Midnight Club II Review

default

Dimensiune font:

| 24-10-2012 15:40

Midnight Club II Review

 2 Fast, 2 Furious, 2 Hands in the Air, Midnight Club 2, 8 Ball, Rollin’ on 20’s, “We’re talking race cars nigga, this ain’t no joke”, “Pick up the phone” and “We ridin”! “Hell yeah”, cam asta se intampla daca asculti coloana sonora a filmului 2 Fast 2 Furious in timp ce te joci Midnight Club 2 pentru ca Rockstar a implementat si de aceasta data suportul pentru mp3-uri, asta in cazul in care melodiile jocului nu va mai satisfac. De luni de zile il astept, de luni de zile ma rog sa nu-l amane, de luni de zile urmaresc pagina oficiala saptamanal. Cred ca sunt bolnav. Cica s-ar fi deschis o clinica sau cel putin o sectie pe undeva prin Bucuresti pentru noi, insa tare ma indoiesc ca ne-ar putea trata pe toti, asa ca o sa cedez locul unuia care a lesinat in vreo sala de net din cauza celor 70 si ceva de ore fara apa si mancare in fata monitorului. Netul si jocurile ucid. Ucid plictiseala, monotonia, prostia, singuratatea si disperarea. Midnight Club 2 ucide si ultima picatura de testosteron, adrenalina si cofeina de care dispuneti. And you ain’t seen nothin yet!

Midnight Club II Midnight Club II

     ”I’m 2 Fast, 2 Furious” cantam in ultimul nivel in timp ce foloseam in disperare cele cinci butelii de NOS pe care le aveam la dispozitie. Viteza nu mai era o problema de mult si in acel moment nici masinile din trafic, nici pietonii sau stalpii de pe marginea drumului nu mai contau. Cel mai important era finalul. Intotdeauna numarul 1! Locurile 2, 3 sunt pentru ratati. Pe strada numai numarul 1 e respectat, restul sunt doar maruntis intr-un buzunar plin de sute. Ai trei locatii la dispozitie ca sa arati ce poti, Los Angeles, Paris si Tokyo si de fiecare data va trebui sa-ti cauti „necazul” cu lumanarea.
     Masina pe care o ai la dispozitie nu e intotdeauna ceea ce ti-ai fi dorit, dar „life isn’t fair” sau pe romaneste, viata pute. In cazul primul si ultimului oras nu pot sa ma pronunt pentru ca nu le-am vizitat, insa Parisul imi este oarecum familiar si chiar daca nu respecta realitatea, nivelul este extrem de bine construit, intr-o maniera tipic frantuzeasca, dar adaptat totusi necesitatilor jocului. Judecand prin analogie asa ar trebui sa se intample si in cazul celorlalte doua locatii insa o comparatie valabila ar putea veni de la cineva familiarizat cu acele locuri. Fiecare nivel este impanzit cu scurtaturi si rampe asa incat surpriza sa fie maxima. De multe ori am ratat primul loc din cauza ca nu acceleram destul si nu puteam astfel sa ajung in partea cealalta a raului sau din cauza unui NOS intr-o ceata mai densa decat fumul scos de puiul pe care l-am ars acu cateva zile.

Midnight Club II Midnight Club II

 Cine afirma ca a putut termina orice cursa din cateva incercari minte. Jocul e conceput in asa fel incat la inceput esti dezorientat si din lipsa de timp o iei aiurea pe coclauri, iar mai apoi cand ai invatat cat de cat cursa te trezesti ori ca adversarii tai te asteapta la cotitura pentru a-l ajuta pe rivalul tau principal, ori ca participantii la trafic, nu stiu cum se face, dar de fiecare data iti taie calea, in loc sa se fereasca de tine. Din punctul acesta de vedere AI-ul pare ca actioneaza intr-un mod un pic ciudat, dar din moment ce veti incepe cursele in Paris veti scapa cu siguranta de aceasta obsesie. Cand eram mic aveam impresia ca ma urmareste cineva din intuneric. Cand jucam Midnight Club 2 chiar ma urmarea Politia din doua in doua minute. Ce mi-a placut insa e ca si ceilalti trebuie sa suporte acelasi tratament din partea autoritatilor asa ca din acel moment am inceput sa privesc jocul cu alti ochi.
     Partea intitulata Career e destul de grea, mai ales daca nu dispuneti de un gamepad si mai ales spre final cand nu te mai joci cu baietii de cartier, ci cu baietii cu big cohones in lumea street racing-ului. Controlul este destul de simplu si din tastatura dar puteti avea la inceput impresia ca virajele sunt prea accentuate, avand in vedere faptul ca voi abia atingeti tastele. Deasemenea, daca va apuca durerea de cap jucati in continuare. O sa treaca de la sine.

Midnight Club II Midnight Club II

     Masinile si efectul de motion blur din timpul NOS-ului sunt de departe cele mai bune realizari din punct de vedere grafic al jocului. Cum nu am putut observa nici o diferenta vizibila intre FSAA activat sau dezactivat din drivere m-am suparat si am impins rezolutia jocului pana la maximum suportat de batranul meu monitor, 1600*1200. Am admirat astfel masinile in toata frumusetea lor. Luminile reflectate in tabla lor lucioasa, urmele lasate de frana sau flama scoasa in momentul in care apesi butonul de NOS sunt doar cateva din efectele implementate. Orasele sunt destul de cuprinzatoare ca sa zic asa, iar ceea ce m-a surprins inca de la inceput a fost ca jocul nu a avut nevoie sa faca swap pe hard sau sa incarce bucati din nivel in timpul cursei. Nu stiu daca cei 512MB RAM au fost de vina aici, dar m-am jucat si pe un alt calculator cu 256MB si am avut parte tot de aceiasi experienta din acest punct de vedere.

Midnight Club II Midnight Club II

Pe langa modul Career pentru care mi-am pierdut nopti intregi, jocul ofera si un foarte dezvoltat mod Arcade, unul Multiplayer si un Race Editor. Sa le luam pe rand. Poate cel mai popular submod arcade este Battle, practic un multiplayer cu boti in cadrul caruia sunt disponibile doua variante, CTF si Detonate. Ele se deosebesc doar prin natura obiectului pe care il ai asupra ta, un steag in primul caz si o bomba in al doilea. Odata ce l-ai dobandit trebuie sa gonesti de nebun spre locul indicat pe harta, iar cand ajungi acolo dobandesti un punct. Modul Circuit este clasicul racing intalnit in majoritatea jocurilor de acest tip, fiecare traseu fiind parcurs de mai multe ori, iar modul Cruise iti da mana libera sa faci absolut tot ce-ti trece prin minte. Acesta din urma este deosebit de folositor mai ales in cazul in care doriti sa descoperiti toate scurtaturile sau sa incercati toate rampele din nivel. Odata ce veti termina Career, traseele parcurse acolo vor fi disponibile si in modul Arcade, insa de aceasta data le veti putea incerca si cu masini care in acel moment nu erau disponibile.
     O idee interesanta pe care am mai intalnit-o si la Neverwinter Nights este posibilitatea crearii de trasee prin intermediul editorului pentru ca apoi sa le parcurgi pe Internet impreuna cu alti jucatori. Modul Race Editor va pune fata in fata cu harta orasului si cu posibilitatea desemnarii cate unui checkpoint, practic la fiecare intersectie. Aveti dreptul la cate 15 trasee pentru fiecare oras, iar daca inmultim cu trei rezulta un total de 45 de curse personalizate pe care le puteti redenumi asa cum doriti, testa, seta optiuni default in legatura cu timpul cand ea are loc sau numarul participantilor la trafic. Puteti lua ca exemplu cursele din modul Career. Dificultatea acestora se manifesta sub forma unui numar mare de checkpoints, sub forma unei distante mari intre acestea sau sub forma unui numar mare de participanti la trafic care iti fac practic imposibila parcurgerea in linie dreapta a distantei de la un checkpoint la altul chiar daca practic tu nu trebuie sa iei nici un viraj. Modul Multiplayer propune parcurgerea tuturor submodurilor din Arcade dar in LAN sau pe Internet, inclusiv a propriilor trasee personalizate cu Race Editor. Aceasta este posibil pentru ca aceste trasee sunt de fapt fisiere ce cantaresc un singur KB. Numarul maxim de jucatori este de 8, iar cel care gazduieste jocul poate seta aceleasi optiuni disponibile in single-player, precum timpul zilei, traficul sau numarul de pietoni. Nefiind vorba de boti, pot spune ca multiplayerul reprezinta un adevarat deliciu pentru cel care s-a plictisit sa incerce de zeci de ori o cursa in modul Career si de multe ori, daca v-ati impotmolit in single-player, puteti redobandi increderea in sine si sentimentul ca nimic nu e imposibil si ca va trebuie doar un strop de concentrare si de vointa pentru a termina pe primul loc.

Midnight Club II Midnight Club II

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:08

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Atenție, români: O CLIPĂ de gelozie vă poate costa șapte ani de închisoare!
25/12/2019 11:09

Tot mai multi romani au descoperit in ultimul an că sunt spionati de partenerii de viată cu ajutorul unor programe informatice. Desi folosirea lor este ilegală, sute de astfel de aplicatii pot fi descărcate ...

Cine sunt moștenitorii lui Nicolae Ceaușescu și ce drum au ales în viață?
21/11/2019 08:26

    Nicolae si Elena Ceausescu au avut impreună trei copiii, Valentin, Zoia si Nicu. Dintre acestia, astăzi doar Valentin mai trăieste. Rudele fostului dictator au preferat de-a lungul ...

BOMBA ATOMICĂ în justiția română DETONATĂ de Comisia Europeană - Ce a stabilit privind deciziile CCR
12/11/2019 11:29

Comisia Europeană a răspuns intr-un prim caz in care instanta supremă a transmis Curtii de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) si in general arată că deciziile Curtii Constitutionale a Romaniei nu contravi ...

O femeie de 79 de ani a fost condamnata la inchisoare pentru ca a hranit niste pisici din vecini
02/08/2019 11:24

 Nancy Segula, o americanca de 79 de ani din Garfield Heights, Ohio, a fost condamnata la inchisoare pentru ca a hranit pisici, chiar daca fusese atentionata in mod repetat sa inceteze. Totul a inceput ...

Românii, JEFUIȚI pe autostradă cu metoda
08/07/2019 19:49

  Din cele povestite de bărbatul care era să cadă pradă hotilor, doi indivizi circula cu o dubă de Bulgaria si pandesc masini lăsate descuiate sau cu soferi care se odihnesc. Acestia deschid portier ...

Demonstraţie VIDEO. Cum poate fi FRAUDATĂ extragerea loto
22/04/2018 20:00

 Un roman a demonstrat insă că extragerile loto pot fi măsluite cu ajutorul energiei electrostatice. El şi-a confecţionat propria urnă, asemănătoare cu cea din care au loc extragerile la Loteria Ri ...

  Anunţuri de cazare false, pe OLX (MERCADOR) si Tocmai.ro. Au rămas fără bani şi fără cazare! NOI ÎNŞELĂTORII PE LITORAL:
13/12/2015 22:30

 Două familii, din Bucureşti şi Iaşi, au căzut in plasa unor astfel de escroci şi in loc să petreacă o săptămană de vis pe litoral, au rămas şi fără bani, şi fără cazare, scrie cugetliber ...

Lucrare de control! Ce mesaj a putut să-i lase o profesoară de matematică unei eleve care nu a găsit rezolvare la exercițiu
06/01/2015 19:27

 "Scoateti o foaie de hartie!", vă sună cunoscut, nu-i asa? Ei bine, această metodă destul de temătoare pentru elevi s-a păstrat din generatie in generatie. Doar că in prezent, imaginatia ...

La un pas de moarte în DIRECT după ce un aruncător de CUŢITE şi-a greşit ŢINTA VIDEO
06/01/2015 16:01

 În timpul unui spectacol transmis in direct in Lituania, spectatorii au privit inmărmuriţi cum asistentul unui maestru a fost de două ori pe punctul de a fi grav rănit sau chiar ucis. Două cuţ ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei