Nostradamus, profeții șocante pentru România în 2022. Când vine războiul și cât va ține: „Semnul Crucii va apărea pe cer”

Nostradamus

Dimensiune font:

| 18-01-2022 15:44

O pandemie globală a adus lumea în impas în secolul XXI, iar virusul nu pare să încetinească pe măsură ce apar noi tulpini. Acest lucru ne-a făcut să ne întrebăm ce ne rezervă anul 2022, care este pe cale să înceapă.

În 1555, faimoasa carte „Les Prophéties” a fost scrisă de medicul francez specialist în ciumă, astrolog și clarvăzător, Nostradamus.

Cartea este plină de profeții lirice, inclusiv războaie, dezastre naturale, asasinate, atacuri nucleare și revoluții. Multe din profețiile lui Nostradamus, fie că am ajuns să credem în ele sau nu, s-au adeverit.


Așadar, haideți să aruncăm o privire la care sunt profețiile lui Nostradamus pentru 2022:

Astrologul anunță trei zile de întuneric
„Întunericul va dura 72 de ore şi va preceda pacea. Acest lucru s-ar putea întâmpla toamna, pentru că va fi zăpadă pe munţi, dar nu şi pe câmpii. Semnul Crucii va apărea pe cer”.

Catrenul, conform celor care au reușit descifrarea sa, face referire la cel puțin 3 zile de întuneric ce se va abate asupra omenirii. Cu toate astea, nu se știe clar când se va întâmpla acest lucru și ce-l va declanșa.

Nostradamus a prezis dispariția unei personalități politice
„Moartea subită a primului personaj, acesta va fi schimbat și vor pune pe altul în regatul său”.


Pentru unii, acest lucru înseamnă că un membru important al comunității politice mondiale a dispărut fizic.

Unii cred că se referă la liderul nord-coreean Kim Jong-Un, alții la regina Elisabeta a Regatului Unit, iar alții la președintele american Joe Biden, confrom New York Post.


Celebrul astrolog și profețiile despre încălzirea globală
„Ca și soarele, capul va pecetlui marea strălucitoare. Peștii vii din Marea Neagră aproape că vor fierbe.”, spune Nostradamus într-un alt catren premonitoriu.

Nostradamus a prevăzut astfel o furtună solară de o amploare fără precedent, topirea polilor și o creștere a nivelului mării. De asemenea, el a prezis cutremure, inundații și secete severe.


Inflația și foametea, cele mai grave predicții ale lui Nostradamus
„Atât de mare este prețul grâului/Încât omul este stârnit/În disperarea sa, semenii lui mănâncă.”, scrie astrologul într-un alt pasaj.

Nostradamus spune că, deoarece inflația din Statele Unite se află la cel mai mare nivel din ultimele patru decenii, va provoca mari tulburări.

Posibil, va duce la faptul că indivizii se vor întoarce unii împotriva altora pentru profit. Chiar dacă sugerează canibalismul, sperăm că este mai degrabă o metaforă.

Ascensiunea inteligenței artificiale
„Luna în plină noapte deasupra muntelui înalt /Noul înțelept cu creierul singuratic o vede /Pe discipolii săi invitați să fie nemuritori/Ochii spre sud. Mâini în sâni, trupuri în foc.”, anunță Nostradamus într-un alt catren.

Îngrijorările legate de inteligența artificială cresc pe măsură ce tehnologia avansează. Pe măsură ce tot mai multe inteligențe artificiale își dezvoltă „conștiința”, profețiile avertizează că una dintre ele va deveni conștientă de sine și va prelua controlul asupra sistemelor noastre.

Trebuie să fim precauți într-o lume în care totul este conectat la internet. Ne duce cu gândul la filmele cu Arnold Schwarzenegger, „Terminator”.

Nostradamus a prezis căderea Uniunii Europene
„Templele sacre din vremea romanilor, vor respinge bazele fundației lor.”, spune astrologul francez.

Cei care și-au dedicat viața descifrării scrierilor profetului francez Nostradamus sunt siguri că acesta se referă la Uniunea Europeană și prevede dispariția acesteia, care ar fi putut începe odată cu Brexit și care va culmina anul acesta cu prăbușirea acestei comunități politice.

Anul 2022 și întâlnirea cu un asteroid
În 1555, Nostradamus pare să fi prezis, de asemenea, că Pământul va fi lovit de un asteroid, ceea ce va duce la o moarte în masă.

Profețiile astronomului sunt vagi în ceea ce privește momentul în care va avea loc această presupusă lovitură a „pietrei cerești”, dar el a scris că un „foc mare” va cădea din cer.

Nostradamus vorbește de Seceta nucleară
„Timp de patruzeci de ani curcubeul nu va fi văzut/ Timp de patruzeci de ani va fi văzut în fiecare zi/ Pământul uscat va fi tot mai uscat/ Și vor fi inundații mari când va fi văzut.”, anunță Nostradamus în acest catren.

Acest catren, putem presupune că vorbește de secete și inundații de proporții pedepsitoare din punct de vedere biblic.

Judecând după seceta istorică din această vară și după condițiile dureroase de uscăciune din Chile, este posibil ca această pedeapsă să fi ajuns deja la noi.

Adăugați la aceasta revelația recentă că China ar fi înarmată, periculoasă și pregătită să lanseze un atac nuclear care ar putea, probabil, să provoace penurii de apă cataclismice.

Invazia Franței 
„Capul albastru va fi cap alb  dăunează în așa măsură Cât binele Franței pentru amândoi va ajunge vreodată.”

Este foarte dificil de stabilit date exacte în cazul predicțiilor lui Nostradamus, deoarece acestea se bazează pe mișcări astrologice.

Cu toate acestea, una care poate fi restrânsă la anul 2022 este prezicerea că războiul va ajunge în Europa.

Invazia Franței de către o amenințare din est este o temă recurentă în toate predicțiile lui Nostradamus, dar se speculează că următoarea predicție se referă la primăvara anului 2022.

Concluzie
Toate predicțiile lui Nostradamus sunt vagi, fără a nominaliza concret un nume, un stat sau o persoană. Cu toate astea, din ce în ce mai mulți oameni au început să vadă în predicțiile astrologului francez multe din semnele din ultimii ani. Să așteptăm venirea anului 2022 și să urmărim dacă aceste predicții se vor adeveri. 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
Baba Vanga și Nostradamus profețesc Al Treilea Război Mondial: ce oras va arde din temelii la inceputul conflagratiei
18/04/2024 20:57

 Baba Vanga este renumită pentru serie sa de previziuni, unele dintre ele extrem de tulburătoare. Multe dintre acestea au fost consemnate de presă incă din timpul vietii ei. Chiar si după moartea sa i ...

HOROSCOPUL ZILEI
18/04/2024 07:58

 BERBEC Accentul zilei revine segmentului amoros. Atat in relatia cu persoana iubită cat si in relatia cu copiii se intrezăresc schimbări plăcute, mai mult sau mai putin. TAUR Situatia ta financiar ...

Primele Denii din acest Post: Programul slujbelor la Catedrala Patriarhală
17/04/2024 11:12

In săptămana a cincea din Postul Mare, crestinii ortodocsi participă la primele slujbe numite Denii din parcursul anului bisericesc: Denia Canonului Mare – miercuri si Denia Acatistului Bunei Vestiri – v ...

HOROSCOPUL ZILEI
17/04/2024 08:20

 BERBEC Sunteti obligat să dati un răspuns cat mai rapid la propunerea care vi se face dimineata pentru o noua ocupatie sau contract. Aveti contraargumente puternice, dar parcă nimeni nu vrea azi să v ...

Horoscopul zilei
16/04/2024 04:27

  CAPRICORN Poate o s-aveţi o discuţie - de principiu - referitoare la locuinţa şi o să vă decideţi fie acum dacă vă luaţi alta, ori o renovaţi doar, fie in ianuarie - februarie. E posibil s ...

Horoscopul Zilei
15/04/2024 04:58

  BERBEC Responsabilităţile pe care le ai de indeplinit sunt mari şi pe termen lung TAUR Inventivitatea şi originalitatea nu lipsesc din comportamentul tău GEMENI Vă chivernisiţi in aşa fel b ...

HOROSCOPUL ZILEI
14/04/2024 04:00

Berbec Esti asaltat de multe cunostinte, rude sau prieteni Taur Atragi persoane care doresc să te asculte Gemeni Amicii iti vor sanctiona orice vorbă sau gest Rac Alege-ti cuvintele cu grijă si vorbes ...

Evenimente care vor avea loc în Arhiepiscopia Iaşilor, în perioada 14-20 aprilie 2024
13/04/2024 12:39

  Duminică, 14 aprilie – Duminica a 4-a din Post (a Sfantului Ioan Scărarul) La Catedrala Mitropolitană din Iaşi, Preasfinţitul Părinte Nichifor Botoşăneanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopie ...

Părintele Necula, afirmația care înspăimântă: Staţi liniştiţi! Toată societatea este într-o derivă psihiatrică! - Marele păcat în postul Paștelui
12/04/2024 20:11

Prezent la Conferinţa Naţională de Sănătate Mintală a Copilului şi Adolescentului, preotul Constantin Necula, afirmatie care te va pune pe ganduri. „Staţi liniştiţi! Toată societatea este intr-o d ...

Biserica blestemată din Bărăgan, magnet pentru vânătorii de fantome. Masacrul din timpul războiului ce a făcut-o celebră
11/04/2024 16:52

Un lăcaş de cult din inima Bărăganului, construit in urmă cu mai bine de 170 de ani, a devenit faimos. Legendele care s-au ţesut in jurul bisericii vorbesc despre un masacru petrecut aici in timpul celui ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei