Zanzarah The Hidden Portal Review

default

Dimensiune font:

| 24-10-2012 16:23

Zanzarah The Hidden Portal Review

Intr-o realitate care ne asalteaza continuu cu ale ei necazuri cotidiene, firea umana simte deseori nevoia sa evadeze intr-o lume imaginara formata din vise sau povesti. Daca visele, fiind ale noastre, nu ne ofera prea multe surprize, ele reducandu-se cateodata la un sir aleator de intamplari ce se desfasoara uneori ilogic, povestile au un fir epic cat de cat inchegat ce ni se dezvaluie treptat. In ambele situatii, contributia noastra la aceste evenimente este insignifianta. De aceea, jocurile pe computer, nimic altceva decat o forma mai evoluata a povestilor, incearca sa ne faca sa interactionam, sa luam contact cu un univers fictional a carui viata pulsa pana in acel moment independent de noi. Credibilitatea acestei lumi imaginare este data mai ales de atmosfera cu care este invaluit jucatorul, fiind unul din elementele decisive pentru care un joc poate ramane in istorie, si din aceasta categorie face parte si Zanzarah: The Hidden Portal, un titlu ce este pana in prezent revelatia acestui an.

Zanzarah The Hidden Portal Zanzarah The Hidden Portal

La prima vedere, Zanzarah este un joc de aventura. In primele minute, dintr-o perspectiva gen Tomb Raider si cu un control al personajului putin dificil la inceput (control asemanator cu cel din Jedi Knight II: Jedi Outcast), incerci sa deslusesti ce ai de facut, plimbandu-te si stand de vorba, sub forma unor dialoguri lineare, cu personajele ce populeaza universul Zanzarah. Personajul principal al jocului este Amy, o tanara londoneza de 18 ani care, prin intermediul unei rune lasata de un goblin pe nume Rafi, soseste in Zanzarah, un univers magic in care convietuiesc elfi, dwarfi, druizi si goblini. Candva, aceasta lume, impreuna cu cea a zanelor si a oamenilor alcatuia un tot unitar, insa datorita rautatii acestora din urma ele au fost separate de catre inteleptii druizi. Dupa secole, pacea este tulburata din nou: zanele ataca personajele din Zanzarah aparent fara vreun motiv explicabil. Desi jocul incepe cu un cliseu (exista o profetie potrivit careia o tanara fata va restaura armonia dintre cele trei lumi), Zanzarah The Hidden Portal, spre deosebire de alte jocuri ce au protagoniste de sex feminin incercand sa ademeneasca jucatorul cu aspectul vizual si calitatile iesite din comun ale acestor personaje, se parcurge nu prin folosirea propriu-zisa a abilitatilor lui Amy care este doar o fata obisnuita, uimita si putin speriata de noua lume ce i s-a deschis dintr-o data in fata ochilor, ci mai ales luptandu-te cu celalalte caractere prin intermediul zanelor. In acest sens afli ca pentru a iti indeplini quest-ul este necesar mai intai sa detii cel putin o zana cu ajutorul caruia va trebui sa iti croiesti drum pana la finalul jocului. Sunt 77 de zane impartite in 12 clase (nature, air, water, light, energy, psi, stone, ice, fire, darkness, chaos si metal) cu propriile avantaje si slabiciuni afisate si in acest tabel. Daca prima zana o gasesti in Endeva, prima locatie populata din joc, vei putea intra in posesia urmatoarelor indeplinind quest-uri sau capturandu-le pe cele ce traiesc in salbaticie.

Zanzarah The Hidden Portal Zanzarah The Hidden Portal

Aici isi face aparitia elementul principal de originalitate care transforma Zanzarah intr-un titlu de actiune. Fie ca te lupti raspunzand unei provocari ori pentru a accede in zone neexplorate inca, perspectiva jocului se schimba. Te trezesti in planul astral al zanelor ce este un mediu complet 3D si cu ajutorul miscarilor din taste si din mouse si folosind zana potrivita in momentul potrivit va trebui sa iesi invingator. Luptele se dau in diferite tipuri de arene suspendate in gol si colorate in functie de mediul in care este Amy in celalalt plan (mlastina, zapada, campie, padure), arene a caror forma are o mare importanta asupra tacticii deoarece ele te pot ascunde sau te pot expune tirului inamic. Fiecare zana are 4 tipuri de vraji, doua ofensive si doua defensive. Daca cele defensive reduc in principal damage-ul inamicului, cele ofensive pot imobiliza adversarul, il pot incetini, ii pot inversa miscarile sau il pot teleporta in diferite parti ale arenei. Ele difera ca timp de incarcare, rata de tragere, iar puterea lor este data si de perioada cat timp tii apasat butonul de fire al mouse-ului, cresterea ei reflectandu-se sub forma unui cerculet care se invarte tot mai repede in jurul tintei tale. In cazul cand ai eliberat respectivul buton atunci zana adversa incaseaza un damage maxim si cateodata un critical hit, probabilitatea acestuia depinzand de felul vrajilor ofensive din dotare. Daca insa ai continuat sa tii apasat pe fire atunci zana ta va incasa un damage a carui valoare este identica cu cea data de vraja ofensiva a unei zane de acelasi tip (nature, air, dark etc.), dar sensibil mai mica decat damage-ul maxim, deoarece, conform tabelului mai sus amintit (ce poate fi vazut si cu ajutorul tastei F1), fiecare zana, facand abstractie de nivelul ei si felul vrajii, poate cauza un damage foarte efectiv (apa vs metal), ineficient (nature vs ice) sau normal (metal vs. metal).

Zanzarah The Hidden Portal Zanzarah The Hidden Portal

Astfel, in timpul luptei devine foarte necesara cunoasterea acestui tabel, a speciilor din care fac parte zanele tale si ale adversarului, pentru a putea alege zana potrivita din cele maxim 5 pe care le poti avea cu tine. Nu de putine ori am fost nevoit sa abandonez lupta si, pentru a imi alcatui un deck corespunzator insa niciodata perfect adecvat oricarei batalii, sa ma intoarc in Londra, singurul loc unde iti poti pastra toate zanele, deoarece, conform universului Zanzarah, ele pot fi schimbate doar in locul de nastere al posesorului. Desi poti avea un deck cu care teoretic invingi orice combinatie de zane a unui adversar, va trebui sa schimbi destul de des componenta acestuia din cauza ca deck-ul inamic este de cele mai multe ori aleator din punctul de vedere al tipurilor de zane, al nivelului acestora sau al vrajilor – noroc ca exista itemuri numite rune cu care poti calatori instantaneu in diferite locatii ale jocului.

Zanzarah The Hidden Portal Zanzarah The Hidden Portal

Facand abstractie de vrajile, specia din care fac parte zanele, indemnarea si tactica aleasa de jucator, un alt factor important ce poate decide soarta unei batalii este nivelul zanelor (intre 0 si 60 maxim). La sfarsitul fiecarei lupte, o zana primeste un numar de puncte de experienta direct proportional cu diferenta dintre nivelul zanelor tale si cel al zanelor adverse. Cum de-a lungul jocului va trebui sa ai cat mai multe tipuri de zane de un nivel cat mai mare, in timpul bataliilor poti schimba rapid cele 5 zane din deck chiar daca te lupti efectiv doar cu una, deoarece punctele se vor imparti la intregul deck putandu-ti astfel dezvolta fara riscuri si zanele de nivel mic si foarte mic. Victoria iti este asigurata si daca ramai doar cu o zana din cele 5 (cele 4 putand fi inviate dupa lupta), insa o zana moarta nu va capata experienta, ba mai mult, experienta ce i s-ar fi cuvenit nu se imparte celorlalte care au supravietuit. Aceste puncte de experienta se manifesta pintr-o crestere a atributelor life points, mana, jump, special si movement. Valoarea atributului mana este data de cate ori poti trage cu vrajile ofensive sau de cate ori te aperi cu cele ofensive (dupa epuizarea ei fiecare lovitura asupra adversarului iti va scadea din viata), special determina probabilitatea de a tinti cu lovituri critice, iar jump cat timp poti tine apasat pe butonul dreapta al mouse-ului, existand sansa nefericita ca in timpul luptelor sa cazi in haul ce inconjoara arenele.

Zanzarah The Hidden Portal Zanzarah The Hidden Portal

Bataliile se pot incheia cu o infrangere sau o victorie, in acest ultim caz Amy fiind recompensata cu diverse itemuri sau monezi. Este de remarcat ca AI-ul este bun, cateodata chiar foarte bun. Zanele inamice stiu deseori exact cand sa traga, cand sa se fereasca, iar inamicul va schimba in asa fel componenta deck-ului sau incat sa te confrunti cu zane ale caror damage sa fie foarte eficient impotriva ta, iar loviturile tale asupra lor sa fie tot timpul ineficiente. De asemenea exista si optiunea de a te retrage, insa doar atunci cand te lupti cu zanele salbatice, adica cele fara stapan – trebuie doar sa duci o zana in interiorul sferei suspendate din fiecare arena. In cazul in care ai o sfera magica adecvata, poti captura zana inamica tragand in ea pana cand va avea putina viata, situatie in care va incerca sa se predea cat mai rapid, jucatorul necastigand astfel nici un pic de experienta. Daca insa te confrunti cu zane aflate in posesia unui adversar, respectiva sfera va aparea ingradita ceea ce inseamna ca va trebui sa te lupti pana cand vei castiga sau vei pierde. In acest ultim caz, cum Zanzarah este impartit in mici zone despartite de cateva secunde de loading si de auto-save, vei reincepe automat de la inceputul zonei in care te aflai in acel moment. Sistemul de salvari este de altfel putin ciudat deoarece se va incarca mereu locatia de inceput a respectivei zone indiferent ca ai murit ceva mai incolo luptandu-te sau cazand intr-o prapastie, insa se vor pastra toate evenimentele petrecute intre ultima salvare si moartea lui Amy. Mai concret, daca ai de infruntat doi inamici, colectand diferite itemuri si il invingandu-l pe primul, infrangerea in fata celui de-al doilea te va arunca din nou la inceputul zonei avand iar de infruntat cei doi adversari si de cules itemurile respective, dar diferenta fata de situatia anterioara se va reflecta in obiectele culese si experienta crescuta a zanelor din deck. Este o situatie cu doua taisuri: pe de o parte devine frustrant sa faci mereu aceleasi lucruri pana cand vei reusi sa progresezi in joc, iar pe de alta parte unele locatii se pot dovedi adevarate ocazii pentru a iti antrena foarte eficient zanele si pentru a colecta itemuri, plus ca, dupa cum spuneam anterior, poti incerca o lupta de nenumarate ori pana cand vei invinge, deoarece componenta unui deck inamic, itemurile din joc si locatiile unde salasuiesc zanele salbatice sunt deseori aleatoare.

Zanzarah The Hidden Portal Zanzarah The Hidden Portal

La inceput nu ai acces la toate zonele jocului. Pe langa faptul ca si harta ti se dezvaluie treptat, trebuind sa gasesti toate bucatile din ea pentru a avea o privire de ansamblu asupra intregului tinut, multe drumuri sunt blocate de usi ce se deschid cu anumite chei, de inamici pe care trebuie sa ii infrangi sau de vartejuri de aer, tufisuri si pietre. Pentru a trece de acest ultim tip de obstacole vei avea nevoie de prezenta anumitor itemuri in inventar (Fairy Card of Air, Nature, Fire si Earth) si de selectarea ca fiind activa a unei zane potrivite (aer, nature, stone si fire) . De altfel, personalitatea fiecarui caracter din Zanzarah este exprimata prin intermediul unei acestei zane active ce pluteste gratios langa respectivul personaj. Zanele pot evolua in doua feluri. Fie nativ, prin avansarea lor in nivel ele trec prin 2-3 etape, fiecare determinand felul in care se impart punctele de experienta, evolutie ce ramane la latitudinea jucatorului avand importanta ei strategica in joc, fie cu ajutorul unor itemuri numite Evolutionary Magic of Air, Nature sau Fire, transformare ce modifica radical aspectul si abilitatile acestora.

Zanzarah The Hidden Portal Zanzarah The Hidden Portal

Itemurile mai pot fi potiuni de viata si mana, ierburi folosite pentru invierea zanelor, sfere magice cu care pot fi capturate zanele salbatice ce sunt de trei tipuri, dupa nivelul acestora (silver ball: level 0-20, gold ball: 21-40 si crystal ball: 41-60). Itemurile pot fi si cumparate din diferite magazine imprastiate prin Zanzarah, insa nu pot fi vandute, pretul acestora variind si in functie de regiune sau de quest-urile indeplinite. Vrajile se achizitioneaza de la negustori intr-un mod original, acestia afisandu-ti 5 sloturi ce pot sau nu curpinde aleator o vraja. Monezile folosite se primesc efectuand lovituri critice in timpul luptelor sau drept recompensa in cazul victoriilor asupra zanelor salbatice ori asupra deck-urilor inamicilor, situatie in care mai poti primi si diverse itemuri de tipul celor de mai sus. Regretabil este ca, datorita arhitecturii nivelelor, se poate intampla adeseori ca aceste recompense sa alunece in prapastii.

