optimizare seo continut

Dimensiune font:

Invata de la SeoPower.ro cum sa scrii articole bine optimizate

| 31-10-2019 12:29

Multi creatori de continut incearca sa atraga atentia asupra postarilor de pe blogul companiei. Ei isi pun cele mai bune idei in scris, incearca sa aleaga subiecte pe care publicul le-ar iubi, fac tot ce le sta in putinta pentru a face textele interesante si utile in acelasi timp. Cu toate acestea, dupa ce ating audiente destul de bune, totul se prabuseste. Care este secretul articolelor bine optimizate?

Pentru a afla acest lucru, am cerut parerea expertilor de la seopower.ro, un site cu vechime in acest domeniu si iata sfaturile pe care le-am primit:

1. Creaza-ti propriul subiect

Daca ati mai citit cate ceva despre optimizarea SEO, stiti ca ar trebui sa gasiti mai intai cuvintele cheie. Dar cautarea cuvintelor dvs. cheie fara a avea un subiect in minte este ca si cum ati cauta un ac in carul cu fan.

Ganditi-va la un subiect pe care il pot dori clientii dvs., un subiect despre care considerati ca este important pentru dvs. sau ceva care a functionat pentru competitia dvs. Nu conteaza daca ati ales un subiect despre care cineva a scris deja, atata timp cat ramaneti original.

Sa presupunem ca vom scrie un articol despre greselile din management. Prin urmare, il vom numi "Cinci dintre cele mai intalnite greseli din management".

2. Alege un cuvant cheie important

Sa verificam mai intai volumul de cautare pentru cuvinte cheie. Puteti sa verificati cu ajutorul "Keyword Planner", care este gratuit, dar puteti achizitiona si o aplicatie avansata (spre exemplu, Semrush). Sa verificam "greselile din management" in Keyword Planner. ("Obtineti date si tendinte privind volumul de cautare")

Asadar, conform rezultatelor obtinute, vedem ca exista numai pana la 100 de cautari lunare, iar asta nu este prea mult. Noi sugeram sa cautati ceva mai popular. La inceput, ar fi bine sa cautati cuvinte cheie de 300-500 de afisari (si eventual, cu o competitie mai mica).

3. Cautati cuvantul cheie cu volumul de cautare corespunzator

In Keyword Planner puteti verifica volumul selectand "Cautati cuvinte cheie noi utilizand o fraza, un site web sau o categorie".

Problema cu Keyword Planner este ca nu va ofera informatii detaliate despre volumul de cautare (cu exceptia cazului in care aveti contul business conectat la acesta). Acesta este unul dintre motivele pentru care recomandam sa folositi instrumente mai avansate, cum ar fi Semrush.

Acum puteti alege un cuvant cheie despre care sa scrieti. "Slabiciunile managementului" pare a fi o alegere buna pentru un inceput.

4. Gasiti cuvinte cheie inrudite

Cuvintele cheie asemanatoare va pot ajuta sa va pozitionati articolul mai sus in rezultatele cautarii Google, de aceea este important sa includeti cateva dintre ele in articol. Daca doriti sa stiti ce cuvinte cheie sunt cea mai buna alegere, OnPage.org vine la indemana. Este o aplicatie gratuita online care va ajuta sa gasiti cuvinte cheie asemanatoare. Odata ce va inregistrati, puteti incepe cautarea. Prin urmare, vi se va oferi o lista de cuvinte cheie asociate pe care concurentii dvs. le folosesc cel mai frecvent pe site-urile lor. Unele dintre ele pot parea fara nici un sens, dar este de datoria dvs. sa alegeti cuvintele cheie pe care le considerati utile pentru scrierea unui articol.

5. Scrieti-va articolul

Acum, cand aveti toate cuvintele cheie, puteti incepe sa scrieti articolele care va vor ajuta la optimizarea site-ului. Adaugati aceste cuvinte cheie de cateva ori, dar nu exagerati. Trebuie sa aveti un text bun, nu o aglomerare de cuvinte. Iata cateva reguli de care trebuie sa va amintiti atunci cand scrieti un articol bine optimizat:

  • Adaugati cuvantul cheie principal in titlu.

  • Adaugati cuvinte cheie inrudite in subtitluri.

  • Creati un URL SEO friendly (ar trebui sa fie scurt si trebuie sa contina cuvantul cheie Principal).

  • Creati un text care sa contina aproximativ o mie de cuvinte (se spune ca cele mai bune texte sunt cele de peste doua mii de cuvinte).

  • Nu uitati de link-urile interne: puneti in text linkuri care sa trimita la alte articole relevante din site-ul dumneavoastra.

  • Utilizati imagini si amintiti-va ca in denumirea lor sa utilizati cuvintele cheie exacte. De asemenea, nu uitati de relatia "Alt text".

Daca utilizati WordPress, puteti alege sa folositi pluginul gratuit Yoast deoarece va ofera cateva sfaturi in momentul in care publicati articolul.

Cel mai bun loc pentru a ascunde un cadavru este pagina a doua a rezultatelor cautarii Google

Optimizarea SEO poate parea foarte dificila la inceput, dar, de fapt, este usor dupa ce ati facut-o de cateva ori si ati inceput sa capatati experienta.

Trebuie sa va amintiti ca cea mai importanta parte a procesului este cautarea cuvintelor cheie. Alegeti cu atentie cuvintele cheie care nu au un volum prea mare de cautare, deoarece ar putea fi prea dificil sa va situati in primele pozitii daca folositi cuvinte cheie foarte populare.

Amintiti-va sa adaugati cuvinte cheie inrudite in textul dvs., deoarece acestea vor fi adevarate ajutoare pentru cuvantul dvs. cheie principal si ii vor permite lui Google sa afle ca postarea dvs. este relevanta.

Nu in ultimul rand, nu uitati de lista de cu puncte pe care trebuie sa le bifati atunci cand va publicati postarea. Asigurati-va ca aveti cuvantul cheie in URL-ul, titlul, subtitlurile si meta-tagurile postarii.

Un lucru bun in ceea ce priveste optimizarea SEO este ca odata ce va obisnuiti cu aceasta, in mod constant va documentati despre subiect si veti achizitiona campanii de advertoriale seo, veti vedea rapid rezultatele si paginile dvs. nu vor mai fi ingropate niciodata pe pagina a doua a rezultatelor cautarii Google.

 

 

 

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

Subscrisul Cabinet Individual de Insolvenţă Opriş Irina, în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. SALIX FARM IMPEX S.R.L, conform Încheiere nr. 137 din data de 16.10.2018, emisă de Secţia a II a Civilă a Tribunalului Iaşi-Faliment, anunţă, scoaterea la vânzare, prin licitaţie publică cu strigare, în data de 09.03.2020, orele 14.00, a imobilului situat în localitatea Popeşti, parter, ap.1, judeţul Iaşi, la 9.037,50 euro fără TVA, reprezentand 75% din valoarea de piaţă stabilită prin Raportul de evaluare. Licitaţia se va desfăşura la sediul lichidatorului judiciar din Iaşi, str. Pictor Octav Băncilă, nr.1, jud. Iaşi în conformitate cu regulamentul de vânzare, ce va fi afişat la loc vizibil, cu cel puţin 5 zile înaintea ţinerii şedinţei de licitaţie. Preţul de la care începe licitaţia este echivalentul în Ron la cursul BNR din ziua licitaţiei a 75% din valoarea stabilită prin Raportul de evaluare a imobilului, la care se adaugă TVA. În cazul în care la licitaţia din data de 09.03.2020 nu se va reuşi valorificarea imobilului, se vor organiza noi licitaţii, în aceleaşi condiţii, pe 16.03.2020, respectiv 23.03.2020 orele 14,00. Toţi cei care posedă un drept real asupra imobilului scos la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, de a face lichitatorului dovada acestuia, până în preziua licitaţiei. Imobilul se va vinde liber de orice sarcini conform art. 91 alin. 1 din Legea 85/2014. Poate participa la licitatie orice persoană fizică sau juridică care depune cu cel puţin o zi înaintea ţinerii şedinţei de licitaţie, până la ora 12.00, la sediul lichidatorului documentele prevăzute în caietul de sarcini, care se poate procura de la sediul lichidatorului judiciar, în fiecare zi de luni până vineri, între orele 08.00-16.00. Garanţiei de participare este în procent de 20% din preţul de pornire la licitaţiei. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0751103771.
Tribunalul Iaşi, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 4383/99/2017 (210/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum și a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Ago – Parus” S.R.L. Iaşi, cu sediul în municipiul Iaşi, str. Sf. Lazăr nr. 4, bl. Peneş Curcanu, tronson 5, biroul 9, în NH Bussiness Company, la sediul Cabinetului de Avocat Daniela Arhire, etj. 1, județul Iași, după cum urmează: Nr. crt. - DENUMIRE ACTIV – Componenţa – Valoare -lei- 1. Bunuri mobile - Aparate de joc electronice slot machine - 22.605,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2019. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 16.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 23.04.2020, 30.04.2020, 07.05.2020, 14.05.2020 și 21.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanţiei de participare la licitație, cât și a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035 şi 0727/850575..
Tribunalul Iași, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 8669/99/2017 (526/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum şi a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Tutun și Ziare” S.R.L. Iași, cu sediul în municipiul Iași, str. Bălţii nr. 6, judeţul Iaşi, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV – Valoare -lei- 1. Chioşcuri ziare dezafectate - 10.906,00; 2. Utilitare dacia Logan - 10.230,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2020. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 13.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 27.04.2020, 04.05.2020, 11.05.2020, 18.05.2020 și 25.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanției de participare la licitație de 30% din prețul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât și documentele de înființare și împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanției de participare la licitație, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toți cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informații suplimentare se pot obține la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, județul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035, 0727/850575 și 0744/291653..
Placa tectonica uriasa de sub Oceanul Indian se rupe in doua. Cand se va desprinde total
26/05/2020 09:11

 Placa tectonica de sub Oceanul Indian se va rupe in doua intr-un timp foarte scurt din punct de vedere geologic, arata un studiu recent. Din punctul nostru de vedere, al muritorilor, pana la acel momen ...

Istoria săpunului: Cum a început omenirea să se scuture de mizerie
23/05/2020 11:36

 Cum se face că un obiect „atat de curat si de pur” are un trecut atat de tulbure? Nimeni nu stie cu sigurantă cand a fost inventat, dar se pare că săpunul există incă de la inceputurile ...

Telefonul cu peste 20 de zile de autonomie există și e marca Nokia
13/05/2020 22:29

În 2020, iti aduci aminte cu jind de perioada in care un telefon putea să stea departe de priză pe parcursul a sapte, zece zile. Desi existau si atunci terminale care trebuiau incărcate in fiecare zi s ...

Descoperire! PERICOLUL din aparatul de aer condiționat. Legătura cu COVID-19!
02/05/2020 10:11

Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor din SUA trage un semnal de alarmă si publică un studiu despre legătura dintre aparatele de aer conditionat si COVID-19.   Cercetările arată un exemplu ...

Oțelul de Damasc și armele formidabile de care se temeau cruciații
29/04/2020 17:33

 Atunci cand cruciatii au ajuns in Orientul Mijlociu, in secolul al XI, au descoperit săbii care tăiau atat de bine, incat „putea despica părul lăsat să cadă pe tăis”, avand o rezistent ...

VIDEO Pentagonul dezvăluie trei înregistrări cu întâlniri ale avioanelor armatei SUA cu OZN-uri
28/04/2020 09:11

 Pentagonul a făcut publice trei inregistrări video ce arată intalnirile dintre avioane ale Marinei americane cu ceea ce par obiecte zburătoare neidentificate, scrie Guardian. Clipurie, despr ...

Anul în care lumea s-a micșorat: Primul cablu de telegraf tras peste Atlantic
27/04/2020 17:32

 În 1858, primul cablu de telegraf tras peste Atlantic a reusit să conecteze ambele continente, dar a functionat doar trei săptămani. În 1866 a fost inlocuit de unul mai rezistent, schimband ...

Cum au construit elvețienii ce mai lung tunel din lume și uimitoarea rețea feroviară subterană din Alpi
27/04/2020 12:56

 Elvetienii au investit mult in trenuri si in tuneluri lungi care au fost terminate la timp si fără depăsirea bugetului initial, lucru rar in domeniu. Cel mai lung tunel din lume a fost terminat in 2016 ...


CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!


CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!