Midnight Club II Review

default

Dimensiune font:

| 24-10-2012 15:40

Midnight Club II Review

 2 Fast, 2 Furious, 2 Hands in the Air, Midnight Club 2, 8 Ball, Rollin’ on 20’s, “We’re talking race cars nigga, this ain’t no joke”, “Pick up the phone” and “We ridin”! “Hell yeah”, cam asta se intampla daca asculti coloana sonora a filmului 2 Fast 2 Furious in timp ce te joci Midnight Club 2 pentru ca Rockstar a implementat si de aceasta data suportul pentru mp3-uri, asta in cazul in care melodiile jocului nu va mai satisfac. De luni de zile il astept, de luni de zile ma rog sa nu-l amane, de luni de zile urmaresc pagina oficiala saptamanal. Cred ca sunt bolnav. Cica s-ar fi deschis o clinica sau cel putin o sectie pe undeva prin Bucuresti pentru noi, insa tare ma indoiesc ca ne-ar putea trata pe toti, asa ca o sa cedez locul unuia care a lesinat in vreo sala de net din cauza celor 70 si ceva de ore fara apa si mancare in fata monitorului. Netul si jocurile ucid. Ucid plictiseala, monotonia, prostia, singuratatea si disperarea. Midnight Club 2 ucide si ultima picatura de testosteron, adrenalina si cofeina de care dispuneti. And you ain’t seen nothin yet!

Midnight Club II Midnight Club II

     ”I’m 2 Fast, 2 Furious” cantam in ultimul nivel in timp ce foloseam in disperare cele cinci butelii de NOS pe care le aveam la dispozitie. Viteza nu mai era o problema de mult si in acel moment nici masinile din trafic, nici pietonii sau stalpii de pe marginea drumului nu mai contau. Cel mai important era finalul. Intotdeauna numarul 1! Locurile 2, 3 sunt pentru ratati. Pe strada numai numarul 1 e respectat, restul sunt doar maruntis intr-un buzunar plin de sute. Ai trei locatii la dispozitie ca sa arati ce poti, Los Angeles, Paris si Tokyo si de fiecare data va trebui sa-ti cauti „necazul” cu lumanarea.
     Masina pe care o ai la dispozitie nu e intotdeauna ceea ce ti-ai fi dorit, dar „life isn’t fair” sau pe romaneste, viata pute. In cazul primul si ultimului oras nu pot sa ma pronunt pentru ca nu le-am vizitat, insa Parisul imi este oarecum familiar si chiar daca nu respecta realitatea, nivelul este extrem de bine construit, intr-o maniera tipic frantuzeasca, dar adaptat totusi necesitatilor jocului. Judecand prin analogie asa ar trebui sa se intample si in cazul celorlalte doua locatii insa o comparatie valabila ar putea veni de la cineva familiarizat cu acele locuri. Fiecare nivel este impanzit cu scurtaturi si rampe asa incat surpriza sa fie maxima. De multe ori am ratat primul loc din cauza ca nu acceleram destul si nu puteam astfel sa ajung in partea cealalta a raului sau din cauza unui NOS intr-o ceata mai densa decat fumul scos de puiul pe care l-am ars acu cateva zile.

Midnight Club II Midnight Club II

 Cine afirma ca a putut termina orice cursa din cateva incercari minte. Jocul e conceput in asa fel incat la inceput esti dezorientat si din lipsa de timp o iei aiurea pe coclauri, iar mai apoi cand ai invatat cat de cat cursa te trezesti ori ca adversarii tai te asteapta la cotitura pentru a-l ajuta pe rivalul tau principal, ori ca participantii la trafic, nu stiu cum se face, dar de fiecare data iti taie calea, in loc sa se fereasca de tine. Din punctul acesta de vedere AI-ul pare ca actioneaza intr-un mod un pic ciudat, dar din moment ce veti incepe cursele in Paris veti scapa cu siguranta de aceasta obsesie. Cand eram mic aveam impresia ca ma urmareste cineva din intuneric. Cand jucam Midnight Club 2 chiar ma urmarea Politia din doua in doua minute. Ce mi-a placut insa e ca si ceilalti trebuie sa suporte acelasi tratament din partea autoritatilor asa ca din acel moment am inceput sa privesc jocul cu alti ochi.
     Partea intitulata Career e destul de grea, mai ales daca nu dispuneti de un gamepad si mai ales spre final cand nu te mai joci cu baietii de cartier, ci cu baietii cu big cohones in lumea street racing-ului. Controlul este destul de simplu si din tastatura dar puteti avea la inceput impresia ca virajele sunt prea accentuate, avand in vedere faptul ca voi abia atingeti tastele. Deasemenea, daca va apuca durerea de cap jucati in continuare. O sa treaca de la sine.

Midnight Club II Midnight Club II

     Masinile si efectul de motion blur din timpul NOS-ului sunt de departe cele mai bune realizari din punct de vedere grafic al jocului. Cum nu am putut observa nici o diferenta vizibila intre FSAA activat sau dezactivat din drivere m-am suparat si am impins rezolutia jocului pana la maximum suportat de batranul meu monitor, 1600*1200. Am admirat astfel masinile in toata frumusetea lor. Luminile reflectate in tabla lor lucioasa, urmele lasate de frana sau flama scoasa in momentul in care apesi butonul de NOS sunt doar cateva din efectele implementate. Orasele sunt destul de cuprinzatoare ca sa zic asa, iar ceea ce m-a surprins inca de la inceput a fost ca jocul nu a avut nevoie sa faca swap pe hard sau sa incarce bucati din nivel in timpul cursei. Nu stiu daca cei 512MB RAM au fost de vina aici, dar m-am jucat si pe un alt calculator cu 256MB si am avut parte tot de aceiasi experienta din acest punct de vedere.

Midnight Club II Midnight Club II

Pe langa modul Career pentru care mi-am pierdut nopti intregi, jocul ofera si un foarte dezvoltat mod Arcade, unul Multiplayer si un Race Editor. Sa le luam pe rand. Poate cel mai popular submod arcade este Battle, practic un multiplayer cu boti in cadrul caruia sunt disponibile doua variante, CTF si Detonate. Ele se deosebesc doar prin natura obiectului pe care il ai asupra ta, un steag in primul caz si o bomba in al doilea. Odata ce l-ai dobandit trebuie sa gonesti de nebun spre locul indicat pe harta, iar cand ajungi acolo dobandesti un punct. Modul Circuit este clasicul racing intalnit in majoritatea jocurilor de acest tip, fiecare traseu fiind parcurs de mai multe ori, iar modul Cruise iti da mana libera sa faci absolut tot ce-ti trece prin minte. Acesta din urma este deosebit de folositor mai ales in cazul in care doriti sa descoperiti toate scurtaturile sau sa incercati toate rampele din nivel. Odata ce veti termina Career, traseele parcurse acolo vor fi disponibile si in modul Arcade, insa de aceasta data le veti putea incerca si cu masini care in acel moment nu erau disponibile.
     O idee interesanta pe care am mai intalnit-o si la Neverwinter Nights este posibilitatea crearii de trasee prin intermediul editorului pentru ca apoi sa le parcurgi pe Internet impreuna cu alti jucatori. Modul Race Editor va pune fata in fata cu harta orasului si cu posibilitatea desemnarii cate unui checkpoint, practic la fiecare intersectie. Aveti dreptul la cate 15 trasee pentru fiecare oras, iar daca inmultim cu trei rezulta un total de 45 de curse personalizate pe care le puteti redenumi asa cum doriti, testa, seta optiuni default in legatura cu timpul cand ea are loc sau numarul participantilor la trafic. Puteti lua ca exemplu cursele din modul Career. Dificultatea acestora se manifesta sub forma unui numar mare de checkpoints, sub forma unei distante mari intre acestea sau sub forma unui numar mare de participanti la trafic care iti fac practic imposibila parcurgerea in linie dreapta a distantei de la un checkpoint la altul chiar daca practic tu nu trebuie sa iei nici un viraj. Modul Multiplayer propune parcurgerea tuturor submodurilor din Arcade dar in LAN sau pe Internet, inclusiv a propriilor trasee personalizate cu Race Editor. Aceasta este posibil pentru ca aceste trasee sunt de fapt fisiere ce cantaresc un singur KB. Numarul maxim de jucatori este de 8, iar cel care gazduieste jocul poate seta aceleasi optiuni disponibile in single-player, precum timpul zilei, traficul sau numarul de pietoni. Nefiind vorba de boti, pot spune ca multiplayerul reprezinta un adevarat deliciu pentru cel care s-a plictisit sa incerce de zeci de ori o cursa in modul Career si de multe ori, daca v-ati impotmolit in single-player, puteti redobandi increderea in sine si sentimentul ca nimic nu e imposibil si ca va trebuie doar un strop de concentrare si de vointa pentru a termina pe primul loc.

Midnight Club II Midnight Club II

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare ”Teren iaz comunal III Oțeleni” suprafața 861 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în sat Oțeleni, comuna Oțeleni, județul Iași, extravilan, nr. cadastral 60654, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 94/ 02.09.2019 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire – C7” suprafața 800 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C7, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire - C10” suprafața 13 m.p aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C10, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire – C9” suprafața 37 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C9, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
Un student de la Cluj a murit înaintea unui exament. A făcut infarct
19/01/2021 12:20

Un student al Universitătii Babes-Bolyai din Cluj Napoca, care studia jurnalismul, a decedat cu cateva minute inainte de a incepe un examen. Profesorul l-a strigat de cateva ori, dar acesta nu a răspuns ...

Val de pensionări fără precedent - 47 de judecători pleacă 'dintr-un foc'.
19/01/2021 08:40

Secţia pentru judecători a CSM analizează in şedinţa din 23 ianuarie nu mai puţin de 47 de cereri de pensionari din partea unor judecători. Numărul judecătorilor care se penionează in ianuarie ajunge ...

Semne de rău augur pentru Turnul Londrei. Unul dintre corbi a dispărut
18/01/2021 17:53

Unul dintre corbii de la Turnul Londrei a dispărut, iar angajatii monumentului istoric cred că pasărea a murit, incidentul fiind considerat un semn de rău augur. Legenda spune că dacă Turnul Londrei va ...

Mii de imigranți, bătuți cu bastoanele în Guatemala
18/01/2021 17:30

Mii de imigranti din America Centrală, care voiau să ajungă in Statele Unite, au fost opriti cu bastoane si gaze lacrimogene in Guatemala. Oamenii traversau tara, către granita cu Mexicul, cand fortele de ...

Accident mortal, la Galați
18/01/2021 14:03

Un bărbat din judeţul Galaţi a decedat după ce a fost lovit de un autoturism pe un pod, pe DJ 251 A, informează, luni, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi. Potrivit sursei citate, un tan ...

Donald Trump intenţionează să semneze peste 100 de acte de graţiere înainte de încheierea mandatului său
18/01/2021 12:45

Preşedintele in exerciţiu al SUA, Donald Trump, intenţionează să semneze peste 100 de acte de graţiere inainte de incheierea mandatului său, dar nu şi pentru el insuşi, relatează Reuters, care citeaz ...

18 migranți ascunși în camioane cu marfă, prinși la Arad
18/01/2021 12:15

Poliţiştii de frontieră arădeni şi bihoreni au prins, la sfarşitul săptămanii trecute, 18 migranţi care au incercat să iasă din ţară ascunşi in camioane cu mărfuri, toţi fiind solicitanţi de az ...

Ce are de gând Joe Binden în ziua învestirii sale
18/01/2021 12:00

Joe Biden a dezvăluit ce va face in ziua investirii. Preşedintele ales american Joe Biden intenţionează să anuleze proiectul controversatului oleoduct Keystone XL dintre Canada şi SUA. El va emite un de ...

Nicusor Dan, despre blocurile ramase fara caldura in cinci sectoare ale Bucurestiului:
18/01/2021 11:44

 Nicusor Dan a facut o declaratie de presa luni, 18 ianuarie, in care a anuntat ca sunt doar doua avarii la reteaua secundara care vor fi remediate in cursul zilei de luni. In ceea ce priveste blocurile ...

INCREDIBIL!  Ambulanță atacată de turiști la Bușteni
18/01/2021 11:10

Incident revoltător la Buşteni. O ambulanţă trimisă la baza partiei Kalinderu ca sa preia un copil rănit a fost blocată de turişti. Oamenii au năvălit cu bulgări şi cu vin fiert asupra maşinii, s ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei