Din belşug, apartamente exclusiviste, cu vedere spre Palatul Culturii

foto-3-advertorial

Dimensiune font:

| 23-03-2023 12:12

* Noul proiect Lazăr Zentrum a demarat deja * 83 familii vor locui în condiţii de lux, în plin centru

 Noul proiect imobiliar Lazăr Zentrum este situat pe Str. Zimbrului nr. 27, vis-a-vis de Palas Mall şi lângă clădirea Amazon. Acesta va avea 11 etaje şi în care vor fi amplasate 83 de apartamente exclusiviste, cu suprafeţe de cuprinse între 55 şi 200 mp. Apartamentele de tip king size din Lazăr Zentrum impresionează prin suprafeţele generoase, finisajele de calitate, cât şi vederea superbă către Palatul Culturii.

Locuinţele pot fi compartimentate conform cerinţelor viitorilor proprietari, cu ajutorul experţilor noştri în design interior. Ele se adresează noilor generaţii de familii moderne şi sofisticate, care caută eleganţă şi dotări ULTRA-PREMIUM. Confortul este absolut, o poziţionare privilegiată, în proximitatea celui mai important centru comercial, de afaceri şi de distracţie al Iaşului. Ceea ce înseamnă un avantaj inestimabil: locatarii vor salva, zilnic, mii de secunde şi neuroni aşijderea. Dispare disconfortul din traficul imposibil ce stăpâneşte oraşul şi suburbiile.

Apartamentele Lazăr Zentrum reprezintă un concept de locuire fine living unic în Iaşi şi se adresează oamenilor care preţuiesc cu adevărat timpul şi ştiu să aprecieze randamentul financiar al unei investiţii ce aduce beneficii remarcabile în timp scurt.

Echipa de arhitecţi a elaborat un proiect tehnic pentru Lazăr Zentrum, oferind soluţii inovative pentru placările ventilate cu piatra naturală fixată pe şine de aluminiu, cu tâmplărie performantă din aluminiu şi oţel, cu rupere de punte termică, cu un profil generos de 77mm grosime şi sticlă tripan de 54mm grosime. Am optat pentru utilizarea faţadei ventilate, ca răspuns excelent la cerinţele de design actuale, îmbinând totodată eleganţa dar şi eficienţa energetică.

Beneficiile faţadei ventilate se transpun în economie de energie, garantând economii în perioadele reci şi calde ale anului, precum şi performanţă acustică, reducând zgomotul exterior. Mai sunt şi multe alte avantaje: performanţă împotriva umezelii, durabilitate şi întreţinere redusă, aspectul său estetic rămânând nealterat în timp, în ciuda expunerii la soare.

Interioarele elegante, finisate cu materiale moderne şi de calitate alături de dotările de ultimă generaţie, fac din apartamentele Lazăr Zentrum un must-have pentru cei care caută locuinţe exclusiviste în centrul oraşului. Apoi, sistemul de climatizare cu randament sporit, cu unităţi multisplit montate în tavane, controlul temperaturii realizându-se individual, prin intermediul termostatelor inteligente, eliminându-se astfel prezenţa inestetică şi riscantă a ţevilor de gaz, uşi exterioare din lemn masiv cu yală smart - control din aplicaţie, deschidere cu cheie, cod acces sau amprentă, uşile interioare din lemn masiv sau tip Filomuro, parchetul triplustratificat din lemn masiv, plintele decorative înalte (10cm) din polimer rigid dispuse în toate camerele, pardoseala flotantă în balcoane, tot aici sticla fumurie tratată.

Ar mai fi prizele şi întrerupătoarele gama de vârf, video-interfonul SMART, cu control din aplicaţie, contor exterior de energie electrică şi apometre individuale montate pe casa scării cu prin citire radio, birou concierge la parter, iluminat ambiental LED sau panourile solare pentru consumul spaţiilor comune, pentru eficientizarea costurilor de exploatare.

Propriul sanctuar de spa

Baia contează mai mult decât pare la prima vedere. Lazăr Zentrum o oferă la cheie, în patru variante, toate moderne, definite de stil şi amenajări ultrapretenţioase. Dimineaţa, un loc optim pentru pregătirea noii zile. Seara, loc de relaxare, un spa propriu, în adevăratul sens al cuvântului. Se pot alege designul, elementele de mobilier şi accesoriile pentru a crea un aspect deosebit, păstrând o notă de stil şi eleganţă. De exemplu, cadă freestanding modernă sau un duş walk-in, cu un aspect minimalist.

În fine, accesul la etajele superioare se face cu cele două lifturi moderne de viteză, cu o capacitate de până la 8 persoane sau pe scara interioară amenajată în ultimele tendinţe de design interior. Spaţiu căruia constructorul îi acordă o atenţie sporită, considerând că este necesar crearea unui loc funcţional şi armonios din punct de vedere estetic. La Zentrum holurile vor fi amenajate urmând indicaţiile specialiştilor în design interior, vor fi primitoare şi moderne şi vor reprezenta cartea de vizită a apartamentului tău. Balustradele vor fi din sticlă, iar placările spaţiilor comune din piatră naturală premium. Luminile ambientale pe holuri şi casa scării vor fi LED, pentru un consum optim.

Locurile de parcare subterane vor avea o avea o lăţime cuprinsă între 2.4 – 2,6m, asigurând astfel proprietarilor condiţii excelente de parcare a maşinilor, minimizând astfel pericolul de lovire involuntară. Accesul în parcarea subterană se va face printr-un sistem automat de bariere, comandat printr-un sistem SMART de autodetecţie a numărului de înmatriculare, iar proprietarii vor ajunge în apartamente prin intermediul a două lifturi moderne şi rapide, asigurându-se astfel un confort sporit locatarilor. Cele trei niveluri ale parcării subterane vor fi ventilate, pentru absorbţia şi filtrarea gazelor de eşapament şi dotate cu sprinklere şi sisteme de ultimă generaţie de detecţie şi stingere a incendiilor. Indiferent de condiţiile meteo, maşinile proprietarilor vor fi la adăpost şi în siguranţă, zona fiind supravegheată video şi climatizată.

BIROU VÂNZĂRI

MCM Center
Str. George Emil Palade nr. 22
700259, Iași, România
+40 756 221 513
+40 785 219 339

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:37

PUBLICAŢIA DE VÂNZARE NR. 7 Tribunalul Neamţ, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 1238/103/2021, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei și de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunrilor imobile şi mobile din patrimoniul debitoarei S.C. „Star Construct” S.R.L., cu sediul în loc. Târgu Neamţ, judeţul Neamţ, după cum urmează: Nr. crt. Denumire activ Adresa Valoare -lei- 1. Imobil – teren intravilan curţi-construcţii cu o suprafaţă de 414 m.p. Loc. Târgu Neamţ, bd. Ștefan cel Mare, nr. 92, jud. Neamţ 188.500,00 2. Aparatură birotică: calculator, monitor, imprimantă, xerox -- 5.712,00 TOTAL * 194.212,00 Preţul de pornire al licitaţiei pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus şi nu conţine TVA. Vânzarea se va face conform regulamentelor de vânzare aprobate de către adunarea creditorilor din data de 06.09.2022. Vânzarea prin licitaţie publică va avea loc la data de 13.04.2023, ora 1200 şi se vor organiza şedinţe la un interval de 7 zile pentru bunurile imobile şi mobile, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei pentru fiecare bun, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei, a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini pentru bunurile imobile este 1.000 lei, iar pentru bunrile mobile este de 100 lei, şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul – verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566.035, 0727/850.575. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
PUBLICAŢIA DE VÂNZARE NR. 5 Tribunalul Vaslui, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 1518/89/2019, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. CLUB TOMA S.R.L. Huşi, cu sediul în mun. Huşi, judeţul Vaslui. Nr. crt. DENUMIRE ACTIV Valoare - lei - 1. Echipamente tehnologice 34.569,50 2. Aparate, instalaţii 1.074,00 3. Mijloc de transport 197,50 4. Aparatură birotică 380,50 Total 36.221,50 Preţul de pornire al licitaţie este cel de mai sus și nu conţine T.V.A.. Vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare şi hotărârea Adunării creditorilor din data de 23.09.2022. Vânzarea în bloc prin licitaţie publică pentru bunurile mobile va avea loc la data de 27.03.2023, ora 1000 şi se vor organiza şedinţe săptămânal, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei şi a caietului de sarcini – 500 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefonul 0727/850.575, 0335/566.035, fax 0335/814.103. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
La pas prin Murgeni, un târg răzășesc cu nevoi europene
31/03/2023 12:43

Murgeni este un mic oras din judetul Vaslui, cu o viată molcomă si destul de multe probleme legate de traiul nu foarte imbelsugat. Asta in ciuda unei istorii bogate, care ar putea face ca asezarea să devin ...

Cea mai mare companie low cost din Europa a aterizat la Iași
31/03/2023 10:17

* Ryanair a devenit a cincea companie aeriană ce operează anul acesta pe Aeroportul din Iasi * operatorul irlandez va asigura 30 de curse săptămanal, către Dublin, Milano (Bergamo), Bruxelles (Charleroi) s ...

Ieşenii care fac zgomot după lăsarea întunericului, amendaţi!
31/03/2023 10:15

După un model care s-a dorit a fi implentat in Bucureşti, municipalitatea ieşeană le-a pus gand rău celor care poluează fonic, in special odată cu lăsarea serii. Fie că este vorba de şoferi care rulea ...

Doar 55,17 la sută dintre elevii ieșeni au trecut Simularea Evaluării Naţionale
31/03/2023 09:34

Calculele matematice şi gramatica limbii romane par a fi o foarte mare dilemă pentru mulţi dintre elevii ieseni care termină opt clase. Cel puţin aşa reiese din primele rezultate ale Simulării Evaluării ...

Iașul a depășit pragul de 190.000 salariați
31/03/2023 09:33

  Potrivit datelor furnizate de Directia Judeteană Statistică (DJS) Iasi, efectivul de salariati din judetul Iasi la data de 31 ianuarie 2023 a fost de 190.499 persoane, in crestere cu 3.609 persoane (+ ...

Camionagii rulează bine-mersi pe marile bulevarde, la ore de vârf!
31/03/2023 09:32

  Din nou, consilierii locali ieşeni au atras atenţia asupra unor hotărari votate in trecut, dar care, in prezent, nu sunt puse in aplicare. Una dintre acestea se referă la restricţiile de circulaţi ...

Victorie degeaba în instanţă, apelantul rămâne după gratii
31/03/2023 08:30

Multă vreme, ieşeanul Florin Ovidiu Pancu (43 de ani) s-a crezut mare şmecher şi tare mardoi, imposibil de atins de către braţul legii. Prima altercaţie care i-a adus dosar penal a avut loc in seara de 1 ...

„Rolul de femeie este cel mai frumos din viața mea”
31/03/2023 08:13

- Dacă ar fi să fiti portretizată intr-un tablou, cum v-ar plăcea să arătati? Cum v-ati imagina portretul dvs imortalizat pe o panză? - As ruga artistul să-mi surprindă lumina si bucuria din ochi. Cat ...

800.000 de lei pentru containerele-clasă de la Colegiul Pedagogic
31/03/2023 07:59

Recent, primarul Mihai Chirica şi conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi s-au intalnit ieri, conform unei promisiuni anterioare, cu reprezentanţii conducerii, a părinţilor şi elevilor de la Col ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei