Simona Halep, eliminată în turul doi de la Roland Garros - A pierdut 11 din ultimele 12 gameuri ale meciului cu Qinwen Zheng

0000000  news-alert-graphic-new-as-of-3-21-11-27279469-e1351416678191

Dimensiune font:

| 26-05-2022 20:37

 Simona Halep a început bine meciul cu Qinwen Zheng și părea să fi trecut peste problemele din runda inaugurală a turneului de la Roland Garros. Fosta lideră WTA a câștigat primul set și a condus cu 2-1 în manșa secundă, însă i-a permis adversarei să preia controlul (românca a acuzat o stare generală de rău) și a mai obținut doar un singur game până la finalul partidei de pe arena Simonne-Mathieu (2-6, 6-2, 6-1, după o oră și 55 de minute de joc).

Simona Halep  

De știut:

  • În runda următoare, Qinwen Zheng (19 ani, 74 WTA) va juca împotriva câștigătoarei partidei dintre franțuzoaica Alize Cornet (40 WTA) și letona Jelena Ostapenko (favorită 13).
  • Pentru prezența în turul al doilea, Simona Halep va primi € 84.000 și 70 de puncte. Românca se află pe locul 18 în clasamentul WTA Live.
  • Simona Halep a câştigat turneul de la Roland Garros în 2018 şi a mai fost finalistă în 2014 şi 2017. În 2020, Halep nu a participat la Grand Slamul de la Paris, ea fiind accidentată. În 2020, Simona a părăsit turneul în optimi, învinsă fiind de Iga Swiatek (6-1, 6-2).

Desfășurarea meciului Simona Halep - Qinwen Zheng 6-2, 2-6, 1-6

1-6 Lovitură bună în cross a Simonei. Încă o dată, Zheng trimite cu mult efect și forțează o eroare din partea sportivei noastre. Execuție spectaculoasă a chinezoaicei (15-30). Simona vine la fileu, ratează voleul și Zheng o ia la țintă. Două mingi de meci pentru Qinwen. Zheng prinde linia laterală și obține calificarea în runda următoare de la Roland Garros.

 

1-5 Simona trimite de multe ori la limită încercând să își incomodeze adversara. Halep comite a doua dublă greșeală. Atac ratat de chinezoaică. Simona ajunge la o scurtă, dar mingea trimisă de ea în cross se oprește în banda fileului. Zheng pune o scurtă, Simona ajunge târziu și cade în genunchi. Încă un rever ratat de Simona, Qinwen va servi pentru câștigarea partidei.

1-4 Simona pare extenuată după un schimb în care fileul a decis câștigătoarea. Retur ratat de Halep. Încă un schimb prelungit, Zheng cedează prima. Încă o eroare neforțată din partea Simonei (a 24-a din acest meci).

1-3 Halep revine pe teren și pune capăt seriei câștigătoare a adversarei, după un game mai bun de serviciu.

 

 Simona cere un timeout medical. Chinezoaica a câștigat ultimele opt gameuri.

*sursă video: Eurosport

0-3 Simona riscă, nu mai poate aștepta erorile adversarei și prinde linia (15-15). Halep caută din nou lovitura riscantă, arbitrul coboară din scaun și decide că mingea a ieșit afară. Simona se descurcă mai bine de această dată, forțează eroarea lui Zheng. Simona returnează în fileu și Zheng se desprinde.

0-2 Simona începe mai bine gameul, ar fi momentul să pună capăt seriei câștigătoare a adversarei (30-0). Forehand puternic al chinezoaicei, Simona nu poate face nimic. Încă o lovitură precisă a sportivei din China. Halep comite o eroare și își lovește piciorul, nervoasă. Lovitură câștigătoare în lung de linie a lui Zheng, care face breakul.

0-1 Zheng rupe ritmul cu o scurtă bună, Simona ajunge prea târziu. Qinwen servește bine, nu îi oferă prea multe șanse Simonei. Vine însă o lovitură mult prea lungă (30-40). Atunci când schimbul durează mai mult, Simona are de cele mai multe ori câștig de cauză (40-40). Qinwen servește bine și iese dintr-o situație delicată.

2-6 Game foarte slab de serviciu al Simonei, Zheng face break la 0 și împinge confruntarea în set decisiv.

2-5 Simona forțează, știe că acest game este foarte important și obține o minge de break. Din păcate, sportiva noastră o ratează trimițând pe culoarul de dublu cu reverul. Qinwen servește bine la exterior și se apropie de câștigarea setului.

2-4 Simona este puțin mai agresivă, vine rapid la fileu. Halep preia din nou controlul raliurilor, impune ritmul (40-0). Un retur surprinzător al chinezoaicei. Qinwen revine de la 0-40 și pune presiune și în acest game. Al patrulea punct consecutiv câștigat de Zheng. Qinwen pune o scurtă perfectă și face breakul.

2-3 Qinwen și-a ridicat nivelul de joc, se mișcă și lovește mult mai bine. O scurtă superbă a Simonei (15-40). Zheng închide gameul și trece pentru prima oară în față.

2-2 Zheng începe mult mai bine acest game de retur, pune și o scurtă bună și conduce cu 30-0. Simona simte pericolul, vine la fileu și câștigă punctul. Qinwen mai lovește o dată cu rama, dar vine și o eroare din partea Simonei. Minge de break pentru sportiva din China. Simona alternează bine loviturile și forțează eroarea din partea adversarei. Halep ratează două mingi de game. După un raliu de 22 de lovituri, Zheng mai egalează o dată la 40. Simona ia decizii slabe de lângă fileu și Zheng recuperează breakul.

2-1 Lovitură excelentă în lung de linie a Simonei, cu reverul. Simona mai câștigă un schimb prelungit. Halep încearcă să repete execuția de mai devreme, dar trimite în fileu. Chinezoaica strânge pumnul după ce trimite pe linie cu forehandul. Arbitrul coboară din scaun pentru a-i indica o urmă chinezoaicei, aceasta este nemulțumită de decizie, dar va servi cu „al doilea”. Simona trimite cu mult kick și Zheng ratează lovitura. Qinwen mai face o „dublă” și Simona face breakul.

1-1 Schimburile încep să fie din ce în ce mai lungi, iar Simona are câștig de cauză de cele mai multe ori. Serviciul funcționează bine astăzi pentru Simona.

0-1 Qinwen începe bine gameul, dar începe să se grăbească, forțează lovituri dificile și comite a 14-a eroare neforțată din meci. Zheng închide gameul cu un serviciu spre corpul Simonei.

6-2 Lovitură câștigătoare de rever pentru Simona. Fosta lideră WTA forțează greșeli din partea adversarei și acestea vin. Zheng nu reușește să închidă robinetul erorilor: trei mingi de set pentru Halep. Qinwen o salvează pe prima cu o lovitură bună, aproape de linia de fund. Setul se încheie cu încă o ramă a sportivei din China.

5-2 Reverul chinezoaicei se oprește în fileu. Simona pune presiune în acest game de retur și obține o minge de break, după ce a trimis pe linia de fund. Zheng trimite afară, Simona se distanțează.

4-2 Simona începe sigur acest game de serviciu, reușește și un as. Halep ajunge la o scurtă foarte slabă a adversarei, dar trimite direct în fileu. Mingea trimisă de Zheng lovește banda fileului și aterizează pe linie, în terenul Simonei. Românca își plimbă adversara pe linia de fund și această cedează până la urmă.

3-2 Zheng servește excelent și se impune la 0.

3-1 După două erori neforțate, Zheng revine cu o lovitură mai plată, care îi pune probleme Simonei (30-15). Reverul Simonei nu funcționează prea bine nici în acest meci. Încă două erori ale chinezoaicei îi permit româncei să rămână în avantaj.

2-1 Simona joacă foarte bine în aceste momente, lovitură câștigătoare de rever. Simona anticipează bine direcția atacului adversarei, dar nu mai poate trimite mingea înapoi. Simona ratează o minge de break, lovitura ei a fost prea lungă (prima eroare neforțată a româncei, chinezoaica are deja 6). Simona caută linia, dar trimite pe culoarul de dublu. Lovitură superbă de forehand a lui Zheng, care punctează pe tabelă.

2-0 Simona preia controlul schimburilor și obține două puncte fără prea mari bătăi de cap. Zheng plasează mingea în colțul terenului, Simona nu mai ajunge la ea. Zheng lovește de două ori la rând, Halep confirmă breakul.

1-0 Qinwen începe meciul cu o dublă greșeală. Simona se deplasează bine pe linia de fund, dar Zheng face pasul la fileu și închide schimbul cu un voleu. Încă o dublă. Zheng lovește bine în lung de linie, Simona ratează contraatacul. Halep profită de două erori ale adversarei și face breakul.

Sunt 19 grade Celsius la Paris în aceste momente.

Simona câștigă tragerea la sorți și alege să primească.

Meciul va fi arbitrat din scaun de Alexandre Juge.

David Goffin l-a învins în patru seturi pe Frances Tiafoe, pe terenul Simonne-Mathieu urmează meciul dintre Halep și Zheng.

Halep și Zheng s-au întâlnit la începutul anului, în semifinalele de la Melbourne Summer Set 1, iar Simona a câștigat în două seturi, scor 6-3, 6-2.

Grand Slamul de la Roland Garros, al doilea al sezonului după Australian Open, este programat între 22 mai - 5 iunie. La feminin, Barbora Krejcikova a cucerit turneul în 2021, în timp ce la masculin s-a impus Novak Djokovic.

 

 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

04:04

Tribunalul Iaşi, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 12012/99/2013 (1022/2013), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006, privind procedura insolvenţei, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor imobile şi mobile din patrimoniul debitoarei S.C. „PRO CONSIM” S.R.L. Paşcani, cu sediul în loc. Paşcani, str. Camil Petrescu nr. 54, judeţul Iaşi, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV ADRESA Componenţa Valoare - lei - 1. Teren intravilan şi construcţii localitatea Paşcani, str. 1 Mai nr. 38, judeţul Iaşi Teren – 2.000 m.p. – C4 – magazie; Teren – 610 m.p. – C1 – hală, C2 – birouri, C3 – sticlărie 185.700,00 2. Centrală termică murală Ariston Meta 24 localitatea Paşcani, str. 1 Mai nr. 38, judeţul Iaşi -- 196,00 Total * * 185.896,00 Preţul de pornire al licitaţiei pentru bunurile scoase la vânzare sunt cele de mai sus, iar vânzarea se va face conform hotărârilor adunării creditorilor din data de 28.02.2022. Vânzarea prin licitaţie publică va avea loc la data de 07.07.2022, ora 1000 şi se vor organiza şedinţe la un interval de 7 zile, respectiv în fiecare zi de joi până la data de 22.09.2022, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei pentru fiecare bun mobil, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei, a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini este 1.000 lei şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566.035 şi 0727/850.575.
ALFA & OMEGA INSOLV IPURL, lichidator judiciar al debitoarei GANESHA DREAM S.R.L. – societate în faliment, dosar nr. 4176/99/2017 aflat pe rolul Tribunalului Iași–Faliment, în temeiul dispozițiilor Legii nr.85/2014, vinde prin licitație publică competitivă cu strigare următoarele bunuri: 1. Bunuri mobile conform Raport de evaluare-Preț de pornire 50% din valoarea de piață stabilită prin raportul de evaluare, astfel: Nr crt Denumirea bunurilor Buc Preț de pornire Lei – fără TVA 1 Tractor DEUTZ-FAHR model AGROTON L720 DCR, fabricație 2012, nr. de identificare ZKDJ5904W0LD10250, serie motor 10999830 1 153.076 2 Vidanja TESTORE model C160, fabricație 2015 1 39.150 3 Semănătoare de plante prașitoare MA/AG PRECISA REALE D 6R, fabricație 2014, nr. de identificare 2141001 1 27.264 Licitațiile vor avea loc în zilele de 23.06.2022, 14,28.07.2022 respectiv 04.08.2022 ora 10.00, la biroul lichidatorului judiciar din Mun. Iași, Str. Maior Popescu Eremia nr. 1, Birou nr. 1, Jud. Iaşi, putând participa orice persoană fizică sau juridică care va depune o ofertă care va conţine:  cerere de participare la licitaţie;  dovada achitării taxei de participare de 2.000 lei, exclusiv TVA;  dovada achitării cauţiunii de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, sumă care se va achita în contul colector RO72PIRB2400741101002000 deschis pe numele debitoarei la First Bank;  actele de identificare a persoanei juridice/fizice, împuternicire pentru persoana care reprezintă societatea cu menţiunea că are mandat de a licita indiferent de sumă, ştampila. Taxa de participare se va achita în contul lichidatorului judiciar RO33PIRB2400738563001000 deschis la First Bank. Ofertele se vor depune la biroul lichidatorului judiciar cel târziu cu 1 zi lucrătoare înainte de ziua licitaţiei, până la ora 16.00. Ofertanţii care se înscriu la licitaţie, dar nu participă, pierd toate sumele avansate în vederea participării la licitaţie. Neplata preţului în termenul stabilit de 30 zile calendaristice de la data licitaţiei, duce la pierderea sumelor avansate pentru achiziţionarea bunurilor, care vor fi scoase din nou la vânzare în sarcina cumpărătorului. Oricine pretinde vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, sub sancţiunea decăderii, se va adresa lichidatorului judiciar şi va face dovada până în ziua licitaţei. Informaţii suplimentare la biroul lichidatorului judiciar sau tel: 0744520508,0744994490; fax:0332814773, e-mail: alfa.omega.insolv@gmail.com.
Tribunalul Vaslui, prin lichidator judiciar desemnat în dosarul nr. 1163/89/2012, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006, privind procedura insolvenţei, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „DARSANIT” S.R.L. Huşi, cu sediul în municipiul Vaslui, str. Piaţa Vicoriei, bl. 2, sc. B, ap. 3, et. 4, judeţul Vaslui, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV ADRESA Valoare 1. Construcţii C 1 – locuinţa – 82,56 m.p. şi teren intravilan – 1.414,57 m.p. loc. Lunca Banului, judeţul Vaslui 45.100,00 lei Preţul de pornire al licitaţiei pentru activul scos la vânzare este cel de mai sus reprezentând 100% din valoarea de evaluare, iar vânzarea se va efectua la cel mai bun preţ oferit, imobilul fiind grevat de sarcina uzufructului viager. Vânzarea prin licitaţie publică pentru bunurile imobile ale debitoarei va avea loc la data de 07.07.2022, ora 1000 şi se vor organiza 10 şedinţe de licitaţie publică săptămânal, respectiv până la data de 08.09.2022 la sediul lichidatorului judiciar, conform regulamentului de vânzare şi a hotărârii Adunării creditorilor din data de 13.06.2022. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei şi a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini este 500,00 lei şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie nr. 32, judeţul Vaslui sau la tel. 0727/850.575, 033/566.035,fax 0335/814.103, e-mail estconsult@yahoo.com. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
Lovitură pentru Simona Halep! Ce au decis organizatorii de la Wimbledon
25/06/2022 11:20

Simona Halep se află pe tabloul principal al turneului de la Wimbledon, dar a primit o veste proastă de la organizatori. Luată in calcul pentru a juca meciul de deschidere de pe terenul central, Halep nu a ...

S-au stabilit finalele feminine ale turneelor de la Bad Homburg și Eastbourne! Șansă pentru Bianca Andreescu
25/06/2022 11:13

Bianca Andreescu, canadianca de origine romană, va juca in finala turneului de la Bad Homburg (Germania), beneficiind de abandonul Simonei Halep. În ultimul act al competitiei, Bianca, numărul 63 mondi ...

David Popovici decorat de președintele Klaus Iohannis. Ce distincție a primit campionul mondial la natație
25/06/2022 08:07

Preşedintele Klaus Iohannis a decis să il decoreze pe sportivul David Popovici cu cea mai inaltă distincţie a statului roman, Ordinul Naţional „Steaua Romaniei” in grad de Cavaler, ca urmare a ...

Încă un eșec marca FRF. România a pierdut lamentabil calificarea la barajul pentru Campionatul Mondial de fotbal
24/06/2022 21:04

Romania U 19 a fost invinsă de Slovacia, 0-1, in meciul decisiv pentru calificarea la barajul pentru Campionatul Mondial de fotba U 20. Unicul gol al meciului a fost marcat in minutul 94. După trei meciuri, ...

Povestea de dragoste a lui Ivan Patzaichin cu Georgiana. Au fost împreună 46 de ani
24/06/2022 16:57

Legendarul sportiv Ivan Patzaichin a avut o căsnicie fericită alături de Georgiana. Acesta a povestit intr-un interviu cum a cunoscut-o pe cea care i-a devenit parteneră de viată. ”Timid, timid, dar ...

Explicația Simonei Halep pentru abandonul din semifinalele de la WTA Bad Homburg
24/06/2022 16:11

 Simona Halep trebuia să joace impotriva Biancăi Andreescu in semifinalele turneului pe iarbă de la Bad Homburg (WTA 250), dar a fost nevoită să se retragă cu cateva ore inaintea partidei. ...

Simona Halep s-a retras de la Bad Homburg, chiar înainte semifinalei cu Bianca Andreescu
24/06/2022 13:00

Jucătoarea romană de tenis Simona Halep s-a retras din turneul WTA 250 de la Bad Homburg, dotat cu premii totale de 203.024 euro, vineri, inaintea semifinalei cu jucătoarea canadiană de origine romană Bian ...

Un fost rugbist de la Politehnica Iași a cunoscut lumea bună a tenisului acolo unde iarba este tunsă cu laserul!
24/06/2022 09:41

Patru editii consecutive la Wimbledon in zone privilegiate! I-a ascultat respiratia lui Nadal! Si-a inghitit cuvintele in fata lui Federer! Cum l-a impresionat Tiriac! Jumătate de oră la povesti cu Virginia R ...

Simona Halep - Bianca Andreescu, duel de foc la Bad Homburg. De la ce oră se joacă meciul
24/06/2022 09:28

Simona Halep, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 4, va evolua, vineri, in semifinalele turneului de categorie WTA 250 de la Bad Homburg, contra sportivei canadiene cu origini romaneşti Bianca Andreescu, lo ...

De la Tarzan, la David Popovici! În urmă cu 100 de ani, Johnny Weissmüller devenea primul om care cobora sub un minut pe suta de metri
23/06/2022 14:36

 Născut langă Timisoara, Johnny Weissmüller a doborat 67 de recorduri mondiale la inot. A devenit apoi faimos pentru interpretarea personajului Tarzan si pentru celebrul strigăt al omului-junglei ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei