Problemele dentare ale copiilor pot fi tratate fără stres și anxietate la Clinica Ozono din Iași

postarisocialmediaozono-7
bloc-operator-ozono
bloc-operator
ozonoiunie2022110
ozonoiunie2022114

Dimensiune font:

| 20-11-2023 16:27

Sedarea Conștientă: O Revoluție în Tratamentul Dentar Pediatric la Clinica OZONO din IașiÎn lumea modernă a stomatologiei, anxietatea și teama de dentist sunt provocări comune, mai ales pentru copii. La Clinica OZONO, aceste provocări sunt abordate prin utilizarea sedării conștiente, o tehnică revoluționară care transformă experiența tratamentelor pedodontice într-una plăcută și lipsită de stres.

Ce Este Sedarea Conștientă?

Sedarea conștientă, o tehnică neinvazivă de anestezie, este sigură pentru toate vârstele, inclusiv pentru copii și persoanele vârstnice. Sedarea conștientă este utilizată pentru a ajuta copiii să se relaxeze în timpul procedurilor dentare. Aceasta nu înseamnă adormirea completă a pacientului, ci inducerea unei stări de somnolență și relaxare profundă.

Copilul este într-o stare de somn, pe alocuri doarme mai profund, pe alocuri mai superficial, dar suficient astfel încât să fie cooperant, sau să realizeze ceea ce se întâmplă. Această tehnică implică administrarea intravenoasă a unui cocktail de medicamente, care generează o stare de semiconștiență, chiar din primele minute dupa inceperea administrarii,  păstrând reflexele normale ale pacientului. Copilul nu va simți durere, deoarece va avea parte și de anestezie locală.  Spre finalul intervenției, pacienții sunt din ce în ce mai treji și pot pleca acasă pe picioarele lor. Și astfel teama de doctorul stomatolog dispare.

La OZONO, acest tip de anestezie este administrată în cadrul blocului operator al clinicii, de medici specialiști în Anestezie și Terapie Intensivă, cu experiență vastă în domeniu​​.

Părinții interesați de procedurile stomatologice adecvate copiilor din cadrul clinicii Ozono pot contacta clinica la numărul de telefon +40 374 711 711 de luni până vineri între orele 08:30-20:00 dar și sâmbăta între orele: 09:00-14:00.  

Beneficiile Sedării Conștiente în Stomatologia Pediatrică

Reducerea Traumei Psihologice: Unul dintre cele mai semnificative avantaje este prevenirea traumelor psihologice. Copiii care au avut experiențe negative la dentist pot dezvolta o frică de durată, care îi poate împiedica să solicite îngrijiri dentare adecvate în viitor.

Eficiența Tratamentului: Sedarea conștientă permite realizarea mai multor proceduri într-o singură vizită, ceea ce reduce necesitatea unor multiple întâlniri cu medicul pedodont.

Confortul Copilului: Această metodă transformă vizitele la dentist în experiențe mai puțin stresante, ajutând la crearea unei asociații pozitive cu îngrijirea orală.

Mărturiile părinților care au optat pentru www.ozono.ro pentru rezolvarea afecțiunilor dentare ale micuților lor confirmă că sedarea conștientă este o modalitate blândă și sigură pentru a oferi copiilor cât mai mult confort în timpul tratamentelor. 

Suntem extrem de mulțumiți și încântați că am ales Clinica OZONO. Am fost cu băiețelul nostru de 5 ani la Dna Dr. Ștefana David, iar doamna ne-a recomandat un tratament pentru a-l ajuta pe băiețel în stadiul în care are toți dinții afectați de demineralizare, abcese și dureri. Dna doctor ne-a explicat absolut tot ce a observat, ce ne recomandă și de ce. Ne-a informat despre riscurile implicate și următorii pași. În cazul nostru a fost necesară anestezia prin sedare conștientă pentru intervenție, și aici am avut norocul de a o întâlni pe Dna Dr. Anestezist Oana Puiu. Dânsa a avut toată răbdarea din lume să ne explice în detaliu procesul, pregătirea și perioada post-operatorie. Deși am avut inima cât un purice legată de anestezie pentru băiețel, aceasta a fost metoda propice pentru noi. Băiețelul nu colaborează și nu am fi putut avansa cu tratamentul altfel. Totul a decurs lin și conform programului stabilit. Clinica este foarte bine dotată, având bloc operator și echipament ATI. Absolut tot personalul este amabil și aceasta nu doar de curtoazie. Am simțit umanitate și înțelegere, am fost surprinsă să văd că există astfel de profesioniști pasionați și atenți, spre deosebire de alte locuri unde, din păcate, sunt adesea întâlniți cei plictisiți și superficiali. Le mulțumesc din toată inima pentru ajutorul acordat, suportul și înțelegerea de care au dat dovadă. M-au contactat chiar și după intervenție, precum și a doua zi, pentru a se interesa de starea băiețelului. Am simțit că am suportul necesar pentru orice s-ar întâmpla și pentru orice întrebare sau nelămurire aș avea.

Iulia A. 

Mai multe recenzii ca acestea se găsesc pe www.ozono.ro . Sunt mărturii lăsate direct de părinții care au optat pentru rezolvarea problemelor dentare în cadrul clinicii Ozono prin sedarea conștientă.

Avantajele Sedării Conștiente la OZONO

· Siguranță și Confort: Sedarea conștientă elimină stresul asociat cu frica de intervenție, iar medicamentele utilizate sunt sigure și dozate individual pentru fiecare pacient.

· Efect Rapid și Conștiență Păstrată: Pacientul intră într-o stare de relaxare în aproximativ 30 de secunde de la injectare, rămânând în același timp conștient.

· Amnezie Momentană Plăcută: Reducerea stresului și crearea unor amintiri plăcute ale intervenției, în absența durerii și a conștientizării timpului.

· Flexibilitate în Administrare: Intensitatea sedării poate fi ajustată oricând de către medicul specialist​​.

"La Clinica OZONO, utilizăm sedarea conștientă în stomatologia pediatrică pentru cazurile în care copiii prezintă anxietate accentuată sau necesită tratamente complexe. Această metodă ne permite să efectuăm procedurile într-un mod sigur și confortabil pentru copil, reducând stresul și disconfortul. Monitorizarea atentă de către un anestezist specializat asigură siguranța pe parcursul întregii proceduri, oferind o experiență dentară pozitivă atât pentru copii, cât și pentru părinții lor."

Dr. Ștefana David, Medic Specializat în Pedodonție 

"Ca anestezist specializat în sedarea conștientă pediatrică la Clinica OZONO, asigurarea unei experiențe sigure și confortabile pentru copii este prioritatea mea. Utilizăm sedarea conștientă pentru a menține copiii relaxați și cooperanți în timpul tratamentului dentar. În blocul nostru operator, dispunem de tehnologie de ultimă generație, ce ne permite să efectuăm toate procedurile în condiții de maximă siguranță. Monitorizarea atentă și adaptarea sedării la nevoile individuale ale fiecărui copil sunt esențiale pentru a asigura o experiență pozitivă și lipsită de riscuri."

Dr. Oana Puiu, Medic specialist Anestezie și Terapie Intensivă 

Conceptul OZONO: Stomatologie Personalizată și Multidisciplinară

Clinica OZONO se distinge prin servicii premium de stomatologie personalizată, asigurând calitatea interacțiunii medic-pacient și folosind echipamente ultraperformante. Fiecare tratament este personalizat, cu un accent deosebit pe siguranță, confort și reducerea numărului de vizite necesare​​.

Pacienții OZONO beneficiază de un traseu medical eficient, coordonat de un Patient Care Manager și un doctor integrator de caz, asigurând o experiență medicală lină și eficientă​​. De asemenea, abordarea multidisciplinară a clinicii înseamnă că fiecare medic este specializat și experimentat într-un anumit domeniu, garantând calitatea și eficiența tratamentelor​​.

Sedarea conștientă la Clinica OZONO oferă o soluție inovatoare și eficientă pentru tratamentele dentare pediatrică, transformând vizitele la dentist în experiențe pozitive. Într-o eră în care confortul și siguranța pacientului sunt esențiale, OZONO își demonstrează angajamentul de a oferi servicii stomatologice de top, personalizate nevoilor fiecărui pacient.

Pacienții interesați de serviciile stomatologice oferite de Ozono pot contacta clinica la numărul de telefon +40 374 711 711 de luni până vineri între orele 08:30-20:00 dar și sâmbăta între orele: 09:00-14:00. 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

Data publicării: 29/11/2023. ANUNȚ DE PARTICIPARE - selecție de oferte - la procedura de achiziție pentru atribuirea contractului de achiziție având ca obiect Furnizare, montare, instalare și punere în funcțiune instalație electrică fotovoltaică cu sistem de stocare a energiei electrice S.C. FRIZON HOLDING S.A., cu sediul social în Bucureşti Sectorul 2, Strada C. A. ROSETTI, Nr. 17, Birou 216 Campus 06, Etaj 2, telefon: 0726714275, e-mail: office@frizon.ro, organizează procedura de achiziție prin selecție de oferte pentru atribuirea contractului de furnizare, montare, instalare și punere în funcțiune instalație electrică fotovoltaică cu sistem de stocare a energiei electrice. Prezenta procedură este organizată în vederea depunerii unei oferte concurențiale în cadrul Schemei de ajutor privind sprijinirea investiţiilor în noi capacităţi de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsumul întreprinderilor din cadrul sectorului agricol și industriei alimentare. Astfel, invităm operatorii economici interesați să transmită oferte de preț, cu respectarea următoarelor condiții: Ofertanții vor avea cod CAEN 4321 – Lucrări de instalații electrice, autorizat la sediul social/punct de lucru/terți; Locul și modul de obținere a documentației tehnice: se solicită în scris la adresa de e-mail office@frizon.ro pana la data de 04.12.2023, ora 12:00. Solicitările primite după acest termen nu vor fi luate în considerare. Termenul limită de depunere a ofertelor: Miercuri, 06.12.2023, ora 16:00. Modalitatea de transmitere a ofertei de către ofertanți: oferta semnată de reprezentantul legal/ împuternicit, se depune personal sau prin curier/ poștă cu confirmare de primire, într-un exemplar original, pe suport de hârtie, în plic închis și sigilat, la adresa beneficiarului: Punct de lucru - bază de recepţie şi depozitare Tătăranu - Sat Tătăranu, Comuna Tătăranu, Strada Fabricii de Zahar, Nr. 17, Judet Vrancea. După finalizarea evaluarii, toți operatorii economici care au depus oferte vor fi notificați cu privire la rezultatul evaluării. Prezentul anunț conține informațiile minime legate de derularea procedurii. Condițiile detaliate se regăsesc în documentația tehnică pe care vă invităm să o solicitați conform mențiunilor de mai sus.
Data publicării: 29/11/2023. ANUNȚ DE PARTICIPARE - selecție de oferte - la procedura de achiziție pentru atribuirea contractului de achiziție având ca obiect Furnizare, montare, instalare și punere în funcțiune instalație electrică fotovoltaică cu sistem de stocare a energiei electrice OUAI SPP5 NĂMOLOASA , cu sediul social în comuna Nănești, sat Nănești, județul Vrancea, telefon: 0726714275, e-mail: ouai.spp5.namoloasa@gmail.com, organizează procedura de achiziție prin selecție de oferte pentru atribuirea contractului de furnizare, montare, instalare și punere în funcțiune instalație electrică fotovoltaică cu sistem de stocare a energiei electrice. Prezenta procedură este organizată în vederea depunerii unei oferte concurențiale în cadrul Schemei de ajutor privind sprijinirea investiţiilor în noi capacităţi de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsumul întreprinderilor din cadrul sectorului agricol și industriei alimentare. Astfel, invităm operatorii economici interesați să transmită oferte de preț, cu respectarea următoarelor condiții: * Ofertanții vor avea cod CAEN 4321 – Lucrări de instalații electrice, autorizat la sediul social/punct de lucru/terți; * Locul și modul de obținere a documentației tehnice: se solicită în scris la adresa de e-mail ouai.spp5.namoloasa@gmail.com pana la data de 04.12.2023, ora 12:00. Solicitările primite după acest termen nu vor fi luate în considerare. * Termenul limită de depunere a ofertelor: Miercuri, 06.12.2023, ora 16:00. * Modalitatea de transmitere a ofertei de către ofertanți: oferta semnată de reprezentantul legal/ împuternicit, se depune personal sau prin curier/ poștă cu confirmare de primire, într-un exemplar original, pe suport de hârtie, în plic închis și sigilat, la adresa beneficiarului: comuna Nănești, sat Nănești, județul Vrancea. După finalizarea evaluarii, toți operatorii economici care au depus oferte vor fi notificați cu privire la rezultatul evaluării. Prezentul anunț conține informațiile minime legate de derularea procedurii. Condițiile detaliate se regăsesc în documentația tehnică pe care vă invităm să o solicitați conform mențiunilor de mai sus.
Data publicării: 29/11/2023, ANUNȚ DE PARTICIPARE - selecție de oferte - la procedura de achiziție pentru atribuirea contractului de achiziție având ca obiect Furnizare, montare, instalare și punere în funcțiune instalație electrică fotovoltaică cu sistem de stocare a energiei electrice OUAI SPP10 GABANA FERM MĂICĂNEȘTI, cu sediul social în comuna Nănești, sat Nănești, județul Vrancea, telefon: 0721253612, e-mail: frizonagra@gmail.com, organizează procedura de achiziție prin selecție de oferte pentru atribuirea contractului de furnizare, montare, instalare și punere în funcțiune instalație electrică fotovoltaică cu sistem de stocare a energiei electrice. Prezenta procedură este organizată în vederea depunerii unei oferte concurențiale în cadrul Schemei de ajutor privind sprijinirea investiţiilor în noi capacităţi de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsumul întreprinderilor din cadrul sectorului agricol și industriei alimentare. Astfel, invităm operatorii economici interesați să transmită oferte de preț, cu respectarea următoarelor condiții: Ofertanții vor avea cod CAEN 4321 – Lucrări de instalații electrice, autorizat la sediul social/punct de lucru/terți; * Locul și modul de obținere a documentației tehnice: se solicită în scris la adresa de e-mail frizonagra@gmail.com, pana la data de 04.12.2023, ora 12:00. Solicitările primite după acest termen nu vor fi luate în considerare. * Termenul limită de depunere a ofertelor: Miercuri, 06.12.2023, ora 16:00. Modalitatea de transmitere a ofertei de către ofertanți: oferta semnată de reprezentantul legal/ împuternicit, se depune personal sau prin curier/ poștă cu confirmare de primire, într-un exemplar original, pe suport de hârtie, în plic închis și sigilat, la adresa beneficiarului: comuna Nănești, sat Nănești, județul Vrancea. După finalizarea evaluarii, toți operatorii economici care au depus oferte vor fi notificați cu privire la rezultatul evaluării. Prezentul anunț conține informațiile minime legate de derularea procedurii. Condițiile detaliate se regăsesc în documentația tehnică pe care vă invităm să o solicitați conform mențiunilor de mai sus.
 Cum spălăm hainele corect în funcție de simbolurile de pe etichetă
03/12/2023 12:13

 Cum spălăm hainele corect in functie de simbolurile de pe etichetă  Cu totii ne dorim haine curate, care să isi păstreze cat mai mult timp strălucirea si culorile originale. Pentru asta, este ...

Tratamente naturale eficiente împotriva celulitei
28/11/2023 10:40

Tratamente naturale eficiente impotriva celulitei  Celulita reprezintă o afectiune comună a pielii si a tesutului adipos subcutanat, care afectează in primul rand femeile. Aceasta se caracterizează ...

 Momente și servicii ce au cucerit mirii și invitații în anul 2023. Creează și tu spectacol la nunta ta în 2024
27/11/2023 14:45

Momente si servicii ce au cucerit mirii si invitatii in anul 2023. Creează si tu spectacol la nunta ta in 2024              Anul 2023 a fost un an remarcabil pentru ind ...

Profesoară de biologie despre invazia plosnitelor: „Principala cauză o reprezintă dobândirea rezistenței la insecticide
19/11/2023 19:22

O profesoară de la Facultatea de Biologie a Universitătii din Bucuresti răspunde la nouă intrebări referitoare la plosnitele de pat, după ce aceste insecte supărătoare au reapărut in marile orase, incl ...

Cât de scump este pentru românii care vor să țină Postul Crăciunului
18/11/2023 10:17

În postul Crăciunului, romanii mănancă doar legume si fructe si, in zilele in care este permis, peste. Acestea sunt tot mai scumpe, astfel că traditia este păstrată tot mai greu de credinciosi Săr ...

Andreea Mantea nu îi cumpără fiului ei un telefon: „Pentru ce-i trebuie? Are alte activități. , are prieteni, se joacă, descoperă lucruri, ne jucăm împreună
17/11/2023 00:10

Andreea Mantea refuză să-i cumpere un telefon fiului ei, David, in varstă de 8 ani. Prezentatoarea de la Kanald D spune că băiatul este supravegheat in permanentă, iar in timpul liber poate folosi un tele ...

Taylor Swift a doborât un record la Grammy
12/11/2023 08:00

Taylor Swift a doborat un record la Grammy cu cea mai recentă nominalizare pentru cantecul anului, potrivit BBC.   Selectia hitului Anti-Hero face din Swift primul compozitor care obtine sapte nominaliz ...

Mâncarea sănătoasă, o invitație la o viață plină de vitalitate și la o lume mai curată
08/11/2023 12:43

Pe măsură ce lumina zilei pătrunde timid prin ferestrele bucătăriilor noastre, multi dintre noi ne incepem ziua cu o cană de cafea si o decizie constientă sau inconstientă despre ce vom manca * in ...

 Ce trebuie să știi înainte de a tranzacționa indicele S&P 500
08/11/2023 11:08

 Ce trebuie să stii inainte de a tranzactiona indicele S&P 500      Dacă in trecut oamenii aveau tendinta de a economisi bani la bancă, pentru a-i avea la bătranete sau pentru z ...

 Cultură și divertisment în era digitală
06/11/2023 14:34

Streaming-ul a revolutionat industria muzicală si cinematografică. Platforme precum Spotify si Netflix au devenit noii giganti, oferind acces nelimitat la muzică si filme la cerere, afectand veniturile tradi ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei