Veruca si Rozaceea - ce sunt si cum scapam de ele

rozaceea-se-vindeca

Dimensiune font:

| 22-01-2020 14:47

Pielea reprezinta invelisul corpului nostru, ceea ce ne face frumosi si diferiti, dar si ceea ce ne stigmatizeaza si marginalizeaza atunci cand apar nereguli. Iar, din pacate, neregulile nu se lasa asteptate, chiar daca o fac independent de vointa noastra.

Acneea, pistruii, alunitele, rozaceea, verucile apar pe pielea noastra cauzandu-ne disconforturi fizice, dar si emotionale. La Derma Elite ne luam angajamentul de a te scapa de aceste disconforturi prin tehnologii de ultima generatie si o atmosfera relaxanta.

Verucile si rozaceea nu sunt o raritate, la ora actuala fiind printre cele mai raspandite afectiuni dermatologice dupa acnee. In acest articol este vorba despre acestea doua si despre cum le putem trata fara a ramane cu cicatrici sau alte probleme dermatologice.

Veruca - o afectiune dermatologica des intalnita

Cunoscuta si ca neg, veruca este una dintre cele mai rau famate afectiuni dermatologice. Sunt destul de multe motive pentru a avea aceasta reputatie: este contagioasa, deloc estetica, uneori dureroasa si trece foarte greu.

Lucrurile sunt cu atat mai grave cand vericile apar in zone vizibile precum maini sau zona faciala, atat din punct de vedere al stigmatului social, cat si din punct de vedere medical, deoarece negii din aceste zone se transmit cel mai usor.

Majoritatea verucilor apar in astfel de zone expuse, cel mai adesea pe suprafata pielii bratelor si mainilor, uneori si genunchilor. Acestea pot avea diverse culori si aspecte, aparand ca mici excrescente de culori gri, maro sau culoare pielii.

In situatii mai rare, verucile apar in zone mai putin expuse cum ar fi zonele genitala sau talpile. In aceste cazuri, verucile au aspecte aplatizate sau dimensiuni mult mai mici decat cele din zonele superioare ale corpului.

Tratamentul verucilor in dermatologia moderna

Fara tratament, verucile trec ingrozitor de greu sau chiar deloc. Nu numai ca arata inestetic si sunt contagioase, dar acestea pot durea in timp. Fata de alte metode de tratare a verucilor care sunt mult mai costisitoare si de lunga durata, laserul Nd:YAG te scapa de veruca in 5 minute.

Acesta inchide vasul de sange care alimenteaza celulele infectate cu HPV si te scapa astfel de problema. Fara negii de lunga durata tratati luni la rand acasa sau prin tot felul de alte metode, fara simple ameliorari, fara ca cei dragi sa te evite pentru a nu se contamina - asta inseamna de fapt cele 5 minute de tratament. Laserul face veruca sa dispara pur si simplu.

In functie de tipul negului, sunt necesare intre una si doua sedinte, iar daca teama de rani care te face sa nu apelezi la tratamentul negului prin laser, sa stii ca acesta nu lasa rani sau cicatrici pe pielea ta. Negul va disparea de pe suprafata pielii tale ca si cum nu ar fi fost acolo.

Rozaceea sau simptomatologia fetei rosiatice

O fata rosie este adesea asociata cu timiditate, nervozitate, teama si alte lucruri similare. Se poate observa clar ca roseata fetei este asociata ca moment de emotie puternica si vulnerabilitate.

Adesea, poate fi recunoscuta ca semn de sanatate sau ca imbujorare, ca ceva estetic, insa, pentru astfel de aspecte, doamnele apeleaza la blush in zilele noastre. Cu alte cuvinte, roseata nu este binevenita pe fata noastra si niciunul dintre noi nu este prea bucuros sa o aiba.

Din pacate, atunci cand suntem afectati de rozacee, roseata persista pe fata noastra, de la obraji, pana la frunte. Adesea, se ajunge la aparitia vaselor de sange si la mici umflaturi. Nu este o regula, dar rozaceea apare adesea la persoanele de sex feminin, cu un pigment deschis la culoare.

Tratamentul rozaceei

Chiar daca este o boala la care femeile sunt predispuse, fondul de ten nu este solutia. Este posibil ca dupa un timp sa dauneze si mai mult tenului. Ori sa ascunzi o afectiune, in loc sa o combati, nu este o solutie.

La Derma Elite se ofera solutii de elita. Laserul pulsed dye V Beam Perfecta este o inovatie in domeniul dermatologiei, fiind singurul care poate trata aceasta afectiune. In numai cateva sedinte, acesta poate vindeca pana la 90% roseata persistenta, vasele de sange vizibile sau umflaturile de la nivelul fetei.

La ora actuala, laserul reprezinta cea mai eficienta metoda de combatere si ameliorare a rozaceei. Din pacate, genetic are un cuvant de spus si in aceasta situatie, rozaceea nedisparand complet si aparand in momentele tensionate si cu mare incarcatura emotionala din viata ta.

Nu ai de ce sa iti faci griji in privinta efectelor adverse. Posibilitatea aparitiei acestora se diminueaza cu mult fata cea de la alte lasere, iar orice problema venita pe nepusa masa dupa sedinta cu laserul, va fi gestionata cum trebuie de personalul clinicii.

Derma Elite & Laser Clinic Cluj - dermatologie de elita

La Derma Elite intelegem cat de mult inseamna pentru tine imperfectiunile si afectiunile pielii. Tocmai acesta este motivul pentru care investim in aparate de ultima generatie care este eficienta si rapida.

Dermatologia de astazi nu mai este cea cu bandaje si cu timp de asteptare, este o dermatologie a minutelor, a laserelor, o dermatologie invizibila si cu efecte. Cam despre acest tip de dermatologie este vorba si la noi.

Pentru orice problema dermatologica, nu ezita sa ne contactezi. Echipa noastra de specialisti bine instruiti este pregatita sa aiba grija de pielea ta. 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Peste 22.000 de copii şi adolescenţi suferă de afecţiuni psihice, susține ASSMB
06/05/2024 20:03

Peste 22.000 de copii şi adolescenţi din Romania suferă de afecţiuni psihice, sustine Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB), actuala infrastructura fiind total depăsită. In a ...

Prăjelile și zahărul, în topul alimentelor cu potențial cancerigen, avertizează dr. Cezar
06/05/2024 19:55

Prăjelile si zahărul sunt pe primele două locuri intr-un top al alimentelor cu potential cancerigen, mai ales dacă sunt mancate frecvent si in cantităti mari. Cardiologul Cezar pune pe primul loc prăjeli ...

Gripă aviară: ”Dovezi puternice” că virusul a trecut pentru prima dată de la mamifere la om
06/05/2024 19:49

Cercetătorii sunt ingrijorati că gripa aviară s-a răspandit de la mamifere la oameni pentru prima dată, marcand un alt pas in evolutia virusului H5N1. O nouă analiză ajunge la concluzia că există ” ...

Neurologul Constantin Dulcan avertizează: Gândurile negative pot fi cauza bolilor, inclusiv a cancerului
06/05/2024 19:42

In cadrul unei emisiuni televizate, reputatul neurolog Dumitru Constantin Dulcan a adus in atentie impactul devastator pe care gandurile negative il pot avea asupra sănătătii noastre. Afirmand că stresul, i ...

Remedii eficiente pentru excesele culinare de Paște
05/05/2024 17:29

Sărbătorile de Paste sunt adesea asociate cu mese abundente si delicioase, care pot duce la excesele culinare. Dacă ai exagerat putin cu mancarea in această perioadă si te confrunti cu disconfort gastroint ...

Cele două legume pe care să le mănânci obligatoriu de Paște: “Detoxifică ficatul”
04/05/2024 14:40

 Cele două legume pe care să le mănanci obligatoriu de Paste. Au beneficii uimitoare si nu trebuie să lipsească de pe masa de sărbătoare. Mihaela Bilic a dezvăluit cele două legume pe care să le ...

Cât timp rezistă ouăle roșii fără să devină un pericol pentru sănătate
04/05/2024 12:51

Directorul Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), Alexandru Ciric, a explicat, la Antena 3 CNN, cat timp rezistă ouăle fierte de la Paşte, fără să fie periculoase pentru sănătate. "Î ...

Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
04/05/2024 05:31

Au apărut rezultatele analizelor in cazul copilei de 4 ani care a murit după ce a mancat peste macrou cumpărat de la un magazin din Călărasi. Bunicul fetei este in continuare in spital. Ce continea macrou ...

Societatea DENTARIONCLINIQUE SRL, derulează începând cu data de 10.04.2024, proiectul “Spre o nouă eră a stomatologiei”, cod SMIS 313491
01/05/2024 09:00

 COMUNICAT DE PRESĂ Aprilie 2024 SPRE O NOUĂ ERĂ A STOMATOLOGIEI Societatea DENTARIONCLINIQUE SRL, derulează incepand cu data de 10.04.2024, proiectul “Spre o nouă eră a stomatologiei&r ...

Societatea DORADENTAL SRL, derulează începând cu data de 03.04.2024, proiectul “Investiție în tehnologie de vârf în protetică dentară”, cod SMIS 313498
01/05/2024 09:00

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei