Nostradamus, profeții șocante pentru România în 2022. Când vine războiul și cât va ține: „Semnul Crucii va apărea pe cer”

Nostradamus

Dimensiune font:

| 18-01-2022 15:44

O pandemie globală a adus lumea în impas în secolul XXI, iar virusul nu pare să încetinească pe măsură ce apar noi tulpini. Acest lucru ne-a făcut să ne întrebăm ce ne rezervă anul 2022, care este pe cale să înceapă.

În 1555, faimoasa carte „Les Prophéties” a fost scrisă de medicul francez specialist în ciumă, astrolog și clarvăzător, Nostradamus.

Cartea este plină de profeții lirice, inclusiv războaie, dezastre naturale, asasinate, atacuri nucleare și revoluții. Multe din profețiile lui Nostradamus, fie că am ajuns să credem în ele sau nu, s-au adeverit.


Așadar, haideți să aruncăm o privire la care sunt profețiile lui Nostradamus pentru 2022:

Astrologul anunță trei zile de întuneric
„Întunericul va dura 72 de ore şi va preceda pacea. Acest lucru s-ar putea întâmpla toamna, pentru că va fi zăpadă pe munţi, dar nu şi pe câmpii. Semnul Crucii va apărea pe cer”.

Catrenul, conform celor care au reușit descifrarea sa, face referire la cel puțin 3 zile de întuneric ce se va abate asupra omenirii. Cu toate astea, nu se știe clar când se va întâmpla acest lucru și ce-l va declanșa.

Nostradamus a prezis dispariția unei personalități politice
„Moartea subită a primului personaj, acesta va fi schimbat și vor pune pe altul în regatul său”.


Pentru unii, acest lucru înseamnă că un membru important al comunității politice mondiale a dispărut fizic.

Unii cred că se referă la liderul nord-coreean Kim Jong-Un, alții la regina Elisabeta a Regatului Unit, iar alții la președintele american Joe Biden, confrom New York Post.


Celebrul astrolog și profețiile despre încălzirea globală
„Ca și soarele, capul va pecetlui marea strălucitoare. Peștii vii din Marea Neagră aproape că vor fierbe.”, spune Nostradamus într-un alt catren premonitoriu.

Nostradamus a prevăzut astfel o furtună solară de o amploare fără precedent, topirea polilor și o creștere a nivelului mării. De asemenea, el a prezis cutremure, inundații și secete severe.


Inflația și foametea, cele mai grave predicții ale lui Nostradamus
„Atât de mare este prețul grâului/Încât omul este stârnit/În disperarea sa, semenii lui mănâncă.”, scrie astrologul într-un alt pasaj.

Nostradamus spune că, deoarece inflația din Statele Unite se află la cel mai mare nivel din ultimele patru decenii, va provoca mari tulburări.

Posibil, va duce la faptul că indivizii se vor întoarce unii împotriva altora pentru profit. Chiar dacă sugerează canibalismul, sperăm că este mai degrabă o metaforă.

Ascensiunea inteligenței artificiale
„Luna în plină noapte deasupra muntelui înalt /Noul înțelept cu creierul singuratic o vede /Pe discipolii săi invitați să fie nemuritori/Ochii spre sud. Mâini în sâni, trupuri în foc.”, anunță Nostradamus într-un alt catren.

Îngrijorările legate de inteligența artificială cresc pe măsură ce tehnologia avansează. Pe măsură ce tot mai multe inteligențe artificiale își dezvoltă „conștiința”, profețiile avertizează că una dintre ele va deveni conștientă de sine și va prelua controlul asupra sistemelor noastre.

Trebuie să fim precauți într-o lume în care totul este conectat la internet. Ne duce cu gândul la filmele cu Arnold Schwarzenegger, „Terminator”.

Nostradamus a prezis căderea Uniunii Europene
„Templele sacre din vremea romanilor, vor respinge bazele fundației lor.”, spune astrologul francez.

Cei care și-au dedicat viața descifrării scrierilor profetului francez Nostradamus sunt siguri că acesta se referă la Uniunea Europeană și prevede dispariția acesteia, care ar fi putut începe odată cu Brexit și care va culmina anul acesta cu prăbușirea acestei comunități politice.

Anul 2022 și întâlnirea cu un asteroid
În 1555, Nostradamus pare să fi prezis, de asemenea, că Pământul va fi lovit de un asteroid, ceea ce va duce la o moarte în masă.

Profețiile astronomului sunt vagi în ceea ce privește momentul în care va avea loc această presupusă lovitură a „pietrei cerești”, dar el a scris că un „foc mare” va cădea din cer.

Nostradamus vorbește de Seceta nucleară
„Timp de patruzeci de ani curcubeul nu va fi văzut/ Timp de patruzeci de ani va fi văzut în fiecare zi/ Pământul uscat va fi tot mai uscat/ Și vor fi inundații mari când va fi văzut.”, anunță Nostradamus în acest catren.

Acest catren, putem presupune că vorbește de secete și inundații de proporții pedepsitoare din punct de vedere biblic.

Judecând după seceta istorică din această vară și după condițiile dureroase de uscăciune din Chile, este posibil ca această pedeapsă să fi ajuns deja la noi.

Adăugați la aceasta revelația recentă că China ar fi înarmată, periculoasă și pregătită să lanseze un atac nuclear care ar putea, probabil, să provoace penurii de apă cataclismice.

Invazia Franței 
„Capul albastru va fi cap alb  dăunează în așa măsură Cât binele Franței pentru amândoi va ajunge vreodată.”

Este foarte dificil de stabilit date exacte în cazul predicțiilor lui Nostradamus, deoarece acestea se bazează pe mișcări astrologice.

Cu toate acestea, una care poate fi restrânsă la anul 2022 este prezicerea că războiul va ajunge în Europa.

Invazia Franței de către o amenințare din est este o temă recurentă în toate predicțiile lui Nostradamus, dar se speculează că următoarea predicție se referă la primăvara anului 2022.

Concluzie
Toate predicțiile lui Nostradamus sunt vagi, fără a nominaliza concret un nume, un stat sau o persoană. Cu toate astea, din ce în ce mai mulți oameni au început să vadă în predicțiile astrologului francez multe din semnele din ultimii ani. Să așteptăm venirea anului 2022 și să urmărim dacă aceste predicții se vor adeveri. 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:26

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Evenimentele care vor avea loc în Arhiepiscopia Iaşilor, în perioada 20-25 mai 2024
19/05/2024 20:04

  Luni, 20 mai Pană pe data de 30 iunie 2024, la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din  Iasi sunt expuse lucrări de hartie marmora ...

HOROSCOPUL ZILEI
19/05/2024 05:04

BERBEC În prima parte a zilei ai multă energie, astfel că ai putea să-ti reorganizezi stilul de viată si planurile de viitor. Sunt momente excelente pentru inceputuri de orice fel, pornind de la cele ...

Horoscopul zilei
18/05/2024 04:27

  CAPRICORN Poate o s-aveţi o discuţie - de principiu - referitoare la locuinţa şi o să vă decideţi fie acum dacă vă luaţi alta, ori o renovaţi doar, fie in ianuarie - februarie. E posibil s ...

HOROSCOPUL ZILEI
17/05/2024 05:34

BERBEC  Creativitatea ta este la cote maxime acum, deci profita de acest fapt. Este o zi ideala sa creezi orice cum ar fi sa scrii, sa pictezi, sa compui sau sa faci mici mestesuguri cu mainile tale dibac ...

Cardinalul Pietro Parolin va fi prezent la Iaşi în cadrul Zilei Diecezane a Tineretului
16/05/2024 08:22

Secretarul de Stat al Sanctităţii Sale Papa Francisc, cardinalul Pietro Parolin, va fi prezent la Iaşi in perioada 18-19 mai 2024. Eminenţa Sa va celebra Sfanta Liturghie din Ziua Tineretului la nivel diece ...

Arta ascunsă a lutierilor. Povestea secretă a sunetului
15/05/2024 14:55

  În umbra luminoasă a muzicii clasice si contemporane se ascunde o lume fascinantă, adancă si adesea trecută cu vederea: lumea lutierilor. Acesti mesteri ai sunetului sunt artizani ai unei trad ...

Cele Zece Porunci, piloni ai eticii și moralei umane
12/05/2024 16:08

  Într-o lume plină de diversitate si schimbare rapidă, uneori pare că valorile si principiile fundamentale sunt pierdute in valtoarea vietii moderne. Cu toate acestea, există un cod moral atemp ...

Calendar ortodox, 12 mai. Duminica Tomei
12/05/2024 12:12

Este singura duminică din anul bisericesc dedicată şi inchinată unui Sfant Apostol al Mantuitorului Iisus Hristos. Sfantul Apostol Toma a fost cel despre care se spune că a atins rănile Domnului, dand as ...

Horoscopul zilei
12/05/2024 04:05

  Berbec Buna organizare si rezolvarea chestiunilor care implica o anume rutina te pot mentine astazi intr-o zona de confort, detasandu-te putin de tensiunile pe care probabil le resimti in legatu ...

Tradiții la sărbătoarea Izvorul Tămăduirii. Ziua în care aflăm cât vom mai trăi
10/05/2024 09:00

Numele de Izvorul Tămăduirii vine de la mai multe minuni care s-ar fi intamplat langă un izvor din apropierea Constantinopolului. Se spune că Leon, inainte să devina impărat, se plimba printr-o pădure de ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei