LEGO Indiana Jones: The Original Adventures Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 15:16

LEGO Indiana Jones: The Original Adventures Review

Calling Dr. Jones

Câţi dintre noi n-au crescut holbându-se la Războiul Stelelor sau Indiana Jones, rozându-şi unghiile frenetic de fiecare dată când eroul scăpa la limită de bolovani uriaşi, şerpi sau săbii laser? Într-o vreme în care atât blockbusterele, cât şi jocurile video foloseau vizualul doar ca pe o unealtă şi nu un scop în sine, generaţiile copiilor cu cheia la gât luau mingea la braţ şi se răspândeau prin blocuri ca să vadă reluări ale clasicelor aventuri ilustrate de giganţii George Lucas şi Steven Spielberg. Fie că e vorba de progeniturile anilor ’70 sau ’90, puţini sunt cei care au ratat naraţiunile proverbiale ale celor doi magnaţi ai cinematografiei de consum.

În acelaşi timp, privilegiaţii din Vest şi privilegiaţii din rândul neprivilegiaţilor din Est cunosc dependenţa acută cauzată de drogul LEGO. Un concept simplu, care exploatează latura inginerească din gena masculină, cubuleţele de diferite forme şi mărimi ce au acaparat cu siguranţă o mare parte din copilăria tuturor celor destul de norocoşi să pună mâna pe ele. De la castele la nave spaţiale, pe teme pe cât de variate pe atât de trăznite, LEGO a tratat majoritatea micilor manii ale copilului universal.

Şi totuşi, singurul numitor comun ale acestor două experienţe este popularitatea. Am fost deosebit de curios să văd ce-au făcut englezii de la Traveller’s Tales întâi cu Lego: Star Wars şi apoi cu Lego Indiana Jones: The Original Adventures. A fost, fără doar şi poate, extrem de riscantă încercarea producătorilor de a combina trei francize atât de populare, cu atât mai mult cu cât un eventual eşec ar fi atras cu sine atât huiduielile fanilor Star Wars şi/sau Indiana Jones cât şi maniacilor Lego.

Săpând după comori în HDD…

După cum probabil că ştiţi deja, recent a fost lansat cel mai nou film din seria Indiana Jones, o producţie care n-a lăsat mai pe nimeni cu gura căscată, ci doar cu un uşor sentiment dulceag de nostalgie. Surprinzătoare însă a fost lipsa unui joc care să acompanieze lansarea şi să încerce să exploateze entuziasmul fanilor printr-un artificiu ieftin, din păcate atât de utilizat în ultimii ani.

Iar din propria perspectivă, un singur joc Indiana Jones a reuşit să conserve spiritul filmelor, acela fiind binecunoscutul adventure Indiana Jones and the Fate of Atlantis. Astfel, neştiind la ce să mă aştept, am instalat cu un scepticism specific această struţocămilă, m-am uitat din nou la trilogia originală Indiana Jones şi mi-am scos PS2-ul de la naftalină ca să rejoc LEGO Star Wars.

Ceea ce a urmat pare extras din jurnalul unui insomniac. Sunt două tipuri de jocuri care mă ţin lipit de calculator mai mult decât aş vrea în mod voluntar: jocurile a la poveste interactivă care sunt atât de bine scrise şi executate încât nu le pot părăsi până când nu mi se scurge genericul de final prin faţa ochilor şi jocurile atât de distractive, încât fiecare minut de alergare face ce ar trebui să facă toate jocurile de la Pong încoace – să antreneze latura interactivă a fiecăruia din noi.

Sunt bucuros să zic că LEGO Indiana Jones: The Original Adventures face parte din a doua categorie. E greu să-l iei în serios încă din primele minute, deoarece pare o serie de duble amuzante de la sfârşitul unei comedii. Apar scenele pe care le recunoşti imediat în calitate de fan Indiana Jones, schimbate astfel încât să te trezeşti râzând incontrolabil la cele mai stupide gesturi ale figurilor LEGO – şi asta fără vreun cuvânt spus de vreun personaj pe întreg parcursul jocului. Iar comunicarea nonverbală este pe cât de greu de stăpânit, pe atât de valoroasă, cu atât mai mult cu cât ai la dispoziţie nişte instrumente atât de simpliste, precum reprezentanţii pixelaţi ale unor figurine de plastic.

Partea cea mai plăcută a acestor filmuleţe cu care sunt presărate nivelurile este că au o tentă de umor nevinovat, că sunt adresate copilului din noi, fie că avem 13 sau 50 de ani. E un copilărism seducător, nu forţat. Pe parcursul întregului joc n-am avut o dată impresia că sunt luat peste picior sau tratat ca un preşcolar ai cărui părinţi i-au făcut cadou „un joc pe calculator cu Lego”. Aventura din LEGO Indiana Jones: The Original Adventures urmăreşte primele trei filme ale seriei, respectiv Raiders of the Lost Ark, Temple of Doom şi The Last Crusade. Întreaga poveste curge cu ajutorul nivelurilor excelent redate şi uşor de recunoscut, punctate de animaţii care ilustrează cele mai memorabile momente din progeniturile cinematografice ale lui George Lucas. Au trecut câteva ore de la pornirea iniţială până am realizat că jocul se adresează copiilor cărora nu le-a dat încă barba. După care m-am dus să mă rad.

Un aspect deosebit de important cu care se luptă o grămadă de studiouri, dar pe care producătorii LEGO Indiana Jones îl fac să pară extrem de simplu este level design-ul. Mi se pare, ca idee, foarte greu să construieşti fiecare nivel în aşa fel încât să fie suficient de uşor pentru copii, dar fără să le dai impresia că suferă de oareşce handicapuri mintale, cu atât mai mult când publicul-ţintă sunt puberii din ziua de azi, care nu mai acceptă orice spectacol de artificii ca fiind un joc demn de atenţia lor. Adevăratul artizanat pe care îl practică Traveller’s Tales constă în folosirea unui format simplu pentru a da viaţă unei panoplii largi de acţiuni şi moduri de gândire într-un interval foarte scurt. Mă gândesc, în sinea mea, că au înţeles regula de aur pe care ar trebui s-o înţeleagă orice părinte: cel mai dur critic este un copil plictisit.

Şi fiindcă vorbim de LEGO, un efort lăudabil al producătorilor a fost să modeleze o parte cât mai mare a lumii după micuţele jucării. Arme, elefanţi, personaje, obiecte, uşi, poduri, crocodili – în cazul în care aveţi în pod o cutie prăfuită, uitată, plină cu LEGO, căutaţi-o şi comparaţi ce-i acolo cu obiectele din joc. Sunt identice şi excelent modelate. Nu mă pot gândi la o grafică mai adecvată pentru jocul de faţă – nu are nevoie de bloom, anti-aliasing sau dynamic lighting să strălucească, fiindcă totul e supus convenţiei, şi vă rog să vă feriţi de la a striga „Crysis” în stânga şi-n dreapta. Grafica unui joc, în mintea mea, are valoare doar atunci când are sinergie cu gameplay-ul şi atmosfera, nu atunci când impresionează doar prin sine.

Iar gameplay-ul este un strop mai interesant decât cel din LEGO Star Wars. În timp ce acolo singurele puzzle-uri contextuale erau dictate de poziţionarea unui anumit tip de personaj pe anumite platforme sau butoane, aici fiecare personaj are o acţiune specifică, fie că vorbim de biciul lui Indiana, folosit pentru a te legăna de pe o platformă pe alta sau faptul că Short Round, fiind scurt, se poate strecura prin găurile din pereţi. Jocul a păstrat latura de colectare din adaptarea Star Wars, cu o serie lungă de personaje ce pot fi deblocate, un traseu de curse sau nivele secrete, dar a redus din opţiuni, tăind unele din cele mai interesante (modul online, modul de parcurgere a unui întreg „film”) fără niciun motiv de care să-mi pot da seama.

Nu vă speriaţi însă, nu e doar un platformer în care baţi nazişti şi te uiţi la figuri LEGO, sunt încorporate şi scene mai dinamice, vehicule şi minigame-uri, suficient de des încât să menţină treaz interesul, dar suficient de rar încât să nu avem impresia că ne jucăm LEGO: Raving Rabbits.

Un mare plus al jocului este asigurat de gradul ridicat de rejucabilitate pentru cei interesaţi – pe lângă modul normal de joc, „Story Mode”, în care utilizarea personajelor care au legătură cu scenele respective este forţată, avem şi un mod liber în care putem folosi orice personaj deblocat sau creat cu ajutorul editorului din joc. Pentru terminarea 100%, a la Grand Theft Auto, este necesară jucarea nivelelor în acest mod liber şi îndeplinirea anumitor obiective cu abilităţile speciale ale personajelor.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:22

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Bebeluș cu probleme cardiace, transportat cu elicopterul
20/09/2020 16:50

Garda de Interventie Botosani si echipajul de Terapie Intensivă Mobilă au fost solicitate să ajute un bebelus de numai 17 zile. O fetită cu o malformatie cardiacă gravă si va fi transfe ...

Accident grav pe A1 -  o cisternă plină cu GPL a rupt parapetul
20/09/2020 15:15

 O autocisternă incărcată cu GPL a rupt parapetul la kilometrul 86 al autostrăzii A1 şi a pătruns pe contrasens, duminică, in urma accidentului nefiind inregistrate victime. Potrivit reprezentan ...

Tânăr prăbușit într-o prăpastie, ajutat de salvamontiști
20/09/2020 13:15

  Salvamontiştii din Buşteni au salvat unui tanăr de 23 de ani, care a căzut pe Valea Seacă a Crucii şi care nu se mai putea mişca din cauza traumatismelor suferite, inclusiv la coloană. Potriv ...

8 turci care voiau să ajungă în vestul Europei, păcăliți de doi șmecheri români
20/09/2020 12:30

 Doi romani sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi, după ce au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră timişoreni că incercau să sprijine opt cetăţeni turci să treacă fraudulos frontiera, ...

Imagini teribile din Grecia: filmari cu drona care arata dezastrul facut de uraganul Ianos. Korfu, Zakyntos, Lefkada, puternic afectate
20/09/2020 12:14

 Imagini teribile din Grecia, tara care a fost lovita de un ciclon puternic. In urma tragediei, cel putin doi oameni au murit, iar mai multi au fost dati disparuti. Mai multe zone din sudul si vest ...

Accident grav la Borșa
20/09/2020 11:48

 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Romane informează că traficul pe DN18 Sighetu Marmaţiei - Borşa este intrerupt pe raza localităţii maramureşene Crăciuneşti, ca urmare a ...

 Coronavirus, record de îmbolnăviri în India
20/09/2020 10:43

  Numărul cazurilor de infecţii cu noul coronavirus a ajuns la 5,4 milioane in India, după ce in ultimele 24 de ore au fost identificate 92.605 infecţii, conform datelor oficiale date publicităţii. ...

Sex cu profu de sport. Arestare la Babadag
19/09/2020 19:45

y Judecătoria Babadag a decis, vineri seara, arestarea preventivă a unui tanăr, in varstă de 29 de ani, profesor de educaţie fizică şi sport, acuzat de săvarşirea a trei infracţiuni de act sexual c ...

VIDEO Situație alarmantă în Grecia! Ciclonul Ianos a făcut primele victime
19/09/2020 19:35

    Doi oameni au murit, cel puţin o persoană este dispărută şi numeroase pagube s-au inregistrat in Grecia după ce regiunea a fost lovită de un ciclon tropical mediteranean, fenomen ...

 Scandal la Bucuresti - Protest împotriva purtării măștii la școală
19/09/2020 19:14

  Un miting la care participă peste 200 de manifestanti a avut loc in Piata Universitătii din Bucuresti. Protestatarii s-au opus obligativitătii purtării măstii de protectie la scoală. Ei ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei