Antena 1 i-a decis soarta lui Mihai Morar după dezastrul de sâmbătă. Vedeta nu mai prinde un loc de comentator la următoarea cursă de Formula 1

14

Dimensiune font:

| 03-03-2024 12:10

Antena 1 i-a decis soarta lui Mihai Morar după dezastrul de sâmbătă. Vedeta nu mai prinde un loc de comentator la următoarea cursă de Formula 1.

Sezonul a început cu Marele Premiu al Bahrainului. Cursa de pe circuitul de la Sakhir a fost câștigată de olandezu Max Verstappen.

Antena 1 i-a decis soarta lui Mihai Morar

În acest an, Campionatul Mondial de Formula 1 se vede la Antena 1. După Marele Premiu al Bahrainului, a izbucnit un scandal uriaș. Fanii i-au criticat dur pe cei doi comentatori, Mihai Morar și Cătălin Cedric Ghigea.

Prezentatorul matinalului de la Radio Zu nu va mai comenta următoarea cursă, programată în Arabia Saudită în weekendul 7-9 martie.

Cătălin Cedric Ghigea a postat un mesaj în mediul online în care a explicat de ce s-au făcut greșeli.

„Buna seara tuturor! Asa cum am promis, voi fi prezent aici pentru a fi in contact cu voi deși, uneori pare sa fie greu. Am citit toate posturile voastre si comentariile si am câteva lucruri de spus:

1. E clar ca nu ai cum sa mulțumești pe toată lumea. Si cel mai bun exemplu este pronunția numelui lui Daniel Ricciardo. Unii vor în engleză, unii în italiană, unii in română. Oricum ai face, tot îți sare cineva în cap. Am să îl pronunț exact așa cum si-l pronunță el. Dar nu cred ce se va închide subiectul nici așa.

2. Si daca tot nu mergem pe romana, DRS (in engleza Di Ar Es, in romana De Re Es) Ambele corecte. Nici aici nu ai cum sa împaci pe toată lumea.

3. Vorbitul peste team radio: în mod normal, la toate posturile, team radio vine pe feed de ambianță. Pe acest feed nu se auzea și doar vedeam grafica și scrisul pe ecran. Așteptam o vreme, credeam eu suficientă și apoi vorbeam. După transmisie am aflat ca team radio a venit pe feed separat dar volumul era dat pe minim. Asta se poate corecta ușor. Ieri, de exemplu, ambele au fost pe același feed de sunet. Azi, nu. Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Criticat dur, comentatorul curselor de Formula 1 a intrat pe grupul fanilor! Mihai Morar, scos din schemă pentru următoarea cursă.”, este o parte a mesajului.

„Greșeala cu depășirile: mi-o asum în întregime”

„4. Nu destule explicații tehnice, prea multe explicații tehnice. In funcție de derularea cursei, a calificărilor, a antrenamentelor, le voi spune atât cât am timp.

5. Piulița! Da, rotile de Formula 1 au si ele o piuliță centrala, care este atașată jantei. Si nu, janta nu se poate monta invers ca nu ar intra pe fuzeta.

6. Intonația vocii mele. Da, este ceva la care lucrez. Dimineața am fost 3,5 ore in cabina Eurosport pentru WEC. Acolo aceasta intonație a vocii mele este una potrivita. In trecut, la DTM, cursa de sprint de o ora, ritmul era mult mai alert. Si încă ceva, cursa a fost una destul de letargica.

7. Greșeala cu depășirile: mi-o asum in întregime. M-am încurcat intre live timing ce are un delay de câteva secunde bune si imaginile de pe ecran. Sper sa nu se mai întâmple.

8. Reclame. Aici, cineva din interiorul televiziunilor generaliste poate explica mai bine ca mine. Orice televiziune comerciala are reclame. Durata reclamelor nu a fost lunga dar de 2 ori a fost in momente nepotrivite. Steag galben Sargeant si depășirea lui Sainz. Poate se va reuși cumva tehnic sa ramana cursa intr-un ecran mai mic (ca la RTL).”, a mai scris Cătălin Cedric Ghigea.

„Săptămâna viitoare sunt fără Mihai”

„9. Mihai Morar își da silința. Dpmdv, in manșele de antrenamente 1 si 3 a fost foarte ok. In restul, are nevoie de timp pentru a se acomoda. Știți întrebarea aia: Când este ultima data când ai făcut ceva nou? Pentru unii a fost AZI!

10. Săptămâna viitoare sunt fără Mihai. Pana atunci va exista grup de whatsapp si vom comunica live.

11. Nu este de ici de colo sa ai transmisiune live a 5 manse la numai o saptamana dupa ce ai cumparat drepturile de autor. Nu le iau eu apărarea. Sunt si ei in stare să facă asta.In final, vreau sa le mulțumesc celor ce au scris de bine aici dar si celor care, mai tematori de reactiile de pe grup, mi-au scris mesaje private. Din mile de oameni de pe grup, la Zoom ati foat doar 50.Cand l-am sunat pe Antal sa ii spun ca voi comenta F1 la Antena, mi-a spus sa imi iau o platosa groasa, sa citesc ce scrieți, sa discern intre ce se poate îmbunătăți si ce tine de preferințe personale chiar daca sunt manifestate agresiv. Iar despre restul, pacat ca suntem uneori prea negativi cu absolut orice! EXACT ASTA FAC.

Sa ne bucuram de curse!”, a mai scris comentatorul.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Cea mai bună marcatoare a Ligii I de baschet joacă la CS Politehnica Iași!
24/04/2024 09:35

Cu ceva mai multă atentie, formatia feminină de baschet CS Politehnica Iasi, pregătită de antrenoarea Emilia Marian, putea evita locul 8, ultimul, in Liga I, chiar dacă a parcurs abia primul sezon de la re ...

FC Botoșani – Dinamo 2-1
23/04/2024 22:25

 FC Botosani a invins pe teren propriu Dinamo, scor 2-1, cu un gol marcat in prelungiri, intr-o partidă din etapa a sasea din play-out plină de spectacol si dramatism.  Dinamo BucurestiFoto: Inqu ...

VIDEO SuperLiga: U Craiova 1948, doar remiză cu FC Voluntari – Trei sferturi din meci în superioritate numerică
23/04/2024 20:19

 U Craiova 1948 rămane tot fără victorie după 12 meciuri, oltenii reusind doar o remiză, scor 0-0 pe terenul celor de la FC Voluntari, desi au evoluat in superioritate numerică din minutul 24. Juc ...

VIDEO Lionel Messi o duce pe Inter Miami pe primul loc - Două goluri și o pasă decisivă
21/04/2024 12:15

 Inter Miami a urcat pe primul loc in Conferinta de Est din MLS, după ce Lionel Messi a inscris două goluri in victoria obtinută in fata echipei Nashville SC, scor 3-1, pe stadionul din Fort Lauderdale. ...

Istvan Kovacs, de la Barcelona - PSG, direct în Copou!
20/04/2024 06:00

* FC Politehnica Iasi – FC Voluntari, astăzi, de la ora 15, pe Stadionul „Emil Alexandrescu” din Iasi, partidă contand pentru etapa a 5-a a play-out-ului SuperLigii la fotbal Poli s-a culca ...

Irina Bulmaga şi Miruna Lehaci participă la Campionatul European
19/04/2024 07:32

Cele două şahiste ale clubului CSM Iasi 2020 se numără printre cele aproape 200 de jucătoare din 35 de ţări care vor evolua la a 24-a editie a Campionatului European de sah feminin – senioare 2024. ...

Handbal feminin, Divizia A - Turneul final va avea loc la Iași
19/04/2024 07:24

Municipiul Iaşi va fi gazda Turneului final al Diviziei A de handbal feminin pentru promovare in primul eşalon, in perioada 10-12 mai, a hotărat federaţia de specialitate. Echipa CSM Iaşi 2020 este califi ...

FC Politehnica Iași, rătăcită în căutarea imposibilului
19/04/2024 04:01

* Politehnica Iasi – FC Voluntari, sambătă, 20 aprilie, de la ora 15, pe Stadionul „Emil Alexandrescu” * fotbalistii din Copou se află intr-o situatie cu adevărat dramatică, avand nevoie ...

A fost aprinsă flacăra la Olimpia antică pentru Jocurile de la Paris 2024
16/04/2024 19:46

Flacăra sacră a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024 a fost aprinsă marti in Olympia, Grecia, locul de nastere al Jocurilor antice. Ceremonia a fost inspirată de obiceiurile din antichitate si marcată de me ...

ACS USV Iași câștigă în minutele de prelungire derby-ul cu CSM Pașcani, scor 2-1 (1-0)!
16/04/2024 14:11

Atmosferă cu mult peste pretentiile unui meci din Liga a IV-a a judetului Iasi, chiar dacă duminică a fost vorba despre marele derby dintre ACS USV Iasi si CSM Pascani, primele două clasate, contand pentru ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei