Guild Wars: Nightfall Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 18:12

Guild Wars: Nightfall Review

  În urmã cu un an şi jumãtate, Guild Wars surprindea lumea MMO-urilor prin absenţã unei taxe lunare, Arena.net şi NCsoft propunându-şi sã îşi amortizeze costurile de întreţinere a serverelor şi plata personalului aferent prin vânzarea de addon-uri. Gândite iniţial pentru a fi mulate peste jocul original, aceste addon-uri au fost transformate în jocuri de sine stãtãtoare numite capitole, prima consecinţã directă fiind transformarea primului Guild Wars într-un capitol de sine stãtãtor, numit Prophecies.

        A doua consecinţă a fost preţul acestor capitole, echivalent cu preţul unui joc de sine stãtãtor, preţ care, împãrţit la numãrul de luni ce despart lansarea a douã capitole consecutive, echivaleazã cu cuantumul mediu al taxei lunare folositã de celelalte MMORPG-uri. Mai mult, cum Arena.net a introdus de-a lungul timpului şi multe noi opţiuni fãrã a pretinde bani, capitolele care veneau după Prophecies trebuiau sã aibã suficient de mult content pentru a justifica achiziţionarea lor. Factions, primul capitol ce i-a succedat lui Prophecies, n-a dezamãgit din acest punct de vedere, fiind vândut la fel de bine ca şi predecesorul sãu. Pe de altã parte, prin prisma a ceea ce a oferit Factions, unele aşteptãri legate de Nightfall, cel de-al treilea capitol, au fost ceva mai scãzute.

        Urmând linia trasată de predecesorii săi, Nightfall este compus din douã module: PvE (Player vs. Environment) şi PvP (Player vs. Player). Privind partea PvE, campania din Nightfall are loc în Elona, un tãrâm care aminteşte de perioada faraonilor. Schimbãrile vizuale aduse peisajelor nu subliniazã încã o datã doar superioritatea tehnologiei folositã de Arena.net, ci şi level-design-ul de foarte bunã calitate, schimbări binevenite pentru cei sãtui sã omoare tot felul de inflicted creatures într-un decor presãrat de locaţii în ruine. Povestea începe cu înfrângerea ordinului Sunspear, punându-vã în postura unui proaspãt membru al acestui ordin care trebuie sã ajute la refacerea şi reorganizarea acestuia. Pe mãsura eforturilor depuse, veţi fi promovaţi în rang, misiunea finalã fiind aceea de a desluşi misterul care pune în pericol Elona şi de a pune capãt acestei ameninţãri.

  La fel ca în primele douã capitole şi în campania singleplayer din Nightfall veţi putea beneficia de ajutorul unor NPC-uri, numiţi henchmen. Pentru un jucător peste nivel mediu, aceştia sunt în continuare o piedicã, întrucât nu veţi putea selecta ce skill-uri sã foloseascã, iar de cele mai multe ori AI-ul lor lasă de dorit. Pentru a repara acest neajuns, producătorii au introdus un element nou de gameplay: eroii. Aceştia prezintã câteva diferenţe majore faţã de henchmen. În primul rând, bara lor de skill-uri poate fi modificatã, un lucru esenţial atunci când doriţi sã implementaţi un anumit build în echipa voastră. În al doilea rând, veţi putea sã le schimbaţi armura şi sã îi echipaţi cu alte arme. Veţi putea chiar sã le indicaţi unde sã se ducã şi sã selectaţi skillul pe care doriţi sã-l foloseascã în acel moment.

        Însã şi AI-ul lor lãsa de dorit, mai ales în ceea ce priveşte modul în care sunt folosite anumite skill-uri. De exemplu, dacã echipaţi un erou cu un skill de interrupt, acesta va folosi respectivul skill chiar şi atunci când nu ar trebui s-o facă. De menţionat cã mulţi dintre eroi vor fi deblocaţi la sfârşitul misiunilor şi, pe lângã faptul cã îi veţi putea folosi pentru a vã ajuta în PvE, aceştia vor fi disponibili şi în PvP. Ca o micã parantezã, cei care deţin unul din primele douã capitole vor putea debloca un erou unic din Tyria, respectiv Cantha.

        Spre deosebire de Factions, de data aceasta cei de la ArenaNet au introdus douã noi profesii care sunt cu adevãrat utile. Comparativ cu Ritualist şi Assassin – clasele (profesiile) noi aduse de Factions – Dervish (melee) şi Paragon (ranged) sunt cu adevãrat puternice, poate chiar prea puternice. Pe lângã faptul cã aratã absolut superb vopsit cu un set de black dyies, Dervish este o profesie care poate ataca în acelaşi timp mai mulţi inamici aflaţi în apropierea sa. De altfel, skill-urile sale de area effect foarte eficiente sunt potrivite pentru cei care se ocupã de farming.

        În schimb, Paragon îşi meritã titlul de "Battle Commander", cãci beneficiazã de shout-uri şi chanturi puternice. Astfel, este indicat sã stea mai tot timpul în centrul luptei, susţinând echipa prin buffuri. Ambele clase au fost gândite în aşa fel încât de aceastã datã parcurgerea campaniei PvE sã nu prezinte dificultãţi. Dacã ne gândim la efortul depus cu Asasinul din Factions, ca sã nu mai zic de partea de farming, aici avem parte de profesii de sine stãtãtoare care, în lipsa unei echipe bune, se pot descurca cu uşurinţã şi cu ajutorul eroilor. Un Dervish poate sã foloseascã eroii pentru a-l întreţine în luptã, prin heal intens şi enchanturi, în vreme ce Paragon poate face exact opusul, aruncând în luptã unitãţile melee. Mai mult, existã o diferenţã uriaşã faţã de Factions şi anume cã skill-urile introduse acoperã mai multe probleme întâlnite în orice luptã, astfel cã nu va trebui sã apelaţi la numeroase skill-uri din profesia secundarã pentru a face un build echilibrat.

   Însã partea la care Guild Wars a strălucit şi strãluceşte în continuare este PvP-ul, care în Nightfall beneficiazã de 350 de noi skill-uri. Deoarece este un joc stand-alone, doar cei care cumpãrã Nightfall vor putea folosi skill-urile specifice celor douã noi clase: Dervish şi Paragon. Odatã cu decizia ca Factions sã fie considerat un joc de sine stãtãtor şi nu un expansion, o parte dintre skill-urile din Prophecies au devenit comune ("core") ambelor jocuri. Acelaşi lucru se întâmplã şi în cazul lui Nightfall. Cu alte cuvinte, cine deţine unul din cele trei capitole va avea acces la skill-urile core (comune tuturor capitolelor) şi la cele specifice fiecãrui addon, skill-uri specifice pentru clasele deja existente sau cele introduse de respectivul chapter.

        Cum mai multe skill-uri înseamnã mai multe opţiuni, atât în PvE cât şi în PvP (skill-urile "deblocate" din PvE pot fi folosite şi în PvP), un jucãtor cu experienţã în PvP va prefera sã aibã toate cele trei capitole. Mai ales că unele skill-uri specifice Paragon şi Dervilish fac ca cele douã clase sã aibã un cuvânt greu de spus în PvP. De asemenea, skill-urile noi pentru cele şase clase comune tuturor celor trei capitole sunt mult mai practice sau mai puternice decât cele vechi.

        Momentan este prea devreme sã ne pronunţãm cât de utile sunt skill-urile aduse pentru profesiile deja existente. Aici se vede o diferenţã între jucătorii old school şi cei open minded. Cei care deja au builduri de GvG (Guild vs Guild) puse foarte bine la punc, vor introduce mai greu un Dervish sau Paragon, chiar dacã Assassin şi Ritualist sunt încã şi acum destul de rar folosiţi în competiţii. Atributele caracteristice Dervish sunt Mysticism (atribut primar), care la sfârşitul fiecãrui enchant vă oferă un bonus de viaţã şi energie (mana); Scythe Mastery care mãreşte damage-ul fãcut cu coasa şi şansele de a da un critical strike; Wind Prayers – cold damage şi Earth Prayers – Earth damage şi mãreşte defense-ul spell-urilor. Faptul cã Dervish se întreţine foarte uşor cu enchanturile pe care le deţine, are un damage bun şi poate lovi 3 inamici deodatã face destul de dese situaţiile în care un jucãtor care alege aceastã clasã câştigă de unul singur un meci de Team Arena, bineînţeles în condiţiile în care nu întâlneşte adversari puternici.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:43

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Prima confruntare televizata dintre Donald Trump si Joe Biden, marcata de insulte. Biden l-a numit pe adversarul sau
30/09/2020 09:13

Donald Trump si Joe Biden s-au intalnit in aceasta noapte - dupa luni de invective - pentru prima oara fata in fata, cu 35 de zile inaintea unor alegeri americane prezidentiale foarte tensionate, dezbaterea fii ...

 Șocant! Medici din OMS, acuzați că au violat femei din Congo
30/09/2020 08:37

  Organizatia Mondială a Sănătătii vrea investigheze acuzatiile potrivit cărora mai multi medici din cadrul OMS ar fi abuzat si exploatat femeile. Ei erau trimisi să ajute la combaterea focarul ...

 Rusia intervine în războiul dintre Armenia şi Azerbaidjan
30/09/2020 07:30

  Administraţia Vladimir Putin a cerut Turciei să nu mai incurajeze conflictul militar in regiunea Nagorno Karabah şi să depună eforturi pentru un armistiţiu intre Armenia şi Azerbaidjan, info ...

Israelul prelungește carantina generală
30/09/2020 07:03

  Carantina decretată in Israel in incercarea de a opri răspandi noului coronavirus şi de a lupta impotriva celei mai mari rate de contaminare cu SARS-CoV-2 din lume va fi prelungită şi după cel ...

Prima confruntare pentru președinția Americii - Trump vs Binden
30/09/2020 06:52

Prima dezbatere pentru alegerile prezidentiale din SUA a avut loc in Cleveland, Ohio, a durat o oră si jumătate si a fost moderată de jurnalistul Chris Wallace de la Fox News Cei doi candidati la presed ...

 Berlinul va avea un nou aeroport internațional
29/09/2020 14:24

  Noul aeroport internaţional din Berlin (Berlin Brandenburg Airport - BER) va fi inaugurat in data de 31 octombrie 2020, cu nouă ani mai tarziu şi costuri mult superioare estimărilor iniţiale, a anu ...

Transportatorii din Germania sunt în grevă
29/09/2020 14:19

 Autobuzele şi trenurile s-au oprit marţi la primele ore ale dimineţii in mai multe oraşe şi regiuni din Germania, pe fondul unei greve a lucrătorilor din transporturi care cer uniformizarea reglemen ...

CORONAVIRUS Romania. Noi date ingrijoratoare: 551 de pacienti sunt internati la ATI. Autoritatile au raportat 44 de decese si 1.470 de cazuri noi in ultimele 24 de ore
29/09/2020 13:05

Autoritatile au raportat marti, 29 septembrie 2020, un numar de 1.470 de cazuri noi si 44 de decese, in 24 de ore. In sectiile de Terapie Intensiva sunt internati 551 de pacienti. De la inceputul pandemiei pan ...

 Din cauza pandemiei de COVID, elevii din Moscova rămân în vacanță
29/09/2020 12:43

  Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, şi-a făcut publică marţi decizia de a prelungi cu o săptămană vacanţa şcolară, pentru a impiedica răspandirea noului tip de coronavirus, in condiţiile in ...

Un cardinat acuzat de pedofilie revine la Vatican
29/09/2020 11:45

  Cardinalul australian George Pell se intoarce marţi la Roma, la şase luni după ce a fost achitat de cea mai inaltă instanţă din Australia de acuzaţiile de abuz sexual impotriva unor minori, infor ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei