Căutând reabilitarea pe terenul codaşei! Astra Giurgiu - CSM Politehnica Iaşi (sâmbătă, ora 19:30)

1poli

Dimensiune font:

| 24-10-2020 10:47

Trupa lui Daniel Pancu se va confrunta mâine, de la ora 19:30, în deplasare, cu Astra Giurgiu, la o săptămână după ce, contând pentru etapa a VII-a a Ligii 1, a pierdut fără drept de apel, în Copou, cu Sepsi Sf. Gheorghe (scor 1-4). Tânărul antrenor ieşean n-a avut însă la dispoziţie nouă posibili titulari, începând cu accidentaţii Mihalache, Breeveld, Vanzo, Calcan şi Zajmovic, continuând cu cei afectaţi de noul coronavirus - Frăsinescu, Mensah (ambii pozitivi) şi Axinte (negativ, dar trimis în izolare după cazurile de infectare la lotul naţional de tineret, de unde tocmai se întorsese) -, şi finalizând cu mult-doritul fundaş central R. Popa, care a semnat pe doi ani, dar care va avea drept de joc abia anul viitor!

Pentru disputa de mâine cu codaşa clasamentului, care deocamdată n-a cunoscut victoria în actualul sezon şi are doar un punct în cont, a primit el ceva „întăriri”, mai precis Calcan şi Zajmovic au reluat antrenamentele cu echipa, însă nu pot rula prea aproape de capacitatea lor maximă. De altfel este şi foarte greu de precizat când o vor atinge fără să mai sufere vreo accidentare, aşa că tot staff-ul tehnic probabil nici nu mai ştie cum să procedeze cu ei de fragili ce sunt... Axinte a fost testat din nou marţi, rezultatul a fost tot negativ, aşa că se poate conta pe serviciile sale cu Astra după ce poarta ieşeană a fost apărată de Brânză cu Sepsi, iar în lot mai este şi maghiarul Bosz.

 

Citește și: Mihalache a primit 8 etape de suspendare, Axinte a revenit la antrenamente!

 

Mihalache va ispăşi la Giurgiu cea de-a doua din cele opt etape de suspendare primite miercuri pentru eliminarea suferită la Craiova, în runda a VI-a, şi oricum nu este refăcut în urma rupturii musculare suferite tot în acel meci, Frăsinescu şi Mensah sunt în izolare, iar Breeveld şi Vanzo se pare că au şanse minime să se poată conta prea repede pe ei, aşa că misiunea lui Pancu rămâne la fel de delicată. Sigur, ea depinde şi de cât chef de distracţie mai are Astra, dar după ce l-a pierdut pe Alibec, transferat în Turcia, nu este exclus să ruleze ceva mai apropiat de valoarea lotului de care dispune.

Marea alegere

Probabil cea mai mare problemă cu care se confruntă Pancu este legată de centrul liniei de patru fundaşi, acolo unde îl are la dispoziţie doar pe Baxevanos, dar tânărul grec nu are deocamdată valenţe pentru a oferi siguranţă, capitol la care nu se poate încadra deloc nici mai tânărul Tălmaciu, împrumutat de la Dinamo Bucureşti până la finalul turului. Soluţia de avarie cu Sepsi s-a numit De Iriondo, însă şi el şi-a arătat limitele, aşa că e greu de spus dacă Pancu îi va acorda în continuare încredere sau va căuta mult şi bine prin lot până va găsi rezolvarea optimă. Atska s-a dovedit şi cu Sepsi veriga slabă a liniei de trei mijlocaşi, iar dacă îl va testa pe Passaglia ca fundaş central atunci mijlocul ieşean va avea probabil mult de suferit, deşi poate în discuţie ar putea intra şi modificarea sistemului de joc, 4-3-3 fiind unul de pe urma căruia Sepsi a profitat din plin în prima repriză, cea care de altfel a şi decis soarta disputei!

 

Citește și: Ieşeanul Cosmin Bucătaru este dublu campion național de judo la juniori! Acum câteva săptămâni a cucerit bronzul la seniori!

 

Onea şi Buşu vor fi probabil fundaşii laterali, la mijloc candidează Passaglia, Atska, De Iriondo, F. Cristea, poate chiar şi A. Stan (ultima oară la FC Argeş, eligibil Under 21, a debutat, ca şi Brânză, în partida cu Sepsi), iar pentru atac în 4-3-3 A. Cristea ar putea fi încadrat de Platini şi Popadiuc, ca în jocul cu Sepsi, iar despre Zajmovic şi Calcan am pomenit mai sus.

Având în vedere că Pancu are puţini jucători la dispoziţie, datele problemei nu se vor schimba esenţial dacă va aborda un 4-2-3-1 sau un dinamic 4-1-4-1. Multe vor depinde pe cine va prefera Pancu alături de Baxevanos pe post de stoper, dar mai ales cum va şti să-şi motiveze jucătorii pentru ca după meci să nu mai declare că el nu este dispus să accepte „blazare, resemnare, frică”, practic toate aceste atribute îndesându-le pe umerii celor trimişi pe teren cu Sepsi.

CSM Poli va părăsi astăzi Iaşul cu avionul, va înnopta la Bucureşti şi va ajunge la Giurgiu în ziua jocului. Imediat după meci va reveni acasă cu autocarul. Dragoş GAŞPAR

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

06:07

BANCUL ZILEI

05:48

%ANUNTSPECIAL%
Lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 200/89/2011, aflat pe rolul Tribunalului Vaslui şi C.E.C. Bank Sucursala Vaslui, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006, privind procedura insolvenţei, precum şi a Codului de procedură civilă, a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „GENIALUL” S.R.L. Vaslui, cu sediul în mun. Vaslui, str. Alexandru cel Bun, bl. 187, sc. C, et. 2, ap. 12, judeţul Vaslui, cât şi terenul proprietatea lui Cordunianu Tudorel, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV, ADRESA, Componenţa/Observaţii, Valoare - lei- 1. Construcţia C2 – magazin, birou, spaţiu odihnă, Loc. Secuia, com. Muntenii de Jos, jud. Vaslui, suprafaţă construită 130,96 m.p., iar terenul pe care este amplasată construcţia nu aparţine debitoarei, 24.720,00 2. Bunuri mobile, Loc. Secuia, com. Muntenii de Jos, jud. Vaslui Vitrină frigorifică Mondial Elite, Rafturi PAL, Birou-masă PAL, Raft pâine lemn, Cântar electronic, Casă de marcat Datecs MP55A, 1.165,00. Preţul de pornire la licitaţie este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform hotărârii Adunării creditorilor din data de 23.03.2021. Vânzarea prin licitaţie publică pentru bunurile debitoarei va avea loc la data de 18.06.2021, ora 1000 şi se vor organiza 5 şedinţe săptămânale, respectiv la până la data de 16.07.2021. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 5% din preţul de pornire al licitaţiei pentru bunurile mobile şi 2.000 lei din valoarea activului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei şi a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini este 500,00 lei pentru bunurile imobile şi 50,00 lei pentru bunurile mobile şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefonul 0335/566.035, 0727/850.575, fax 0335/814.103. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
1. Informații generale privind autoritatea contractantă, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax și/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Zemeș, str. Principală, nr. 200, Zemeș, judeţul Bacău, telefon 0234383037, fax 023438330, email adp@zemes.ro, persoană de contact Alupei Teofil. 2. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie închiriat: Spațiu nr. 1 (boxă), în suprafață de 16,03 m.p., ce face parte din imobilul Piață Zemeș, strada Principală nr.160, proprietate publică a Comunei Zemeș, pentru activități economice comerț sau servicii. Închirierea se face conform H.C.L. 82/17.05.2021, si O.U.G. nr. 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc in Caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: de pe site-ul www.zemes.ro sau de la sediul U.A.T. Comuna Zemeș. 3.2. Denumirea și datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul instituției de la care se poate obține un exemplar din documentația de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, U.A.T. Comuna Zemeș, strada Principală nr. 200, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.3. Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 10 lei, se poate achita numerar la casieria UAT Comuna Zemeș. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 14/06/2021, ora 13.00. 4. Informații privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 23/06/2021, ora 13.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Zemeș, strada Principală, nr. 200, județul Bacău. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: un exemplar. 5. Data și locul la care se va desfășura ședința publică de deschidere a ofertelor: 24/06/2020, ora 10.00, la sediul UAT Comuna Zemeș, str. Principală nr. 200, județul Bacău. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Bacău, Str. Ştefan cel Mare nr. 4, tel: 0234/514419, fax 0234/525211, email tr-bacau-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunțului de licitație către instituțiile abilitate, în vederea publicării: 26/05/2021
Moment istoric - Primul meci de la Euro 2020 la București (programul zilei)
13/06/2021 10:15

 Bucurestiul este aproape să intre in istorie, Austria - Macedonia de Nord fiind prima partidă ce se va disputa la Euro 2020, pe National Arena. Ziua incepe insă cu un duel de gală, intre Anglia si Cro ...

Euro 2020: Belgia, primul loc în Grupa B (3-0 vs Rusia) /
13/06/2021 00:08

 Reprezentativa Belgiei a urcat pe primul loc in Grupa B, după ce a invins selectionata Rusiei, sambătă, la Sankt Petersburg, scor 3-0. Golurile au fost inscrise de Lukaku ('10, '88) si Meunier ('34) ...

Euro 2020: Danemarca, marcată de prăbușirea lui Christian Eriksen pe teren, a fost învinsă de Finlanda
12/06/2021 23:21

 Vizibil marcati de momentul dramatic petrecut in prima repriză (prăbusirea lui Christian Eriksen pe teren), jucătorii Danemarcei au pierdut primul meci disputat la Campionatul European, sambătă, la C ...

Euro 2020: record uluitor in meciul de deschidere. Niciodata nu s-a mai intamplat asta cu Italia
12/06/2021 10:49

 Reprezentativa Italiei a invins, vineri, la Roma, cu scorul de 3-0 (0-0), selectionata Turciei, in primul meci de la Campionatul European din 2020. Golurile au fost marcate de Demiral '53 (autogol), ...

Euro 2020: Tara Galilor, singura nationala fara selectioner. Antrenorul a agresat doua femei si risca inchisoarea
12/06/2021 10:40

Tara Galilor, nationala care va debuta sambata la Euro 2020, e singura selectionata de la acest turneu final care nu are pe banca selectionerul in functie, fiind pregatita de un interimar, Robert Page. In acte ...

Novak Djokovic, victorie memorabilă cu Rafael Nadal la Roland Garros: Sârbul explică cum a reușit să-l bată pe
12/06/2021 10:29

 Rafael Nadal a suferit doar a treia infrangere in istoria participărilor la Roland Garros, ibericul fiind invins după un meci memorabil de Novak Djokovic. Semifinala de la Paris a fost una de povestit n ...

Euro-2020: Programul partidelor de sâmbătă
12/06/2021 10:08

   Euro 2020 a inceput in fortă, cu Italia zdrobind Turcia la scor de neprezentare. A doua zi a turneului final aduce trei meciuri tari, Belgia - Rusia, Danemarca - Finlanda si Tara Galilor - Elveti ...

Euro 2020: Italia, victorie zdrobitoare în meciul de deschidere (3-0 vs Turcia)/ VIDEO
12/06/2021 07:02

 Desfăsurarea partidei dintre Turcia si Italia: Final de meci la Roma. Turcia vs Italia 0-3 '90+2 Chiellini intervine incredibil in fata lui Yilmaz si respinge in corner. '90 Dervisoglu il faulte ...

Ce post tv va transmite in urmatorii cinci ani turneul de tenis de la Roland Garros in Romania
11/06/2021 21:24

Federatia Franceza de tenis si Discovery s-au inteles in privinta transmiterii urmatoarelor cinci editii de Roland Garros. Cele doua parti au semnat un contract prin care turneul de Grand Slam de la Paris se v ...

CUTREMUR în Italia, înainte de debutul Euro 2020: Un fotbalist vândut recent de Juventus a fost arestat pentru VIOL
11/06/2021 20:45

Mijlocaşul echipei italiene de fotbal Genoa, Manolo Portanova, a fost plasat in arest la domiciliu, impreună cu alte două persoane, sub acuzaţia de viol, a declarat vineri o sursă judiciară pentru Reuters ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei