Ce aduce Anul Dragonului pentru fiecare zodie

066d224d-06a6-4748-af69-698687ca4973

Dimensiune font:

| 22-02-2024 14:16

De curând a început Anul Nou Chinezesc, cel al Dragonului. Ce aduce pentru fiecare zodie

Şobolan
Cele mai norocoase zile: 22 februarie, 14 august, 16 septembrie

Șobolan, în timp ce salutați Anul Lunar al Dragonului, asigura-te că faci un ritual de manifestare în primele două săptămâni pentru a-ti expune dorințele și speranțele pentru acest an în univers. Norocul tău depinde de asta! Odată ce ai făcut acest lucru, relaxeaza-te. Soarta va găsi o modalitate de a-ți aduce dorințele la tine.

Pentru unii dintre voi, norocul vă va ghionta în timp ce dormiți. Deci, ținerea unui jurnal de vis poate fi la îndemână. Te va ajuta să iti amintesti mesajele. În cele din urmă, energia generală care înconjoară norocul pentru tine în 2024 este strâns legată de munca de planificare și pregătire pe care o faci în toate domeniile vieții.

Bivol

Cele mai norocoase zile: 3 martie, 30 septembrie, 15 octombrie

Bou, norocul tău în Anul Lunar al Dragonului 2024 este foarte puternic. Orice ți-ai propus este posibil anul acesta. Așa că nu te ghici. Dacă cei negativi încearcă să „te coboare” din cauza nesiguranțelor lor, aminteste-ti că este o proiecție a eșecurilor lor.

Cu cât te înclini mai mult în puterea ta în acest an, cu atât norocul tău va fi mai puternic. Așa că continuă să-ți perfecționezi stima de sine (și îmbracă-te cu încredere). Magia lumânărilor va fi un instrument puternic pentru manifestări pentru tine în acest an, datorită acestei binecuvântări cosmice de foc.

Tigru
Cele mai norocoase zile: 2 aprilie, 1 noiembrie, 19 decembrie

Tigru, norocul tău este puternic la începutul Anului Lunar al Dragonului. Cei mai mulți dintre voi veți vedea acum roadele muncii voastre din anii precedenți ajungând la un punct maxim. Este timpul să vă relaxați și să vă bucurați de aceste binecuvântări! Dacă ești un influent al rețelelor sociale sau ai o carieră în fața publicului, așteaptă-te să treci de nivel sau să experimentezi o mulțime de avantaje acum.

A doua jumătate a anului este ceva mai puțin strălucitoare pentru tine din punct de vedere al norocului. Încă iti poti face norocul prin legea atracției și cu ritualuri de manifestare. Nu uita: dacă crezi că poti, poti. Dacă crezi că nu poți, nu poți.

Iepure
Cele mai norocoase zile: 21 august, 26 septembrie, 1 ianuarie (2025)

Iepure, din moment ce 2024 este din punct de vedere tehnic anul Dragonului, cu Anul Iepurelui care se încheie la începutul lunii februarie, s-ar putea să simți o scădere în norocul tău pe măsură ce lunile trec. Totul este relativ, într-adevăr. Așa că concentrează-te pe binecuvântările pe care le-ai cules anul trecut și găsește modalități de a le construi pe acestea anul acesta. Norocul tău în Anul Lunar al Dragonului 2024 te va ajuta să faci acele schimbări trepte cu succes.

A doua jumătate a anului poate apela la partea ta de pacient, dar rămâi cu ea. Există un plan cosmic care se desfășoară pentru tine în culise și asta face parte din schema respectivă. Atâta timp cât rămâi liniștit, vei fi de aur.

Dragon
Cele mai norocoase zile: 3 aprilie, 19 iulie, 19 decembrie

Dragon, norocul tău în Anul Lunar al Dragonului 2024 va fi absolut fabulos! Dar, în loc să vină la tine ca o minune, acest noroc te va binecuvânta pe tot parcursul anului cu fericire neașteptată, prieteni neaștepți și dragoste nouă. Dacă vrei să te apleci în această energie, fă din când în când un ritual de recunoștință. Forțele cosmice iubesc astfel de ritualuri de respect.

Următorii doi ani depind de direcția pe care o alegeți acum. Cu cât poți rămâne mai întemeiat în timp ce iei astfel de decizii, cu atât lucrurile vor fi mai bune.

Şarpe
Cele mai norocoase zile: 2 martie, 6 aprilie, 19 mai

Sarpe, îți vei face norocul în Anul Lunar al Dragonului 2024. Și asta pentru că există anumite cerințe pe care trebuie să le îndeplinești pentru ca cosmosul să-ți elibereze binecuvântările. Primul este să pună capăt conexiunilor toxice și ale celor târâtoare capitole din viața ta. A doua cerință este claritatea cu privire la nevoile și dorințele tale adevărate, spre deosebire de dorințele pe care alții te-au manipulat să le dori.

Înregistrarea în jurnal a gândurilor și sentimentelor te poate ajuta în acest sens. Pentru că odată ce termenii sunt îndepliniți, vei fi surprins de forța binecuvântărilor cosmice care te așteaptă. Universul nu vrea ca norocul tău să fie furat de oamenii nepotriviți.

Cal
Cele mai norocoase zile: 1 aprilie, 2 iunie, 15 dec

Cal, norocul tău în Anul Lunar al Dragonului 2024 depinde de deciziile pe care le-ai luat până acum și de drumul pe care mergi. Dacă ai ales bine pentru tine (ca în, ești cu adevărat aliniat și simți asta în sufletul tău), nimic și nimeni nu poate opri binecuvântările tale să ajungă la tine. Dacă nu, soarta va continua să încerce să te întoarcă, astfel încât să nu mai urci pe scara greșită a succesului.

Fii atent la semne și sincronicități anul acesta. De asemenea, vei beneficia de adoptarea unei practici de consolidare a răbdării în viața de zi cu zi/săptămânală, cum ar fi meditația, respirația simplă sau ceremonia ceaiului atent, pentru a te ajuta să vezi mai clar semnele.

Capră
Cele mai norocoase zile: 13 septembrie, 3 octombrie, 1 noiembrie

Capră, norocul tău în Anul Lunar al Dragonului 2024 este puternic. Concentrează-ți energiile asupra obiectivelor și priorităților tale în acest an și nu te lăsa distras. Esti pe cale să culegi mari recompense și succes. Trebuie să protejezi aceste binecuvântări, asigurându-te că cei negativi nu te trag în jos.

A doua jumătate a anului va fi puțin mai provocatoare pentru tine, dar se aplică aceleași principii. Atâta timp cât ai încredere în abilitățile și capacitatea ta de creștere, norocul te va ajuta să-ți găsești locul în lumea mai largă. Poti chiar să iti șoptești dorințele în aer, pentru a le face cunoscute forțelor cosmice.

Maimuţă
Cele mai norocoase zile: 2 aprilie, 19 mai, 14 octombrie

Maimuță, norocul tău în Anul Lunar al Dragonului 2024 este bun, dar trebuie să fii atent. S-ar putea să-ți risipești din greșeală binecuvântările asupra persoanelor nepotrivite sau să-ți dezvălui secretele. O abordare mai introvertită te va ajuta anul acesta. Dacă te afli într-un domeniu competitiv, asigura-te că ții întotdeauna ochii pe premiu.

Unii dintre voi sunt avertizați să nu lăsați oamenii să intre prea repede în cercul vostru interior. Nu este rău să fii prietenos și să ții conversații bune, dar lasă cercul interior să rămână strâns. Acest lucru se aplică și vieții tale amoroase pentru cei singuri dintre voi (și pentru cei dintr-o relație care ar fi putut ignora steagurile roșii înainte de a lua un angajament).

Cocoș
Cele mai norocoase zile: 1 aprilie, 2 iunie, 4 decembrie

Cocoș, norocul tău în Anul Lunar al Dragonului 2024 va apărea în interacțiunile sociale, timpul petrecut cu cei dragi și eforturile tale creative, scrie SfatulParintilor. Doar asigura-te că nu te lași moale pentru că esti mai puternic și mai capabil decât crezi. Unii dintre voi sunt îndemnați să vă păstrați cercul interior restrâns și să vă asigurați că doar cei buni intră un picior. La urma urmei, se spune că suntem media celor cinci oameni de care ne înconjurăm.

Dacă te simți chemat, fă un ritual de manifestare la începutul anului pentru a-ți expune dorințele și dorințele în univers. Lumânările galbene sau albe, salvie și florile strălucitoare sunt câteva ingrediente bune pentru acest lucru.

Câine
Cele mai norocoase zile: 5 aprilie, 19 mai, 18 iulie

Câine, norocul tău în Anul Lunar al Dragonului 2024 este legat de munca grea pe care o faci de-a lungul anului. Atâta timp cât te apleci și faci ceea ce este necesar, nimeni nu îți poate lua binecuvântările și recompensele de la tine. Unii dintre voi vă construiți cu adevărat un viitor frumos pentru voi în acest moment și forțele cosmice vor să vă sprijine în acest demers.

Dacă te simți chemat, petrece mai mult timp în natură anul acesta. Va avea un efect pozitiv asupra psihicului tău și va avea un efect indirect.

Amplifică-ți bine norocul prin legea atracției. De asemenea, poti adăuga mai mult verde în garderoba ta pentru a te alinia cu această forță.

Porc
Cele mai norocoase zile: 27 februarie, 2 martie, 31 octombrie

Porc, intuiția ta va fi sporită în Anul Lunar al Dragonului 2024 și așa vei știi unde să te pui pe tot parcursul anului pentru a obține beneficii semnificative. Norocul tău depinde de această cunoaștere interioară, așa că fii atent la ghionturi! Unii dintre voi pot avea și abilități psihice latente, care pot fi deblocate și hrănite. Norocul te va ajuta și cu asta.

Dacă te simți chemat, adoptă un ritual de împământare în viața ta zilnică/săptămânală în acest an. Poate fi o practică de meditație de dimineață, tai chi yoga de împământare sau chiar o ceremonie a ceaiului seara. Vei beneficia de concentrarea pe care o culegi din aceste activități. 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

04:22

Horoscopul zilei
16/04/2024 04:27

  CAPRICORN Poate o s-aveţi o discuţie - de principiu - referitoare la locuinţa şi o să vă decideţi fie acum dacă vă luaţi alta, ori o renovaţi doar, fie in ianuarie - februarie. E posibil s ...

Horoscopul Zilei
15/04/2024 04:58

  BERBEC Responsabilităţile pe care le ai de indeplinit sunt mari şi pe termen lung TAUR Inventivitatea şi originalitatea nu lipsesc din comportamentul tău GEMENI Vă chivernisiţi in aşa fel b ...

HOROSCOPUL ZILEI
14/04/2024 04:00

Berbec Esti asaltat de multe cunostinte, rude sau prieteni Taur Atragi persoane care doresc să te asculte Gemeni Amicii iti vor sanctiona orice vorbă sau gest Rac Alege-ti cuvintele cu grijă si vorbes ...

Evenimente care vor avea loc în Arhiepiscopia Iaşilor, în perioada 14-20 aprilie 2024
13/04/2024 12:39

  Duminică, 14 aprilie – Duminica a 4-a din Post (a Sfantului Ioan Scărarul) La Catedrala Mitropolitană din Iaşi, Preasfinţitul Părinte Nichifor Botoşăneanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopie ...

Părintele Necula, afirmația care înspăimântă: Staţi liniştiţi! Toată societatea este într-o derivă psihiatrică! - Marele păcat în postul Paștelui
12/04/2024 20:11

Prezent la Conferinţa Naţională de Sănătate Mintală a Copilului şi Adolescentului, preotul Constantin Necula, afirmatie care te va pune pe ganduri. „Staţi liniştiţi! Toată societatea este intr-o d ...

Biserica blestemată din Bărăgan, magnet pentru vânătorii de fantome. Masacrul din timpul războiului ce a făcut-o celebră
11/04/2024 16:52

Un lăcaş de cult din inima Bărăganului, construit in urmă cu mai bine de 170 de ani, a devenit faimos. Legendele care s-au ţesut in jurul bisericii vorbesc despre un masacru petrecut aici in timpul celui ...

Moartea stranie a unei tinere de 22 de ani: a pornit în căutare de stafii și a fost găsită într-o biserică abandonată
11/04/2024 16:41

O căutare de stafii s-a terminat tragic pentru o tanără de doar 22 de ani din Franta, care a fost găsită moartă weekendul trecut intr-o biserică părăsită din Valle d' Aosta, situată in nordul Italiei ...

HOROSCOPUL ZILEI
11/04/2024 05:22

BERBEC: Nu prea mai esti dispus să tolerezi orice afront venit din partea celorlati preferand să alegi oamenii care chiar merită să facă parte din viata ta.   TAUR: Esti mult mai preocupat de car ...

Horoscopul Zilei
10/04/2024 05:27

Berbec Ziua este favorabila alcatuirii unui program nou de viata, in care sa incluzi mai multe actiuni necesare imbunatatirii sanatatii sau infatisarii tale. Evita tendinta de a riposta la tot ce vine din part ...

Evenimente care vor avea loc în Arhiepiscopia Iaşilor, în perioada 7-13 aprilie 2024
08/04/2024 10:08

În perioada 7-13 aprilie, in Arhiepiscopia Iasilor vor avea loc următoarele evenimente:   Luni, 8 aprilie Continuă campania de prevenţie a dependenţelor de substanţe şi celor comportamental ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei