SE DESCHIDE MAXI PET SUCEAVA, HIPERMARKETUL PREFERAT AL ANIMĂLUȚELOR DE COMPANIE! ÎN 30 IUNIE – 2 IULIE, AI 15% REDUCERE LA TOATE PRODUSELE!

Poza 1 (1)

Dimensiune font:

| 29-06-2023 09:00

 DESCHIS 7 ZILE DIN 7 | ANIMĂLUȚELE DE COMPANIE SUNT BINE-VENITE ÎN MAGAZIN | SFATURI DE NUTRIȚIE GRATUITE | PUNCT FARMACEUTIC VETERINAR | APLICAȚIE DEDICATĂ    

În 30 iunie a.c., Maxi Pet, lider național în comerțul cu hrană și accesorii pentru animale de companie, va deschide primul magazin din Suceava în incinta eGros Shoppping, Calea Unirii nr. 27.

600 m2 plini cu bunătăți și surprize pentru animăluțele de companie, o echipă formată din iubitori de animale gata să ajute cu sfaturi, idei și informații utile și peste 15000 produse la îndemâna părinților de animăluțe de companie. Acesta este, în linii mari, Maxi Pet Suceava.

Experiența Maxi Pet, o experiență de cumpărături unică și captivantă, dedicată, în totalitate, animăluțelor de companie și părinților acestora, este acum mai aproape de tine!

Ne diferențiem prin aceea că tratăm animăluțele ca fiind parte din familie, invitându-le, cu drag, în magazin. Ne face plăcere să le vedem cum te însoțesc la cumpărături, cum își adulmecă hrana preferată sau își aleg jucăriile și, desigur, să le și cunoaștem. 

Maxi Pet – hrană și accesorii pe gustul lui, prețuri pe gustul tău! 

Cu peste 20 de ani de experiență în regiune, căutăm să ne asigurăm că fiecare client va putea găsi hrana sau accesoriul perfect pentru animăluțul său. Oferim de la mărci economice, la mărci premium și super premium; avem game proprii, de cea mai bună calitate, sănătoase și extrem de convenabile financiar. Prețuim diversitatea și acordăm atenție tuturor animăluțelor de companie, pufoase sau nu. 

  Maxi Pet are tot ce îți poți dori! În plus, animăluțele sunt bine-venite în magazinele noastre. 

 

Maxi Pet – îți aduce surprize și promoții speciale

Între 30 iunie – 2 iulie, la marea deschidere Maxi Pet Suceava, te așteptăm cu tot soiul de cadouri și surprize! Pentru început, tot weekendul, te bucuri de promoția inaugurală de 15% REDUCERE la toate produsele din magazin, exceptându-le pe cele din punctul farmaceutic veterinar! 

Apoi, următoarea surpiză pe care o pregătim special pentru tine este Maxi Roata Norocului. Pentru prima dată în Suceava, pe parcursul celor trei zile, în diverse intervale orare, vei putea învârti Maxi Roata Norocului și câștiga unul dintre cele șase premii puse în joc! 

Maxi Pet – hipermarket şi punct farmaceutic veterinar pentru animăluțe de companie 

Maxi Pet înseamnă să găsești absolut tot ce ai nevoie pentru animăluțul tău de companie într-un singur loc. Varietate în materie de hrană, jucării, recompense, accesorii și, de asemenea, punct farmaceutic veterinar. Acesta acoperă nevoile dietetice sau medicale ale animalelor de companie, iar, personalul dedicat îți stă oricând la dispoziție cu sfaturi și îndrumări legate de nutriția, igiena și sănătatea animalelor de companie.

 Consultanții Maxi Pet Suceava vor fi pregătiți, oricând, cu cele mai bune sfaturi de îngrijire pentru animăluțului tău!

„Realizăm cât de important este locul animăluțelor în cadrul familiei. Așadar, la Maxi Pet Suceava, ca și în celelalte magazine, de altfel, ne concentrăm pe a le oferi (n.r. animalelor de companie) cea mai bună experiență - una care să le asigure o viață cât mai lungă și fericită. Mai mult, ne mândrim cu faptul că, în magazin, vor găsi un punct farmaceutic veterinar și personal pregătit, oricând, cu cele mai bune sfaturi de îngrijire” - Iustin Chiorescu, Manager Magazin Maxi Pet Suceava. 

Maxi Pet App – Aplicația mobilă dedicată animăluțelor de companie, dar cu care economisești tu! 

Aplicația Maxi Pet este la îndemâna oricui are un telefon mobil smart dotat cu sistem de operare Android sau iOS! Este ușor de descărcat, înregistrat și îți va permite să activezi oferte și cupoane de reduceri destinate, în mod special, animăluțului tău. Pentru achizițiile făcute în magazinele fizice Maxi Pet, scanând cardul digital din aplicație, vei acumula Maxi Puncte care-ți vor aduce reduceri și bonusuri. 

Maxi Pet – mai aproape de tine, implicați în comunitate

Comunitățile locale sunt organisme vii, aflate într-un continuu proces de schimbare. Pentru că nici Maxi Pet nu există ca entitate independentă, ne dedicăm întregii comunități, ne adaptăm constant și ne reinventăm astfel încât să răspundem nevoilor tuturor iubitorilor de animale.  

„Susținem, în orice moment, animăluțele fără stăpân, implicându-ne în campanii de adopție, donând hrană și accesorii sau promovând instruirea părinților de animăluțe atât în interiorul magazinelor, cât și în afara lor, pe rețelele sociale. Astfel, așteptăm cu nerăbdare să devenim membri ai comunității locale și să ne construim reputația de excelență în rândul părinților de animale de companie din Suceava și împrejurimi” declară Miruna Diaconescu, Marketing Manager Maxi Pet România.    

În concluzie, Maxi Pet se dedică total în a-ți oferi cea mai variată gamă de produse, cele mai bun raport calitate - preț și servicii de cea mai bună calitate. Toate acestea într-o manieră convenabilă pentru tine!  

Bucură-te de experiența Maxi Pet și descoperă un univers cu totul nou, creat în întregime pentru tine și animăluțul tău, profitând în același timp de reducerea inaugurală de 15% la toate produsele disponibilă între 30 iunie – 2 iulie.

Pentru mai multe noutăți și surprize, ne poți urmări pe Facebook, Instagram, Tik Tok și YouTube.

---

Maxi Pet Suceava

Calea Unirii nr. 27, în incinta eGros Shopping

Program: Luni – Sâmbătă: 09.00 – 21.00 | Duminică: 09.00 – 20.00

Nr. Telefon: 0734.991.799

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:36

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
O femeie din SUA a trimis în ultimii 9 ani peste 400.000 de dolari unui sucevean aflat în închisoare care pretindea că e preot
24/08/2023 17:23

O femeie stabilită in Statele Unite ale Americii a trimis unor infractori din Romania, timp de nouă ani, suma totală de 400.000 de dolari, bani pe care femeia a crezut că ii direcţionează către cauze uma ...

Incident șocant la Suceava. Copil împușcat cu un pistol airsoft de un adolescent. „Pacientul are vederea afectată”
06/06/2023 12:54

Copilul in varstă de 11 ani a fost stabilizat la Suceava, insă a fost transferat la Iasi, fiind internat la Spitalul „Sfantul Spiridon”. Micutul are afectată vederea, iar in momentul de fată este sub tr ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei