Conflict: Desert Storm Review

default

Dimensiune font:

| 24-10-2012 16:17

Conflict: Desert Storm Review

La inceputul deceniului trecut, atentia intregii lumi s-a indreptat spre Golful Persic. Trei date importante au ramas din istoria acestui conflict: 2 august 1990 (invadarea Kuweitului de catre Iraq), 3 martie 1991 (autoritatile irakiene incheie pacea) si 16 ianuarie, zi in care a inceput eliberarea Kuweitului cunoscuta sub numele de Operatiunea Desert Storm. La aceasta operatiune au participat atat trupe regulate, cat si forte speciale ale coalitiei multinationale. Desigur ca acest eveniment nu putea sa fie imortalizat si in lumea jocurilor video. Sub numele de Conflict: Desert Storm, un prim titlu dintr-o serie de trei jocuri realizata de Pivotal Games a fost recent lansat pe piata.

Conflict: Desert Storm Conflict: Desert Storm

Conflict: Desert Storm incepe cu un tutorial alcatuit din trei parti. Pe fondul unei muzici militaresti plina de vocile soldatilor care marsaluiesc si sub urletele instructorului te familiarizezi treptat cu interfata, cu comportamentul catorva arme, dar si cu modul in care iti coordonezi coechipierii sau pilota vehicule.
La prima vedere, jocul este un Hidden & Dangerous situat in timpul razboiului din Gold avand un mare minus: acela ca nu ai o vedere first-person, fapt care nemultumeste o mare parte dintre jucatorii obisnuiti cu o perspectiva mai apropiata a actiunii. Camera este situata putin sus si undeva in spatele personajelor, iar inaltimea ei variaza putin, in functie de apropierea acestora fata de obstacole. Cu toate ca aproape intotdeauna perspectiva este impecabila, neexistand bug-uri din acest punct de vedere, nu de multe ori am simtit nevoia unei vederi first-person, mai ales in situatiile care nu necesitau o abordare in forta a obiectivelor misiunilor single-player. Parca pentru a suplini acest neajuns, perspectiva de apropiere intalnita in folosirea pustii cu luneta a fost implementata de catre producatori, desi nu la aceeasi scara vizuala, in cadrul tuturor armelor din joc, fie ca este vorba de pistol cu amortizor, lansator de rachete sau chiar cutit.

Conflict: Desert Storm Conflict: Desert Storm

Se poate observa astfel ca Conflict: Desert Storm nu este un joc cu prea mari pretentii privind o simulare cat mai fidela a realitatii. Acest fapt nu inseamna ca este un joc cu totul nerealist. Vehiculele pot fi conduse de mai multe persoane si se inclina in functie de relieful terenului. Interactiunea cu mediul inconjurator este una moderata. Unele geamuri si obiecte pot fi sparte, iar unele lazi pot fi impinse cu ajutorul proiectilelor, si anumele cele scriptate in acest scop. Acesta situatie intalnita extrem de rar la jocurile din ziua de azi nu influenteaza puternic actiunea jocului, insa ea arata efortul laudabil al producatorilor de a apropia cat mai mult jocul de realitate.
De asemenea, armele au recul, necesita o reincarcare perioadica a magaziei de munitie, iar o parte din ele nu functioneaza decat daca stai pe loc – usor enervant este ca, odata cu primul glonte eliberat din incarcator, incepe sa clipeasca insistent anuntul “reload” ce ar putea distrage in primele misiuni atentia jucatorului de la ceea ce se intampla pe monitor. Armele mai difera si ca raza de actiune, rata de foc si precizie, fapt care se simte imediat, cu impact asupra desfasurarii unei misiuni.
Totodata, aceeasi arma in mainile a doua personaje diferite se va comporta diferit. Conflict: Desert Storm este un team-action in care controlezi patru caractere (rifleman, combat engineer, sniper si heavy weapons), fiecare avand skill-uri proprii. O arma cu luneta nu va fi la fel de eficienta in mainile unui combat engineer in comparatie cu un sniper, iar pe parcursul campaniei single-player aceste patru personaje isi imbunatatesc skill-urile, primind aditional si diverse medalii. Este recomandabil sa incercati sa nu pierdeti niciodata nici un membru al echipei, deoarece in caz contrar el va fi inlocuit cu un alt soldat neexperimentat, ceea ce va ingreuna considerabil atingerea obiectivelor unei misiuni.
Desi spre sfarsitul campaniei single-player, odata cu cresterea marimii hartilor, odata cu atentia deosebita cu care trebuie sa iti dozezi cantitatea de munitie disponibila si odata cu comportamentul usor mai bun al AI-ului, vei observa ca coechipierii tai trag mai bine, fac mai putine greseli si iti acorda tot mai prompt suportul de care ai nevoie in situatiile dificile, ce necesita o coordonare cat mai perfecta a echipei.

Conflict: Desert Storm Conflict: Desert Storm

Veti remarca pe parcursul intregii campanii single-player ca AI-ul este bun, insa nu exceptional. Inamicii stiu sa se acopere unul pe altul, sa stea in genunchi sau sa se arunce pe burta pentru a fi mai greu de ucis, insa nu stiu sa se retraga si, de exemplu, vin in continuare catre o moarte sigura pe un coridor controlat in intregime de coechipierii tai.
La inceputul fiecarei misiuni ai o cantitate limitata de munitie, insa in diferite colturi ale hartii vei putea gasi munitie suplimentara, fapt ce devine imperativ in situatia cand in urmatoarea misiune va trebui sa te descurci cu armele si item-urile existente in precedentul scenariu. Este un factor care ridica artificial nivelul de dificultate al jocului, insa partea buna este ca obliga jucatorul sa exploreze toata harta, deci implicit se iau in considerare abordari diferite privind indeplinirea obiectivelor misiunii. Desi succesiunea scenariilor este lineara, unele obiective pot fi indeplinite prin modul stealth recomandat de briefing-ul misiunii, dar si in prin forta bruta. Astfel, dificultatea artificiala de care vorbeam ceva mai sus este suplinita de un anumit grad de libertate lasat la dispozitia jucatorului. In situatiile in care obiectivele unei misiuni nu necesita o abordare directa, sunetul alarmei va determina aparitia unui numar foarte mare de adversari ce se pot ivi din fata, lateral sau chiar din spate, prin deschiderea unor usi ce pareau a fi doar simple texturi – se mareste tensiunea jocului, determinand o concentrare cat mai mare posibila din partea jucatorului si aici intervine un alt factor care mareste suplimentar dificultatea jocului. In afara optiunii “save” dintre misiuni, nu poti salva decat de doua ori in cadrul fiecarui scenariu, ceea ce pune uneori la grea incercare capacitatea jucatorului de a cantari corect situatia in care se afla: “Sa fac acum o salvare la jumatatea misiunii sau sa mai avansez inca 100 de metri?”.
Ca si in exemplul precedent, si acest factor este compensat de faptul ca, pe nivelul de dificultate “easy”, coechipierii tai, desi pot muri din cauza unui obuz de tanc sau grenada aruncata de inamic, pot incasa lejer mai multe gloante, cu conditia sa nu fie nimeriti in cap, situatie din urma valabila si in cazul inamicilor. Mai mult decat atat, prabusirea unui coleg de echipa nu inseamna moartea acestuia. Ai la dispozitie un anumit interval de timp in care il poti vindeca cu ajutorul truselor de sanatate, gratie acelorasi comenzi prin care poti face schimb intre coechiperi de munitie sau arme. Astfel, dispare riscul, si implicit stresul, intalnit in Delta Force datorita caruia trebuia sa cantaresti cu foarte mare grija fiecare decizie luata, fiecare pas facut pentru a nu muri din cauza unui singur glont, mai ales ca nu puteai salva in timpul misiunilor.

Conflict: Desert Storm Conflict: Desert Storm

Inca o data observam ca producatorii au implementat cu atentie o doza de realism din Conflict: Desert Storm (si aici mentionam contributia lui Cameron Spence, membru SAS), in asa fel incat sa ii impace pe jucatorii dornici de o experienta cat mai realista, dar si pe cei care vor sa parcurga jocul ceva mai lejer. Aceasta nu inseamna ca Conflict: Desert Storm este un joc echilibrat, perfect. De exemplu, nu ai buton de jump, nu poti sari peste mici obstacole, evitand totodata tirul inamic si nu te poti deplasa in lateral, culcat fiind. Cu toate ca atat membrii echipei tale, cat si inamicii cad chiar foarte spectaculos in momentul cand incaseaza un glont sau sunt aruncati datorita suflului unei explozii puternice, un simplu vas poate ramane neatins atunci cand arunci in aer lazile de langa el sau un butoi cu combustibil ramane intreg desi cel din imediata apropiere explodeaza. De cateva ori mi s-a intamplat sa apara o linie orizontala lunga cat tot ecranul, asa cum puteti observa in unele imagini, fapt urmat apoi de o invincibilitate a inamicilor sau o invulnerabilitate a vehiculelor. Trageam in ei, mureau si se ridicau din nou in picioare. Daca mai punem la socoteala ca in anumite misiuni aveam nevoie sa folosesc laser designator-ul, iar jocul se incapatana sa nu ma lase sa schimb armele din dotarea personajului meu, atunci veti intelege de ce simteam cateodata sa dezinstalez fara ezitare acest joc si sa arunc CD-ul pe geam.
In ciuda acestor neajunsuri, exista ceva care te indeamna sa il joci pana la capat si o mica vina o poarta si engine-ul grafic care a fost realizat in doi ani si jumatate. Nu este un engine care sa te orbeasca cu tot felul de efecte sau texturi sclipitoare, insa are cateva atuuri. In primul rand umbrele. In unele misiuni vei putea trai un ciclu zi/noapte (scriptat in functie de anumite evenimente), astfel ca odata cu apusul soarelui si lasarea intunericului vei observa ca umbrele personajelor si obiectelor din joc se lungesc sau se scurteaza, dupa caz. In al doilea rand, sunt miciile detalii care au rolul de a te transpune in atmosfera jocului, detalii pe care unii producatori le uita in goana dupa cele mai spectaculoase efecte vizuale, uitand cu desavarsire ca engine-ul unui joc are principalul scop de a contribui la atmosfera jocului si trebuie sa tina cont si de genul in care acesta se incadreaza. In Conflict: Desert Storm avem furtuni de nisip, urme de pasi pe sol, taraitul greierilor, bubuitul adanc al apararii anti-aeriene irakiene sau zgomotul aerului produs de avioanele care survoleaza cerul, al motoarelor camioanelor sau al senilelor de tancuri care trec in imediata ta apropiere. Desi mai vezi un stol de pasari zburand sau behaitul unor capre, mediul este destul de sarac in asemenea vietuitoare, insa acest fapt este justificabil daca tinem cont ca actiunea din Conflict: Desert Storm se desfasoara fie in desert, fie in localitati irakiene sau kuweitiene golite de civili.

Conflict: Desert Storm Conflict: Desert Storm

Obiectivele misiunilor single-player sunt cele obisnuite pentru un asemenea gen de jocuri: escortarea unei anumite persoane, recuperarea de prizonieri sau distrugerea totala ori partiala a diferitelor instalatii militare. Desi la incepul campaniei single-player poti alege sa lupti fie de partea SAS sau Delta Force, chiar daca uniformele difera putin, misiunile sunt aceleasi, pana si numele coechipierilor sunt identice. Din nefericire, misiunile nu pot fi parcurse cooperativ, situatie oarecum indulcita de partea de multiplayer in care isi pot masura fortele pana la 8 jucatori, fiindu-le puse la dispozitie urmatoarele moduri: Vip Assassination, Deathmatch, Team Deatmatch, Assault/Defend si Recovery. Ca server, poti seta diferite optiuni: Time Limit, Weapons Cache, Artillery Support, Friendly Fire, Re-Spawn. Din cauza specializarii celor patru caractere, Conflict: Desert Storm este in esenta un joc de echipa, astfel ca numarul maxim de 8 jucatori poate parea cateodata insuficient, luand in considerare si ca unele harti (altele decat cele din single-player) sunt destul de mari. Din pacate, nu am putut gasi pe Internet un server, nici macar neoficial, asa ca a trebuit sa ma limitez la meciuri in LAN cu colegii de redactie. Datorita arhitecturilor hartilor (multe cladiri etajate, vehicule, butoaie cu explozibili, diverse forme de relief), jocul este o adevarata incantare mai ales pentru cei care prefera pusca cu luneta.

Conflict: Desert Storm Conflict: Desert Storm

Daca producatorii ar fi acordat un plus de atentie anumitor detalii ce tin de gameplay, atunci cu siguranta Conflict: Desert Storm ar fi fost unul din titlurile ar fi iesit in evidenta in acest an. Personal, astept cu mult interes continuarea numita Conflict: Desert Sabre ce va avea ca element principal o alta operatiune din timpul razboiului din Golf: Desert Shield, dar si a treia parte – Conflict: Missing Presumed Dead – a carei actiune se va desfasura in perioada razboiului din Vietnam.


Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:33

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
 Trei suspecți în cazul crimei de la Chiajna au fost prinși într-o cabană izolată din Prahova
18/09/2020 16:45

  Trei bărbaţi care erau daţi in urmărire generală in cazul tentativei de omor petrecută pe data de 23 iulie in localitatea ilfoveană Chiajna au fost prinşi de poliţişti intr-o cabană izolată ...

BOMBĂ -  Copile dintr-un orfelinat, obligate să facă sex între ele
18/09/2020 16:40

  Într-un centru de plasament din judetul Arges a izbucnit un scandal monstru. Politia a intrat pe fir si investighează deja cazul. Este vorba despre două minore care au fost obligate să int ...

 Peste 90 de urmăriți național și internațional, prinși în urma a 200 de percheziții
18/09/2020 16:15

  Peste 200 de percheziţii au fost efectuate de poliţişti, in ultima săptămană, in dosare care vizează, printre altele, fapte de contrabandă, trafic de droguri, furt, ameninţare şi şantaj, in u ...

 Captură de țigări de contrabandă, de peste 250.000 de lei
18/09/2020 16:01

  Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei au confiscat la frontiera de nord a ţării, 25.948 pachete cu ţigări de provenienţă ucrainean ...

 La Brașov se redeschid locurile de picnic
18/09/2020 14:26

  Locurile de picnic, dar si cele pentru jocurile colective si de societate, se redeschid in Brasov. Comitetul Local pentru Situatii de Urgentă Brasov a decis că, incepand de vineri, se redeschid l ...

 „Legea românească
18/09/2020 14:08

 „Legea romanească", aplicată in Zaragoza - a spart usa chiriasului rău-platnic Un roman din Spania a spart cu ciocanul usa apartamentului pe care il detine intr-un bloc din Zaragoza, supăr ...

 A murit autorul romanului „Forrest Gump”
18/09/2020 11:50

  Winston Groom, autorul romanului „Forrest Gump”, care a stat la baza filmului hollywoodian cu acelaşi nume, cu Tom Hanks in rolul principal, a murit la varsta de 77 de ani, relatează viner ...

 Şapte morţi şi cel puţin 177 de persoane infectate după o nuntă, în SUA
18/09/2020 11:42

  Micul stat american Maine, in apropiere de Canada, a cunoscut un eveniment „ultra-propagator” de COVID-19, care a reamintit pericolele virusului unei regiuni care credea că se află in ...

 DEZASTRU - Cehia a înregistrat peste 3000 de cazuri de COVID-19 într-o zi
18/09/2020 11:25

  Numărul de infectări cu noul coronavirus a crescut in ritm accelerat in Republica Cehă, care a raportat vineri peste 3.000 de cazuri intr-o singură zi, relatează Reuters.Cu o zi inainte, autorită ...

Dosarul „Colectiv”, o nouă amânare
18/09/2020 11:15

 Dosarul tragediei de la clubul Colectiv a ajuns astăzi la Curtea de Apel Bucureşti, insă cu puţin timp in urmă instanţa a decis să amane judecarea, la solicitarea avocaţilor. Noul termen este 30 s ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei