Începe "FEStudIS", cel mai mare festival studențesc

cover-festudis

Dimensiune font:

| 18-04-2024 15:15

 

Casa de Cultură a Studenților Iași și organizațiile studențești anunță cea de-a XXIV-a ediție a Festivalului Studenților Ieșeni "FEStudIS"

În perioada 20 - 28 Aprilie, Casa de Cultură a Studenților Iași (CCS), alături de organizațiile studențești, își deschide porțile pentru a găzdui unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului - Festivalul Studenților Ieșeni "FEstudIS".

Acest festival reprezintă o tradiție pentru instituția noastră și o oportunitate unică de a încuraja implicarea tinerilor în activitățile organizate de asociațiile studențești, oferindu-le astfel posibilitatea de a-și promova talentele și pasiunile.

Directorul Casei de Cultură a Studenților Iași, Bogdan Crucianu, a subliniat importanța acestui eveniment, afirmând:

„FEStudIS se află deja la cea de a XXIV-a ediție, un eveniment de tradiție al mediului academic ieșean și nu numai. În aceste opt zile orașul se încarcă cu energia și creativitatea studenților noștri. În plus, trebuie să menționez că FEStudIS oferă o oportunitate distinctă pentru promovarea unei game variate de evenimente culturale și artistice, în care talentul studenților este subliniat și apreciat."

Programul ediției din acest an al Festivalului Studenților Ieșeni "FEstudIS" este următorul:

20 Aprilie - Parada FEStudIS

Începem evenimentul în forță cu celebra paradă studențească, care va începe în același timp la ora 16:00, atât din Tudor, cât și din Copou. Marșul va aduna în total 23 de organizații studențești, care se vor reuni în fața Palatului Culturii. Aici, vor avea oportunitatea de a impresiona juriul cu momente artistice scurte, în cadrul unei probe de originalitate. După această etapă plină de creativitate, marșul va continua spre Casa de Cultură a Studenților, unde va avea loc deschiderea oficială și premierea evenimentului.

 


21 Aprilie - Tribut Nirvana

Dăm timpul înapoi până în anul 1993, atunci când cea mai iubită trupă rock susține cel mai așteptat concert la New York, și aducem trecutul în prezent cu alte trupe, alt loc, dar cu aceleași versuri.
Concertul tribut Nirvana este o ocazie unică de a te bucura de muzica legendarei trupe într-un mod autentic și captivant. Cu intrarea liberă, în sala Gaudeamus, ora 18:00, atmosfera plină de energie, este un eveniment pe care nu vrei să-l ratezi. Adună-ți prietenii și pregătește-te să te pierzi în sunetele care au definit o generație întreagă!


22 Aprilie - „Eu cu cine votez?”

O dată la 5 ani are loc evenimentul „Eu cu cine votez?”, eveniment umoristic de stimulare a participării tinerilor la vot. Reprezentații ligilor și asociațiilor studențești susțin un moment de umor pe scena noastră, urmând ca la finalul serii să fie votați de către spectatori. Totul se întâmplă în Sala Gaudeamus, de la ora 19:30.

* Evenimentul nu este unul de susținere a unui partid politic, nu susține campania electoralã a partidelor politice implicate în alegerile din 9 iunie

23 Aprilie - Gaudeamus Show „Pierduți în voalul fericirii”

Câștigătorii celei de a X-a ediție a Festivalului Artei și Creației Studențești „Gaudeamus”, vor urca din nou pe scenă, începând cu ora 20:00, pentru o nouă reprezentație. Dorim ca toată lumea să se bucure de spectacolul creat de alianța formată între Liga Studenților Electrotehniști (LS ETH) și Asociația Studenților și Tinerilor Ingineri Politehniști (ASTIP).

24 Aprilie - Conferință „Decizia este a ta!”

Nu doar o dată în viață am fost puși în fața faptului împlinit, când presați de timp, de oamenii din jur, dar și de alte circumstanțe am fost nevoiți să luăm o decizie care ne-ar fi putut schimba lumea la 180 de grade. O invitație către tineri să își asume controlul asupra propriului viitor și să fie arhitecții schimbării pe care o doresc în lumea lor.
Astfel, vă invităm miercuri, 24 aprilie, de la ora 18:30, în sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților pentru a asculta poveștile de viață a unor personalități importante din orașul tău, care au reușit să schimbe lucruri datorită propriilor lor decizii.

25 Aprilie - Gaudeamus Show „Toate viețile pe care le-am avut”

Un spectacol realizat de câștigătorii celui de al II-lea loc în cadrul Festivalului Artei și Creației Studențești „Gaudeamus”, Liga Studenților de la Geografie și Geologie (LSGG) și Liga Studenților Economiști Iași (LSE), vor fi prezenți pe scenă începând cu ora 20:00 și ne vor vorbi despre toate viețile pe care le poate avea un suflet pe pământ.

26 Aprilie - Conferința „Romanian Business Leaders” (RBL)

Un eveniment captivant ce își propune să inspire și să educe viitoarea generație de antreprenori. Cu un lineup impresionant de lideri de succes în mediul de afaceri românesc, precum DAN ADRIAN BERINDE, ALEXANDRU PLĂMADĂ, EMIL-DANIEL TĂRNICERIU și CLAUDIU DAMIAN, această întâlnire promite să fie o sursă de inspirație și cunoștințe neprețuite pentru toți cei pasionați de antreprenoriat.

27 aprilie - Concert Stud Party

Șirul evenimentelor continuă, iar sâmbătă 27 Aprilie, ora 19:00, invităm toți studenții și nu numai în parcarea Casei de Cultură a Studenților pentru a se bucura de un concert susținut de artistul Vescan.

28 Aprilie - Campionat PUB-G/ Concert "Susține Artiștii Ieșeni"

În inima orașului, la Casa de Cultură a Studenților, se va desfășura un campionat de PUBG plin de acțiune și strategie. Echipele vor concura pentru glorie și premii pe 28 aprilie, ora 12:00, Sala Gaudeamus, într-o atmosferă electrizantă, unde fiecare decizie contează. Înscrieți-vă pentru a vă testa abilitățile și a deveni campionii supraviețuirii!

Continuăm tradiția de a evidenția tinerii talentați prin intermediul concertului "Susține Artiștii Ieșeni". Evenimentul va începe la ora 18:00 și se va desfășura în Parcul Voievodal, situat în apropierea instituției noastre.


 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:44

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 1, judetul Neamt, telefon 0233.786.059, fax 0233.786.364, e-mail: primariagrumazestineamt@yahoo.com, cod fiscal 2614198. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Teren identificat cu sola 31, parcela 712 al comunei Grumazesti, in suprafata de 235 mp, teren curti constructii, situat in intravilan sat Topolita, comuna Grumazesti, F.N., judetul Neamt, apartinand domeniului privat al Comunei Grumazesti, conform H.C.L. Grumazesti nr. 63/30.05.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin cerere scrisa, transmisa prin mijloace electronice sau depusa in format fizic inregistrata la Comuna Grumazesti -Registratura. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, str. Principala nr. 30, comuna Grumazesti, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: Gratuit. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 19.06.2024, ora 10.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 28.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 01.07.2024, ora 09.00, Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Tribunalul Neamt, Piatra-Neamt, Bd. Decebal nr. 5, judetul Neamt, cod postal 610012, telefon 0233.212.717, fax 0233.232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 06.06.2024.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 1, judetul Neamt, telefon 0233.786.059, fax 0233.786.364, e-mail: primariagrumazestineamt@yahoo.com, cod fiscal 2614198. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Teren identificat cu sola 31, parcela 712 al comunei Grumazesti, in suprafata de 152 mp, teren curti constructii, situat in sat Topolita, comuna Grumazesti, F.N., judetul Neamt, apartinand domeniului privat al Comunei Grumazesti, conform H.C.L. Grumazesti nr. 63/30.05.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin cerere scrisa, transmisa prin mijloace electronice sau depusa in format fizic inregistrata la Comuna Grumazesti -Registratura. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: Gratuit. 3.4.Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 19.06.2024, ora 10.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 28.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 01.07.2024, ora 11.00, Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Tribunalul Neamt, Piatra-Neamt, Bd. Decebal nr. 5, judetul Neamt, cod postal 610012, telefon 0233.212.717, fax 0233.232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 06.06.2024.
1. Informatii generale privind concedentul, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Orasul Negresti, cu sediul in orasul Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui, telefon/fax 0235/457.679, e-mail: inforpnegresti@gmail.com, cod fiscal 13407333. 2. Informatii generale privind obiectul concesiunii, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie concesionat: Teren intravilan in suprafata de 35 mp, situat in orasul Negresti, Str. Decebal nr. 5, ce apartine domeniului public al Orasului Negresti, judetul Vaslui, identificat prin Cartea Funciara Nr. 73695 Negresti, Nr. Cadastral 73695, conform H.C.L. Orasul Negresti nr. 49/28.05.2024 si temeiul legal O.U.G. nr. 57/03.07.2019 privind Codul Administrativ, pentru realizarea unei constructii provizorii in vederea desfasurarii de activitati conexe serviciilor medicale referitoare la sanatatea umana. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, la sediul institutiei, Serviciul Juridic. 3.2. Denumirea si adresa serviciului/ compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Serviciul Juridic, din cadrul Orasului Negresti, Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul: 50 Lei/exemplar, se achita cu numerar la Casieria Serviciului Impozite si Taxe Locale din cadrul Orasului Negresti. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 12.06.2024, ora 14.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 20.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Compartimentul Registratura, Orasul Negresti, Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 21.06.2024, ora 11.00, Orasul Negresti, Negresti, Sala Mare, parter, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios Administrativ a Tribunalului Vaslui, Vaslui, Str. Stefan cel Mare nr. 54, judetul Vaslui, telefon/fax 0235/311.582, e-mail: tr-vaslui@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 29.05.2024.
RomânIA Autentică
19/06/2024 17:55

Primăria municipiului Iaşi invită atat locuitorii oraşului cat şi turiştii, in preajma Sanzienelor, la cea de-a VIII-a ediţie a Festivalului Iei – RomanIA Autentică, in cadrul căreia pot asculta ...

Un hipermarket din Iași a luat foc
19/06/2024 17:54

Aproximativ 1.500 de persoane au fost evacuate miercuri după-amiază din Centrul Comercial Felicia din Iaşi, după ce izolaţia de pe acoperişul clădirii a luat foc din cauza căldurii. Purtătorul de cuva ...

  Românii de poveste ajung în Parcul Copou
19/06/2024 12:48

Începand de vineri, 21 iunie, iesenii vor cunoaste 24 de romani de poveste, in cadrul unei expozitii inedite ce se va deschide la ora 10 in Parcul Copou. Vizitatorii vor putea scana cu ajutorul telefonulu ...

Două familii din Țuțora se vor muta în casă nouă
19/06/2024 12:37

Într-o lume plină de provocări si incertitudini, există putine lucruri care pot oferi o sperantă atat de palpabilă precum un acoperis deasupra capului. Habitat for Humanity, o organizatie globală ...

Guvernul a dat „undă verde” proiectului trenului metropolitan!
19/06/2024 08:21

* trenul metropolitan ar urma să străbată orasul de la vest la est, pornind din apropierea Antibiotice SA, continuand apoi spre Canta si strada Rampei, Gara, cu acces dinspre Piata „Alexandru cel Bun&r ...

Programarea căsătoriei trece în online
19/06/2024 08:11

* persoanele care vor să se căsătorească işi pot programa online ora şi ziua evenimentului Depunerea dosarelor in vederea incheierii căsătoriilor pentru perioada 1 – 4 iulie pot fi depuse in form ...

Primăria scoate la stradă „autospecialele cu vaporizator”
19/06/2024 08:05

Pentru protejarea mediul inconjurător afectat de temperaturile caniculare din aceste zile, principalele bulevarde si străzi din municipiu (Independentei, Păcurari, Nicolae Iorga, Nicolina - CUG, Tudor Vladim ...

Recrutarea și plasarea forței de muncă în străinătate, dezbătute la Iași
19/06/2024 07:55

Sala Mare a Primăriei Municipiului Iaşi (PMI) a găzduit marti, 18 iunie, o intalnire intre reprezentantii institutiilor publice si private Regiunea de Nord-Est (Iaşi, Vaslui, Suceava, Botoşani, Neamţ şi ...

Peste 5 milioane de euro pentru construcția de săli de sport în şcolile ieşene
19/06/2024 07:43

* suma totală investită de la bugetul local pentru construcţia de săli de sport in şcoli se ridică la aproximativ 25,5 milioane de lei * in perioada 2018 – 2024, Primăria Municipiului Iasi a constr ...

Poliția și bancherii au lansat un ghid practic de evitare a capcanelor și fraudelor online
19/06/2024 07:31

Politia Romană, Directoratul National de Securitate Cibernetică (DNSC) si Asociatia Romană a Băncilor (ARB), prin intermediul proiectului national de constientizare „Siguranta Online”, vin cu o ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei