ArmA: Armed Assault – RePlay Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 16:35

ArmA: Armed Assault – RePlay Review

    Nu pot spune cu siguranţă în ce măsură a influenţat Operation Flashpoint, când a apărut în 2001, lumea First Person Shooterelor, dar aş fi înclinat să cred că nu foarte mult. Spre deosebire de Half-Life sau Quake (două jocuri care au revoluţionat în mod clar FPS-urile), OFP nu a avut parte nici de clone, nici de un multiplayer popular şi durabil. Şi-a asigurat totuşi o comunitate foarte fidelă, iar tehnologia din spatele jocului a fost adoptată de forţele armate din mai multe ţări, cu scopul de a crea un simulator de luptă pentru noii recruţi. Asta deoarece OFP este considerat de mulţi ca fiind unul dintre cele mai realiste shootere realizate vreodată, dacă nu chiar cel mai realist. Adevărul este că de la OFP încoace nu am mai avut posibilitatea să butonez nici un FPS care să se asemene cu el din acest punct de vedere. Atmosfera jocului, senzaţia aceea de teamă, în urma căreia mă simţeam incapabil să mai fac vreo mişcare (în joc, bineînţeles) nu cred că am mai întâlnit-o nicăieri… Poate o voi întâlni doar în cazul unui război adevărat, dar asta e altă poveste.
        Având în vedere acestea, îmi este greu să-mi imaginez ce a urmărit Bohemia Interactive când a scos pe piaţă ArmA: Armed Assault. De la început voi preciza că la data scrierii articolului de faţă, jocul a ajuns deja la versiunea 1.8, ceea ce îl face un pic mai jucabil decât era la început. La momentul apariţiei sale, ArmA cred ca era cel mai prost optimizat joc pe care am avut vreodată posibilitatea să îl încerc. Semăna mai mult cu o versiune beta decât cu un joc full: avea bug-uri cu carul, dintre care unele te împiedicau pur şi simplu să-l termini, multiplayer-ul era defect iar performanţa grafică îngenunchea şi sistemele cele mai performante. E adevărat, nici acum nu s-au rezolvat toate problemele, dar e, după cum am zis mai sus, cel puţin jucabil. Totuşi, chiar şi lăsând la o parte aspectul tehnic şi oricât de mult mi-a plăcut OFP, trebuie sa recunosc, cu toată obiectivitatea de care sunt în stare, că urmaşul spiritual al acestuia este pur şi simplu un joc slab. Single-player-ul e la pământ iar multiplayer-ul, cu toate că este partea cea mai bună a jocului, are şi el problemele sale.

        Voi începe cu povestea, care, din păcate, este aproape inexistentă. Premisa jocului pare copiată din OFP: eşti un soldat american aflat pe o insulă fictivă, paşnică şi uitată de lume, care este atacată în mod subit de inamici misterioşi înarmaţi cu echipament rusesc. Forţele americane la început în inferioritate numerică reuşesc să se retragă „vitejeşte” din calea inamicului, pentru ca mai apoi, după sosirea întăririlor să preia iniţiativa şi să alunge inamicul de pe insulă, reinstaurând pacea şi fericirea sub oblăduirea guvernului de la Casa Albă. De trei ori Ura şi God Bless America!! Asta e tot! Nu mai avem conflictul plin de neprevăzut şi întorsături de situaţie din Operation Flashpoint, nici cele câteva personaje principale de care te puteai ataşa, sau glumiţele atmosferice dintre soldaţi. În ArmA intri în pielea unui număr foarte mare de soldaţi diferiţi pe care nici măcar nu ştii cum îi cheamă, iar în unele misiuni, dacă soldatul tău moare, jocul îţi dă chiar posibilitatea să continui cu oricare dintre membrii rămaşi în viaţă ai grupului.
        La fel de artificial şi monoton evoluează şi conflictul din joc. E adevărat, ArmA are o mulţime de misiuni destul de variate, dar modul în care sunt prezentate este de-a dreptul plictisitor. Povestea este alcătuită dintr-o serie de stagii, compuse din câte o misiune principală şi una sau două auxiliare, care nu sunt obligatorii pentru a termina jocul dar care, aparent, ar trebui să uşureze desfăşurarea celor principale. Între două stagii situaţia conflictului ne este prezentată cu ajutorul unor cutscene-uri cam prost realizate, care iau forma unor buletine de ştiri transmise în direct de la faţa locului. Din nou, asta e tot. După vreo trei stagii, deja începusem să îmi pierd destul de mult interesul de a juca. Iar faptul că şi misiunile în sine sunt cam plictisitoare sporeşte şi mai mult această senzaţie.

      Obiectivele misiunilor sunt în general destul de variate: în unele trebuie sa participi la un atac, în altele eşti un lunetist care trebuie să omoare cât mai rapid un ofiţer inamic, pe când în alte dăţi ai sub comanda ta un pluton întreg de tancuri. Problema este că îţi ia foarte mult timp să le termini. În încercarea lor de a obţine maximum de realism, cei de la Bohemia Interactive au reuşit să facă jocul din cale afară de plictisitor. Şi în OFP realismul era la fel de mare, dar misiunile erau parcă mai captivante, mai alerte. Aveai mai multe de făcut. Realismul din ArmA constă, printre altele, într-un ritm foarte lent al acţiunii si foarte lungi şi dese perioade de aşteptare.
        Trebuie să aştepţi transportorul care te va duce pe tine şi pe oamenii tăi la linia frontului; trebuie sa aştepţi să intre toţi înăuntru; apoi trebuie să aştepţi să ajungeţi acolo, unde trebuie să aştepţi iar câteva minute să apară inamicii. Urmează o confruntare destul de rapidă cu aceştia (momentul cel mai bun dintr-o misiune), pentru ca apoi să aştepţi din nou până când oamenii tăi caută inamicii care s-au răspândit prin peisaj şi din cauza cărora nu poţi termina misiunea. Deci, o misiune care durează cam 30 de minute se rezumă la 5-10 minute de acţiune iar în restul de 20 pur şi simplu stai şi aştepţi să se întâmple ceva.
        Eu unul nu am nimic împotriva realismului în jocuri, dar cu condiţia să fie făcut cu cap. Cum am zis şi mai sus, OFP mi-a plăcut foarte mult, chiar dacă şi el avea problemele lui. Dar ce poţi să crezi despre un joc care în unele momente se străduieşte să devină hiper realist iar în altele o da cu bâta în baltă?

        Când încerci să creezi o experienţă single-player cât mai veridică, primul lucru la care trebuie să munceşti este AI-ul. Din păcate, în ArmA acesta este pur şi simplu la pământ. Uneori se întâmplă să deschizi focul asupra unei poziţii inamice şi să vezi unii soldaţi cum aleargă bezmetici de colo-colo, iar pe alţii cum stau şi se uitâ la tine fără să tragă niciun foc. Alteori aceştia te văd fără nicio problemă de la 500 de metri depărtare, noaptea, în timp ce tu stai pitit într-un tufiş. Din când în când îi mai vezi dând dovadă şi de o brumă de inteligenţă, prin faptul că uneori te mai flanchează sau lucrează în echipă să te omoare, dar asemenea cazuri sunt rare şi nu salvează cu nimic celelalte scăpări.
        Un alt element realist al jocului este faptul că mori foarte repede, din maxim 2 sau 3 gloanţe. Un lucru bun la prima vedere, dar ce te faci atunci când inamicii pot să te atingă de la 500 de metri cu un amărât de AK74? Începi să arunci obiecte prin casă, asta faci. Mai ales atunci când, din cauza reculului „realist” al majorităţii armelor, tu nu poţi nimeri bine nici măcar un soldat ce se află la doar 50 de metri de tine. Cele mai enervante sunt tancurile. Imaginaţi-vă cum ar fi să vă târâţi 5 minute pe burtă ca să ajungeţi în spatele unui tanc în speranţa de a-l nimeri cu o rachetă nedetectaţi, pentru ca imediat ce v-aţi ridicat în genunchi, acesta să-şi rotească rapid turela şi să vă secere cu 2 focuri de mitralieră, fără să apucaţi măcar să vă puneţi lansatorul pe umăr.
        Nu că soldaţii tăi s-ar descurca mai bine. Ba chiar de multe ori, aceştia sunt mai bătuţi în cap decât inamicii. De multe ori îţi vine să te dai cu capul de tastatură când vezi ce idioţenii sunt în stare să facă. Se ridică şi aleargă orbeşte în direcţia inamicului, stau ca proştii cu arma aţintită în timp ce soldaţii inamici îi umplu de gloanţe, iar câteodată chiar reuşesc să se piardă de restul echipei.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:14

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
 Fiecare canadian are rezervate cel puţin 4 vaccinuri anti-COVID
23/09/2020 08:20

Canada a anuntat că laboratorul francez Sanofi şi cel britanic GSK au promis pană la 72 de milioane de doze din vaccinul contra Covid-19 guvernului canadian, care a semnat deja acorduri asemănătoare cu mai ...

Nou record al crizei climatice - vara 2020, cea mai calda vara din istorie, in emisfera nordica
23/09/2020 08:13

Potrivit Administratiei Nationale Oceanice si Atmosferice (NOAA), din SUA, lunile iunie, iulie si august 2020 au inregistrat, in emisfera nordica, temperaturi cu 1,17 grade Celsius peste media secolului XX, dep ...

 Primele trei minute de la urcarea la volan, cele mai periculoase
23/09/2020 07:45

  Analiza a fost făcută in Australia in perioada 2018-2019 si a analizat 3,2 milioane de călătorii cu maşina si 1.986 de accidente rutiere. Au participat 40.000 de şoferi si una dintre concluzii a f ...

 Legea pensiilor militare va fi modificată
23/09/2020 07:15

  Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă, şi secretarul de stat şi şeful Departamentului pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului (DRPCVP), Marius Bălu, s-au in ...

 Ce riști dacă aduci critici președintelui Chinei - închisoare de 18 ani și o amendă de 620.000 de dolari
22/09/2020 17:30

  Miliardarul chinez care a criticat modul in care preşedintele Xi Jinping a gestionat pandemia de coronavirusul va sta 18 ani in inchisoare. Un tribunal din Beijing l-a găsit astăzi vinovat ...

 Trafic record de cocaină în Europa
22/09/2020 16:50

  Cocaina nu a fost niciodată la fel de disponibilă in Europa, unde confiscările au atins un nou record in 2018, potrivit raportului anual publicat marţi de Observatorul European pentru Droguri şi To ...

Curtea de Justitie a UE a luat o decizie in premiera cu privire la inchirierea locuintelor prin Airbnb
22/09/2020 13:51

Curtea de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) a validat marti o lege din Franta care reglementeaza inchirierea apartamentelor pe perioade scurte de timp, intr-un dosar care a pus fata in fata Primaria orasului P ...

 Angajați importanți ai MAE, infectați cu COVID
22/09/2020 12:45

  Ministerul Afacerilor Externe a informat că, in cursul zilelor de duminică şi luni, doi angajaţi cu funcţii de execuţie din cadrul Centralei MAE au fost depistaţi pozitiv cu infecţia COVID-19. ...

 ÎNGROZITOR! Un indian i-a despicat burta soției însărcinate, pentru a afla sexul copilului
22/09/2020 11:57

  Un bărbat din Nordul Indiei a fost arestat după ce i-a făcut sotiei sale insărcinate.Conform CNN, indianul i-a tăiat stomacul gravidei, cu o seceră, pentru a vedea ce sex are copilul nenăscut, tr ...

 Copil sfâșiat de câini, la Năvodari
22/09/2020 11:38

  Incident grav in orasul Năvodari, unde cainii fără stăpan au atacat in plină zi un copil care se intorcea de la şcoală. Incidentul a avut loc in parcarea unui bloc, in momentul in care copil ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei