Evenimentele care vor avea loc în Arhiepiscopia Iaşilor, în perioada 20-25 mai 2024

preot  iasi-metropolitan-c

Dimensiune font:

| 19-05-2024 20:04

 

Luni, 20 mai

Până pe data de 30 iunie 2024, la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din  Iași sunt expuse lucrări de hârtie marmorată realizate de studenții și masteranzii specializărilor Artă sacră (licență) și Artă sacră în patrimoniul cultural (master). Expoziția intitulată Tehnica picturii pe apă” (Ediția I) se înscrie în seria de manifestări organizate cu ocazia împlinirii a 30 de ani de activitate de învățământ superior de artă sacră la  Iașiubstanţe şi a celor comportamentale adresată unui număr de 3.000 de elevi din liceele botoşănene, desfăşurată de Centrul de consiliere şi tratare a persoanelor afectate de adicţii „Sfântul Apostol Andrei” din cadrul Protopopiatului Botoşani, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani, la nivelul liceelor din Botoşani, Flămânzi şi Vorona. În perioada 13-17 mai 2024, activităţile se vor desfăşura la Seminarul Teologic Liceal „Sfântul Gheorghe” Botoșani. Întregul calendar al proiectului poate fi consultat pe portalul doxologia.ro.

***

În această zi, la Centrul de evenimente Agora din  Iași, va avea loc şedinţa administrativă a preoţilor din Protopopiatul 1 Iaşi, întâlnire în cadrul căreia preotul Steven Holley, slujitor la Biserica „Sfântul Haralambie” din  Iași, va prezenta conferința cu tema: Despre consilierea premariatală.

***

Parohia „Sfinții Împărați Constantin și Elena” – Osoi din Protopopiatul 3 Iaşi va găzdui întâlnirea Cercului pastoral-misionar nr. 9 – „Sfântul Apostol Iacov, fratele Domnului”, în cadrul căreia preotul Constantin Mareş va susține conferință cu temă dedicată Anului comemorativ al tuturor Sfinților tămăduitori fără de arginți.

***

Parohia Jijia, Protopopiatul Botoșani, va găzdui întâlnirea Cercului pastoral-misionar „Sfântul Mina” Albești, în cadrul căreia preotul Lucian Coșofreț va susține conferința cu tema: Doctor și tămăduitor sufletesc.

 

Marţi, 21 mai – †) Sfinții Împărați și întocmai cu Apostolii Constantin și mama sa, Elena

Biserica „Sfinților Împărați Constantin și Elena” – Bogonos (comuna Lețcani, judeţul  Iași, Protopopiatul 3  Iașiîmplineşte 100 de ani de la sfinţire. Lăcaşul de cult de care sătenii se bucură astăzi cu multă recunoştinţă a fost zidit la iniţiativa preotului Sava Popovici între anii 1918-1924, cu efortul financiar şi material al ministrului Basarabiei, Ion Inculeţ, şi al soţiei sale, Rucsanda, născută Cantacuzino Başotă, al familiei boierești Christea Th. Christea şi Ana, precum şi al locuitorilor din satele vecine.

Ridicarea acestui sfânt lăcaş la anul 1918 a fost un ecou al bucuriei unirii tuturor românilor, dar şi o mare necesitate pentru sătenii Bogonosului, deoarece biserica veche se afla într-un stadiu avansat de degradare. Noua biserică a fost zidită din piatră şi cărămidă și s-a sfinţit în ziua de 9 iunie 1924, de către părintele protoiereu al judeţului  Iaşi, econom stavrofor Gheorghe I. Niculea, delegatul Înaltpreasfinţitului Pimen Georgescu, Mitropolitul Moldovei şi Sucevei.

Prin urmare, anul acesta comunitatea de la Bogonos îmbracă haine de sărbătoare, întrucât se împlinesc 100 de ani de la sfințirea bisericii parohiale. Sărbătoarea hramului și centenarului sfântului lăcaș va fi încununată de săvârșirea Sfintei și Dumnezeieștii Liturghii de către Preasfințitul Părinte Nichifor Botoșăneanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Iașilor, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi. Totodată, va fi sfințită și o cruce ridicată în memoria eroilor căzuți în cele două Războaie Mondiale şi va fi oficiată o slujbă de pomenire a ctitorilor și a slujitorilor bisericii din Bogonos.

Miercuri, 22 mai

În această zi, va avea loc şedinţa administrativă a preoţilor din Protopopiatul Piatra Neamţ (întâlnire în cadrul căreia preotul Mihai Jitaru va sus

ţine conferinţa cu tema: Rugăciunile pentru cei bolnavi în cultul Bisericii Ortodoxe).

***

Parohia Războieni din Protopopiatul Paşcani va găzdui întâlnirea Cercului pastoral-misionar nr. 8, în cadrul căreia preotul Bogdan Movilă va susține conferința cu tema: Importanța predicii în slujirea și misiunea preotului.

***

Începând de astăzi şi până pe 30 mai 2024, Centrul de Formare Continuă al Arhiepiscopiei Iaşilor organizează, la Centrul Social Cultural „Sfântul Ilie” – Miclăușeni, seria I a examenelor gradelor Definitiv și II în preoție. În cea de doua zi a întâlnirii de la Miclăuşeni, pe 23 mai, slujba Sfintei Liturghii va fi săvârşită de Preasfințitul Părinte Nichifor Botoșăneanul.

Joi, 23 mai

Începe IMBF – Festivalul de Muzică Bizantină de la  Iași

În perioada 23-26 mai 2024, Arhiepiscopia Iașilor organizează cea de-a șaptea ediție a Festivalului de Muzică Bizantină de la  Iași.

Evenimentul reunește invitați din Cipru, Bulgaria și România. Tema principală a manifestărilor este „Tămăduire în imnografie” și se încadrează în tematica generală a anului 2024, declarat în Patriarhia Română ca An omagial al pastorației și îngrijirii bolnavilor și An comemorativ al tuturor Sfinților tămăduitori fără de arginți. De asemenea, ediția din acest an a Festivalului va marca împlinirea a 400 de ani de la nașterea Sfântului Ierarh Dosoftei, personalitate reprezentativă a culturii și spiritualității românești.

Programul manifestărilor va cuprinde: concerte de muzică psaltică și corală de inspirație bizantină, numeroase momente liturgice, un atelier de dirijat, expoziții de icoane și documente istorice.

Proiectul se desfășoară cu sprijinul partenerului special Iulius Group, precum și cu sprijinul următoarelor instituții: Primăria Municipiului  Iași, Consiliul Județean  Iași, Secretariatul de Stat pentru Culte, Institutul Cultural Român, Ambasada Republicii Cipru în România, Complexul Național Muzeal Moldova, Ateneul Național din Iași, Colegiul „Sfântul Nicolae”, Ford Iași – ATI Motors Holding.

Festivalul de Muzică Bizantină de la Iași vine anul acesta cu câteva evenimente inedite. Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu, va concerta pentru prima dată pe scena Festivalului, în cadrul unui spectacol de excepție, intitulat în mod sugestiv Madrigal pentru suflet, ce va avea loc în data de 25 mai, la Teatrul Național „Vasile Alecsandri”. Corul Madrigal va aduce spectatorilor cele mai frumoase lucrări de muzică sacră și laică de sorginte bizantină, aflate în repertoriul celebrului ansamblu. Din program, face parte și renumitul „Florilegiu bizantin”, structurat de maestrul Marin Constantin, creatorul Corului Madrigal. Lucrarea reunește tonalități originale de la Muntele Athos și din mănăstirile românești și compoziții ce aparțin lui Ioan Hrisafi, Gavriil Musicescu, Paul Constantinescu, Gheorghe Cucu, Evghenie Humulescu și Ioan D. Chirescu. La acest eveniment, intrarea se va face în baza biletelor, care pot fi achiziționate de pe https://www.bilete.ro/concert-extraordinar-madrigal-pentru-suflet.

Un alt moment inedit va fi participarea Corului Bizantin „Sfântul Ioan Damaschin” al Sfintei Arhiepiscopii a Ciprului. Invitații din Cipru vor concerta în deschiderea festivalului, joi, 23 mai, alături de Corul „Chivotul” al psalților Catedralei Mitropolitane din  Iași.

Tot pentru prima dată, în cadrul Festivalului de Muzică Bizantină de la  Iași vor participa și invitați din Bulgaria. Ansamblul de Cameră „Sfântul Ioan Cucuzel” va concerta, alături de Corul „Tronos”, al Patriarhiei Române, duminică, 26 mai.

Alte momente inedite din programul manifestărilor celei de-a șaptea ediții a Festivalului de Muzică Bizantină de la Iași:

 Concursul Național de Muzică psaltică pentru Seminariile și Liceele Teologice Ortodoxe din România;

 Slujba Privegherii în cinstea Sfântului Ierarh Dosoftei (400 de ani de la naștere);

 Atelierul Cantus Mundi, educație muzicală și dirijat coral cu specialiștii Corului „Madrigal” și Cantus Mundi;

 Gala Cantus Mundi (10 ani de la lansarea celui mai mare program de integrare socială prin muzică din România);

 Expozițiile „Parabolele Mântuitorului” și „Libertate, te iubim!”;

Locațiile în care se vor desfășura evenimentele sunt: „Sala Unirii”  Cinema Victoria, Sala „Iustin Moisescu” – Complexul Mitropolitan, Biserica „Sfântul Sava”, Muzeul Unirii, Teatrul Național „Vasile Alecsandri”, Palatul Culturii, Catedrala Mitropolitană.

Mai multe detalii despre program și invitații acestei ediții pot fi aflate accesând site-ul www.ibmf.ro, respectiv de pe paginile de Facebook și de Instagram ale Festivalului.

***

În această zi, în Protopopiatul Paşcani se vor întruni două cercuri pastorale:

– Parohia Brăteşti va găzdui întâlnirea Cercului pastoral-misionar nr. 2 – „Sfânta Cuvioasă Parascheva”, în cadrul căreia preotul Gheorghe Bogus va susține conferința cu tema: Prorocul Daniel, profetul Parusiei;

– Parohia Brătulești va găzdui întâlnirea Cercului pastoral-misionar nr. 7, în cadrul căreia preotul Iulian Andrei Stroescu va susține conferința cu tema: Importanța predicii în slujirea și misiunea preotului;

***

Biserica Parohiei „Sfântul Nicolae” Suharău, Protopopiatul Darabani, va găzdui întâlnirea Cercului pastoral-misionar, în cadrul căreia preotul Andrei Silviu Grigore va susține conferința cu tema: Rolul cântăreţului în biserică.

***

Parohia Drăgăneşti din Protopopiatul Târgu Neamţ va găzdui întâlnirea Cercului pastoral-misionar, în cadrul căreia preotul Pavel Ovidiu Dediu va susține conferința cu tema: Spovedania preotului, rugăciunea personală și pregătirea pentru Sfânta Liturghie.

***

Biserica Parohiei „Vovidenia” Botoșani va găzdui întâlnirea Cercului pastoral-misionar „Sfântul Ioan

 

Botezătorul” Botoșani, în cadrul căreia preotul Visarion Vizitiu va susține conferința cu tema: Pastorația bolnavilor – încurajare și sprijin în suferință, dar și chemare la înnoirea vieții în Hristos.

Vineri, 24 mai

În această zi, de la ora 17.00, în Sala Baptisteriu din cadrul Muzeului Mitropolitan din  Iași, vor fi vernisate expozițiile „Parabolele Mântuitorului și „Libertate, te iubim, iconografie de Elena Murariu. Invitați la acest moment sunt prof. univ. dr. Codrina Ioniță și părintele arhimandrit Hrisostom Rădășanu. Expozițiile vor fi deschise în perioada mai-iulie 2024.

***

Biserica Osoi din Protopopiatul 2 Iaşi va găzdui întâlnirea Cercului pastoral-misionar nr. 6 „Sfânta Treime”, în cadrul căreia preotul Dragoş Bălinişteanu va susține conferința cu tema: Vindecarea sufletească și trupească prin Taina Sfântului Maslu.

***

Biserica Parohiei Icușeni, Protopopiatul Botoșani, va găzdui întâlnirea Cercului pastoral-misionar „Sfinţii Împărați Constantin și Elena” Vorona, în cadrul căreia preotul Andrei Bucșă va susține conferința cu tema: Vindecări minunate săvârșite de Mântuitorul Iisus Hristos.

***

Biserica „Pogorârea Sfântului Duh” – Baranca din Protopopiatul Darabani, va găzdui întâlnirea Cercului pastoral-misionar, în cadrul căreia preotul Dumitru Chilici va susţine conferinţa cu tema: Importanţa participării creştinilor la slujbele Bisericii.

***

Parohia „Adormirea Maicii Domnului” – Vânători din Protopopiatul Târgu Neamţ va găzdui întâlnirea Cercului pastoral-misionar, în cadrul căreia preotul Gheorghe Onofrei va susține conferința cu tema: Misiunea în rândul tinerilor – cât investim și ce așteptări avem de la tinerii din parohie.

***

Înainte de a începe sesiunea de examene pe care studenţii le vor susţine la sfârşit de an universitar, Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR) – Filiala  Iaşi vă invită în această zi, de la

 

ora 21.00, la Catedrala Veche „Sfântul Gheorghe” din incinta Ansamblului Mitropolitan din  Iaşi, la slujba de priveghere închinată Sfântului Mărturisitor Ioan Rusul.

Sfântul Ioan Rusul a dobândit darul de a fi sprijinitor al tinerilor, călăuză și păzitor al acestora. Și-a închinat tinerețea Mântuitorului Iisus Hristos, petrecându-și nopțile în priveghere și rugăciune. Lipsit de libertatea exterioară, el ne arată drumul spre libertatea cea veșnică: aceea de a rămâne credincios Bunului Dumnezeu.

Sâmbătă25 mai

În această zi, va avea loc sfinţirea Aşezământului Social „Sfânta Irina” al Parohiei Pacea (Protopopiatul Botoșani) situat lângă biserica parohială, eveniment care va fi precedat de săvârşirea Sfintei Liturghii de către Preasfințitul Părinte Nichifor Botoșăneanul care, în după-amiaza aceleiaşi zile va sfinți locul şi va pune piatra de temelie pentru un lăcaş de cult în comunitatea din Gulioaia, parohie nou înfiinţată (decembrie 2023) în Protopopiatul Botoșani.

***

Întâlniri anuale ale tinerilor din protopopiatele Arhiepiscopiei Iaşilor

Vanzare teren IASI - 75.899 mp

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE PRIN NEGOCIERE DIRECTĂ din averea debitoarei S.C. PHOENIX TREND S.R.L. Proprietatea imobiliară amplasată în locaţia din sat Lunca Cetăţuii, comuna Ciurea, jud. Iaşi având suprafaţa terenului de 75899 mp (7,5899 hectare) şi un număr de 16 clădiri, având preţul de vanzare de 3.281.300 euro. Informații suplimentare tel. 0771103209, -  lucicalcc@gmail.com 

Vanzare Teren IASI - 56.438 mp

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE PRIN NEGOCIERE DIRECTĂ din averea debitoarei S.C. PHOENIX TREND S.R.L. Proprietatea imobiliară amplasată în municipiul Iaşi, str. Aurel Vlaicu nr.87, jud. Iaşi având suprafaţa terenului de 56.438 mp (5,6438 hectare) şi un număr de 19 clădiri cu absolut toate utilitatile, având preţul de vanzare 8.402.420 euro. Pentru terenul de 56438 mp este aprobat un PUZ pentru locuinte colective. Informații suplimentare tel. 0771103209, e-mail -  lucicalcc@gmail.com 

anunturi-->

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:43

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Nicolae Balcescu, cu sediul in sat Nicolae Balcescu, comuna Nicolae Balcescu, Str. Eroilor nr. 380, judetul Bacau, telefon 0234.214.071, fax 0234.214.016, e-mail: registratura@primaria-nicolae-balcescu.ro, cod fiscal 4353234. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: -spatiu cu suprafata de 10,95 mp, in vederea desfasurarii activitatii cabinet de oftalmologie si optica medicala, situat in imobilul Dispensar Uman din satul Nicolae Balcescu, Str. Eroilor nr. 8, avand nr. cadastral 61861, CF 61861, apartinand domeniului public al Comunei Nicolae Balcescu, conform caietului de sarcini, H.C.L. Nicolae Balcescu nr. 31/11.03.2024 si temeiului legal O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: La cerere, de la sediul institutiei, Compartiment Relatii cu Publicul si Arhiva. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Relatii cu Publicul si Arhiva din cadrul Comunei Nicolae Balcescu, sat Nicolae Balcescu, comuna Nicolae Balcescu, Str.Eroilor nr.380, judetul Bacau. 3.3.Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G.nr.57/2019 privind Codul administrativ: 30 Lei/exemplar, se achita numerar sau prin OP la Compartimentul Impozite si Taxe din cadrul Comunei Nicolae Balcescu. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 06.06.2024, ora 13.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1.Data-limita de depunere a ofertelor: 14.06.2024, ora 13.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Nicolae Balcescu, sat Nicolae Balcescu, comuna Nicolae Balcescu, Str. Eroilor nr. 380, judetul Bacau, Compartiment Relatii cu Publicul si Arhiva. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Se depun intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 17.06.2024, ora 10.00, Comuna Nicolae Balcescu, sat Nicolae Balcescu, comuna Nicolae Balcescu, Str. Eroilor nr. 380, judetul Bacau. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia a II-a civila si de contencios administrativ si fiscal a Tribunalului Bacau, municipiul Bacau, Str. Stefan cel Mare nr. 4, judetul Bacau, telefon 0234.514.419, fax 0234.525.211, e-mail: tr-bacau-reg2@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 16.05.2024.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 1, judetul Neamt, telefon 0233.786.059, fax 0233.786.364, e-mail: primariagrumazestineamt@yahoo.com, cod fiscal 2614198. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Teren identificat cu sola 31, parcela 712 al comunei Grumazesti, in suprafata de 235 mp, teren curti constructii, situat in intravilan sat Topolita, comuna Grumazesti, F.N., judetul Neamt, apartinand domeniului privat al Comunei Grumazesti, conform H.C.L. Grumazesti nr. 63/30.05.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin cerere scrisa, transmisa prin mijloace electronice sau depusa in format fizic inregistrata la Comuna Grumazesti -Registratura. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, str. Principala nr. 30, comuna Grumazesti, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: Gratuit. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 19.06.2024, ora 10.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 28.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 01.07.2024, ora 09.00, Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Tribunalul Neamt, Piatra-Neamt, Bd. Decebal nr. 5, judetul Neamt, cod postal 610012, telefon 0233.212.717, fax 0233.232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 06.06.2024.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 1, judetul Neamt, telefon 0233.786.059, fax 0233.786.364, e-mail: primariagrumazestineamt@yahoo.com, cod fiscal 2614198. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Teren identificat cu sola 31, parcela 712 al comunei Grumazesti, in suprafata de 152 mp, teren curti constructii, situat in sat Topolita, comuna Grumazesti, F.N., judetul Neamt, apartinand domeniului privat al Comunei Grumazesti, conform H.C.L. Grumazesti nr. 63/30.05.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin cerere scrisa, transmisa prin mijloace electronice sau depusa in format fizic inregistrata la Comuna Grumazesti -Registratura. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: Gratuit. 3.4.Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 19.06.2024, ora 10.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 28.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 01.07.2024, ora 11.00, Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Tribunalul Neamt, Piatra-Neamt, Bd. Decebal nr. 5, judetul Neamt, cod postal 610012, telefon 0233.212.717, fax 0233.232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 06.06.2024.
HOROSCOPUL ZILEI
16/06/2024 05:02

BERBEC Accentul zilei revine segmentului amoros. Atat in relatia cu persoana iubită cat si in relatia cu copiii se intrezăresc schimbări plăcute, mai mult sau mai putin. TAUR Situatia ta financiară este ...

Horoscopul Zilei
14/06/2024 04:56

BERBEC Desi tu esti cel care iti doresti cu adevărat să faci anumite lucruri, se pare că cei din jurul tău iti pun anumite piedici in calea ta. Fericirea depinde de tine, asa că nu iti alunga singur sanse ...

Ce s-a decis în Ședința Sinodului Mitropolitan al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei?
13/06/2024 19:33

  În ziua de 12 iunie 2024, la Mănăstirea Secu din judetul Neamt s-a intrunit, in şedinţă de lucru, Sinodul Mitropolitan al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, la care, sub preşedinţia IPS P ...

Documentul care schimbă istoria: Dovezi noi ale minunilor lui Iisus Hristos. Detalii neștiute ale copilăriei Mântuitorului
13/06/2024 13:59

O bucată dintr-un manuscris care datează de peste 1.600 de ani a fost descifrat si identificat ca un document ce continte date despre copilăria lui Iisus Hristos. Manuscrisul, scris pe un papirus din seco ...

HOROSCOPUL ZILEI
13/06/2024 05:04

BERBEC În prima parte a zilei ai multă energie, astfel că ai putea să-ti reorganizezi stilul de viată si planurile de viitor. Sunt momente excelente pentru inceputuri de orice fel, pornind de la cele ...

  Înălțarea Domnului. Ziua Eroilor
12/06/2024 09:36

În fiecare zi de joi din a şasea săptămană de după Paşte se sărbătoreşte Înălţarea Domnului, cand sufletul lui Isus Hristos se ridică la cer. Se spune că la Înălţarea Domnului ...

HOROSCOPUL ZILEI
12/06/2024 05:03

Berbec Astrele spun că esti nerăbdătoare să petrec mai mult timp liber alături de cei dragi si de familie. Pregătirile pentru sărbători sunt aproape gata, iar tu stii cel mai bine cum să pretuiesti ac ...

Înălțarea Domnului, Ziua Eroilor
11/06/2024 14:42

  În ziua de joi, 13 iunie 2024, la ora 12.00, clopotele bisericilor ortodoxe din Patriarhia Romană vor fi trase in semn de vesnică pomenire, pretuire si recunoştinţă faţă de eroii care s ...

HOROSCOPUL ZILEI
10/06/2024 04:18

BERBEC O să vă bucuraţi de suportul unor oameni care vă apreciază şi vor să vă scutească de nişte eforturi care vă depăşesc. O să aveţi prilejul să reparaţi obiecte, situaţii şi să vă me ...

HOROSCOPUL ZILEI
09/06/2024 05:08

BERBEC Ingrijeste-te mult astăzi! Tumultul profesional te poate scoate din zona ta de confort. Somnul, dieta potrivita, plimbarile in aer liber si compania oamenilor dragi si de incredere te pot ajuta mult. ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei