriva atacului asupra centralei nucleare Zaporojie şi a ocupării acestui obiectiv de către forţele militare ruse, transmite Reuters.

12:55Airbnb se retrage din Rusia din cauza invadării Ucrainei

12:50Unii ruși nu cred în Kremlin și fug din țară: Nu vreau să lupt în acest război! / Nu mi-aș fi imaginat așa un iad

12:45Nu sunt semnalate creșteri ale radioactivității mediului în urma incendiului de la centrala nucleară Zaporojie, Ucraina - Agenția Națională pentru Protecția Mediului (ANPM). „Valorile înregistrate sunt normale pentru această perioadă şi nu prezintă un risc pentru mediu sau populaţie”

12:27Pierderile grave din Ucraina: 18 aeroporturi și 199 de clădiri sunt complet distruse, iar 10 orașe cu peste 150.000 de persoane trebuie evacuate urgent - Lucian Bode

12:16De ce este importantă centrala nucleară de la Zaporojie pentru Ucraina? / Cantitatea de electricitate produsă aici

11:56Cum vom fi afectați de războiul din Ucraina. Creșterile de prețuri se vor simți pe tot lanțul, până la populație .

11:46Refugiații din Ucraina: În prezent în România sunt peste 58.100 de cetățeni ucraineni, dintre care 1897 de persoane au cerut azil.

Peste 114.000 de cetățeni ucraineni au intrat în România din data de 24 februarie, data începerii atacului Rusiei asupra Ucrainei, și până astăzi la ora 6:00.

Ucraina a condus o contraofensivă lângă Kiev

11:38VIDEO Imagini greu de privit: O unitate de soldați ruși, distrusă complet de ucraineni într-o ambuscadă lângă Kiev.

11:32Atacul asupra celei mai mari centrale nucleare din Europa, Zaporojie, dovedește nesăbuința războiului declanșat de Rusia, a reacționat vineri secretarul general al NATO Jens Stoltenberg.

11:17Soldați ruși furioși povestesc cum au ajuns în Ucraina: „Am fost păcăliți, tot ce ni s-a spus a fost fals”.

11:15Jurnalistul Ovidiu Albu acuză Guvernul că i-a închis site-ul Aktual24.ro în baza unei minciuni cât Rusia de mare: „Sunt mii de trolli care ma înjură că scriu rele de Putin”.

11:11OneWeb, compania de satelit deținută parțial de guvernul Marii Britanii, spune că suspendă toate lansările din portul spațial Baikonur, operat de Rusia, transmite BBC.

10:55Câte tabere de refugiați a reușit să instaleze România după izbucnirea războiului din Ucraina.

10:30Cinci scenarii prin care s-ar putea încheia războiul din Ucraina. Ce arată o analiză BBC

10:28Vladimir Putin își distruge țara, spune șefa diplomației germane.

Rusia preia controlul centralei Nucleare de la Zaporojie, după luptele de vineri dimineața

10:17Duma de Stat a dat vineri votul final asupra legii prin care este introdusă pedeapsa cu închisoarea pentru răspândirea de informații ”false” despre armată. Pedepasa ajunge la 15 ani de închisoare.

09:50VIDEO Ce a mai rămas din cel mai mare avion din lume după bombardamente: Antonov 225 Mryia a fost distrus complet.

09:41Forțele ruse au preluat controlul asupra celei mai mari centrale nucleare din Europa, Zaporojie, după luptele din cursul nopții, au anunțat vineri autoritățile ucrainene citate de Reuters.

09:34Rusia a restricționat accesul la site-urile BBC, Deutsche Welle și Meduza

09:33Cum se vede în Rusia invazia Ucrainei, prin cenzura lui Putin: între „America va lupta până la ultimul ucrainean” și „sancțiunile nu ne afectează, puțini oameni își permit un Iphone”

09:23Pierderile pe care le-ar fi suferit până acum Rusia: 9.166 de militari, peste 250 de tancuri și aproape 1.000 de blindate distruse

09:13Olaf Scholz: NATO nu va participa la războiul din Ucraina, nu ar fi o politică responsabilă / Ce spune despre schimbarea lui Putin

09:10Cum relatează agenția rusească Tass situația de la centrala nucleară din Zaporojie: Vorbește de „un incendiu” la o „clădire de studiu”, fără nici o vorbă despre luptele de acolo

 

08:47Rusia susține că a evacuat peste 160.000 de refugiați din Ucraina / Numărul refugiaților a crescut brusc peste noapte

 
 

08:28Infrastructura esențială a centralei nucleare de la Zaporojie nu a fost afectată de incendiul din cursul nopții și nu s-au înregistrat variații ale nivelului de radiații, a transmis Agenția Internațională de Energie Atomică (IAEA), potrivit Reuters.

08:16Ce însemnă Harkiv pentru ucraineni - Poezie, istorie, piață gigantică, industrie și credință

07:53Un economist rus explică „beneficiile” retragerii companiilor occidentale: fac Rusiei o favoare și pierd mulți bani 07:44

Reddit blochează orice link care trimite către presa de stat din Rusia

07:40Momente din timpul luptelor de la centrala nucleară din Zaporojie. Alte imagini cu luptele de la Zaporojie, aici.

Vanzare teren IASI - 75.899 mp

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE PRIN NEGOCIERE DIRECTĂ din averea debitoarei S.C. PHOENIX TREND S.R.L. Proprietatea imobiliară amplasată în locaţia din sat Lunca Cetăţuii, comuna Ciurea, jud. Iaşi având suprafaţa terenului de 75899 mp (7,5899 hectare) şi un număr de 16 clădiri, având preţul de vanzare de 3.281.300 euro. Informații suplimentare tel. 0771103209, -  lucicalcc@gmail.com 

Vanzare Teren IASI - 56.438 mp

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE PRIN NEGOCIERE DIRECTĂ din averea debitoarei S.C. PHOENIX TREND S.R.L. Proprietatea imobiliară amplasată în municipiul Iaşi, str. Aurel Vlaicu nr.87, jud. Iaşi având suprafaţa terenului de 56.438 mp (5,6438 hectare) şi un număr de 19 clădiri cu absolut toate utilitatile, având preţul de vanzare 8.402.420 euro. Pentru terenul de 56438 mp este aprobat un PUZ pentru locuinte colective. Informații suplimentare tel. 0771103209, e-mail -  lucicalcc@gmail.com 

anunturi-->

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>