Zanzarah The Hidden Portal Zanzarah The Hidden Portal

Sfarsitul jocului este un pic cam brusc, nefiind nevoie sa completati toate questurile, insa, datorita sistemului de salvari, jucatorul poate continua avand eventual ca scop si alcatuirea unui deck format din toate cele 77 de zane, precum si antrenarea lor, pregatindu-se astfel pentru partea de multiplayer, caci acesta este de doua tipuri: cei 10 jucatori maxim fie se pot infrunta avand deck-uri aleatorii fie deck-ul din single-player importand o salvare. Modul multiplayer poate fi jucat in LAN sau pe Internet, insa exista doar cateva arene ce sunt totusi deosebite fata de cele din single-player prin arhitectura, dar si prin faptul ca au locatii in care se poate reface mana sau viata zanelor, locatii ce devin de o importanta strategica mai ales in jocul pe echipe, mult mai atrenant astfel decat modul free for all.


Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:45

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Ploi violente, furtuni si vijelii anuntate in 30 de judete. Romania intra sub cod portocaliu
26/09/2020 11:15

 Mai mult de jumatate din tara se va afla sambata, 26 septembrie, sub un Cod portocaliu de ploi abundente, vijelii puternice, grindina si frecvente descarcari electrice, potrivit unei avertizari emise de A ...

 Scandal din cauza COVID, la Madrid
26/09/2020 10:48

  Sase persoane au fost rănite şi patru au fost arestate in urma ultimului protest spontan de la Madrid. Poliţia spaniolă a intervenit in forţă după ce agenţii au fost provocaţi de manifestanţi, ...

Explozie de cazuri de COVID în Israel. Peste 7.500 de cazuri noi
26/09/2020 10:09

Israelul a inregistrat vineri un nou record şi a depăşit pragul de 7.000 de contagieri zilnice cu noul coronavirus, cu cateva ore să intre in vigoare o inăsprire a măsurilor de izolare impuse deja in ...

Expozițe de jucării vechi, la Timișoara
26/09/2020 09:15

 Aproape 500 de jucării de colecţie, fabricate intre anii 1930 şi 1980, sunt prezentate pană in 11 octombrie la Shopping City Timişoara, in cadrul expoziţiei intitulate ''Muzeul Jucăriilor'', cel ma ...

Vin furtunile!
26/09/2020 08:43

 Mai mult de jumătate din ţară se va afla sambătă sub un Cod portocaliu de ploi abundente, vijelii puternice, grindină şi frecvente descărcări electrice, potrivit unei avertizări emise de Adminis ...

Rise Project: Cine este misteriosul ”interlop” cu care a vorbit aseară Antena 3
26/09/2020 06:45

 Joi seara, Antena 3 se lăuda cu o dezvăluire nemaivăzută despre Nicusor Dan titrand bombastic pe burtieră: "bomba bombelor, detonată!". Un personaj cu vocea distorsionată si imaginea prot ...

Grecia, masuri restrictive fara precedent. Interdictiile care afecteaza turismul sunt aplicate de sambata, 26 septembrie
26/09/2020 01:08

Autoritatile din Grecia fac primul pas pentru a introduce noi restrictii dure in scopul limitarii extinderii epidemiei de coronavirus. Astfel, incepand de sambata 26 septembrie 2020, ora 06.00, pana pe 10 octo ...

VIDEO - Rușii testează o SUPER-ARMĂ care aruncă flăcări, 'Tosochka': a distrus în avans vehiculele blindate ale presupusului inamic
25/09/2020 21:16

    La exercitiul Caucaz-2020 de la terenul de antrenament Kapustin Yar, militarii rusi au folosit pentru prima dată cel mai recent sistem de aruncător cu flăcări grele, TOS-2, intitulat ...

 Atac cu maceta la Paris. Patru persoane au fost rănite
25/09/2020 15:30

  Un atac cu armă albă a avut loc vineri la Paris, in apropiere de fostul sediu al revistei de satiră Charlie Hebdo, care a fost ţinta unui atentat in ianuarie 2015, relatează AFP, Reuters şi dpa. ...

Tentativă de crimă între copii, la o grădiniță din Ploiești
25/09/2020 13:47

La o grădinită din Ploiesti s-a petecut un incident rarisim. Un băietel de doar sase si-a strans colegul de gat si l-a dat cu capul de parchet pană a lesinat. Si mai grav este faptul că micul agresor n ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei